Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar
fırsat bulamadım bugün gelmeye nasılsınız,inşallah hepiniz çok iyisinizdir
+ çıkmamın sebebi belli oldu bugün regl oldum
geçmişe bakayım
Neyse gözün aydın diyeyim en azından sebep belli

Hayırlı yolculuklar kaptan güle güle git sağ salim dön inşallah
Destansı hakkında sormuşsun bence yarın girip bildirim yaparsa yazarız listeye ama bir hafta daha bekleriz olmadı gereken neyse onu da bilgilendirip yaparız sonuçta takım ruhu önemli
Gülanne ve elendil içinse bu hafta takım içi listede tutup haftaya eklesek nasıl olur? Şimdi işten çıkacağım o yüzden net birşey yazamıyorum ama yarın duruma göre listeye de ekleyebiliriz bakalım diğer arkadaşlar ne derler bu konuda ? Sonuçta birlikte karar almak gerek

Canım gelen kimse yok yazmışsın aslında önemli olan büronun yeni açılması değil eğer ki bir avukatla çalışıyorsan tabii
ben avukatlık bürosunda çalışmıştım liseden sonra - bir iş hanı olduğundan oraya birisi danışmaya geliyor mesela, o katta hangi avukat yerindeyse onunla konuşuyor sonra avukat yardımcı oluyor işine ve bir bakıyorsun davayı üstlenmiş - sen de sonuçta onlarla haşır neşir oldukça kendi çevreni kuruyorsun
bazı şeyler zamanla rayına oturur az biraz sabır canım

güzel yorumların için teşekkür ederim
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar daha eve gidip yemek yapacağım sonra yürüyüşe nasıl gideceğim onu düşünüyorum:44:

Son düzenleme:
Kızlar Selam

Bugünkü menüm

Sabah
tava yufka 4/1

Öğlen
1 karnıyarık
1/3 kase cacık
salata
1 dilim ekmek
1/3 kase çorba

Akşam
1/3 kase cacık
1 yk pilav
Salata

buara bende senin gibiyim balım ya havalardanmı iştahtanmı anlamadım gitti.yemek yemek için sanki açlıktan deilde..

bende iyi katılmışım ve sizlerle tanışmışım tatlım.iki gündür düzenli giriyorum ya daha dikkatliyim.

.

çok haklısın tatlım sıkılaşmakta gerekiyor.bende bu haftadan sonra sabah eliptik akşam üzeri de biraz sıkılaştırıcı hareketler yapmayı planlıyorum.

.

bugün ya sistemde ya bilgisayarımda bi sıkıntı var çözemediğim...ne zaman alıntılayıp yazsam kitleniyor sayfa

kaptancım, destansı 2 haftadır hiç uğramadı, haklısın...yapılması gereken neyse uygulayalım derim ben, bildirim yapmadı yazma hakkımız varsa yazalım ama yoksa ayrıldığını bildirebiliriz, çünkü herhangi bir şekilde ulaşıp bildirim de yapmadı umarım onun açısından her şey yolundadır...(sana da iyi yolculuklar bu arada)

handecim, okuduğum kadarıyla bi bebiş mevzusu gördüm gibi, haydi hayırlısı ise olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin

tam da zeynebim nerde derken menü paylaşımını gördüm, iyisindir umarım tatlımmm

bugünkü menümü de yazıp o şekilde ayrılayım aranızdan zira korkmaktayım yine yazdıklarımı gönderemeden sistem donarsa diye

LUCI'nin bugünkü menüsü:

sabah: 06:00
nescafe-sade ve şekersiz

öğle: 13:00
100 gr tavuk döner
1 büyük tabak yeşil salata (marul ve bilimum yeşillikler)
karnabahar+kabak (buharda pişmiş) garnitür
ayran

akşam: 16:30
büyük tabak karışık yeşil salata
5 adet ceviz içi (cevize sardım bu ara, inanılmaz tok tutuyor)

su: 3litre
spor: açık havada tempolu 90 dk yürüyüş
fırsat bulabilirsem akşam eşim gelince de 90 dk yürümeyi planlıyorum

