Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen sinirlenince ne dediğini bilmiyor ve unutuyor musun kız?

sanırım birbirimize alışana kadar biraz zamana ihtiyacımız var ilk menünde sabah yok ara yok öğlene kadar açsın ve öğlen de acılı yemek yiyorsun:44: midene yazık lütfen dikkat et diğer menü de yoğurt detoksu tarzında olmuş sanki... bu tür bir beslenmeyi ne kadar devam ettirmeyi planlıyorsun???

evet canım doğru söylüyorsun karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz.

2 öğünü şirkette yiyince değiştiremiyorum
anladım canım zaten iş yerinde çıkan yemekler hep bol karbonhidratlı oluyor zaten

Yaaaa kızlarrrr

canım bir sekerpare istiyor bir sekerpare istiyorki sormayınnn
naptın yedin mi dün şekerpare???

Umarım Lilycimm

Gerçekten çok değişiyor, yeni yeni şeyler çıkarıyorlar, oysa bu kadar çok değişmese de sistemi oturtsalar ne güzel olacak değil mi ?
valla 2008deki sınav sistemi iyiydi tekrar değişmesine gerek yoktu ama hayırlısı neyse o olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden

ben de istiyordum da sayısalda yapamazsın dediler caydırdılar bir de ben hep büyükler bilir diyerek söz dinlemişimdir ama yıllar sonra yine gittim sayısal bir bölüm okudum - yani bazı şeyleri sevince insan uzak kalamıyor er ya da geç yapmak istiyor

canım devlette maalesef işler böyle bazıları hiç iş yapmadan oturur bazırları da iş yaptıkça tepesine binerler zamanla memuriyeti öğrenisin canım:26::26::26:
valla kaptan memur zihniyeti derler ya ben bunu benimseyebileceğimi zannetmiyorum - bana dokunmayan bin yaşasın mantığı bana sorumluluktan kaçmak gibi geliyor - bu düşünce yeni olduğumdan böyledir diyordum ama benden sonra gelen adam iş yapmıyorsa demek ki yeni eski olmakla değil tamamen kişilikle alakalı olduğuna kanaat getirdim.

Gamze açmaları börekleri sen mi yedin? Karatay hocayı toptan bıraktın heralde:44:

yogunluk her ayın basında oluyor canım yaa Nisanla yada saatlerle ilgisi yok malesef

Yaş ilerleyince Nisan şakaları azalıyor bunu gördüm
evet insan olgunlaştıkça sanırım bu tür şakalar çocukça geliyor herhalde

hayırdır seni başka ne mutsuz ediyor Handecim? eğer anlatmak istersen buradayız

bebek istiyorlardi, onunla ilgili bi sorun varmis sanirim. yine de cok konusamadik. hakkinda hayirlisi olsun.
arkadaşınla konuşabildin mi bugün?

inşallah tatsızlık çıkmadan sonuçlansın, vaktin varmış daha... amaaan sıkıntı vallahi özel sektör

inşallah canım yaa bekliyorum bakalım
s
anladım canım zaten iş yerinde çıkan yemekler hep bol karbonhidratlı oluyor zaten

naptın yedin mi dün şekerpare???

evet insan olgunlaştıkça sanırım bu tür şakalar çocukça geliyor herhalde

@ sorma yaavv hep karbonhidrat alıyoruz sonumuz hayırlı olsun
@ yok be yavrum şirketeydim zaten sekerpare için akşam olması lazımdıda yemem lazımdı yaptım su ile sıcak çikilata ohh kendime geldim

gece yemek yemek kilo aldirir diye bir sey yok. onemli olan gunluk toplam kalori miktari. bunun yaninda gunluk 12 saat bir sey yememenin (aksam 7-sabah 7 arasi gibi) insulin hassasiyetini artirdigi ve bunyeyi dinlendirdigi icin iyi oldugunu yaziyor uzmanlar. Yine de cok aciktiysan gece kalkip bir sey yemek kilo aldirmaz.

