Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saol canım benim...özledim seni yahu, görüşemiyoruz

herkese merhaba bu arada, günaydın takım arkadaşlarımmmm.... bugün burada hava misss, ayılabilirsem eğer az sonra şöyleee uzunca bir yürüyüşe çıkmayı planlamaktayım... herkese, her ne yapıyorsa kolaylıklar dilerimmmm ....

Günaydın canımmmmmmmmmm günaydın arkadaşlarr

Günaydın canımmmmmmmmmm günaydın arkadaşlarr

canım benim nasılsın...gittim 2,5 saat tempolu, deli gibi yürüdüm...12 kmyi geçti..şu benim göllü, yeşillikli alanda yürüdüm, parkurda...ama ölüyorum acayip ter attım, dün akşam içtiklerimi atmışımdır inşallah...daha akşam da eşim gelince çıkacağız 7-8 km... hayırlısı artık... biraz dinleneyim yazışırız yine tatlım öptüm seniii

Arkadaşlar merhaba

Hava çok güzel , güzel havalar tam diyetlik diye seviniyorum. kışın kalın kıyafetler yüzünden kilo alıyoruz zaten hep
Dünkü menümü paylaşayım sizlerle ,

Kahvaltı 1 dilim ekmek , 1 muz, 2 ceviz

Öğlen 1kepçe barbunya , salata

Ara 1 kivi

Akşam 1 yk patates püstesi ve yarım porsiyon kadar kırmızı et çok az salata(menüde pilavda vardı ama tabiki yemedimmmm )

Su 2.5 lt Spor 200 ip atlama egzersizi

İyi yapmışssın lucicim :) Annemle biraz çarşıya gideceğiz akşam bende yürüyüş parkuruna gidiyoruuuum

O hamle yapmadan yapamıyorsan iyiymiş en azından arada bakıyorsundur, ben çok uykum yoksa gece alarm kuruyorum bazen uyanıp bakıyorum
İçimde bir oyun aşkı var zaten benim, bir dönem akşam eşimle bir başlardık scrabble ile arkasından monopoly tavla derken gece olurdu, sonra bağımlılık yaptı diye ara verdik
Hele evlenmeden önceki son dönemlerde bütün gün oturur oyun oynardık cafelerde değişik değişik oyunlar, bilgi yarışması tarzında bir oyun vardı da kendimiz almak isteyince bulamamıştık, bu arada Kenan Isık'a çok üzülüyorum ..

Selam kizlar...kilo veren herkesi tebrik ederim..bu hafta baya iyi sanirim..benim de annem de geldi..cok sk giremeyebolirim..mutlu haftasonlari...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi yapmışssın lucicim :) Annemle biraz çarşıya gideceğiz akşam bende yürüyüş parkuruna gidiyoruuuum

handecim merhaba canım...vallahi parkur çok keyifli bi de kalabalık olunca...önce 1 tur atarım dedim, sonra hadi 2 yi de atayım derken baktım 4 tur atmışım :) parkurun keyfini hiç bir şey vermiyor, çok iyi yaparsın canım, bu havaların tadını çıkarmak gerek

vazgecmekyokcum bu haftaki spor yarışmasına beni de ekler misin

dun kac dakika spor yaptigini ozelden at, hemen ekleyim listeye. gecen hafta ilk haftaydi falan ama elendil ve gulanne disinda bildirimini guzelce yapan olmadi. ebbiss in bile dakikalarini mesajlarindan topladim, bir kez kendi bildirdi.

bu hafta boyle olmasini istemiyorum. ozel mesajla gelmeyen dakikayi tabloya yazmicam.

süpersin canım yaaa, senin yürüyüşlerin ne güzel geçer o yeşillik göllük alanda

Gamze yaaa çok güzelmiş bu Gerçekten diyet yapanlar bi parti kursa , eğlenceli olurdu

kesinlikleeeeeeeeeeee

Gamzeeeeeeee Bugün eşim çalışıyor, benim de keyfim yoktu nasıl bastım kahkahayı ..

ohhh sefamız olsunnn

süpersin canım yaaa, senin yürüyüşlerin ne güzel geçer o yeşillik göllük alanda

şirinem benim keşke aynı şehirde yaşasaydık da birlikte yürüseydik...yalnız hergün yürüyen ben bile bugün dağılmışım yahu her yerim tutulmuş...bakalım akşam nasıl yürüyeceğim

Kizlar selamm

Sadece size bakmak ve selam vermek icin girdim

Cokk yorgunumm hem dun cok tepindim hem topuklu vrdi simdi evimi temizledim ve daha cantami hazırlayıp banyoya giricem ve evden cikip kiz evine gidicem bi dunya is daha var

Yarin erkenden evden çıkcaz malum kuafor fotogrf cekimi ve dugunn e haliyle gelinin her daim yanimda olmak bana dusuyor

Kosusturma icin bi rahatlim ben banyoya girim

Hepinizi cok opuyor bu kosusturmalarin karsiligini tartoda gormek istedigimi belirtmek istiyorum ))

Son düzenleme:
5. TAKIM :126:
355. etap bildirim listenizde yer alan "elendil76" ve "gulanne" bildirim ve yarışmacı listelerinde yer almamaktadır.
Üyelerle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Elendil ve Gulanne:

sizden su bilgilere ihtiyacimiz var:

1. Daha once cuma yarislarinda yaristiniz mi?
2. Yaristi iseniz, kacinci donemde ayrildiniz?
3. Hedef kilonuz kac?

bunlari daha once soylemistiniz sanirim ama ben hatirlayamadim. dun bildirim yaparken de eklemeyi unutmusuz bilgilerinizi. o yuzden en kisa surede donerseniz sevinirim. ceza puani alirsak, takimin su anki uyelerinin hicbiri mezuniyet karnesi alamiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Slm kızlar küçük oğlan ateşlendi bugün sürekli batağın yattı hayırlısı ile yarın eve dönelim nasıl olacak bu arada gülanne ve elendil için hedef kg da eklememiz gerekiyordu dün atlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…