Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hmmmmm bamya çorbası nasıl bişey kiii hiçyemedim ve merak ettim....

oyyy herşey üstüste gelmiş deseneeeee..migren de fena bişey bi arkadasım var migreni tuttu mu kusuyorr

dünkü sapıtık menüm(

sabah
2 dilim light tost ekmeği
beyaz peynirli omlet
4 zeytin
1 tane çilek reçeli tanesi

öğle
minik kutu lightyoğurt

akşam
3-4 yk patlıcan kabak patates kızartması üzerine de kuşbaşı etle(yemeğin adını bilmiyorum tamamen uydurmasyon)
3 yk pilav
salata

ara (işte sapıtıklık burada başlıyor)
yarım kase cornflaks sütle
80 kal. çikolata
yarım dilim ekmek 1 karper peynir

öğlen düzgün bişey yemediğim için gece sapıttım sanırım ama sabah tartıldım ve çok şaşırdım 53.5 çıktım=))))

günaydın kızlaarr
nasılız bugün,bildirime 2 kala dikkatliyiz dimi
bu günkü menüm
sabah
bir büyük bardak ılık limonlu ballı su
bir büyük bardak su
yoğurt kürü
geç kalıyodum maalesef yine kahvaltı yok
ara
bir bardak limonlu siyahçay
bir bardak beyazçay
bir bardak ılık su
öğle
yoğurt kürü
bir bardak su
karnabahar yemeği
1 bardak kefir
ara
bir bardak limonlu siyahçay
bir bardak beyazçay
bir bardak ılık su
akşam
yoğurt kürü
6 kaşık kıymalı taze fasülye yemeği
4 kaşk pilav
ara
su
yatmadan önce kefir
yürüyüş

Merhaba sevgili yoldaşlarım
Bugün size güzel güzel raporlar vereceğim inşallah... :)
Her ne kadar dünkü iş stresinden ve saatlerin alınmasının etkisinden tam manasıyla kurtulamamış olsam da kendimi daha iyi hissediyorum.
Akşam üstü arkadaş geldi gösterdi sağolsun sonra mesai dolunca onu da bekletmemek adına pc kapattım (maalesef size yazamadan çıktım )
Sonra bir kafede çay içtik sohbet ettik derken akşamı biraz geç yedim ama kaçamak yapmadım
Sadece işteyken çok su içemedim o kadar...

Sabah - 09:00
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- Çay

Öğle - 12:15
- 3 yk fırında mücver
- 3 yk yoğurt
- 2 küçük salatalık

Ara - 15:00
- 200 g çilekli yoğurt (maalesef hazır ev yapımı değil)

Akşam - 19:45
- 1 yumurtadan salçalı omlet (5-6 dal maydanoz da ekledim)
- 2 dilim kepekli tost ekmeği
- Yarım bardak ayran (çok doydum zorla yarısını içtim)

Su - 1,5 lt
Spor - Yok

Veee... sonuç olarak tartıda olması gereken rakamı gördüm inşallah Cuma'ya kadar biraz daha veririm de hem kendimi hem sizi utandırmam
Geçen hafta sonu aslında çok da kaçamak yapmamıştım sadece misafirim vardı ama onların yanında bile çok abartmadım yani - neyse artık yoluma kaldığım yerden devam edebilirim - bu haftaki menülerim hafif olacak - sebzesi yoğurdu meyvesi olan daha çok su ve spor içerikli... İnşallah bu akşam yürüyüşe başlıyorum - vazgecmekyok canım sana da rapor vereceğim mutlaka - bir iki günlük de olsa o listede bulunmak isterim

sanirim blogun reklamini yapmak icin geldiniz buraya.

Benim büyük ve tanınan bir blogger olmak gibi bir hedefim yada iddiam yok. Finans sektöründe çalışıyorum ve işimden de çok memnunum. O yüzden reklam yapmak derken bunda olumsuz bir ima olmasın lütfen. Burada da insanlar neticede birbirlerine ne yediklerini, hangi egzersizleri vs. yaptıklarını anlatıyorlar. Ben de bunu görsel olarak daha farklı tasarlayabileceğim bir blogda bir günlük gibi yapmak istedim. Ben şahsen başka bir blogda bana çok faydası olacak bilgiler buldum ve bu yüzdne o arkadaşa minnettarım. Hayatımda çok şey değişti çünkü. Şimdi de ben etkili olacağını düşündüğüm bir diyet programını uygularken bunu insanlarla paylaşmak istedim sadece. Kimseyi bloguma girmeye zorlamıyorum. Ama orada yazmak hem beni motive ediyor hem de o sohbete katılacak insanları motive deceğine inanıyorum. Tıpkı burada olduğu gibi.

