- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.501
Menüm
Sabah: kk peynir
Öğle: elma+ 2 kaşık yoğurt
Ara: beyaz leblebi + çeyrek ayva
Akşam: portakal + 3 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık yoğurt
Spor: 80 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
kizlaar ben geldim., 1 ayi gecti dimi ugramayali. evet evet baya zaman oldu. o yüzden araniza döndüm demek gibi bi yüzsüzlük yapmiycam. sabahtan aksama kadar elimde cikolatayla geziyorum onu belirteyim ama. kilo verdim mi derseniz tabiiki hayirsdaha aldim bile. kac kilo muyum? bilmiyorum. 62 kesin varim ama.. pazartesiden itibaren basliyorum yeniden. yeniden derken iste sizi uzaktan takip edicem. tatli dan nefret ediyoruuuuuum
sen bütün hafta dolaptakileri sil süpür, perşembe gelsin kuş kadar beslen...pışıkkkk var mı böyle üçkağıt
luci cim destansının profiline baktım dün girmiş görünüyor ama hiç bişey paylaşmadı yarını da bekleyelim daha sonra bakalım yarın uğrayacak mı ona göre karar verelim o zaman neyse ben yola çıkacağım gene bademciklerim şişmeye başladı ant daha geçen hafta bitti yaa nedir bu anlamıyorum ben yaa az önce gelinimiz aradı karsta kar yağıyormuş çocukları sarıkamış a götürürüz ona göre hazırlıklı gelin dedi burda nerdeyse bahar gelmişti yeniden kış göreceğiz
hahahahahahaha luciiii pabucuu yarımmm, çık dışarııı oynayalımmmmben çözdüm bu işi hatunummm
.
eski bakıcı döndü pişman olmuş bakalım ne kadar bakacak
saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?
valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlım
baştan sıkı tut canım gecen seferki gibi olmasın
oynamıyorum bakalım ben sayende ben de çözdüm bu işi de verilecek 1 kilo kalınca işe yarıyorrrr benim hala 4 kilom var bakalım nabeeerrr
Yap canım hemen bir test:) hakkında hayırlısı istiyormusun
Menün bence gayet güzel - kalori olarak da 1300-1400 arası birşey bence - yani kaba taslak hesapladığım kadarıyla böyle
2+2 olarak güzelmiş
Amin Sevdacım Allah'ın rahmeti hepimiz üzerine olsun inşallah
pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarız
sütlü inciri beğendimaslında güzel bir alternatif hem meyve yemiş olunur hem de tatlı ihtiyacını karşılama açısından sütlü olduğundan kan şekerini de hızlı yükseltmez
Selam Zeynepciğim - kolay gelsin
Selam kaptanTartıda yüksek bir rakam görmen regldendir - migreninin ağrımasına üzüldüm şimdi nasılsın?
Hamilelik ihtimali var demişsin hakkında hayırlısı olsun test yaptın mı?
hadi ya - bu sefer net bir şekilde şu şöyle olacak de ki sonra aynı sorunları yaşamayasın
çok çok sevindim arkadaşım 50li rakamları görmene - tebrik ederim
1800 çok değil 1000 az aslında biz çok sağlıklı beslenmiyoruz en ideali ortalama 1200-1400 arası - mesela senin kilonda birisi için en az 1200 kcal olmalı
kaç gündür üzerindeki yorgunluğun nedeni buymuş demekıhlamur limonlu çay falan iç bari ılık şeyler boğazlara iyi geliyor - güzelce dinlen arkadaşımmmmm
boyumu sormuşsun 155cm - sanırım beden kitle indeksini hesaplayacaksın
bir de yarışı devam ettirmene sevindim teşekkür ederim bu hafta başlangıç olduğundan tam adaptasyon olmadı belki haftaya diğer arkadaşlar da katılmak isterler
teşekkürler lilyyyy, hakikaten muhteşem bir duygu inşallah sağlıkla kavuşun siz de bu duyguya..
