Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bakın ne buldum artık bitter yerken daha rahat davranacağım

bugun kendimi serbest biraktim ama haftaya ortalamayi insallah ben yukselticem :)
İnşallah

bence sen güzelce karnını doyur akşam çünkü yakacağın kalori yediklerinin iki katı falan olabilir

bu arada eger haftaya 1.1 verebilirsem obezlikten kurtulup sadece kilolu olacagim insallah hayirlisiyla
hadi hayırlısı olsun canım inşallah 1 kg verirsin kurtulursun sağlıksız sınırlardan darısı başıma inşallah

senin sanirim 72'ye inmen gerekiyor, nisan bitmeden sen de sadece kilolu sinifina inersin insallah boylece nisan ayinda ikimiz de obezlikten kurtulmus oluruz

Haftaya kasalımda 1.olalım:)
hadi bakalım biraz dediğin gibi zorlamak lazım

senin sanirim 72'ye inmen gerekiyor, nisan bitmeden sen de sadece kilolu sinifina inersin insallah boylece nisan ayinda ikimiz de obezlikten kurtulmus oluruz
inşallah - benim obez sınırından kurtulmam için 3 kg daha vermem lazımmmm - yürüyüşleri arttırmak şart oldu

Son düzenleme:
hadi bakalım biraz dediğin gibi zorlamak lazım

inşallah - benim obez sınırından kurtulmam için 3 kg daha vermem lazımmmm - yürüyüşleri arttırmak şart oldu

haydi bakalim, spor yarisimiz da var zaten ebbiss'i gecemeyecegimize gore ikinciyi belirlemek icin yarisabiliriz

rica ederim lily acil çıkmam gerekince ne yapacağımı bilemedim ben de sana hesaplamalar ve son paylaşım için teşekkür ederim...güzel bir takımız biz :)

rica ederim lily acil çıkmam gerekince ne yapacağımı bilemedim ben de sana hesaplamalar ve son paylaşım için teşekkür ederim...güzel bir takımız biz :)
olsun ben de bir baktım saat 3ü geçmiş işler de yoğun acaba liste noldu derken hallettk çok şükür zaten kaptan olmadığından ya sen ya ben ya da vazgecmekyok arkadaşımız ekleyecekti işin garip kısmı hiçbirimiz de topikte değildik herkesin işi varmış :)

Son düzenleme:

Ben pek siteye giremeyince takip edemedim tabi Lilycim
Ne zamanmış son tarih ki ?
Kategori çok güzel olmuş bence, klasiktir benim tavuk yemeklerim ya şiş ya fırında büyük tavuk ya da klasik sote vs, değişik tarifler oldukça iyi olur benim için. Eminim ki senden de çok güzel bir tarif gelecektir.

Benim içime sinmiyor henüz süt almak, bildiğim yerler olmayınca ama tavuğu köy yumurtası alıyoruz o çok hoşuma gidiyor, sarısı bile farklı yediğimiz yumurtamsılardan. Mayasının miktarı etkilemiştir belki Lilycim benim çok tecrübeli olduğum konular değil ama arkadaş fırında mayala çok güzel oluyor demişti öyle yaptım hep.

her halükarda ulaşması için toplighta numaramı yazmıştım özelden ama ulaşma gereği duymamış anlaşılan liste hallolunca, neyseki hallolmuş, eline sağlık tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…