- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.701
bak simdi elinin ustundeki deriyi cek birak, eski haline gelir iz kalmazsa susuz degilsin, eski haline gelmezse iz kalirsa susuz kalmissin demek. bunu doktor kardesimden ogrenmistim.
Yaptım Cnm iz yok
Rabbim bozmasın canım mutluluğunu, tebrik ederim..Çok sevindim senin adına..Rabbim utandırmasın ve başarılarınızın devamını getirsin.. Şimdiden iyi eğlenceler size, afiyet olsun
Arkadaşlar bir şey geldi aklımaa..Eski kaptanımız JUJU bir liste düzenlerdi ve kim kaç kilo veya gr. vermeli listesi..Bu listede herkes üzerine düşeni yapmaya çalışırdı ve biz 1. olabilmek için bunu uygulardık..Spora, diyete asılırdık Allah ne verdiysehesabı kuvvetli olanlar böyle bir liste hazırlamalı bence
saol canım benim...özledim seni yahu, görüşemiyoruz
herkese merhaba bu arada, günaydın takım arkadaşlarımmmm.... bugün burada hava misss, ayılabilirsem eğer az sonra şöyleee uzunca bir yürüyüşe çıkmayı planlamaktayım... herkese, her ne yapıyorsa kolaylıklar dilerimmmm ....
Günaydın canımmmmmmmmmmgünaydın arkadaşlarr
canım benim nasılsın...gittim 2,5 saat tempolu, deli gibi yürüdüm...12 kmyi geçti..şu benim göllü, yeşillikli alanda yürüdüm, parkurda...ama ölüyorum acayip ter attım, dün akşam içtiklerimi atmışımdır inşallah...daha akşam da eşim gelince çıkacağız 7-8 km... hayırlısı artık... biraz dinleneyim yazışırız yine tatlım öptüm seniii
lily'cim, ben simdi biraz cikiyorum, 14:40 gibi tekrar girerim, sen paylasmamis olursan listeyi ben yuklerim o saatte.
haha ben bu oyunlara hic bulasmamistim ama ocakta arkadasimdan gorup kelimelik diye bir oyun indirdim, o da tam bir bagimlilik. ama oyunlari bitirip kapatabilsem yine o kadar kotu olmazdi, fakat karsidaki hamlesini 3 gun sonra yapinca oyun bir hafta suruyor. sen de oyunum bitsin de islerime doneyim diyemiyorsun. neyse sonra kaldirdim uygulamayi kurtuldum, yasasin ozgurluk
İyi yapmışssın lucicim :) Annemle biraz çarşıya gideceğiz akşam bende yürüyüş parkuruna gidiyoruuuum
vazgecmekyokcum bu haftaki spor yarışmasına beni de ekler misin
canım benim nasılsın...gittim 2,5 saat tempolu, deli gibi yürüdüm...12 kmyi geçti..şu benim göllü, yeşillikli alanda yürüdüm, parkurda...ama ölüyorum acayip ter attım, dün akşam içtiklerimi atmışımdır inşallah...daha akşam da eşim gelince çıkacağız 7-8 km... hayırlısı artık... biraz dinleneyim yazışırız yine tatlım öptüm seniii
Arkadaşlar merhaba
Hava çok güzel , güzel havalar tam diyetlik diye seviniyorum.kışın kalın kıyafetler yüzünden kilo alıyoruz zaten hep
Dünkü menümü paylaşayım sizlerle ,
Kahvaltı 1 dilim ekmek , 1 muz, 2 ceviz
Öğlen 1kepçe barbunya , salata
Ara 1 kivi
Akşam 1 yk patates püstesi ve yarım porsiyon kadar kırmızı et çok az salata(menüde pilavda vardı ama tabiki yemedimmmm )
Su 2.5 lt Spor 200 ip atlama egzersizi
İyi yapmışssın lucicim :) Annemle biraz çarşıya gideceğiz akşam bende yürüyüş parkuruna gidiyoruuuum
Gamze yaaa çok güzelmiş buGerçekten diyet yapanlar bi parti kursa , eğlenceli olurdu
GamzeeeeeeeeBugün eşim çalışıyor, benim de keyfim yoktu nasıl bastım kahkahayı ..
süpersin canım yaaa, senin yürüyüşlerin ne güzel geçer o yeşillik göllük alanda
5. TAKIM :126:
355. etap bildirim listenizde yer alan "elendil76" ve "gulanne" bildirim ve yarışmacı listelerinde yer almamaktadır.
Üyelerle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?