hepinizi öper, iyi akşamlar dilerim... umarım yarın sabah da sürmez bilgisayarımdaki sıkıntı, virüs mü girdi bilemedim ki...sabaha görüşmek üzere

kizlaar ben geldim., 1 ayi gecti dimi ugramayali. evet evet baya zaman oldu. o yüzden araniza döndüm demek gibi bi yüzsüzlük yapmiycam. sabahtan aksama kadar elimde cikolatayla geziyorum onu belirteyim ama. kilo verdim mi derseniz tabiiki hayir sdaha aldim bile. kac kilo muyum? bilmiyorum. 62 kesin varim ama.. pazartesiden itibaren basliyorum yeniden. yeniden derken iste sizi uzaktan takip edicem. tatli dan nefret ediyoruuuuuum

sabah:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi,2 zeytin

ara:1 tane elma

öğle:1kepçe tarhana,1 tabak pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,salata

ara:çeyrek ayva

akşam:1 tabak pırasa,salata,yoğurt

spor:50 dk eliptik,yarımsaat yürüyüş
su:1.5 litre

.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.olsun canım yinede fazla almamışsındır pazartesiden itibaren sıkı sarılırsın.ahh birde ben nefret etsem tatlıdan nolurdu ki

.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.olsun canım yinede fazla almamışsındır pazartesiden itibaren sıkı sarılırsın.ahh birde ben nefret etsem tatlıdan nolurdu ki

.

insallah insallah. artik nefret etmesem de etmek zorundayim canim ya. benimkisi bagimlilik boyutunu da asti cünküü

bayanbaloncuk hoşgeldin nerelerdesin sen bakimm hesap ver uzun süredir görünmüyorsun

luci cim destansının profiline baktım dün girmiş görünüyor ama hiç bişey paylaşmadı yarını da bekleyelim daha sonra bakalım yarın uğrayacak mı ona göre karar verelim o zaman neyse ben yola çıkacağım gene bademciklerim şişmeye başladı ant daha geçen hafta bitti yaa nedir bu anlamıyorum ben yaa az önce gelinimiz aradı karsta kar yağıyormuş çocukları sarıkamış a götürürüz ona göre hazırlıklı gelin dedi burda nerdeyse bahar gelmişti yeniden kış göreceğiz

Menünü beğendim Sevdacım dengeli besinlenmişssin . Suyunu da yatana kadar 2 lt ye tamamlarsan süper

canım k flakes tatlı ihtiyacını gidermek açısından iyi tavsiye ederim ben genelde kahvaltıdan sonra tatlı bir şey yemek istiyorum onu engelliyor yani . hem lifli bende bazen içine değişiklik olsun diye kuru meyve veya fındık fıstık ekliyorum. Sabah sabah mutluluk sebebi. inşallah bu son diyet deneyimimiz olur hedeflediğimiz kilolara ulaşır onları korumaya çalışırız

Tamam canım arkadaşım, sanırım söylediğin çok doğru..Bahar geldiği için böyle oldum gibi :26:

teşekkür ederim handecim, senden heveslenip sabahları da yürüyorum artık çok şükür tam tamına 120 dakika, hızlı tempo, deli gibi yürüdüm, bacaklarım tutmuyor...sayende canım

VAyyy luciii görünüşe bakarsak benim senden heveslenmem gerek 120 dk ne demekk bravo ben hızlı hızlı 45 dk da bırakıyorum yürüyüş çok sağlıklı hissettiriyor bana tam gaz devam lucicim

Menüm

Sabah: kk peynir

Öğle: elma+ 2 kaşık yoğurt

Ara: beyaz leblebi + çeyrek ayva

Akşam: portakal + 3 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık yoğurt

Spor: 80 dk. yürüyüş

Su: 14 bardak

.

Son düzenleme:
VAyyy luciii görünüşe bakarsak benim senden heveslenmem gerek 120 dk ne demekk bravo ben hızlı hızlı 45 dk da bırakıyorum yürüyüş çok sağlıklı hissettiriyor bana tam gaz devam lucicim

evet canım ya, yürüyüşle hem çok güzel ter atıyorum hem de her yerim çalışıyormuş gibi geliyor...kesinlikle ben de daha zinde hissediyorum...yürüyüşe devam edelim tatlım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…