Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım daha bişey yok bebişle ilgili sadece süphe=)) bu arada menün çok güzelll

hazoscum sen miydin tatlım bebiş beklentisi olma ihtimali olan...ben de hatlar karıştı bugün bilg. sanırım virüs girdi, kkya doğru düzgün girip yazamıyorum...hayırlısı tatlım varsa da kısmetiyle, hayırlısı ile gelsin inşallah :)

Son düzenleme:
spor yarisinda son durum

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td]104[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]135[/td]
[td]47[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]176[/td]
[td]151[/td]
[td]120[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]40[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]120[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Canim bilmiyorum valla belki bi ihtimalll:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin bayanbaloncuk..bi gittin pir gittin... yaz geliyor ama canım, pazartesiden itibaren takıl bize

kuzum aksamlari yogurt ve meyveyle gecistirmeyi planliyorm ise yarar mi acaba? sabah kahvalti, öglen okulda corbali, ana yemekli hatta bazen tatlili ögle yemegi, aksam da yogurt ve meyve sadece, olur mu ki bu is böyle?

Menüm
Sabah: 1 dilim light ekmek 1 parça peynir, 1 activia
Ara: koşuşturmaktan yine yapamadım maalesef.
Öğle: tavuk şiş, iki ufak dilim tam buğday ekmeği, salata, ayran
Ara: yoğurt
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı mantar yemeği, 2 dilim light ekmek salata 2 kaşık yoğurt.
Ara
Kalınca bir dilim ananas.
Spor 6 km yürüyüş
Su 2,5 litre+devam

yarını da bekleyeylim eğer ses çıkmazsa bakarız duruma tatlım teşekkür ederim yolculuk için eşimde taktı bu yaz mutlaka bademciklerini aldıralım çok perişan oldun diye

Kim demiş 1 kilooooo, hedefimi düşürüyorum yarın inşaallah, kaptanım da onaylarsa tabisii kök salıcam buraya, gitmek yok
tamam gamze cim yarın yazarız

kaptancım iyi yolculuklar......
saol canım

cikip yurumek isterdim ama soguk alginligim artiyor, hic yerimden kipirdayasim, serin havaya cikasim yok (

dikkat et kendine yürüyüş falan yapmaa

***5.TAKIM - 355.ETAP*** ÜÇÜNCSÜ

toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65.9/ )
Luci221177 ( 72,00/ )
Lily86 (75,60 / )
Vazgecmekyok ( 85,7/)
yu_zey ( 61,80 / )
Hnd (67,40 /)
Sevda_M ( 72,7/ )
durumda( 61,00 / )
hazos87 ( 54.00/ )
ebbisss ( 84,30 /)
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı
elendil76
gulanne

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar son listemiz bu elendil ve gülannenin kiloları işyerindeki excel dosyada kalmış yarınki kg verişlerine göre yarın veya haftaya ekleriz hepinize iyi akşamlarr

Günaydın arkadaşlarrrrr Sevdacığımın selamı var, aradı beni şimdi, misafiri var açamıyor pc ağır misafirler..Geç kalmamak adına benden bildirimini yapmamı rica ettii

Sevda: 72,90

Gamze: 64.80

Şükürler olsun bu gün kilo vermiş olarak karşınızdayım

İtiraf edeyim ki, haftanın başında 66.20 görmüştüm ama kalıplaşmamış bir kilo olduğu için, belki de şişlikti onun için hemen gittii geri :18: iyiki gitti

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenlere de tavsiyem şudur, ne olur ertelemeyin, vakit geçiyor ve kendimize gelelim

Hepinize musmutlu günler ve Cumanın hayrını diliyorum

.

kuzum aksamlari yogurt ve meyveyle gecistirmeyi planliyorm ise yarar mi acaba? sabah kahvalti, öglen okulda corbali, ana yemekli hatta bazen tatlili ögle yemegi, aksam da yogurt ve meyve sadece, olur mu ki bu is böyle?

olur tatlım ben 2 haftadır öğle yemeğinde istediğimi yiyip, akşam 16:30 da hafif geçiştirerek oldukça fayda gördüm

günaydınlar sevgili arkadaşlaaaarrrr :) musmutlu keyifli, bol diyetli, az kalorili, tartıda mutlu, diyette azimli, işlerde başarılı bir gün dilerim hepinizeeeee:),
ben bu hafta 1 kilo vererek 71 i gördüm çok şükür...böyle giderse haftaya beden kitle indeksine göre normal insan sınıfına girip diğer haftada 6 lı rakamları görür mest olurum inşallah...darısı hepinizin başınaaa.... yaz gelmeden incecik olmak ve bunu seneler sonra başarabilmek şahane bi duyguymuş, şükür yaşatanaaaa :) umarım hepiniz de en kısa sürede, sağlıkla, istediğiniz kilolara kavuşursunuzzzzz....öpüyorum hepinizi

hesaplamaları yapmıyorum lily ya da toplightcım geldiğinizde exceliniz ile yaparsınızzz :)

***5.TAKIM - 355.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65.90/ 64.80/ 1,10/ % )
Luci221177 ( 72,00/ 71,00/ 1,00/ % )
Lily86 (75,60 / )
Vazgecmekyok ( 85,7/)
yu_zey ( 61,80 / 61,30/ 0,50/ % )
Hnd (67,40 /)
Sevda_M ( 72,70/ 72,90/-0,20/ % )
durumda( 61,00 / )
hazos87 ( 54.00/ )
ebbisss ( 84,30 /)
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı
elendil76
gulanne

5.TAKIM ORTALAMASI :

Son düzenleyen: Moderatör:

tebrikler kuzucummmm, gitmiş nihayet hem de pek güzel gitmiş...sevdam da o iştah açıklığına rağmen 200 gr ile iyi yırtmış... öperim ikinizi de çoook selamlar sevdama

Kızlar Günaydınnn

Yavaş yavaş zinciri kırıyormuyum bilemiyorum

Aman nazar değmesin
Ben bugünden sonra izine ayrılıyorum ve kilo bildirimimi 2 hafta sora yapıyor olcam

Bu sırada hem yürüyüşe devam edevek hemde yeni egzersize zumbaya başlıcam (bu ptesi)

Aynı zamanda daha önce sizlerle paylaştığım iç temizleme işlemini yapacagımm

Geçen hafta : 61,80
Bu hafta : 61,30
Fark : 0,50
Yüzde:0,80

Eklentiler

• $20140404_073256.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

ohh be çok şükür, tebrik ederim zeynebimmmm, maşallah sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…