- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.341
ebbisss calisip calisip sinavdan once "yok calismadim, hicbir sey bilmiyorum" diyen sonra da sinavdan 100 alan ogrenciler gibisin.
Bu hafta fenayım ama hakikaten
Menün güzel .Beslenme saati konusunda idolümsün luci .Ayrıca akşam yemeğin çok hafif ve sağlıklı olmuş
Lucimmm burdayım canımm, yoğun ve yorucu günleri atlattım asma şimdi de sınavlar başladı :26::26: çok şükür bu gün 2 sınavı da atlattım
Kaldığım yerden diyetime başlıyorum bu gün.. haftasonu nişan varmış, zayıf olmalıyım1 kilo verebilsemm
günaydın fıstık, yine ne güzel bir mesaj bu :)nasıl gidiyor diyetin bakiiim? bitti mi badana boya işleri bari? öpüyorum seni, kolaylıklar diliyorummm
sevgili arkadaşlarrr, hepinize musmutlu, keyifli, sağlıklı bir gün dilerim...bugün yine koşuşturmalı bir gün geçireceğim...az sonra evden çıkacağım çıkmadan önce bi merhaba demek istedim...hepinizi öpüyorr, az kalorili ve bol dirençli bir gün dilerim...sabrınız bol olsun
hoşgeldin tatlım benim ,günaydın.kolay gelsin sana da .badana boya işleri bitti çok şükür .birkaç gündür nette sorun vardı .pazartesi günü de gamzeye inmiştim ordan baktım işte ,2 mesaj yazabildim.diyete sıkı asılmam lazım hafta sonu berbattı dünde yine biraz kaçırdım.bakalım cumaya ne olcak tartıya çıkmaya korkuyorum valla.senin nasıl gidiyor diye sormayacağım eminim herzamanki gibi son gaz devamdır..
sevgili arkadaşlarrr, hepinize musmutlu, keyifli, sağlıklı bir gün dilerim...bugün yine koşuşturmalı bir gün geçireceğim...az sonra evden çıkacağım çıkmadan önce bi merhaba demek istedim...hepinizi öpüyorr, az kalorili ve bol dirençli bir gün dilerim...sabrınız bol olsun
günaydınlarr
luci cim sevda cım gamze cim sizin sohbetlerinizi özledim yaaa zeynep cim hande cim naber kızlar
ebbisss maşallah canım yaaa vazgeçmek yok ve senin sporlarına hayranım elendil sende çok güzel uyuyorsun listeye
yaa dünki çikolata krizi akşam da devam etti bitter portakallı dan 3 kare yedim sonra migrenim tuttu sabah da regli oldum hem akşam yatarken hem sabah kalınca ağrıkesici aldım başım hala kazan gibi bi taraftanda karnım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum yahuu böyle kaptan olur mu hiç?
evet çok ödem attırıyor,yoğurdun yak yakma özelliği var ben hiç rahatsız olmadım canım,sende idrar yolları efeksiyonu olmasın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?