- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.541
Geçen cuma kilo 101.8
Bu cuma 100,2
Yüzdesi de %1,57 oluyor sanırım.
İki haneleri haftaya göreceğim inşallah.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Fo toğraf da çektim tartı sonucunu ama telefondan ekleyemedim. Akşama eklerim.
merhaba kızlar
fırsat bulamadım bugün gelmeye nasılsınız,inşallah hepiniz çok iyisinizdir
+ çıkmamın sebebi belli oldu bugün regl oldum
geçmişe bakayım
Yeni açılan bir büroda iş buldum ya beni buldu iyimi hiç iş yok.yani bir ay oldu daha bir dilekçe bile yazmadım.içim sıkıldı resmen bütün gün okuyorum.ama hiç iyi hislere sahip değilim.sanki adam heran benim avukata ihtiyacım yok diyebilir.sabırla iş çıkacak diye bekliyorum müvekkil nerden bulacamki onuda bilmem hiç b.lmediğim bir şehirdeyim.sonuç olarak stresliyim.daha bu işi yapabiliip yapamayacakmıyım onu bile bilmiyorum hala staJer gibiyim uffff tecrübeli arkadaşlar ya beni bi rahatlatın
Kaloriferyanmıyor büroda merkezi sistemmiş. büzüşmekten boyum kısaldı donuyorum.koltuk şalı getireceğim yarın.
Birazdan eve gideceğim evi temizleyip süsleneyim değişiklik olsun yollayımmı resmimi ay tanıdıklar görürse ifşa olurum :)
bugün ya sistemde ya bilgisayarımda bi sıkıntı var çözemediğim...ne zaman alıntılayıp yazsam kitleniyor sayfa
kaptancım, destansı 2 haftadır hiç uğramadı, haklısın...yapılması gereken neyse uygulayalım derim ben, bildirim yapmadı yazma hakkımız varsa yazalım ama yoksa ayrıldığını bildirebiliriz, çünkü herhangi bir şekilde ulaşıp bildirim de yapmadıumarım onun açısından her şey yolundadır...(sana da iyi yolculuklar bu arada)
handecim, okuduğum kadarıyla bi bebiş mevzusu gördüm gibi, haydi hayırlısı ise olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin
tam da zeynebim nerde derken menü paylaşımını gördüm, iyisindir umarım tatlımmm
bugünkü menümü de yazıp o şekilde ayrılayım aranızdan zira korkmaktayım yine yazdıklarımı gönderemeden sistem donarsa diye
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:00
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 13:00
100 gr tavuk döner
1 büyük tabak yeşil salata (marul ve bilimum yeşillikler)
karnabahar+kabak (buharda pişmiş) garnitür
ayran
akşam: 16:30
büyük tabak karışık yeşil salata
5 adet ceviz içi (cevize sardım bu ara, inanılmaz tok tutuyor)
su: 3litre
spor: açık havada tempolu 90 dk yürüyüş
fırsat bulabilirsem akşam eşim gelince de 90 dk yürümeyi planlıyorum
hepinizi öper, iyi akşamlar dilerim... umarım yarın sabah da sürmez bilgisayarımdaki sıkıntı, virüs mü girdi bilemedim ki...sabaha görüşmek üzere
canım ya neresi fazlanedir bizim buçektiğimiz ....
.
kizlaar ben geldim., 1 ayi gecti dimi ugramayali. evet evet baya zaman oldu. o yüzden araniza döndüm demek gibi bi yüzsüzlük yapmiycam. sabahtan aksama kadar elimde cikolatayla geziyorum onu belirteyim ama. kilo verdim mi derseniz tabiiki hayirsdaha aldim bile. kac kilo muyum? bilmiyorum. 62 kesin varim ama.. pazartesiden itibaren basliyorum yeniden. yeniden derken iste sizi uzaktan takip edicem. tatli dan nefret ediyoruuuuuum
sabah:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi,2 zeytin
ara:1 tane elma
öğle:1kepçe tarhana,1 tabak pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,salata
ara:çeyrek ayva
akşam:1 tabak pırasa,salata,yoğurt
spor:50 dk eliptik,yarımsaat yürüyüş
su:1.5 litre
.
