- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.481
Neyse gözün aydın diyeyim en azından sebep bellimerhaba kızlar
fırsat bulamadım bugün gelmeye nasılsınız,inşallah hepiniz çok iyisinizdir
+ çıkmamın sebebi belli oldu bugün regl oldum
geçmişe bakayım
Hayırlı yolculuklar kaptan güle güle git sağ salim dön inşallahluci cim valla bıraksalar uyuyacağım gözlerim hiç açlmıyıor yaa esneyip duruyorum
valla az önce işyerinden bi arkadaş tibeti görmüş bunu deneyelim mi diye peki sen hala devam ediyormusun? bende başlasam mı diye düşünmekteyim?
gülanne sen de mi regli oldun anlaşılan takım yarısı regliyiz bu hafta
kızlar yarın sabah 9 uçağı ile kars a gidiyorum oğlanları da alıp haftasonu gezmeye siz bildirimi yaparsınız ben az sonra listeyi eklerim de destansı ne olacak lucim ordamısın lily cim sizler bi şey söyleyin 2 hafatsır hiç bişey yazmadıgülanne ve elendil sizler yarın güzel kg vermiş oluırsanız listeye ekleyelim değilse haftaya yı bekleyelim ne dersiniz?
Canım gelen kimse yok yazmışsın aslında önemli olan büronun yeni açılması değil eğer ki bir avukatla çalışıyorsan tabiiYeni açılan bir büroda iş buldum ya beni buldu iyimi hiç iş yok.yani bir ay oldu daha bir dilekçe bile yazmadım.içim sıkıldı resmen bütün gün okuyorum.ama hiç iyi hislere sahip değilim.sanki adam heran benim avukata ihtiyacım yok diyebilir.sabırla iş çıkacak diye bekliyorum müvekkil nerden bulacamki onuda bilmem hiç b.lmediğim bir şehirdeyim.sonuç olarak stresliyim.daha bu işi yapabiliip yapamayacakmıyım onu bile bilmiyorum hala staJer gibiyim uffff tecrübeli arkadaşlar ya beni bi rahatlatın
güzel yorumların için teşekkür ederimumarım ekside olursun
evet detoks gibi oldu diyete alışma modundayım,birazda midem küçülsün dimi ama
hoşbuldum bitanem
menün güzelmiş canım
hımmm ama bulgur pilavıydı,dikkat ederim tatlım
başarılar dilerim canım
bendeseni çoook seviyomm tatlım benim
harika menü
amin canım sanada günaydın
darısı başımıza
günaydın
bazen bende senin gibi düşünüyom ama iyiki varlar
güzel menü
doğru söylüyosun ama gerçekten fırsatım olmuyor,herzaman diyorum akşamdan hazır edeyim nasibolmadı daha dikkat ederim bundan sonra çok sağol canım benim, cevaplarımın kısa olmasının nedeni işyerimden yazıyorum mecburan kısa tutmak zorundayım evde bilgisayar yok maalesef
merhabaaa canımm
sende iyiki varsın canım benim
Kızlar bir selam vereyim dedim bize, bugün tartıya çıktım 83 kg çıktım, ben diyeti bırakın ne bulsam yiyorum son günlerde ama bu sefer hiç kilo alırım demiyorum ve öylesine yemiyorum bir şey yiyeceğim düşünüyorum canım mı istiyor yoksa sırf yemek için mi ? Canım istiyorsa yiyorum, bitince unutuyorum vicdan azabını çekmiyorum, canım istemiyorsa bırakıyorum genelde susamış oluyorum bol su içiyorum, gece eşimin acıkmaları meşhurdur ben diyetteyim diye o da yemiyordu şimdi başladı yineO yerken canım istiyorsa serbestim diyorum ve böyle dediğimde 2 yudum alıp bırakıyorum yetiyor çünkü.