kurun 3-4 gunden uzun surmez umarim. onun disinda guzel, ancak yuruyusun suresi ya da mesafesini de yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz.

menun guzel canim :) insallah cumaya 73.9'u da goreceksin :) ben de 83.6 gorsem de obezlikten sadece kiloluluga insem guzel olurdu ama zor gibi biraz.

buyur gel canim yarisimiza :) bir sisteme oturtursak su bildirimleri devam ettirebilirim, bir de 4 gun spor yapmayani yaristan aticam, tekrar katilabilmek icin 1 hafta bekleyecek.

canim ara ogunlerde ayran ya da sut icersen ya da yogurt yersen seni tok tutar iyi olur. ama kati olmasi sivi olmasindan daha iyidir cunku daha tok tutar. ara ogunu bence kaldirma ama toplam kaloriyi paylastir ara ogunlere.

dun en son konusmaya hazir olmadigini soylemisti. bugun aramadim artik. kendi haline birakacagim bir sure.

kürün ne kadar sürmesi gerekir biliyomusun:26:dü 14 km demiştim alışverişe gittim iş çıkışı yemek yap,çocuklar derken vakit geç oldu anca 9.50 km yürüyebildimo yüzden yazmadım bu akşmda yemek yapıcam ortalığı topla vesaire inş. 10 kmyi geçerim

ha bide kzlar bu sabah o kadar dikkat etmeme rağmen 200 gr fazlaydım,gerçi reglime 3-4 gün var ama neden olabilir:44:

Son düzenleme:

bilmiyorum ama ne kadar saglikli gorunse de tek yonlu beslenmeye neden oldugundan sagliksiz. o yuzden uzatma demek istemistim.

nede zaman alacak alışmamız:44:
çalışıyorum ve iki çocuğum var gerçi bu bir mani sayılmaz ama sabahları kahvaltıya gerçekten fırsatım olmuyor,oğlumakahvaltı hazırlıyorum ben hazırlanıyorum küçük oğlumu hazırlıyorum anca çıkyoruz,bazen öğlene yemeğim kalmıyor kefirle yada yoğurtla kapatmayaçalışıyorum,acıkmdıktan sonra ziyanı yok şimdilik,acıyı çooook severim zararını görmedim ama doğru söylüyosun bi düzene oturtmak lazım

bu arada biri bamya corbasini sormustu, kucuk bamyalar iplere dizilir kurutulur. sonra biraz kusbasi sogan, bol limon ya da limon tuzu, ve salca ile corba yapilir. konya'da bir klasiktir.

son durum. bundan sonra 3 gun ust uste spor yapmayani, toplamda haftada 4 gun spor yapmayani cikaricam yaristan. tekrar katilabilmek icin bir hafta beklemesi gerekecek.

5. Takim Spor Yarisi

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td]104[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]135[/td]
[td]47[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]176[/td]
[td]151[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]40[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
canım burda birimizin sorunu hepimizin sorunu gibi oluyor o yüzden iyi ki haber verdin vermeye de devam et tatlım

canım benimkisi regli dayalı migren regli sonrasında olurdu ilk defa regliden önce başladı regli onunla beraber geldi başımın üstünde sanki fil oturuyor anla durumumu

aman gözünü seveyim sancı falan çıkmış dikkat et kendine

canım senin meslğin neydi şuan hangi birimde ne ile uğraşıyosun
canım devlette maalesef işler böyle bazıları hiç iş yapmadan oturur bazırları da iş yaptıkça tepesine binerler zamanla memuriyeti öğrenisin canım:26::26::26:
benim başıma gelenleri yazmışsın
öğlen açmayla börek yerine sebze yemeği +1 dilim ekmek ve yoğ
urt veya çorba+salata+yoğurt yesen
menün güzel canım
umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım
eti günü yapmışın,akşamki sporunla yakmışsındır umarım
günaydın hayırlı sabahlar.inşallah bugün nette sorun çıkmaz