VAyyy luciii görünüşe bakarsak benim senden heveslenmem gerek 120 dk ne demekk bravoben hızlı hızlı 45 dk da bırakıyorum yürüyüş çok sağlıklı hissettiriyor bana tam gaz devam lucicim
evet canım ya, yürüyüşle hem çok güzel ter atıyorum hem de her yerim çalışıyormuş gibi geliyor...kesinlikle ben de daha zinde hissediyorum...yürüyüşe devam edelim tatlım biz
Menüm
Sabah: kk peynir
Öğle: elma+ 2 kaşık yoğurt
Ara: beyaz leblebi + çeyrek ayva
Akşam: portakal + 3 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık yoğurt
Spor: 80 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
sen bütün hafta dolaptakileri sil süpür, perşembe gelsin kuş kadar beslen...pışıkkkk var mı böyle üçkağıt
yaaa kesin bişey yok..sadece riskli günde oldu belki olabilir=))))
YAŞINA GÖRE ERKEK
*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.
YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70�inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.
.
vayyy bu kızcağız yine aç bugünnnn=))) ya ben az yediğimde az veriyorum biraz daha çok yiyince daha çok veriyorum nasıl oluyorsaaaa
kızlar bugünüm berbat geçtiiii yemek açısından..öğlen okulda döner yemiştim...sabah da lazere diye gittimm yemek yapamadım evde de bişey yoktu buzlukta döner vardı ondan yaptık mecburen kusucam dönerdenn
sabah
1 kaşarlı tost(tost ekmeğinde)
1 büyük bardak portakal havuç suyu karışımı
öğlen
çeyrekten biraz büyük ekmekler var ya onunla tavuk döner
ara
sütburger(buldum sonunda)
akşam
4 yk kadar döner
4 yk makarna
1 bardak kola((
ara
muhakkak bişey yerim ama henüz yemedim=)))
2 turk kahvesi, çay vssss=)))
cikip yurumek isterdim ama soguk alginligim artiyor, hic yerimden kipirdayasim, serin havaya cikasim yok(
spor yarisinda son durum
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Yarismaci[/TD]
[TD]28.03[/TD]
[TD]29.03[/TD]
[TD]30.03[/TD]
[TD]31.03[/TD]
[TD]01.04[/TD]
[TD]02.05[/TD]
[TD]03.04[/TD]
[TD]Toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vazgecmekyok[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elendil76[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]135[/TD]
[TD]47[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebbisss[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]176[/TD]
[TD]151[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durumda[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lily[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Menüm
Sabah: 1 dilim light ekmek 1 parça peynir, 1 activia
Ara: koşuşturmaktan yine yapamadım maalesef.
Öğle: tavuk şiş, iki ufak dilim tam buğday ekmeği, salata, ayran
Ara: yoğurt
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı mantar yemeği, 2 dilim light ekmek salata 2 kaşık yoğurt.
Ara
Kalınca bir dilim ananas.
Spor 6 km yürüyüş
Su 2,5 litre+devam
Günaydın arkadaşlarrrrrSevdacığımın selamı var, aradı beni şimdi, misafiri var açamıyor pc ağır misafirler..Geç kalmamak adına benden bildirimini yapmamı rica ettii
Sevda: 72,90
Gamze: 64.80
Şükürler olsun bu gün kilo vermiş olarak karşınızdayım
İtiraf edeyim ki, haftanın başında 66.20 görmüştüm ama kalıplaşmamış bir kilo olduğu için, belki de şişlikti onun için hemen gittii geri :18: iyiki gitti
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenlere de tavsiyem şudur, ne olur ertelemeyin, vakit geçiyor ve kendimize gelelim
Hepinize musmutlu günler ve Cumanın hayrını diliyorum
.