Kızlar myfitnesspal'a da girdim dünkü menümü hatta fırında mücverin de yediğim kadarını hesaplayıp girdim - 1000 kcal olmamış bile 985te kalmış :)
Elimden geldiğince oraya da girmeye çalışacağım yediklerimi - bu hafta biraz daha dikkatli gidiyorum haftaya kadar 74ü hatta mümkünse 73,9u görmek istiyorum

günaydın hayırlı sabahlar.inşallah bugün nette sorun çıkmaz

.
Günaydın Sevdacım hoşgeldin tekrardan aramıza... Güzel mesajın için de bize amin demek düşer

Amin senin de sabrın bol olsun Luci - günaydın

Öncelikle günaydın...
Üzülme lütfen ne demek öyle kaptan olur mu biz seni olduğun halinle seviyoruz hem insanız sonuçta herşey aynı anda dört dörtlük olmuyor maalesef hayatta - sen de malum radar gününe yakalanmışsın haliyle de çikolata kaçınılmaz oluyor - portakallı bitteri de çok severim bu arada
Yanlış anımsamıyorumdur umarım ama çikolata da migreni arttıyor değil mi?:44:

Selam Zeynepciğim - ne mutlu meleğinle buluşuyormuşsun - bol eğlenceli günler dilerim

Günaydın canım - sanırım hala bedenlerimiz yeni uygulamaya alışamadı sen de yorgunmuşsun - inşallah günün kalan kısmında toparlanırsın
bu arada yarına ben de bildirip o listede olmak istiyorum

Kaptanım idare ediyoruz. Düşe kalka diyet yapıyorum bu hafta. Benim de reglim kapıda çok şey yemek istiyorum malesef . İyileş kaptan takımın yanında:13::13::13::13:
saolasın hande cim yaa şu başımın ağrısı geçince rahatlarım inşallah

oyyy herşey üstüste gelmiş deseneeeee..migren de fena bişey bi arkadasım var migreni tuttu mu kusuyorr
sorma benim allahtan ağrı kesiciler azda olsa etkili oldu değilse bende kusardım normalde:26::26::26:

maşallah lily cim sana hadi bakalım

Kızlar Selam

İş yerinde ki sorunumla ilgili hepiniz ilgilendiniz öncelikle teşekkür ederim.

Size son durumu bildirmek istedim

Dün bizimle aynı projede olan farklı birimden 1 arkadaşımızı işten çıkardılar (kıdem ve ihbar tazminatını vererek )

Nedeni ise proje küçülmesi olarak belirtilmiş.

Arkadaşımıza daha önce bu ve buna benzer hiç bişi söylenmedi çocuk dün izinliydi şirkete çağırıldı ve 1 saat içerisinde çıkışı yapıldı.

Çıkarmaların devam edeceği bilgisi verilmiş.

Velasıl bugün bir üst yöneticime gidip

Sırada ben mi varım durum nedir diye bir konuşma yapmak istedim.

Bana " senin çıkartılmanla ilgili suan için bir durum yok zaten sana diğer arkadaşa yaptıkları gibi 1 saat önce haber veremezler buna cesaret edemezler (ben biraz dişliyim çünkü )

Böyle bir durum olursa dolandırmadan sana gelip söylerim ancak suan için böyle bir durum yok dedi

Sözleşmemin yenilenmemesi içinde evlilik tazminatı hakkım sonra erene kadar mecburen bu sekilde devam etmem gerektiğimi bu süreci atlattıktan sonra elbette sözleşmemi imzalayacagımı aktardı.

Bende konuyla ilgili benimle ilgili birşey olursa en ufak bir durumda bana bildirilmesini soyledim.

