Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ayvaliga gitmeyi cok istiyorum bu yaz insallah

Lucimm senin fikirlerine ihtiyacim olcak bu yaz bayaa bi gemeyi düşünüyoruz sen nerelere gitmeliyoz soylersin onerilerini istiyorumm

canımcım biz ya kış ya da baharda gittik hep bana sanki yüzmeye yaz tatili geçirmeye değilde rum evlerinde kalıp tarihi yaşamaya gitmeye gerek gibi gelir ayvalık ve cunda....yazın didimi tek geçerim didimin aşığıyımdır...

cundadan en tat aldığım zaman 1 ocakta gittiğim zamandı mesela...o sebeple yazlık yerlerini pek bilmem ayvalık'ın... yazın çok kalabalık oluyor bir de, tadı çıkmıyor bu tarz tarihi yerlerin...bence siz bu aralar gidin

hatta 100 fotoluk ayvalık ve cunda albümüm de var face de, bi ara paylaşırım bakmak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:

merhabalar
diğer başlıklara da göz atıyorum arada öyle.
14. takımda yeni üyeyim ben, deneme sürem yeni bitti. bu hafta vermedim o kiloyu. 3 haftadır diyetteyim takımda ikinci haftam. İlk hafta haricinde iki haftada verdiğim kilo o, o yüzden ikiye bölündü hatta. hesaplaması o şekildeymiş.
Birinci olmayacağım zira Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) benden daha çok vermiş durumda.

Lily eline sağlık tatlım bizde eve yeni girdik Sarıkamış'ta karlarda oynadı biraz çocuklar Kars merkezi gezdik geldik sabah 6 dam beri ayaktayız yorulduk ıyıce şimdi bakayım demiştim listeyi eklemiştiniz luci tatlım hayırlı olsun kızlar cepten çok zor yazıyom okurum fırsat buldukça yazarım

teşekkür ederim tatlımmmm... acayip mutluyum

sen boşver buraları, tatiline bak...ne kadar özel bir yerdesiniz... o ruhu hissetmeye bak canıım

anladim canim. o da biraz fazla vermis, iki haftada vermis bile olsa cok gorundu bana. dedigim gibi daha bugun doktor kardesim bana ayda 3 kilodan fazla vermek saglikli degil dedi. saglikli dengeli besleniyorsan, proteinini, karbonhidratini, yagini gerektigi kadar aliyorsan bir iki haftadan sorun olmaz sanirim.

canım tebrik ederim... inşallah 1. olursun da yaptıklarını da okur kendimize feyz alırız... sen yine de paylaş nasıl verdiğini..tebrikler tatlım...ne kadar rakip takımlarda olsak da insan olarak seni tebrik etmek boynumuuzun borcu :) yolunun devamını dilerim, başarılar seninle olsun..ayrıca tabi ki fazla da vermiş olabilirdin, kilo gidecekse kollarını açıp da dur diyecek değilsin yaaa. DDDDDDDDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah bir iki haftada nasıl o kadar verdin sırrını paylaşsana valla ben takıldım kaldım burda diyet hak getire çağ kebabı vs götürdüm valla

Maşallah bir iki haftada nasıl o kadar verdin sırrını paylaşsana valla ben takıldım kaldım burda diyet hak getire çağ kebabı vs götürdüm valla

götür tabikiii... yılda kaç kere gidip götürebiliyorsun ki...yaşadığın anın tadını çıkaracaksın kaptancım...

Oyle gezıyordum gozum takıldı sanki benden bahsedilmiş:) bende bir selam vereyim dedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi ki hepsi önemli etkenler, ben sabah mayalıyorum fırında bekletiyorum, fırını açmadan sadece havasız kaldığı için oraya koyuyorum, akşam da buzdolabına koyup 24 saatte orada bekletiyorum.

Annelerin uydurma yemekler gibisi var mı
Ne kadar güzel yemek yapmayı bilsen de ( ki ben iddialı değilim ) anne yemeği başka oluyor ..

Hafta sonu neredesin Lilycim ?

90 dk mi kiz ben günde 30 dk yürürüm anca zaten haftaya sinavlarim basliyor of anam off

ama sporsuz olmaz fıstığım, tüm gün hiçbir şey yemeden oturup spor yapmasan bile incelip kilo veremezsin...yiyeceksin ama sporunu da yapacaksın... açlık orucunda değilsin ya, ye ama yak, fazlasını yak hatta...tamam benim 90 dk fazla ama en az 30 dk yap canım...günler uzadı bi hava almış olursun sınavlara çalışırken hem

evet evet haklisiiin, pazartesi tam gaz geliyorum araniza dün aksam ögününden itibaren de basladim dikkat etmeye biraz

Oyle gezıyordum gozum takıldı sanki benden bahsedilmiş:) bende bir selam vereyim dedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amanın biz takımda yazıyoruz zannediyoruz çoğu zaman ama hepimiz birbirimizin yazdıklarını görüyoruz
Merhabalar efendim Kahve ikram edelim ..

Off kızlar bir oyuna sardım çok dertliyim hay day diye çiftlik oyunu, gece bile bazen uyanıp bakıyorum :18:

teşekkür ederim lily , inşallah artık an itibarıyle diyeti düşünmeyeceğim, büyük ve güzel bir anlaşmaydı kutlanmalı mutlaka :) hafta içi yüklenirim spora artık :)

Lucim hayırlı olsun anlaşman, güle güle harcayın gelenleri

Lucim hayırlı olsun anlaşman, güle güle harcayın gelenleri

canım benim amiiin, 14 uzmanım 1 de ofiste çalışanım var hep birlikte yemek nasip olsun inşallah...kolay değil iş yeri sahibi olmak ah çok zormuş... bana kalsa yapılacak iş değil de, işte ayakta kalma mücadelesi veriyorum

ahhh şu facebook oyunları di mi bi ara farm a ne kadar sarmıştım ben de... yok kiraz topla, yok mısır ek, inek sağ...off of...Allah kurtarsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…