.
bu ne güzel bir günadın böyle teşekkürler canım
sağol canım sanada
Kaptanım idare ediyoruz. Düşe kalka diyet yapıyorum bu hafta. Benim de reglim kapıda çok şey yemek istiyorum malesef . İyileş kaptan takımın yanında:13::13::13::13:
benimkide kapıda
ay bilmem kii yanma falan yok ama=((((((
umarım geçicidir canım
harikasın umarım hep böyle devam eder
Allah yardımcn olsun canım

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

teşekkür ederim kaptancımm

selam kızlar..

canım ya sana gerçekten hayranım iradene çok sahip olmana açıkçasıuyku düzeni degerçekten çok önemli ,ödem oluşması normal ama biraz havalarında sanki etkisi var.bende bugün biraz eliptik yaptım az sonra biraz daha yapmayıdüşünüyorum bakalım.

kendini hiç kötü hissetme bence kaptanım regl oldun ya sonrasında toparlarsın kendini bu ara bende dağıttım sanki biraz.kendime engel olmaya çalışıyorum ama olmuyor cumartesiden beri ipin ucu kaçtı bu hafta bende mi izin istesem ki acaba.haftaya kadar kendime çeki düzen vereyim olmadı.

kız bu yarış ne zaman başladı hiç bişeyden haberim yok valla..

.

canım menün çok abartılı deilmiş .ara öğününü gece yemen kötü olmuş ama tartıda güzel çıkmış hayırlısı olsun.

ben kendi adıma söyleyeyim ben pek dikkat etmedim. bu gün ve yarın var önümde işte bakalım cuma tartı ne gösterecek.

lilycim güzel menü olmuş .tartıdaki rakam seni sevindirmiş belliki inşallah cumaya kadarda istediğin rakamı görürsün.

.

saol canım benim, irade olmadan gitmiyor kilolar maalesef mayıstan itibaren incecik olmak istiyorum artık. son 1 ay kaldı, benimde son 4-5 kilom...bakalım canım kısmet bu yaz incecik olalım di mi ama, şıkır şıkır giyinelim her istediğimizi

çok adaletsiz bir davranış olmuş arkadaşına yaptıkları ne kadar da çıkmak istese de 1 saat önceden söylenirmi canım.sen yine de hakkını savunmaya dişlerini göstermeye devam et tatlım.

teşekkür ederim handecim, senden heveslenip sabahları da yürüyorum artık çok şükür tam tamına 120 dakika, hızlı tempo, deli gibi yürüdüm, bacaklarım tutmuyor...sayende canım

ne diyebilirimki sana lucim maşallahhhhhhhhh

.

Menün güzel Zeynepciğim iyi dengelemişsin afiyet olsun

baktım ama hiçbir site çıkmadı hatta öyle bir site yok yazdı - üstelik yenibirben mi biryeniben mi yoksa gerçekten yeni yerine yen mi yazıyoruz:44:

menü güzel öğlen bile ara gibi yapmısşın - şu bamya çorbası acaba nasıl bişey ki:44:

menünü sen artık oturttun maşallah bize göre az da olsa sonuçta doymasan yerdin - incirlerden bahsetmişsin ay kurusunu da tazesini de çok çok severim bir zamanlar yazın dudaklarım yara olana kadar yediğimi bilirim ama artık eskisi kadar yiyemiyorum - incir muz bunlar benim favorilerimdir - bu arada kuru incirdi sanırım dünyada en fazla ihraç eden bizmişiz - kayısı ve üzümde de ilk 10daydık dünyada - öyle hatırlıyorum - özelde o tarz yerlerde çalışabiliyorum işte - gıda fabrikası deyince bir an yapamadığım mesleğimi özledim ya ben
sen hiç incir yemez misin neden dağıttın ki? üstüne tarçın döküp yemesi güzel oluyor onu da geçen yıl keşfettim, bilginize

Hesaplarıma göre 1800 kcal.lik liste ve çok güzel - tam tamına uygularsan iyi kg verirsin paylaştığın için de teşekkür ederim

