- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.361
ben de yazayim menumu, henuz saat degisimine adapte olamadim, eski saatimde acikiyorum o yuzden biraz karisti.
sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, lor peyniri, bir domates, 4-5 yaprak marul
ara: 10 gr ceviz, 5 hurma
ogle: 200 gr yagsiz yogurt, 1 armut
ara: 6 kuru kayisi
aksam: 1 dilim ekmek, 1,5 kepce bamya corbasi, 2 servis kasigi bakla, bir kase yagsiz yogurt ve 5-6 dis sarimsak
ara: 2 mandalina
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 10 km yurumeyi planliyorum aksam.
Kahwaltı standart peynir yumurta yeşillik 1 dlm ekmek
Öğle yok 1eti cin
Akşam 17 00 4 kasap köfte 2 parça sucuk ayran
19 00 1 eti karam
21 00 1 bardak süt eti cin
Su 2 Lt
Spor
Eki Görüntüle 1048223 Eki Görüntüle 1048224
günaydınlarr
luci cim sevda cım gamze cim sizin sohbetlerinizi özledim yaaa zeynep cim hande cim naber kızlar
ebbisss maşallah canım yaaa vazgeçmek yok ve senin sporlarına hayranım elendil sende çok güzel uyuyorsun listeye
yaa dünki çikolata krizi akşam da devam etti bitter portakallı dan 3 kare yedim sonra migrenim tuttu sabah da regli oldum hem akşam yatarken hem sabah kalınca ağrıkesici aldım başım hala kazan gibi bi taraftanda karnım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum yahuu böyle kaptan olur mu hiç?
sanirim blogun reklamini yapmak icin geldiniz buraya.
Günaydın Sevdacım hoşgeldin tekrardan aramıza...
Amin senin de sabrın bol olsun Luci - günaydınsevgili arkadaşlarrr, hepinize musmutlu, keyifli, sağlıklı bir gün dilerim...bugün yine koşuşturmalı bir gün geçireceğim...az sonra evden çıkacağım çıkmadan önce bi merhaba demek istedim...hepinizi öpüyorr, az kalorili ve bol dirençli bir gün dilerim...sabrınız bol olsun
Öncelikle günaydın...günaydınlarr
luci cim sevda cım gamze cim sizin sohbetlerinizi özledim yaaa zeynep cim hande cim naber kızlar
ebbisss maşallah canım yaaa vazgeçmek yok ve senin sporlarına hayranım elendil sende çok güzel uyuyorsun listeye
yaa dünki çikolata krizi akşam da devam etti bitter portakallı dan 3 kare yedim sonra migrenim tuttu sabah da regli oldum hem akşam yatarken hem sabah kalınca ağrıkesici aldım başım hala kazan gibi bi taraftanda karnım ağrıyor kendimi kötü hissediyorum yahuu böyle kaptan olur mu hiç?
Selam Zeynepciğim - ne mutlu meleğinle buluşuyormuşsun - bol eğlenceli günler dilerimKızlar Günaydınnnn
Hepimizin güzel bir gün geçirmesii diliyorum
Kaptancım çok şükür iyiyim bugün meleimle ( beşik arkadaşım kardeşimle ) buluşcam o yüzden mutluyum
2 haftadır görüşmüyorduk
Sizler nasılsınız kızlar
Günaydın canım - sanırım hala bedenlerimiz yeni uygulamaya alışamadı sen de yorgunmuşsun - inşallah günün kalan kısmında toparlanırsıngunaydin 5. takim.
cok yorgunum, zor uyandim ve ders var simdi. spor yarisinda son durumu verip cikicam. spor dakikalarini ozel mesaj ile atmayanlari tabloya eklemiyorum. zaten bir haftalik olacak sanirim bu spor yarisi. dogru durust spor yapan yok, bildiren az.
5. Takim Spor Yarisi
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td]104[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]135[/td]
[td]47[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]176[/td]
[td]151[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]40[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
saolasın hande cim yaa şu başımın ağrısı geçince rahatlarım inşallahKaptanım idare ediyoruz. Düşe kalka diyet yapıyorum bu hafta. Benim de reglim kapıda çok şey yemek istiyorum malesef . İyileş kaptan takımın yanında:13::13::13::13:
sorma benim allahtan ağrı kesiciler azda olsa etkili oldu değilse bende kusardım normalde:26::26::26:oyyy herşey üstüste gelmiş deseneeeee..migren de fena bişey bi arkadasım var migreni tuttu mu kusuyorr
Kızlar myfitnesspal'a da girdim dünkü menümü hatta fırında mücverin de yediğim kadarını hesaplayıp girdim - 1000 kcal olmamış bile 985te kalmış :)
Elimden geldiğince oraya da girmeye çalışacağım yediklerimi - bu hafta biraz daha dikkatli gidiyorum haftaya kadar 74ü hatta mümkünse 73,9u görmek istiyorum
Günaydın Sevdacım hoşgeldin tekrardan aramıza...Güzel mesajın için de bize amin demek düşer
Amin senin de sabrın bol olsun Luci - günaydın
Öncelikle günaydın...
