Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi haftasonları minik kuşlar belki cundaya gideceğiz değişiklik olacak.otellerde yer kalmamış umarım güzel birinde boş oda bulurum

eve gelirken 100 lk viskiyi kaptım geldimmmm, anlaşmayı imzaladık çok şüükür :) bu da benim için 1 yıl boyunca çok çok ciddi bi gelir artışı demek-ki güzel oldu...bugün diyet falan yok, akşama yemekler hazırlayıp eşime sürprizi vereceğimmm... teşekkür ederim sevgili dostlarım dostluğunuz için, iyi ki varsınız...şu an bile sarhoş gibiyim... mutluluk sarhoşu... çok şükür yahu... azmin faydaları

ya benim cok isim yoktu 14:30'da on dakikalik bir toplantim oldu, sonrasinda eklerdim yani

o degil de birkac hafta once tam ben bisiler yetistirmeye calisirken 3. takim listesini buraya yapistirip kontrol etmemizi istemisti, cok acele isim olmasa kontrol ederdim de edemedim, hala onun mahcubiyetini hissediyorum. onlar hep bizimkini kontrol ediyorlar, bi kere rica ettiler kontrol edemedik

İyi haftasonları minik kuşlar belki cundaya gideceğiz değişiklik olacak.otellerde yer kalmamış umarım güzel birinde boş oda bulurum

biz her bahar gideriz cundaya...cunda da yer yoksa ayvalıkta kalın zaten arası 1 köprüye bakıyor... şahanedir oralar, iyi eğlenceler yavrukuşşş... bu arada tostunda yeee, denize karşı cunda meydanda türk kahveni iç... bir de mutlaka o orjinal sosluk yağdanlıklardan al çook kullanışlı elimden düşürmem hiç

Son düzenleyen: Moderatör:

tam bilmiyorum ama mayalanmis yogurdun bekledigi isi da sulanmasini falan etkiliyor. misal 4 saat sonra acmak gerekiyor ustunu gibi bir kural olabilir. annem cok yapar da ben bir iki kere cok yillar once yapmistim. cok sulu olmustu, suzup peynir gibi bisi elde etmistim aslinda vitamini suyunda tabii, suzmemek lazim.

Son tarihi net olarak bilmiyorum ama ayın son haftası işte yani 2 hafta daha vardır - benim de annemin uydurmasyon bir yemeği vardır ama ailecek çok severiz onu yapmayı ve eklemeyi düşünüyorum
süte gelince ben de güvenemem aslında ama hep arkadaşlar aynı yerden alıyormuş gerçi geçen hafta süt ertesi güne ekşimiş döktüm bundan dolayı bu hafta almadım - pastörize sütten de denemeyi düşünüyorum da bu hafta değil çünkü haftaya şehir dışında olacağım dönünce yaparım artık

her halükarda ulaşması için toplighta numaramı yazmıştım özelden ama ulaşma gereği duymamış anlaşılan liste hallolunca, neyseki hallolmuş, eline sağlık tekrardan
teşekkür ederim luci

cunda neresi ki???:44:

cunda neresi ki???:44:

cunda ayvalıka bağlı aralarında sadece 1 köprü bağlantısı bulunan şahane turistik bir adamızdır... koç müzesi, kliseleri görülesidir, türk kahvesini şahane yaparlar...eski rum evleri ile insanı büyüler, o taş evlerde uyumak geçmişe taşır ruhunu... şahanedir, şahane... bir dönem çok dşünmüştük eşimle cundadan eski bi rum evi alıp pansiyon işletmeyi hala da olabilir aslında

tebrikler luci - bu akşam da diyet olmasın varsın zaten sen hafta içi telafi edersin

ben yokken oldu mi oldu bunlar ? öyle bişey hatırlayamadım da:44:
listeyi de ekleme konusunda her halukarda birimiz ekleyecektik ben gelmesem sen yapacaktın sonuçta yaptık ya şükür gerisi önemli değil

