- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.681
canımcım biz ya kış ya da baharda gittik hep bana sanki yüzmeye yaz tatili geçirmeye değilde rum evlerinde kalıp tarihi yaşamaya gitmeye gerek gibi gelir ayvalık ve cunda....yazın didimi tek geçerim didimin aşığıyımdır...
cundadan en tat aldığım zaman 1 ocakta gittiğim zamandı mesela...o sebeple yazlık yerlerini pek bilmem ayvalık'ın... yazın çok kalabalık oluyor bir de, tadı çıkmıyor bu tarz tarihi yerlerin...bence siz bu aralar gidin
hatta 100 fotoluk ayvalık ve cunda albümüm de var face de, bi ara paylaşırım bakmak istersen
Off kızlar bir oyuna sardım çok dertliyim hay day diye çiftlik oyunu, gece bile bazen uyanıp bakıyorum :18:
Oyle gezıyordum gozum takıldı sanki benden bahsedilmiş:) bende bir selam vereyim dedim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim amiiin, 14 uzmanım 1 de ofiste çalışanım var hep birlikte yemek nasip olsun inşallah...kolay değil iş yeri sahibi olmak ah çok zormuş... bana kalsa yapılacak iş değil de, işte ayakta kalma mücadelesi veriyorum
ahhh şu facebook oyunları di mi bi ara farm a ne kadar sarmıştım ben de... yok kiraz topla, yok mısır ek, inek sağ...off of...Allah kurtarsın tatlım
Amanın biz takımda yazıyoruz zannediyoruz çoğu zaman ama hepimiz birbirimizin yazdıklarını görüyoruz
Merhabalar efendimKahve ikram edelim ..
:) Şekersiz kahve alırım :) tşk ederimmmm canım hepinize bol şans inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız :) kolay gelsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yürüdüm Cnm
Eki Görüntüle 1053086 bu dünkü yuruyus
Eki Görüntüle 1053088 Eki Görüntüle 1053087 bunlarda bugünkü yuruyusler
gule gule saglikla kilo verelim hepimiz insallah :) adi yaris olsa da yaris sayilmaz bizimki, birimiz kilo verince hepimiz mutlu oluyoruz :)
ara ara gel bekleriz :)
off 19 km mi yurudun bugun?
Ewt ama sol ayak pert yan basıyorum
canım benim amiiin, 14 uzmanım 1 de ofiste çalışanım var hep birlikte yemek nasip olsun inşallah...kolay değil iş yeri sahibi olmak ah çok zormuş... bana kalsa yapılacak iş değil de, işte ayakta kalma mücadelesi veriyorum
ahhh şu facebook oyunları di mi bi ara farm a ne kadar sarmıştım ben de... yok kiraz topla, yok mısır ek, inek sağ...off of...Allah kurtarsın tatlım
Tuvalette bile bakıyordur Zeynepcim de tabi onu sana söylemezHahaha benimde is arkadasim oyle yemekte bile bakiyor
Merhaba hosgeldin sanirim hepimiz nasil kilo verdigini merak ediyoruz
Yaaa neyi kutluyorsunuz ben kacirdim sanirimm
Ewt ama sol ayak pert yan basıyorum
Lucim sadece kendini değil 15 kişiyi daha düşünmek zorundasın, zordur eminim ama ne güzel hallediyorsun demek kaç kişiye ekmek kapısı oluyorsun..
Bu facebooktan değil direk telefona yüklü ama mantığı aynı sanırım, nasıl bir bağımlılıktır yahu, geçen arkadaşlar çağırdı, dedim gitmeyelim elimde telefon ayıp olur
Tuvalette bile bakıyordur Zeynepcim de tabi onu sana söylemez
Bn bu ay 19 km yürümüş müyümdür acaba
gecmis olsun canim da dikkat et, ayagini, bilegini incitme.
ebbiss simdi dakikasini bildirmez, gormusken yapayim tabloyu.
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]04.04[/td]
[td]05.04[/td]
[td]06.04[/td]
[td]07.04[/td]
[td]08.04[/td]
[td]09.04[/td]
[td]10.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbiss[/td]
[td]180[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
spor yapip bildirimini yapanlari da eklicem tabloya.
Yok kız çamaşır astım şimdi atçaktım sana mesaj gördün madem atmıyorum
ama yarindan itibaren bildir olur mu?
benim seni gecme hayallerim baska bahara kaldi sanirim. sen boyle yurudukce zor.
Tmm Cnm mesaj atarım
Haftaya geçersin kasmıcam yücem yrn işte onu anlamıyorum azıcık kaloriyi bişey yesem fırlıyo su bıle içsem 700 800 gr birden atıyo acaba ben kılo vermiyormuyum sudan mı gidiyor elektronik tartılarda yağ ölçuluyo onlarda ölçuneyim arada
ya bu elektronik tartilar sanirim yaklasik olarak olcuyor ama cok cok da hassas bir olcum degil gibi. bir de olcerken sabah ac karna olc. dinlenmis ve uykunu almis ol. 12 saat oncesinde spor yapmamis ol. o zaman daha dogru olcecegini okudum internette.
gunluk 3 litreye yakin su iciyorsan, ki senin sporunla biraz daha fazla icmen gerekebilir, su kaybi fazla olmamali.
Öyle yapıyorum Cnmwc ye çıkıyorum aç ölçüyorum olabilir 3 lt yetmezmi ki
teşekkür ederim tatlımmmm... acayip mutluyum
sen boşver buraları, tatiline bak...ne kadar özel bir yerdesiniz... o ruhu hissetmeye bak canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?