- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.381
sen sinirlenince ne dediğini bilmiyor ve unutuyor musun kız?
Canım ben anaokulundayım
Kesinlikleeee, 4 tane aday vardı, kıyasıya mücadele..8 oyla kaybetti eski muhtar
Ayyyyy hayatımda bir kere bile 1 nisan şakasına bu kadar fena yakalanmamıştım..yeminlee krize giricektim.. kalbimm yerinden oynadıı şaka olduğunu duyunca tabiki saydım hemen.. ne dediğimi bilmiyordum, yaklaşık yarım saat sonra öğrendim kiii hayvansınnn, köpeksinnn, öküzssünnn demişimm
Diğer arkadaşlarım ve sevgili kaptanımm, sizler nasılsınız? kaptanım cozutmadım ama, diyet moduna hala giremedim.. koruma gibi ilerliyorum bu aralarr :26::26::26::26::26:
sanırım birbirimize alışana kadar biraz zamana ihtiyacımız varkızlar merhabaaa
nasılsınz bugün
dünkü menüm
sabah
3 bardak su
kahvaltı yok
ara
3 bardak limonlu açık çay
öğle
5 kaşık booll mercimekli bulgur pilavı, acılı sebze türlüsü 6 kaşık
akşam
fırında tavuk bir çay tabağı kadar acı süs biber,bir bardak şalgam suyu
40 dakika yürüyüş
4 bardak su
bugün
1 büyük bardak ballı limonlu ılık su,2 büyük bardak su
yoğurt kürü
kahvaltı
1 bardak kefir
ara
3 bardak siyah çay limonlu
öğle
yoğurt kürü
yemeğim yoktu
bir büyük bardak kefir
bir büyük bardak su
1,5 dilim tam buğday unlu,zeytinyağlı havuçlu kek
ara
3 bardak limonlu siyahçay
akşam
karnıbahar yemeği,kefir
bu akşam Allah mani vermezse 14 km yürüycem
anladım canım zaten iş yerinde çıkan yemekler hep bol karbonhidratlı oluyor zatenevet canım doğru söylüyorsun karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz.
2 öğünü şirkette yiyince değiştiremiyorum
naptın yedin mi dün şekerpare???Yaaaa kızlarrrr
canım bir sekerpare istiyor bir sekerpare istiyorki sormayınnn
valla 2008deki sınav sistemi iyiydi tekrar değişmesine gerek yoktu ama hayırlısı neyse o olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizdenUmarım Lilycimm
Gerçekten çok değişiyor, yeni yeni şeyler çıkarıyorlar, oysa bu kadar çok değişmese de sistemi oturtsalar ne güzel olacak değil mi ?
ben de istiyordum da sayısalda yapamazsın dediler caydırdılar bir de ben hep büyükler bilir diyerek söz dinlemişimdir ama yıllar sonra yine gittim sayısal bir bölüm okudum - yani bazı şeyleri sevince insan uzak kalamıyor er ya da geç yapmak istiyorBen zamanında da çok istiyordum Lilycim ama uğraşmamıştım o zamanlar zor gelmişti heralde ders çalışmak ama biyoloji kimya araştırmalar, bayılıyorum, o bilim tekniği okuyup yeni şeyler bulunduğunu gördükçe nasıl heyecanlanıyorum ..
valla kaptan memur zihniyeti derler ya ben bunu benimseyebileceğimi zannetmiyorum - bana dokunmayan bin yaşasın mantığı bana sorumluluktan kaçmak gibi geliyor - bu düşünce yeni olduğumdan böyledir diyordum ama benden sonra gelen adam iş yapmıyorsa demek ki yeni eski olmakla değil tamamen kişilikle alakalı olduğuna kanaat getirdim.canım devlette maalesef işler böyle bazıları hiç iş yapmadan oturur bazırları da iş yaptıkça tepesine binerler zamanla memuriyeti öğrenisin canım:26::26::26:
Gamze açmaları börekleri sen mi yedin?Arkadaşlar menümü yazıp okula gidiyorumm
Sabah: yarım simit
1 kk kaşar peyniri
Ara: 4 hurma
Öğle: 1 açma
1 dilim ıspanaklı börek
Ara: 1 canga + 1 avuç kadar beyaz leblebi
Akşam: yok (hiç aç değilim, 1 kase yoğurt yiyebilirim)
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 14 bardak
evet insan olgunlaştıkça sanırım bu tür şakalar çocukça geliyor herhaldeyogunluk her ayın basında oluyor canım yaa Nisanla yada saatlerle ilgisi yok malesef
Yaş ilerleyince Nisan şakaları azalıyor bunu gördüm
hayırdır seni başka ne mutsuz ediyor Handecim? eğer anlatmak istersen buradayızValla doğru demişsin lilym :) saatlerde beni etkiledi ya . bir iki haftaya biyolojik saatimiz alışcak böyle olmasına da:26:ben de bu haller yeni değil aslında zayıfladıkça biraz mutlu oluyordum. diyete daha sıkı asılmam gerekli.
arkadaşınla konuşabildin mi bugün?bebek istiyorlardi, onunla ilgili bi sorun varmis sanirim. yine de cok konusamadik. hakkinda hayirlisi olsun.