4 saat derler ama 4 saatte hayatta mayalanmıyor yazın olur da kışın 7-8 saat bile bekleyebiliyor yani daha önce yaptığımda öyleydi 5 saatte tutmamış birkaç saat daha bekletmiştim güzel olmuştu

ne güzel - tarih kokan bir yer demek ki çok gezen biri değilimdir aslında ama bu 10 ay içinde epey gezdim bir de oraya giderim nolcak

canıım ayvalıkı da gezmeden dönmeyin...şeytan tepesi-şeytanın ayak izi, aşıklar tepesi ve sahilleri muhteşemdirrr... dur en kısa zamanda ben de bi cunda planı yapayım...canım çekti.. orada birbirinize tekrar aşık olacaksınız

Kızlar ben yavaştan çıkıyorum hepinize iyi akşamlar güzel haftasonları dilerim fırsat bulursam girmeye çalışırım hafta sonu da

ne güzel - tarih kokan bir yer demek ki çok gezen biri değilimdir aslında ama bu 10 ay içinde epey gezdim bir de oraya giderim nolcak

ayvalık ve cunda muhteşemdir lily, inşallah en kısa zamnda görürsün...aşk ve tarih kokar yolları, denizi...büyüleyicidirr

annem hep mutfakta tezgahin ustunde mayalar. ustunu altini sagini solu kat kat ortulerle kapatir. 4 saat sonra actigimizda da hala ilik olur. mayanin calisabilmesi icin belli bir isi gerekiyor olmali, soguyorsa mayalanmasi gecikiyor olabilir. son zamanlarda gormedim ama bazi firinlarin yogurt ayari oluyor diye hatirliyorum. belki oyle hafif isinmis bi firinda tutmak gerekiyor olabilir.

Bildiğin güzel kalacak bir yer varmı canım

canım biz yaklaşık 5 sene üüst üste ayvalıkta zeytin pansiyonda kaldık çünkü oda kahvaltı kalıp akşam yemeklerini cundada restoranlarda yemeyi istedik ama bu kış aradığımda zeytin pansiyon satılığa çıkmış kapalıydı sonra gitmekten vazgeçmiştik... bi bak istersen açılmış mı şahanedir orası dokusu, içi tam eski rum evidir bir de taksiryakis pansiyon var ama banyonun odada olmasına özen gösterin eski rum evi olduğu için banyo genel kullanıma açık o zaman da ben kalamıyorum taksiryakisin sahibi sanırım yasemindi bi sor orası da şahane bi yer ama banyosu odada mı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

bir de bence mutlaka ayvalıkta eski rum pansiyonlarda kalın cunda çok pahalı neredeyse 2-3 misli ayvalıkın... ama ara mesafe çok kısa ulaşım çok kolay... bir de oraya gideceksen otelde kalmamalısın oraların özelliği eski rum evleri canım.. otel her yerde otel, tek düze...

Tamam canim yemege caliscamm :)

insallah zeynepcim tekrar slim in 6'e baslayacagim, iki hafta daha ilk videoyu yapip ikinci videoya gececegim insallah

Zumbayada bak istersen oda kalca basen bolgesine yönelik

canımsın ne demek!!! kardeşiz artık biz burada, hep destek, tam destek

Eyvallah lucimm

Bende ayvaliga gitmeyi cok istiyorum bu yaz insallah

Lucimm senin fikirlerine ihtiyacim olcak bu yaz bayaa bi gemeyi düşünüyoruz sen nerelere gitmeliyoz soylersin onerilerini istiyorumm

14. takimdan slimsigara 5.1 kg vermis bu hafta. az once bu basligi okuyordu ama bilmem gorur mu yazdigimi.

71'den 66'ya inmis. doktor olan kardesim bir ayda bile 5 kilo vermenin fazla oldugunu en fazla 3 vermek gerektigini soyluyor. bakalim slimsigara herhalde birinci olur, sirrini paylastiginda goruruz neler yaptigini.

tebrikler luci - bu akşam da diyet olmasın varsın zaten sen hafta içi telafi edersin

teşekkür ederim lily , inşallah artık an itibarıyle diyeti düşünmeyeceğim, büyük ve güzel bir anlaşmaydı kutlanmalı mutlaka :) hafta içi yüklenirim spora artık :)

bir bakayim ama zumba'nin kareografisi bana karisik gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…