- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.661
Bende ayvaliga gitmeyi cok istiyorum bu yaz insallah
Lucimm senin fikirlerine ihtiyacim olcak bu yaz bayaa bi gemeyi düşünüyoruz sen nerelere gitmeliyoz soylersin onerilerini istiyorumm
14. takimdan slimsigara 5.1 kg vermis bu hafta. az once bu basligi okuyordu ama bilmem gorur mu yazdigimi.
71'den 66'ya inmis. doktor olan kardesim bir ayda bile 5 kilo vermenin fazla oldugunu en fazla 3 vermek gerektigini soyluyor. bakalim slimsigara herhalde birinci olur, sirrini paylastiginda goruruz neler yaptigini.
Lily eline sağlık tatlım bizde eve yeni girdik Sarıkamış'ta karlarda oynadı biraz çocuklar Kars merkezi gezdik geldik sabah 6 dam beri ayaktayız yorulduk ıyıce şimdi bakayım demiştim listeyi eklemiştiniz luci tatlım hayırlı olsun kızlar cepten çok zor yazıyom okurum fırsat buldukça yazarım
merhabalar
diğer başlıklara da göz atıyorum arada öyle.
14. takımda yeni üyeyim ben, deneme sürem yeni bitti. bu hafta vermedim o kiloyu. 3 haftadır diyetteyim takımda ikinci haftam. İlk hafta haricinde iki haftada verdiğim kilo o, o yüzden ikiye bölündü hatta. hesaplaması o şekildeymiş.
Birinci olmayacağım zira Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) benden daha çok vermiş durumda.
merhabalar
diğer başlıklara da göz atıyorum arada öyle.
14. takımda yeni üyeyim ben, deneme sürem yeni bitti. bu hafta vermedim o kiloyu. 3 haftadır diyetteyim takımda ikinci haftam. İlk hafta haricinde iki haftada verdiğim kilo o, o yüzden ikiye bölündü hatta. hesaplaması o şekildeymiş.
Birinci olmayacağım zira Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) benden daha çok vermiş durumda.
Maşallah bir iki haftada nasıl o kadar verdin sırrını paylaşsana valla ben takıldım kaldım burda diyet hak getire çağ kebabı vs götürdüm valla
olur tatlım ben 2 haftadır öğle yemeğinde istediğimi yiyip, akşam 16:30 da hafif geçiştirerek oldukça fayda gördüm
ayyy o zaman süpeeeerhem ne istersem yiyicem hem de kilo vericemm
anladim canim. o da biraz fazla vermis, iki haftada vermis bile olsa cok gorundu bana. dedigim gibi daha bugun doktor kardesim bana ayda 3 kilodan fazla vermek saglikli degil dedi. saglikli dengeli besleniyorsan, proteinini, karbonhidratini, yagini gerektigi kadar aliyorsan bir iki haftadan sorun olmaz sanirim.
ben de işe yaradı inşallah sende de yarar canım bu arada tabi ki günde 90 dk tempolu yürüyüş de vardı...spor şart
tam bilmiyorum ama mayalanmis yogurdun bekledigi isi da sulanmasini falan etkiliyor. misal 4 saat sonra acmak gerekiyor ustunu gibi bir kural olabilir. annem cok yapar da ben bir iki kere cok yillar once yapmistim. cok sulu olmustu, suzup peynir gibi bisi elde etmistimaslinda vitamini suyunda tabii, suzmemek lazim.
Son tarihi net olarak bilmiyorum ama ayın son haftası işte yani 2 hafta daha vardır - benim de annemin uydurmasyon bir yemeği vardır ama ailecek çok severiz onu yapmayı ve eklemeyi düşünüyorum
süte gelince ben de güvenemem aslında ama hep arkadaşlar aynı yerden alıyormuş gerçi geçen hafta süt ertesi güne ekşimiş döktümbundan dolayı bu hafta almadım - pastörize sütten de denemeyi düşünüyorum da bu hafta değil çünkü haftaya şehir dışında olacağım dönünce yaparım artık
teşekkür ederim luci
cunda neresi ki???:44:
90 dk mikiz ben günde 30 dk yürürüm anca zaten haftaya sinavlarim basliyor of anam off
ama sporsuz olmaz fıstığım, tüm gün hiçbir şey yemeden oturup spor yapmasan bile incelip kilo veremezsin...yiyeceksin ama sporunu da yapacaksın... açlık orucunda değilsin ya, ye ama yak, fazlasını yak hatta...tamam benim 90 dk fazla ama en az 30 dk yap canım...günler uzadı bi hava almış olursun sınavlara çalışırken hem
Oyle gezıyordum gozum takıldı sanki benden bahsedilmiş:) bende bir selam vereyim dedim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim lily , inşallah artık an itibarıyle diyeti düşünmeyeceğim, büyük ve güzel bir anlaşmaydı kutlanmalı mutlaka :) hafta içi yüklenirim spora artık :)
Lucim hayırlı olsun anlaşman, güle güle harcayın gelenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?