az önce 4-5 aydır görmediğim bi erkek arkadaşımla buluştum vallahi erkek arkadaşlar kızlardan daha samimi...çocuk gözlerine inanamadı, "her gördüğümde daha kilolu olduğun için şu an da seni kilolu görmeyi bekliyordum sakın daha kilo verme muhteşem olmuşsun" diyerek, bir kız arkadaştan 1 yılda alamayacağım iltifatı 10 dakikada etti çocukcağız :)aman ben de bi şişindim, bi şişindim, yürüyüşüm bile bi değişti bu gazla
valla artık bana onlar biişe yaramıyo canım yaaaa
bak botoks u duymamıştım ama benim sadece regli dönemi migrenim var yaaa
canım daha bişey yok bebişle ilgili sadece süphe=)) bu arada menün çok güzelllbugün ya sistemde ya bilgisayarımda bi sıkıntı var çözemediğim...ne zaman alıntılayıp yazsam kitleniyor sayfa
kaptancım, destansı 2 haftadır hiç uğramadı, haklısın...yapılması gereken neyse uygulayalım derim ben, bildirim yapmadı yazma hakkımız varsa yazalım ama yoksa ayrıldığını bildirebiliriz, çünkü herhangi bir şekilde ulaşıp bildirim de yapmadıumarım onun açısından her şey yolundadır...(sana da iyi yolculuklar bu arada)
handecim, okuduğum kadarıyla bi bebiş mevzusu gördüm gibi, haydi hayırlısı ise olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin
tam da zeynebim nerde derken menü paylaşımını gördüm, iyisindir umarım tatlımmm
bugünkü menümü de yazıp o şekilde ayrılayım aranızdan zira korkmaktayım yine yazdıklarımı gönderemeden sistem donarsa diye
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:00
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 13:00
100 gr tavuk döner
1 büyük tabak yeşil salata (marul ve bilimum yeşillikler)
karnabahar+kabak (buharda pişmiş) garnitür
ayran
akşam: 16:30
büyük tabak karışık yeşil salata
5 adet ceviz içi (cevize sardım bu ara, inanılmaz tok tutuyor)
su: 3litre
spor: açık havada tempolu 90 dk yürüyüş
fırsat bulabilirsem akşam eşim gelince de 90 dk yürümeyi planlıyorum
hepinizi öper, iyi akşamlar dilerim... umarım yarın sabah da sürmez bilgisayarımdaki sıkıntı, virüs mü girdi bilemedim ki...sabaha görüşmek üzere
sabah:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi,2 zeytin
ara:1 tane elma
öğle:1kepçe tarhana,1 tabak pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,salata
ara:çeyrek ayva
akşam:1 tabak pırasa,salata,yoğurt
spor:50 dk eliptik,yarımsaat yürüyüş
su:1.5 litre
.
kaptancım iyi yolculuklar......bayanbaloncuk hoşgeldin nerelerdesin sen bakimm hesap ver uzun süredir görünmüyorsun
luci cim destansının profiline baktım dün girmiş görünüyor ama hiç bişey paylaşmadı yarını da bekleyelim daha sonra bakalım yarın uğrayacak mı ona göre karar verelim o zaman neyse ben yola çıkacağım gene bademciklerim şişmeye başladı ant daha geçen hafta bitti yaa nedir bu anlamıyorum ben yaa az önce gelinimiz aradı karsta kar yağıyormuş çocukları sarıkamış a götürürüz ona göre hazırlıklı gelin dedi burda nerdeyse bahar gelmişti yeniden kış göreceğiz
Menüm
Sabah: kk peynir
Öğle: elma+ 2 kaşık yoğurt
Ara: beyaz leblebi + çeyrek ayva
Akşam: portakal + 3 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık yoğurt
Spor: 80 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
YAŞINA GÖRE ERKEK
*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.
YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?