Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Elbette isterim canim :)

Off kızlar bir oyuna sardım çok dertliyim hay day diye çiftlik oyunu, gece bile bazen uyanıp bakıyorum :18:

Hahaha benimde is arkadasim oyle yemekte bile bakiyor

Oyle gezıyordum gozum takıldı sanki benden bahsedilmiş:) bende bir selam vereyim dedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hosgeldin sanirim hepimiz nasil kilo verdigini merak ediyoruz

Yaaa neyi kutluyorsunuz ben kacirdim sanirimm

Amanın biz takımda yazıyoruz zannediyoruz çoğu zaman ama hepimiz birbirimizin yazdıklarını görüyoruz
Merhabalar efendim Kahve ikram edelim ..

:) Şekersiz kahve alırım :) tşk ederimmmm canım hepinize bol şans inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız :) kolay gelsin :)

:) Şekersiz kahve alırım :) tşk ederimmmm canım hepinize bol şans inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız :) kolay gelsin :)

gule gule saglikla kilo verelim hepimiz insallah :) adi yaris olsa da yaris sayilmaz bizimki, birimiz kilo verince hepimiz mutlu oluyoruz :)

ara ara gel bekleriz :)

ebbiss simdi dakikasini bildirmez, gormusken yapayim tabloyu.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]04.04[/td]
[td]05.04[/td]
[td]06.04[/td]
[td]07.04[/td]
[td]08.04[/td]
[td]09.04[/td]
[td]10.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbiss[/td]
[td]180[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

spor yapip bildirimini yapanlari da eklicem tabloya.

Lucim sadece kendini değil 15 kişiyi daha düşünmek zorundasın, zordur eminim ama ne güzel hallediyorsun demek kaç kişiye ekmek kapısı oluyorsun..

Bu facebooktan değil direk telefona yüklü ama mantığı aynı sanırım, nasıl bir bağımlılıktır yahu, geçen arkadaşlar çağırdı, dedim gitmeyelim elimde telefon ayıp olur
Hahaha benimde is arkadasim oyle yemekte bile bakiyor

Merhaba hosgeldin sanirim hepimiz nasil kilo verdigini merak ediyoruz

Yaaa neyi kutluyorsunuz ben kacirdim sanirimm
Tuvalette bile bakıyordur Zeynepcim de tabi onu sana söylemez
Ewt ama sol ayak pert yan basıyorum

Bn bu ay 19 km yürümüş müyümdür acaba

Son düzenleme:

haha ben bu oyunlara hic bulasmamistim ama ocakta arkadasimdan gorup kelimelik diye bir oyun indirdim, o da tam bir bagimlilik. ama oyunlari bitirip kapatabilsem yine o kadar kotu olmazdi, fakat karsidaki hamlesini 3 gun sonra yapinca oyun bir hafta suruyor. sen de oyunum bitsin de islerime doneyim diyemiyorsun. neyse sonra kaldirdim uygulamayi kurtuldum, yasasin ozgurluk

gecmis olsun canim da dikkat et, ayagini, bilegini incitme.

Yok kız çamaşır astım şimdi atçaktım sana mesaj gördün madem atmıyorum

ama yarindan itibaren bildir olur mu?

benim seni gecme hayallerim baska bahara kaldi sanirim. sen boyle yurudukce zor.

Tmm Cnm mesaj atarım

Haftaya geçersin kasmıcam yücem yrn işte onu anlamıyorum azıcık kaloriyi bişey yesem fırlıyo su bıle içsem 700 800 gr birden atıyo acaba ben kılo vermiyormuyum sudan mı gidiyor elektronik tartılarda yağ ölçuluyo onlarda ölçuneyim arada

ya bu elektronik tartilar sanirim yaklasik olarak olcuyor ama cok cok da hassas bir olcum degil gibi. bir de olcerken sabah ac karna olc. dinlenmis ve uykunu almis ol. 12 saat oncesinde spor yapmamis ol. o zaman daha dogru olcecegini okudum internette.

gunluk 3 litreye yakin su iciyorsan, ki senin sporunla biraz daha fazla icmen gerekebilir, su kaybi fazla olmamali.

Son düzenleme:

Öyle yapıyorum Cnmwc ye çıkıyorum aç ölçüyorum olabilir 3 lt yetmezmi ki

teşekkür ederim tatlımmmm... acayip mutluyum

sen boşver buraları, tatiline bak...ne kadar özel bir yerdesiniz... o ruhu hissetmeye bak canıım

Rabbim bozmasın canım mutluluğunu, tebrik ederim..Çok sevindim senin adına..Rabbim utandırmasın ve başarılarınızın devamını getirsin.. Şimdiden iyi eğlenceler size, afiyet olsun

Arkadaşlar bir şey geldi aklımaa..Eski kaptanımız JUJU bir liste düzenlerdi ve kim kaç kilo veya gr. vermeli listesi..Bu listede herkes üzerine düşeni yapmaya çalışırdı ve biz 1. olabilmek için bunu uygulardık..Spora, diyete asılırdık Allah ne verdiyse hesabı kuvvetli olanlar böyle bir liste hazırlamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…