günaydın sevgili takım ,
kilo bildirimim:101::109:
geçen hafta 67.4
bugün 67.2
ortalama % 0.29
Eki Görüntüle 1051781
işteeeeeeeeeee biraz bulanık çıktı şarjım azdı flaşı açamadım çekerken=)))0,8 verdimm ayy feci mutluyum az kaldı hedefimeee
***5.TAKIM - 355.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65.90/ 64.80/ 1,10/ % )
Luci221177 ( 72,00/ 71,00/ 1,00/ % )
Lily86 (75,60 / )
Vazgecmekyok ( 85,7/)
yu_zey ( 61,80 / 61,30/ 0,50/ % )
Hnd (67,40 /)
Sevda_M ( 72,70/ 72,90/-0,20/ % )
durumda( 61,00 / )
hazos87 ( 54.00/53.2/0.8/%1,48 )
ebbisss ( 84,30 /)
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı
elendil76
gulanne
5.TAKIM ORTALAMASI :
300 500 300 500 yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar Selam
Bugünkü menüm
Sabah
tava yufka 4/1
Öğlen
1 karnıyarık
1/3 kase cacık
salata
1 dilim ekmek
1/3 kase çorba
Akşam
1/3 kase cacık
1 yk pilav
Salata
bugün ya sistemde ya bilgisayarımda bi sıkıntı var çözemediğim...ne zaman alıntılayıp yazsam kitleniyor sayfa
kaptancım, destansı 2 haftadır hiç uğramadı, haklısın...yapılması gereken neyse uygulayalım derim ben, bildirim yapmadı yazma hakkımız varsa yazalım ama yoksa ayrıldığını bildirebiliriz, çünkü herhangi bir şekilde ulaşıp bildirim de yapmadıumarım onun açısından her şey yolundadır...(sana da iyi yolculuklar bu arada)
handecim, okuduğum kadarıyla bi bebiş mevzusu gördüm gibi, haydi hayırlısı ise olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin
tam da zeynebim nerde derken menü paylaşımını gördüm, iyisindir umarım tatlımmm
bugünkü menümü de yazıp o şekilde ayrılayım aranızdan zira korkmaktayım yine yazdıklarımı gönderemeden sistem donarsa diye
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:00
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 13:00
100 gr tavuk döner
1 büyük tabak yeşil salata (marul ve bilimum yeşillikler)
karnabahar+kabak (buharda pişmiş) garnitür
ayran
akşam: 16:30
büyük tabak karışık yeşil salata
5 adet ceviz içi (cevize sardım bu ara, inanılmaz tok tutuyor)
su: 3litre
spor: açık havada tempolu 90 dk yürüyüş
fırsat bulabilirsem akşam eşim gelince de 90 dk yürümeyi planlıyorum
hepinizi öper, iyi akşamlar dilerim... umarım yarın sabah da sürmez bilgisayarımdaki sıkıntı, virüs mü girdi bilemedim ki...sabaha görüşmek üzere
Kızlar normalde dün akşam alıntıladım ama telefondan yaptım ve tüm uygulamaları temizlemek alışkanlığım olduğu için silmişim hepisini
Biraz alıntıladım azıcıkkk
çok şükür iyiyiz gülanannecimm sen nasılsın
Ağrısızı sızısız geçsin reglin inşallahh
canım yaa hiç bir bilgim yokki sana soyle yap diyeyim
lucim benim gözleride ararmışş severim seni benn
buradayımmm burdaaa 500 gram kaybetmiş bir şekilde tam burda işte
kız valla ne bilim fazla geldi. Psikolojik heralde az yemeğe sartlandırınca böyle oluyor zaar
tatlımmm hoşgeldinnn uzun zaman oldu gideli
okdum yazlarını kilo almıssın umarım bir an önce toparlanır kilolarını verirsin canım
gayet ii kız
Vallahi banda ilham veriyor
diyorum ki demekki bir insan yapabiliyor e neden biz yapamayalım
Yürü be lucimmm
lucimm yaa ilahi harikasınnn
Gamzem dengeleme yapmıssan güzel ama yok normal günüm diyorsan az
e hadi bakalım senden güzel haberle bekliyorum canım . Allah gönlüne göre versin insallah
Çok ii yaa
