- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.721
Elendil ve Gulanne:
sizden su bilgilere ihtiyacimiz var:
1. Daha once cuma yarislarinda yaristiniz mi?
2. Yaristi iseniz, kacinci donemde ayrildiniz?
3. Hedef kilonuz kac?
bunlari daha once soylemistiniz sanirim ama ben hatirlayamadim. dun bildirim yaparken de eklemeyi unutmusuz bilgilerinizi. o yuzden en kisa surede donerseniz sevinirim. ceza puani alirsak, takimin su anki uyelerinin hicbiri mezuniyet karnesi alamiyor diye biliyorum.
Slm kızlar küçük oğlan ateşlendi bugün sürekli batağın yattı hayırlısı ile yarın eve dönelim nasıl olacak bu arada gülanne ve elendil için hedef kg da eklememiz gerekiyordu dün atlamışım
Eki Görüntüle 1054182
Ver sonunda sol ayağım perte çıktı yan yan basıyorum ve ayağım şiş yürüyüş yapamıcam bu hafta leslie yapabilirim belki ayağım geçince yürüyüşe devam
canim bir hafta dinlendir ayagini, leslie falan da yapma. tahmin ediyorum ayagindaki aciyi, dinlenmeden gecmez. hele sistiyse durum biraz daha ciddi tahmin ettigimden. Alllah korusun bu sekilde spora devam edersen bilegin falan burkulabilir ya da dusup kendine daha buyuk zarar verebilirsin. gidebilirsen bir doktora gitsen iyi olur. o da sana ayagini dinlendirmeni soyleyecek zaten.
bu hafta yuruyus ya da leslie falan yapma, ayakta durmani gerektirecek seyler de yapma, bir dinlensin ayagin. yapabilirsen bolgesel hareketlerden yap. ona da ihtiyacimiz var sonucta.
ebbiss'i cikariyorum listeden. bir hafta ayagini dinlendirmesi lazim, o yuzden ayagindaki sislik ve acisi gecene kadar spor yarisinda yer almasa daha iyi olacak
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]04.04[/td]
[td]05.04[/td]
[td]06.04[/td]
[td]07.04[/td]
[td]08.04[/td]
[td]09.04[/td]
[td]10.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]50[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbiss[/td]
[td]180[/td]
[td]40[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]220[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hnd_[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Doğru diyorsun canım aynen ben yatış yapayım bu hafta haftaya devam ederim artık napim
Saol Cnm çok düşüncelisin zaten biliyor bi ara vermek istiyordum böle denk geldi hayırlısı artık yatıştayım sizi takip edeyim bakalım kim kazanacak bu hafta
Son tarihi net olarak bilmiyorum ama ayın son haftası işte yani 2 hafta daha vardır - benim de annemin uydurmasyon bir yemeği vardır ama ailecek çok severiz onu yapmayı ve eklemeyi düşünüyorum
süte gelince ben de güvenemem aslında ama hep arkadaşlar aynı yerden alıyormuş gerçi geçen hafta süt ertesi güne ekşimiş döktümbundan dolayı bu hafta almadım - pastörize sütten de denemeyi düşünüyorum da bu hafta değil çünkü haftaya şehir dışında olacağım dönünce yaparım artık
teşekkür ederim luci
cunda neresi ki???:44:
canıım ayvalıkı da gezmeden dönmeyin...şeytan tepesi-şeytanın ayak izi, aşıklar tepesi ve sahilleri muhteşemdirrr... dur en kısa zamanda ben de bi cunda planı yapayım...canım çekti.. orada birbirinize tekrar aşık olacaksınız
Saol canım odada banyo olmazsa bizde kalamayız:)canım biz yaklaşık 5 sene üüst üste ayvalıkta zeytin pansiyonda kaldık çünkü oda kahvaltı kalıp akşam yemeklerini cundada restoranlarda yemeyi istedik ama bu kış aradığımda zeytin pansiyon satılığa çıkmış kapalıydı sonra gitmekten vazgeçmiştik... bi bak istersen açılmış mı şahanedir orası dokusu, içi tam eski rum evidir bir de taksiryakis pansiyon var ama banyonun odada olmasına özen gösterin eski rum evi olduğu için banyo genel kullanıma açık o zaman da ben kalamıyorum taksiryakisin sahibi sanırım yasemindi bi sor orası da şahane bi yer ama banyosu odada mı bilmiyorum
Yarın isveçe başlıyorum artık son diyetim:) sarı mini s beden bir elbise aldım şuanndüdük gibi oldum giyince ama hedefim ona sığmak
Ama biz bugün gezdik diyette sekteye uğradı tabiki bugünün özeti
Eki Görüntüle 1054936 Eki Görüntüle 1054935 Eki Görüntüle 1054934
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?