Üzülme lütfen ne demek öyle kaptan olur mu biz seni olduğun halinle seviyoruz hem insanız sonuçta herşey aynı anda dört dörtlük olmuyor maalesef hayatta - sen de malum radar gününe yakalanmışsınhaliyle de çikolata kaçınılmaz oluyor - portakallı bitteri de çok severim bu arada
Yanlış anımsamıyorumdur umarım ama çikolata da migreni arttıyor değil mi?:44:
Selam Zeynepciğim - ne mutlu meleğinle buluşuyormuşsun - bol eğlenceli günler dilerim
Günaydın canım - sanırım hala bedenlerimiz yeni uygulamaya alışamadı sen de yorgunmuşsun - inşallah günün kalan kısmında toparlanırsın
bu arada yarına ben de bildirip o listede olmak istiyorum
günaydınlarr
Luci teşekkürler iyi dileklerin içinSana da çok güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun arkadaşım
Kızlar Selam
İş yerinde ki sorunumla ilgili hepiniz ilgilendiniz öncelikle teşekkür ederim.
Size son durumu bildirmek istedim
Dün bizimle aynı projede olan farklı birimden 1 arkadaşımızı işten çıkardılar (kıdem ve ihbar tazminatını vererek )
Nedeni ise proje küçülmesi olarak belirtilmiş.
Arkadaşımıza daha önce bu ve buna benzer hiç bişi söylenmedi çocuk dün izinliydi şirkete çağırıldı ve 1 saat içerisinde çıkışı yapıldı.
Çıkarmaların devam edeceği bilgisi verilmiş.
Velasıl bugün bir üst yöneticime gidip
Sırada ben mi varım durum nedir diye bir konuşma yapmak istedim.
Bana " senin çıkartılmanla ilgili suan için bir durum yok zaten sana diğer arkadaşa yaptıkları gibi 1 saat önce haber veremezler buna cesaret edemezler (ben biraz dişliyim çünkü )
Böyle bir durum olursa dolandırmadan sana gelip söylerim ancak suan için böyle bir durum yok dedi
Sözleşmemin yenilenmemesi içinde evlilik tazminatı hakkım sonra erene kadar mecburen bu sekilde devam etmem gerektiğimi bu süreci atlattıktan sonra elbette sözleşmemi imzalayacagımı aktardı.
Bende konuyla ilgili benimle ilgili birşey olursa en ufak bir durumda bana bildirilmesini soyledim.
Bence bende çıkarılcam (anlaşmalı olarak ) ama suan değil bundan eminim
Çünkü bizim birimde 2 kişiyiz ve suan ki proje sayımıza göre fazla
Bakalım neler olacak bu arada çıkan arkadaş içinde iyi oldu kendiside istiyordu zaten ama bu sekilde değil tabiki
Hakkımızda hayılısı
İlginiz için teşekkür ederim eğer bir durum olursa bilgi vereceğim
İyi ki Varsınız kızlar
lily86;34700342[COLOR="#800080" .!.:Amin senin de sabrın bol olsun Luci - günaydın
[/COLOR]
canımmm sen de iyi ki varsın tabi ki sürekli yazıştığımız için meraktayız özellikle ben nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum canım, çünkü seni ve birbirimizi düşünüyoruz ve sıkıntılarımız, birbirimizin sıkıntısı oluyor...acaba senin evlendikten sonra "eşim çalışmamı istemiyor" diyerek ayrılma hakkının süresi ne? benim kafama takılan o oldu, o süreyi geçirip seni oyalayıp sonra da haklarını yiyerek çıkış vermeye kalkmasalar bari...çok fazla iş yeri ve işletme gördüğüm için her türlü senaryo oluşuyor aklımda, inşallah seni mutlu edecek bir şekilde sonuçlanır bu iş, yaşadığın sıkıntıları çok iyi anlıyor, gelişmeleri merakla bekliyorum canım benim....
sağolasın canım benim bende aynı sekilde sizin anlattıklarınızı siz kadar düşünüyorum
Benim evlilik tazminat sürecim 15 haziranda sona eriyor.
Valla sirketten herşeyi beklerim ama beni haklarımı vermeden çıkaramazlar çünkü çıkarmaları için geçerli bir sebep olması lazım
ben o sebeplere meal verecek birşey yapmıyorum ki
aynı dün çıkan arkadaşın içeride hiç bi hakkı yoktu normal çalışıyorsu çıkarıldı ve tazminatını ödediler banada aynısını yapmaları gerekır.
He yapmazlarsa keyifleri bilir ben her şekilde dava ile de olsa alırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?