Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen bütün hafta dolaptakileri sil süpür, perşembe gelsin kuş kadar beslen...pışıkkkk var mı böyle üçkağıt

hoşgeldin bayanbaloncuk..bi gittin pir gittin... yaz geliyor ama canım, pazartesiden itibaren takıl bize

hımmm o zaman diyetten koptu sanırım, ilk başladığında güzel devam etmekteydi... dikkat et kendine sen de, çok şişti senin bademcikler bu kış, hadi inşallah son olsun... hayırlı yolculuklar güzel ve keyifli bir tatil dilerim canım

hahahahahahaha luciiii pabucuu yarımmm, çık dışarııı oynayalımmmm ben çözdüm bu işi hatunummm

.

oynamıyorum bakalım ben sayende ben de çözdüm bu işi de verilecek 1 kilo kalınca işe yarıyorrrr benim hala 4 kilom var bakalım nabeeerrr

saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?

valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlım

baştan sıkı tut canım gecen seferki gibi olmasın

yaaa kesin bişey yok..sadece riskli günde oldu belki olabilir=))))

oynamıyorum bakalım ben sayende ben de çözdüm bu işi de verilecek 1 kilo kalınca işe yarıyorrrr benim hala 4 kilom var bakalım nabeeerrr

Kim demiş 1 kilooooo, hedefimi düşürüyorum yarın inşaallah, kaptanım da onaylarsa tabisii kök salıcam buraya, gitmek yok

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN

*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.

.

canım daha yapmadım daha regl tarihim gelmedi belki bi ihtimalll=)

ne güzelll işteeeee

canım daha bişey yok bebişle ilgili sadece süphe=)) bu arada menün çok güzelll

öok güzellllll

kaptancım iyi yolculuklar......

vayyy bu kızcağız yine aç bugünnnn=))) ya ben az yediğimde az veriyorum biraz daha çok yiyince daha çok veriyorum nasıl oluyorsaaaa

hahahah süpermişşşşşş

kızlar bugünüm berbat geçtiiii yemek açısından..öğlen okulda döner yemiştim...sabah da lazere diye gittimm yemek yapamadım evde de bişey yoktu buzlukta döner vardı ondan yaptık mecburen kusucam dönerdenn
sabah
1 kaşarlı tost(tost ekmeğinde)
1 büyük bardak portakal havuç suyu karışımı

öğlen
çeyrekten biraz büyük ekmekler var ya onunla tavuk döner

ara
sütburger(buldum sonunda)

akşam
4 yk kadar döner
4 yk makarna
1 bardak kola((

ara
muhakkak bişey yerim ama henüz yemedim=)))

2 turk kahvesi, çay vssss=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…