Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm:
Sabah: 2 dilim tahıl ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
Bol yeşillik
5 zeytin

Ara: Sütlü şekersiz kahve

Öğle: 1 activia, 5 yemek kaşığı nohut, bir parça peynirli salata, 2 dilim tahıl ekmeği

Ara: 1 elma

Akşam: 5 yemek kaşığı nohut yemeği, lor peynirli salata, 2 dilim tahıllı ekmek

Markete gidince :) Şekersiz light tadelle (87 kalori)

Spor: Birazdan Leslie ile 3 mil
Su: 2.5 litre

Lucimmm burdayım canımm, yoğun ve yorucu günleri atlattım asma şimdi de sınavlar başladı :26::26: çok şükür bu gün 2 sınavı da atlattım

Kaldığım yerden diyetime başlıyorum bu gün.. haftasonu nişan varmış, zayıf olmalıyım 1 kilo verebilsemm

bugünkü menüm
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği , 1 domates , 1 dilim kaşar peynir , 1 çay kaşığı pekmez
öğlen yarım simit 1 paket ayran
ara yarım muz
akşam 1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası , 4 yk mantarlı biberli tavuk sote

Spor yapamadım bugun . Yarına sözüm olsun. Su 2 lt

Kahwaltı standart peynir yumurta yeşillik 1 dlm ekmek
Öğle yok 1eti cin
Akşam 17 00 4 kasap köfte 2 parça sucuk ayran
19 00 1 eti karam
21 00 1 bardak süt eti cin

Su 2 Lt

Spor

Menün güzel . Beslenme saati konusunda idolümsün luci .Ayrıca akşam yemeğin çok hafif ve sağlıklı olmuş

teşekkür ederim handecim :) sonuç kesinlikle başarı ile sonuçlanacak :) başlarda zorlayıcı olsa da çok rahatlatıcı bir şey gece boş mide ile uyumak

canııım özleniyorsun bunu bil...denk gelemiyoruz bi türlü daha önce bahsetmiştim nisan ayı bizim sözleşme yenilemelerle geçtiği için hareketli ve hararetli olur bi atlatayım şu ayı inşallah eski sohbetlerimize döneriz... sana da sınavlarında başarılar dilerim bebişim, halledersin sen

tatlım zaten yeterince zayıfsın maşallah haftasonuna da rahat verirsin 1 kiloyu, başlayalım bugün sıkı asılmaya

sevgili arkadaşlarrr, hepinize musmutlu, keyifli, sağlıklı bir gün dilerim...bugün yine koşuşturmalı bir gün geçireceğim...az sonra evden çıkacağım çıkmadan önce bi merhaba demek istedim...hepinizi öpüyorr, az kalorili ve bol dirençli bir gün dilerim...sabrınız bol olsun

günaydın fıstık, yine ne güzel bir mesaj bu :) nasıl gidiyor diyetin bakiiim? bitti mi badana boya işleri bari? öpüyorum seni, kolaylıklar diliyorummm

hoşgeldin tatlım benim ,günaydın.kolay gelsin sana da .badana boya işleri bitti çok şükür .birkaç gündür nette sorun vardı .pazartesi günü de gamzeye inmiştim ordan baktım işte ,2 mesaj yazabildim.diyete sıkı asılmam lazım hafta sonu berbattı dünde yine biraz kaçırdım.bakalım cumaya ne olcak tartıya çıkmaya korkuyorum valla.senin nasıl gidiyor diye sormayacağım eminim herzamanki gibi son gaz devamdır.

.

canım bugünden başlarsan asılmaya cumayı toparlarsın...ben de yeni taktiğimle devam ediyorum öğleyin canım ne isterse yiyorum açıkcası sporumu devam ettiriyorum ama bu ara uyku düzenim bozuldu onun ödemi var vücudumda sanki hissediyorum...bakalım kısmet cuma ola hayrola...spor önemli tatlım, kolay gelsin sana ben de şimdi bankalara yürüyerek gideceğim sabah sabah rahat bi 5-6 km yapacam yine :)

günaydınlarr
luci cim sevda cım gamze cim sizin sohbetlerinizi özledim yaaa zeynep cim hande cim naber kızlar
ebbisss maşallah canım yaaa vazgeçmek yok ve senin sporlarına hayranım elendil sende çok güzel uyuyorsun listeye
yaa dünki çikolata krizi akşam da devam etti bitter portakallı dan 3 kare yedim sonra migrenim tuttu sabah da regli oldum hem akşam yatarken hem sabah kalınca ağrıkesici aldım başım hala kazan gibi bi taraftanda karnım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum yahuu böyle kaptan olur mu hiç?

Kızlar Günaydınnnn

Hepimizin güzel bir gün geçirmesii diliyorum

Kaptancım çok şükür iyiyim bugün meleimle ( beşik arkadaşım kardeşimle ) buluşcam o yüzden mutluyum

2 haftadır görüşmüyorduk

Sizler nasılsınız kızlar

gunaydin 5. takim.

cok yorgunum, zor uyandim ve ders var simdi. spor yarisinda son durumu verip cikicam. spor dakikalarini ozel mesaj ile atmayanlari tabloya eklemiyorum. zaten bir haftalik olacak sanirim bu spor yarisi. dogru durust spor yapan yok, bildiren az.

5. Takim Spor Yarisi

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td]104[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]135[/td]
[td]47[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]176[/td]
[td]151[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]40[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Luci teşekkürler iyi dileklerin için Sana da çok güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun arkadaşım

Kaptanım idare ediyoruz. Düşe kalka diyet yapıyorum bu hafta. Benim de reglim kapıda çok şey yemek istiyorum malesef . İyileş kaptan takımın yanında:13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…