Geçenlerde televizyonda izlemiştim ege diye bir adam anlatıyordu diyet diye diye kendimizi kilo almaya programlıyoruz diye ben de kendimi dinlemeye çalışıyorum bakalım .. Zaten yaza kadar kilo vermeye çalışmıyorum en azından vücudumu anlamaya çalışırım.
olabilir - 2 gün olmuş gerçekten sen söyleyince fark ettim ama ne bileyim alışmışız demek ki bir kişinin bile eksikliği hissediliyor
gerçekten iyi ki buraya katılmışım diyorum motivasyonum düşse bile yine toparlanıyorum sayenizdehasta oldum iyileştim yine kendime çekidüzen vermeye çalıştım normalde tek başına yapıyor olsam salardım heralde - iyi ki varsınızzz
Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparım
aslında metabolizmaya şok yapmak istiyorsan kaloriyi arttırabilirsin o da hızlandırıcı etki yapabilir
rica ederimhayat gerçekten inişli çıkışlı - olaylar karşısında her zaman aynı dirayeti gösteremeyebiliyoruz maalesef
bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatlere
teşekkür ederim Sevdacımartık sporla da desteklemeyi planlıyorum hem yaz geliyor sıkılaşmak lazım
ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim?
ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari
Kızlar Selam
Bugünkü menüm
Sabah
tava yufka 4/1
Öğlen
1 karnıyarık
1/3 kase cacık
salata
1 dilim ekmek
1/3 kase çorba
Akşam
1/3 kase cacık
1 yk pilav
Salata
zeynepcim hoşgeldin balım.menün bence çok güzel afiyet olsun...
.
canım yaa bana fazla geldi ama hesaplamalar 1250 kalori diyor kaloriye bakılırsa iyi ancak bana fazla geldi =))
teşekkür ederimmm
kizlaar ben geldim., 1 ayi gecti dimi ugramayali. evet evet baya zaman oldu. o yüzden araniza döndüm demek gibi bi yüzsüzlük yapmiycam. sabahtan aksama kadar elimde cikolatayla geziyorum onu belirteyim ama. kilo verdim mi derseniz tabiiki hayirsdaha aldim bile. kac kilo muyum? bilmiyorum. 62 kesin varim ama.. pazartesiden itibaren basliyorum yeniden. yeniden derken iste sizi uzaktan takip edicem. tatli dan nefret ediyoruuuuuum
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.olsun canım yinede fazla almamışsındır pazartesiden itibaren sıkı sarılırsın.ahh birde ben nefret etsem tatlıdan nolurdu ki
.
bayanbaloncuk hoşgeldin nerelerdesin sen bakimm hesap ver uzun süredir görünmüyorsun
sabah:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi,2 zeytin
ara:1 tane elma
öğle:1kepçe tarhana,1 tabak pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,salata
ara:çeyrek ayva
akşam:1 tabak pırasa,salata,yoğurt
spor:50 dk eliptik,yarımsaat yürüyüş
su:1.5 litre
.
Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparım
aslında metabolizmaya şok yapmak istiyorsan kaloriyi arttırabilirsin o da hızlandırıcı etki yapabilir
rica ederimhayat gerçekten inişli çıkışlı - olaylar karşısında her zaman aynı dirayeti gösteremeyebiliyoruz maalesef
bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatlere
teşekkür ederim Sevdacımartık sporla da desteklemeyi planlıyorum hem yaz geliyor sıkılaşmak lazım
ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim?
ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari
tatlımmm bugün bilgisayarımda sorun var sanırım az önce uzuuun uzun yazmıştım sana gitti uçtu hepsiteşekkür ederim fıstığım güzel dileklerin için, sen de iyi ki varsın canım benim :) ben de çok yürüdüm bugün de, hele de havalar güzelll, ben güzel olunca daha bi coşuyorum açık havada yürüme konusunda... dinlendir tatlım sen de biraz kendini geçen hafta sonu da dinlenemedin bahardan mıdır nedir zaten gözkapaklarımız ağır hep bi uyku hali fırsat buldukça dinlendir kendini
teşekkür ederim handecim, senden heveslenip sabahları da yürüyorum artık çok şükür tam tamına 120 dakika, hızlı tempo, deli gibi yürüdüm, bacaklarım tutmuyor...sayende canım
VAyyy luciii görünüşe bakarsak benim senden heveslenmem gerek 120 dk ne demekk bravoben hızlı hızlı 45 dk da bırakıyorum yürüyüş çok sağlıklı hissettiriyor bana tam gaz devam lucicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?