Bence bende çıkarılcam (anlaşmalı olarak ) ama suan değil bundan eminim

Çünkü bizim birimde 2 kişiyiz ve suan ki proje sayımıza göre fazla

Bakalım neler olacak bu arada çıkan arkadaş içinde iyi oldu kendiside istiyordu zaten ama bu sekilde değil tabiki

Hakkımızda hayılısı

İlginiz için teşekkür ederim eğer bir durum olursa bilgi vereceğim

İyi ki Varsınız kızlar

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim lilycim

merhaba kaptancımmm, ben de özledim hakkaten sizlerle doya doya sohbet etmeyi... banka işlerimi tamamlayıp hooop eve kaçtım :) yeter bu kadar çalışmak... eve gelirken mantar buldum mantar yemeği yapacağım şimdi yumurtalı diyet...tavsiye ederim şahane oluyor...

canım yine bi cuma regli yakalamış seni, geçmiş olsun...ama haftaya bittiğinde çok rahatlayacaksın, onu düşünerek sıkma canını migren çok kötü yaaa, tetikleyen bir şeyler mi var acaba? tatlı migreni tetikler mi ki? eşimde de zaman zaman özellikle alkolden sonra oldukça tetikliyor, sessiz ve karanlık ortamda durunca geçiyor anca bi de tabi majezik ile geçmiş olsun canım tekrardan, acil şifalar dilerim

Luci teşekkürler iyi dileklerin için Sana da çok güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun arkadaşım

teşekkür ederim handecim, senden heveslenip sabahları da yürüyorum artık çok şükür tam tamına 120 dakika, hızlı tempo, deli gibi yürüdüm, bacaklarım tutmuyor...sayende canım

canımmm sen de iyi ki varsın tabi ki sürekli yazıştığımız için meraktayız özellikle ben nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum canım, çünkü seni ve birbirimizi düşünüyoruz ve sıkıntılarımız, birbirimizin sıkıntısı oluyor...acaba senin evlendikten sonra "eşim çalışmamı istemiyor" diyerek ayrılma hakkının süresi ne? benim kafama takılan o oldu, o süreyi geçirip seni oyalayıp sonra da haklarını yiyerek çıkış vermeye kalkmasalar bari...çok fazla iş yeri ve işletme gördüğüm için her türlü senaryo oluşuyor aklımda, inşallah seni mutlu edecek bir şekilde sonuçlanır bu iş, yaşadığın sıkıntıları çok iyi anlıyor, gelişmeleri merakla bekliyorum canım benim....

lily86;34700342[COLOR="#800080" .!.:
Amin senin de sabrın bol olsun Luci - günaydın
[/COLOR]

sağol lily, ben de sana hem işinde, hem diyetinde bol sabırlı bir gün, kolaylıklar dilerim

merhaba kızlar ... doktorumun acil ameliyatı çıktığından bana pek kızamadı :))) ama haftama göre 4 kg fazlam olduğumu söyledi :18: benim sancılarım çıktı nts de oyuzden hareket yasaklandı..erken doğumu tetiklemesin diye..bu sebeple daha az yiycekmişim bende araları tamamen kaldırdım... çok çoookkk aclık falan olursa ayran ... yoğurt... sade şekersiz kahveyle idare edeceğim.. yani sulu şeyler olsun dedim katı gıdalar olacağına
kilo olarak dr.tartısında 88 çıktım
klasık gebelik sıkıntılarımı ancak atlatabildim haftanın 3.günü itibariyle menümü yazmak istedim..

aç karnına suda eritmeli magnorm içiyorum her sabah benım kabızlığımın çare oldu diyebilirim..

sabah:

1 haşalam yumurta, 1 kk kaşar peyniri,1 salatalık,1 domates,1 yk zeytinyağından oluşan salata

3 dilim ekmek

1 tatlı kaşığı kadar krem peynir,bal..1 fincan ıhlamur

öğle yemeği:

1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği,1 dilim ekmek, 1 sb ayran,tatlı niyetine 1 muz...

akşama fırında balık , yanına salata.. balığın yanına ekmek yememeye alıstırdım kendime oyuzden ekmek yok..
tatlı niyetine yarım armut,,yarım elma..

sağolasın canım benim bende aynı sekilde sizin anlattıklarınızı siz kadar düşünüyorum

Benim evlilik tazminat sürecim 15 haziranda sona eriyor.

Valla sirketten herşeyi beklerim ama beni haklarımı vermeden çıkaramazlar çünkü çıkarmaları için geçerli bir sebep olması lazım

ben o sebeplere meal verecek birşey yapmıyorum ki

aynı dün çıkan arkadaşın içeride hiç bi hakkı yoktu normal çalışıyorsu çıkarıldı ve tazminatını ödediler banada aynısını yapmaları gerekır.

He yapmazlarsa keyifleri bilir ben her şekilde dava ile de olsa alırım zaten

inşallah tatsızlık çıkmadan sonuçlansın, vaktin varmış daha... amaaan sıkıntı vallahi özel sektör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…