ay sanki banada öyle geliyor
geçen hafta o kadar dikkat ettim az yedim kilo veremedim aldım bide
sağlık olsun canım
bugün tartı günü olmasa bir sonraki gün destekleyerek kapatısın aslında ama çokda fena değil diyelim
bende katılıyorum bu spor yarışmasına
Pazartesiden sonra yazın beni o listelere
Akşam yemeğini biraz daha haif geçirsen daha ii olurmuş ama yinede güzel
Afiyet olsun
Arkadaşlarrr Hepinizi canii gönülden tebrik ediyorum
Takım olarak bi harikayız yavvv
E biraz da kendime youm yapayım
zeynep tatlım ne bu menünün hali düzelt bakım pazartesiden sonra kendini aaa yeterrr
Hem nerde spor nerde su
300 00 nereye kadar kendine gel bebeğim dost acı söyler yanii
Not : Düne ait 2 lt su+ 1 saat yürüyüşüm varr
59.5 bebişler yuppi yuppi aç geçen 9 ay ve verilen31 kilo kaldı son9
tebrik ederim zeycimmmmbence de takım olarak bir harikayız. böyle fit olma yolunda hep destek tam destek devaaaaaaaaam
59.5 bebişler yuppi yuppi aç geçen 9 ay ve verilen31 kilo kaldı son9
canım benim tebrikler 5 li rakamları görmek banada nasip olur inşallah
durumdacim senin boyun kac?
Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparım
aslında metabolizmaya şok yapmak istiyorsan kaloriyi arttırabilirsin o da hızlandırıcı etki yapabilir
rica ederimhayat gerçekten inişli çıkışlı - olaylar karşısında her zaman aynı dirayeti gösteremeyebiliyoruz maalesef
bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatlere
teşekkür ederim Sevdacımartık sporla da desteklemeyi planlıyorum hem yaz geliyor sıkılaşmak lazım
ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim?
ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari
Adliyeden çok uzağız ve normal bir apartmandayız uf ya sabırrrrNeyse gözün aydın diyeyim en azından sebep belli
Hayırlı yolculuklar kaptan güle güle git sağ salim dön inşallah
Destansı hakkında sormuşsun bence yarın girip bildirim yaparsa yazarız listeye ama bir hafta daha bekleriz olmadı gereken neyse onu da bilgilendirip yaparız sonuçta takım ruhu önemli
Gülanne ve elendil içinse bu hafta takım içi listede tutup haftaya eklesek nasıl olur? Şimdi işten çıkacağım o yüzden net birşey yazamıyorum ama yarın duruma göre listeye de ekleyebiliriz bakalım diğer arkadaşlar ne derler bu konuda ? Sonuçta birlikte karar almak gerek
Canım gelen kimse yok yazmışsın aslında önemli olan büronun yeni açılması değil eğer ki bir avukatla çalışıyorsan tabii
ben avukatlık bürosunda çalışmıştım liseden sonra - bir iş hanı olduğundan oraya birisi danışmaya geliyor mesela, o katta hangi avukat yerindeyse onunla konuşuyor sonra avukat yardımcı oluyor işine ve bir bakıyorsun davayı üstlenmiş - sen de sonuçta onlarla haşır neşir oldukça kendi çevreni kuruyorsun
bazı şeyler zamanla rayına oturur az biraz sabır canım
güzel yorumların için teşekkür ederim
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar daha eve gidip yemek yapacağım sonra yürüyüşe nasıl gideceğim onu düşünüyorum:44:
Ben 3 yıl sonra deniycem vücudum tam düzelecek gene hamilecanım daha çıkmaz test yapsam daha reglime 9 10 gün var...yani aslında istiyorum...ama korkuyorum da iki taneye nasıl bakarım diye=)))
İnşallah çocuğa güzel bakıyorhadi bakalım insallah gitmez artık memnunsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?