Listenle menünü kıyaslama şansı olmuş arka arkaya paylaşınca Sanırım senin es geçtiğin şeyler meyve öğünleri - onun yerine çikolata kahve takılmışsın ama tabii eminim her gün böyle değildir Diyetisyen eşliğinde kg vermek aslında en güzeli - ha ben yapmıyorum belki yanlış yapıyorum bu konuda ama profesyonel destek alıyor olmak güzeldir

Hande, menülerini dengeli buluyorum gerçekten

sen de biliyorsun ama söyleyeyim sabah akşam güzel aralar malum

bugun eti cin günü olmuş
Bence Eti günü olmuş sanki Elif Eti reklamlarında oynamış da onların sponsorluğundaymış gibi ben de etinin ürünlerini severim mesela eti karam enfesss ay canım çekti

bence çok sapıtık bir menü olmamış diğer öğünlere bakarsak öğlen ara gibi olmuş o en son yediklern de akşam öğünü gibi

sen detoks modundasın maşallah valla 2 gündür ben de dikkat ediyorum aç da kalmadım şükür - demek ki zihnen kararlı olunca beden de uyum sağlıyor

Ben yazdığınız linkten açamadım üstelik boşlukları da kaldırmama rağmen - kullanıcı adınızı yani www dan sonraki kısmı net bir şekilde yazarsanız daha iyi olur sanırım

teşekkür ederim kaptanım - sen nasıl oldun sabahtan bu yana?

Sen de iyi ki varsın Zeynepciğim biz burada sadece diyetle ilgili paylaşım yapmıyoruz aile ya da yan komşuymuşuz gibi hergün oturup sohbet eder gibiyiz. Çoğu zaman etrafımızdaki insanlara anlatamadığımız ve içimizde biriken şeyleri burada paylaşıp hem rahatlıyoruz hem bilgisi olan biri varsa ondan faydalanıyoruz. Bu sitede üyeliğim boyunca birçok şey öğrendim farklı insanlar tanıdım, sizlerle de güzel bir uyum yakaladığımı düşünüyor ve sizi çook seviyorum
İş yerindeki sorunlarının hallolmasına çok sevindim inşallah hakkın olanı alırsın - ha aksi olursa da zaten sen bunu kanıtlayabilirsin bir kere sözleşmen yenilenmemiş üstüne yaşadığın mobbing durumları malum yani...

çok teşekkür ederim lilycim
rica ederim

canım ya beni yaz listeye .ama günlük olarak mı yazıcaz yoksa bu günkünü yarınmı bildiricez.

canım ben tşk ederim.bu arada hoşgeldin aramıza ben biraz uzak kaldım .sen geldiğin yoktum buralard
a

.

çok haklısın irade olmadan gitmiyor ben bu aralar o iradeyi kaybettim biyerlerde.....

.

Evet 1800 kalorilik bir liste, haftada 1 kilogramdan biraz fazla verebiliyorum bu liste ile. Aslında meyveleri es geçmiyorum ancak bazen götürmeyi unutuyorum, ya da arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz, vs. Aslına bakarsan ağzıma 21 Şubattan beri ilk defa çikolata girdi dün :) Bunun bedelini bugün bir acıkma krizi ile ödedim, neyse ki fazla kaçmadı. Düzensiz gitti zaten bugün, akşamüstü patladı :))

Neyse akşama toparlarız. Bu arada evet gayet güzel diyetisyenle kilo vermek ama burası da gayet motive edici...
Menümü de yazıvereyim hemencecik :)

Sabah:
2 dilim light ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Bol yeşillik
1 yumurta
5 zeytin

Ara: Yapamadım (Hata 1)

Öğle:
Mercimek çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak
İki minik dilim kepekli ekmek

Ara ve acıkma krizi (
1 tarçınlı elma
1 activia
1 dilim light ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 havuç

Akşam:
1 tane tavuk butu
1 kase tavuk çorbası
Bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…