Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
İyi akşamlar güzel hafta sonlarınız olsun inşallah
ben bugün tembellik yaptım tüm gün dinlendim yattım uyudum
yarın da temizlik modunda olacağım fırsat bulursam girer yazarım

Ver sonunda sol ayağım perte çıktı yan yan basıyorum ve ayağım şiş yürüyüş yapamıcam bu hafta leslie yapabilirim belki ayağım geçince yürüyüşe devam

Dun aksam ogrencilerle bir yarisma icin sehirdisina ciktim. Menum de biraz karisti maalesef, tek iyi yani cok yuruyus yapmam. Kosustururken neredeyse 12000 adim atmisim pedometre oyle dedi, dun ve bugun menu yazmiym yarin devam insallah. Bugun sadece subu soyliym firinda sutlac ve simit yedim, yarindan.itibaren siki bir menu yapicam,
Sevgiler gorusuruz

Daha once yarismadim. İlk defa yarisiyorum. Hedefim ilk etapta 80 canim

canim bir hafta dinlendir ayagini, leslie falan da yapma. tahmin ediyorum ayagindaki aciyi, dinlenmeden gecmez. hele sistiyse durum biraz daha ciddi tahmin ettigimden. Alllah korusun bu sekilde spora devam edersen bilegin falan burkulabilir ya da dusup kendine daha buyuk zarar verebilirsin. gidebilirsen bir doktora gitsen iyi olur. o da sana ayagini dinlendirmeni soyleyecek zaten.

bu hafta yuruyus ya da leslie falan yapma, ayakta durmani gerektirecek seyler de yapma, bir dinlensin ayagin. yapabilirsen bolgesel hareketlerden yap. ona da ihtiyacimiz var sonucta.

ebbiss'i cikariyorum listeden. bir hafta ayagini dinlendirmesi lazim, o yuzden ayagindaki sislik ve acisi gecene kadar spor yarisinda yer almasa daha iyi olacak

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]04.04[/td]
[td]05.04[/td]
[td]06.04[/td]
[td]07.04[/td]
[td]08.04[/td]
[td]09.04[/td]
[td]10.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]50[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbiss[/td]
[td]180[/td]
[td]40[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]220[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hnd_[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Doğru diyorsun canım aynen ben yatış yapayım bu hafta haftaya devam ederim artık napim

Saol Cnm çok düşüncelisin zaten biliyor bi ara vermek istiyordum böle denk geldi hayırlısı artık yatıştayım sizi takip edeyim bakalım kim kazanacak bu hafta

Doğru diyorsun canım aynen ben yatış yapayım bu hafta haftaya devam ederim artık napim

yatmisken ayaginin altina bi yastik falan da koy, da yuksekte dursun. baska ne yapmak gerekir bilmiyorum ama iyice acisi gecene kadar dinlendir ayagini. sonra da gunluk yuruyusunu 10-11 km ile limitlemeye calis.

Ayvalıkta bir ada çok güzel yer bulamadım mallasef

Saol canım odada banyo olmazsa bizde kalamayız:)

Yarın isveçe başlıyorum artık son diyetim:) sarı mini s beden bir elbise aldım şuanndüdük gibi oldum giyince ama hedefim ona sığmak

Merhabalar kizlar....annem gelmisti ya gezdik dolastikk cok yorgunum bugu anormal derecede diyeti bozdum..waffle yefim(( yarindan itibaren yine dikkat edicemm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın isveçe başlıyorum artık son diyetim:) sarı mini s beden bir elbise aldım şuanndüdük gibi oldum giyince ama hedefim ona sığmak

Kucuk kiyafet iyidir insani gaza getifiyor icine sigabilmek icinn isvec diyeti cok kati bi diyet degil mi ben mi oyle biliyoruum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…