- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.581
anladım - ben de heralde hesapta yanlışlık yaptım acaba değerleri mi yanlış girdim ki diye düşündüm
tamam dogru seninki ben 61,5'a boluyorum ikidir.
buara bende senin gibiyim balım ya havalardanmı iştahtanmı anlamadım gitti.yemek yemek için sanki açlıktan deilde..
bende iyi katılmışım ve sizlerle tanışmışım tatlım.iki gündür düzenli giriyorum ya daha dikkatliyim.
.
ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim?
ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari
luci cim valla bıraksalar uyuyacağım gözlerim hiç açlmıyıor yaa esneyip duruyorum
valla az önce işyerinden bi arkadaş tibeti görmüş bunu deneyelim mi diye peki sen hala devam ediyormusun? bende başlasam mı diye düşünmekteyim?
gülanne sen de mi regli oldun anlaşılan takım yarısı regliyiz bu hafta
kızlar yarın sabah 9 uçağı ile kars a gidiyorum oğlanları da alıp haftasonu gezmeye siz bildirimi yaparsınız ben az sonra listeyi eklerim de destansı ne olacak lucim ordamısın lily cim sizler bi şey söyleyin 2 hafatsır hiç bişey yazmadıgülanne ve elendil sizler yarın güzel kg vermiş oluırsanız listeye ekleyelim değilse haftaya yı bekleyelim ne dersiniz?
Kızlar aklımdayken menümü paylaşayım dün işten yine geç çıktım eve git yemek yap ye derken saat 7yi geçti en çok üzüldüğüm şey sporumu yapamamış olmam yani sözümü tutamadımleslie yaparım dedim ama valla yerimden kalkacak takati bulamadım gece de üşüdüm:18: halbuki kombinin derecesini de arttırdım üstüme battaniye bile aldım - komşular yakmıyor da olabilir diye düşündüm ama sormadan bilemem tabii...
Neyse dünkü menüm şu:
Sabah - 09:00
- 2 dilim çavdar ekmeği+1 kk light peynir+salçayla yaptığım yağsız tost
- Çay
Öğle - 12:15
- 3-4 yk yoğurt
- 5 tane çilek
- 1,5 yk ruşeym ile yaptığım meyveli yoğurt
Ara - 16:00
- 4 tane Etiform kepekli bisküvi
Ara - 18:30 (çok acıkmıştım bari meyve yiyeyim dedim)
- 100 g muz (5 minik Anamur muzu- mutfak tartısında tarttım)
Akşam - 19:30
- 6 yk ıspanak yemeği (etsiz)
- 1 kase ev yoğurdu
- 2 dilim kepekli tost ekmeği
Ara - 21:00
- 1 bardak sıcak çikolata (light sütle hazırladım)
Su - 1,5-2lt
Spor - yok maalesef
Kızlar evde 3 çeşit yoğurt vardı dünbirisi evde yapmaya çalıştığım ama tam kıvamı tutmayan - biraz fazla sulu kalan ev yoğurdu - sonra da onu karıştırarak yenebilir hale getiririm umuduyla aldığım yarım kiloluk hazır yoğurt - sonuncusu da evde yoğurt azdır düşüncesiyle marketten aldığım light yoğurt
ev yoğurdunu diğeriyle karıştırarak bitirmeye çalışıyorum işe de light olandan getiriyorum - hazır yoğurt bitti şimdi 1 kase ev yoğurdu kaldı onu da çırpıcıyla krema gibi yapmştım dün anca yenecek kıvama geldi bugün de kalanını bitiririm
Akşam çıkışta işler yoğun olmazsa menümü yazarım kızlar
bu arada haftaya yine şehir dışındayım seminere gidiyorum - ama imkan buldukça size menülerimi yazmak istiyorum çünkü geçende internet sorunu olmasaydı yazacaktım ve bu 1 haftada herşeyden yememe rağmen verdim - bir de menü paylaşmayınca sanki ipin ucu kaçarmış gibime geliyor:18:
arkadaşlar merhaabaaaa
hayırlı cumalar
regl olmama rağmen - deyim hayrett
kilo bildirimi
başlangıç:82.4
geçen hafta:81.3
bu hafta:80.6
giden:700
toplam giden:1.8
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler haftaya hepberaber daha fazla veririz inş.
gulanne canim tebrik ediyorum ama takim ici bildirim saati 12, bundan sonra 12'den once bildirmeye calis olur mu?
canım ben şimdi dışarı çıkacağım 1-2 ye kadar beklersiniz olmazsa ben cepten kontrol etmeye çalışırım DESTANSI eğüer gelirse kg bildirsin diskalifiye edilmekten çıkarırız kilosu 2 ye bölünür kendin,ize iyi bakın kızlar bu hafta sizi yalnız bıraktım kusura bakmayın vazgeçmekyok canım lucinin işi varmış eğer lily de ekleyemeyecek olursa sen listeyi yapabilirmisin ana paylaşıma ekleme kısmında
Canım arkadaşım benim
Pasta yarışması bitti biliyorsun değil mi ? Yeni kategori tavuk yemekleri, bak tam diyet kategorisi. Sponsorluğa devam tabi
Önemli olan sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek ama ben yapamıyorum bir türlü, bu konuda vücuduma haksızlık yaptığımı düşünüyorum resmen.
Ayy gerçekten öyle emanet olunca insan korkuyor, çok sevimli bir çocukçok da seviyorum ama gözünün içine bakıyorum aman bir şey olmasın diye.
yok pastorize değildi bir köylüden aldım ama beceremedim sanırım mayalamayıLilycim pastörize sütten yapıyorsan yoğurdu tutması biraz zor oluyor, içine 1 kaşık süt tozu atarsan çok güzel oluyor aklında bulunsun, aktarlardan alabilirsin süt tozunu da .
biliyorum ama sabah internetim yoktu,dahil edemezmiyiz listeye,hem kaptan 2 ye kadar bekleyin yazmış
tebrikler gülannearkadaşlar merhaabaaaa
hayırlı cumalar
regl olmama rağmen - deyim hayrett
kilo bildirimi
başlangıç:82.4
geçen hafta:81.3
bu hafta:80.6
giden:700
toplam giden:1.8
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler haftaya hepberaber daha fazla veririz inş.
tamam canım ben eklerim önce kardeş takıma gönderirim sonra da tamam derlerse genel paylaşıma eklerimlily'cim, ben simdi biraz cikiyorum, 14:40 gibi tekrar girerim, sen paylasmamis olursan listeyi ben yuklerim o saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?