- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.521
canım daha bişey yok bebişle ilgili sadece süphe=)) bu arada menün çok güzelll
Kim demiş 1 kilooooo, hedefimi düşürüyorum yarın inşaallah, kaptanım da onaylarsa tabisiikök salıcam buraya, gitmek yok
hah, sal, çok lazımdıbi de bana diyordun sittin sene mezun olamazsın diye, noooldu şekerimmm
cikip yurumek isterdim ama soguk alginligim artiyor, hic yerimden kipirdayasim, serin havaya cikasim yok([/QUOTE
Gecmiş olsun
cikip yurumek isterdim ama soguk alginligim artiyor, hic yerimden kipirdayasim, serin havaya cikasim yok(
Gecmiş olsun
hazoscum sen miydin tatlım bebiş beklentisi olma ihtimali olan...ben de hatlar karıştı bugün bilg. sanırım virüs girdi, kkya doğru düzgün girip yazamıyorum...hayırlısı tatlım varsa da kısmetiyle, hayırlısı ile gelsin inşallah :)
hoşgeldin bayanbaloncuk..bi gittin pir gittin... yaz geliyor ama canım, pazartesiden itibaren takıl bize
yarını da bekleyeylim eğer ses çıkmazsa bakarız duruma tatlım teşekkür ederim yolculuk için eşimde taktı bu yaz mutlaka bademciklerini aldıralım çok perişan oldun diyehımmm o zaman diyetten koptu sanırım, ilk başladığında güzel devam etmekteydi... dikkat et kendine sen de, çok şişti senin bademcikler bu kış, hadi inşallah son olsun... hayırlı yolculuklar güzel ve keyifli bir tatil dilerim canım
tamam gamze cim yarın yazarız
Kim demiş 1 kilooooo, hedefimi düşürüyorum yarın inşaallah, kaptanım da onaylarsa tabisiikök salıcam buraya, gitmek yok
saol canımkaptancım iyi yolculuklar......
cikip yurumek isterdim ama soguk alginligim artiyor, hic yerimden kipirdayasim, serin havaya cikasim yok(
kuzum aksamlari yogurt ve meyveyle gecistirmeyi planliyorm ise yarar mi acaba? sabah kahvalti, öglen okulda corbali, ana yemekli hatta bazen tatlili ögle yemegi, aksam da yogurt ve meyve sadece, olur mu ki bu is böyle?
Canim bilmiyorum valla belki bi ihtimalll:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın arkadaşlarrrrrSevdacığımın selamı var, aradı beni şimdi, misafiri var açamıyor pc ağır misafirler..Geç kalmamak adına benden bildirimini yapmamı rica ettii
Sevda: 72,90
Gamze: 64.80
Şükürler olsun bu gün kilo vermiş olarak karşınızdayım
İtiraf edeyim ki, haftanın başında 66.20 görmüştüm ama kalıplaşmamış bir kilo olduğu için, belki de şişlikti onun için hemen gittii geri :18: iyiki gitti
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenlere de tavsiyem şudur, ne olur ertelemeyin, vakit geçiyor ve kendimize gelelim
Hepinize musmutlu günler ve Cumanın hayrını diliyorum
.
Kızlar Günaydınnn
Yavaş yavaş zinciri kırıyormuyum bilemiyorum
Aman nazar değmesin
Ben bugünden sonra izine ayrılıyorum ve kilo bildirimimi 2 hafta sora yapıyor olcam
Bu sırada hem yürüyüşe devam edevek hemde yeni egzersize zumbaya başlıcam (bu ptesi)
Aynı zamanda daha önce sizlerle paylaştığım iç temizleme işlemini yapacagımm
Geçen hafta : 61,80
Bu hafta : 61,30
Fark : 0,50
Yüzde:0,80
ohh be çok şükür, tebrik ederim zeynebimmmm, maşallah sana :)
ayyy hadi inşallah, desene teyze olma ihtimalimiz varr, ayyy çok ttatlı , maşallah sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?