- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.081
Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kaç gündür wc ye çıkmıyorum yaaa form çayı da attım yeşil çayın içine işe yarar belki
ben kaç gündür wc ye çıkmıyorum yaaa form çayı da attım yeşil çayın içine işe yarar belki
Bu arada ben artik bugun toparlaniyorum! Su kaybi da olsa artik obez kategorisinden cikmis, sadece kilolu biri olarak bugun diyetime sporuma dort elle sarilaraktan donuyorum insallah
zaten onumuzdeki hafta bahar tatili, ders yok, ogrenci yok, oh mis
çok güzel canımtekrar tebrik ederim su kaybı da olsa ne olursa olsun sonuç gayet güzel önümüzdeki hafta daha çok ve yağlardan gideceğine eminim sen azimli birisin çünkü.
.
insallah sevdacim :) haftaya hepimiz yuzumuzu gulduren sonuclar gorelim :) zaten herkese odev verdim en az %1 verilecek
ya da %0,5 verilsin en az, vermeyene spor cezasi verelim.
ben de bir kaç gündür çıkamamıştım wc ye 101 den aldım form çay önceki gün içtim .karışık meyveliymiş işe yaradı dün inşallah sana da fayda eder.
.
ahahah dertlerimiz cok zitmiso zaman sen bir dogadan kayisili form cayi bi dene kaptancim, kokusu tadi o kadar guzel ki, ben form cay kokusunu sevmem, tadini da sevmem zor icerim, bu harika bir sey. bim'den 50'lik paketi 5.90'a aldim.
bir de filtresiz paylassan ebbiisskahvaltida bile ne karanlikmis ortalik diyorum icimden ama filtreden dolayi sanirim.
inşallah tatlım ya azcık kendimize gelelim.bu ceza işi gerçekten işe yarıyor .bu hafta da bizlere ödev ver tabiki de nasıl olsa bu hafta öğrenciler de yok.bu hafta öğrencilerin biz olalım.birinin bizi toparlaması lazım, takım olarak gerçekten çok boş verdik geçtiğimiz hafta.
.
actin aramizi iyice yaatebrikler canim, seni gecmem hayal oldu artik.
Ben dedim sana şekerim :) tebrik ederim sende güzel vermişsin
patates ve havucu bilmiyordum soylediğin iyi oldu canım..Merhaba,
Kuru üzüm çekirdeği aktarlarda bulunuyor mu? Bende de başlangıç değil, bayağı ileri durumda varisler var, ancak en azından yenilerinin oluşmaması için kullanmak isterim. Üzüm çekirdeği kalp ve damar hastalıkları için kullanılıyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam.
Patates ve havuç da çok su toplatır bu arada
tşk ederim canım :) seninde menün çok güzel bu arada masallah..
canım teşekkür ederim .sanırım öyle bunalıma girdik diyet modundan uzak ,inşallah atlatıcaz bu günleri sende hayırlısıyla bebişini al kucağına da eminim sende daha azimli olucaksın gerçi bir kaç haftadır benim karambole gidiyor gidenlerde neyse
hamileliğinin kaçıncı ayındasın,fazla tuzlu tüketmemeye çalış tatlım,albüm oluşmasın bol su iç .
menün bence çok güzel .su da güzel daha ne olsun.
.
senin şu an tek yapman gereken bebişine kanalize olup onu kucağına alacağın günlerin hayalini kurmak, güzel şeyler hayal et güzel olsun...bir de lütfen kendin için değil de sadece bebiş için faydalı olacak şeyleri yemeye çalış, doğumun sorunsuz tek solukta olsun inşallah... sonrası kolay, kilo alınır da verilir de, kendini strese sokup bi de stresten şişme... yoğurt, peyni bunlar hem çok faydalı hem çok tok tutar, kendini hamilelik psikolojisine sokmamaya çalış, zaten az kalmış az sık dişini lütfen
kız ben dün anneme dedim, annmde sağlık ocağına gitmiş vermemişler..neymiş onlar sayılı geliyormuş önceden ad soyad istenmiş ve sadece obez hastalara veriyorlarmış..öyle demiş hemşire :O annemde bende obezim banada ver diyince işte bu seferde sipariş üzerine getirdik sayılı diyivermişler.ooo iyi sevindim en azından adımsayara ilgisi olanlara faydası dokunur paylaşımımızın...
yeşil çayın çileklisidemi varmış süperr :) menunu beğendim canımm..Merhaba arkadaşlar ,
bugünkü menümü paylaşıyım sizlerle.
Sabah 1 dilim kepekli ekmek , 1 yumurta, 4 zeytin , 2 kuru kayısı
Ara kahve dünyasının damla sakızı aromalı 2si1 arada kahvesi
Öğlen 4 yk bol yeşillikli kısır yanında marul ve 4 kornişon turşu , ayran
Ara 1 bardak çilekli yeşil çay 10-12 tane kuru üzüm
Akşam 1 dilim kepekli ekmek ve salata ( haşlanmış brokoli, 2 yk tane mısır ve 1 salatalık) 1 sb ayran
Su 3 ltye tamamlarım Spor 5 km yürüyüş
varis için tam tarf: kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.vazgecmekyok canım demin girdim alıntılama yaptım da o kadar çok sayfa olunca pc kapadım
bulaşıklar yıkanacak evde birkaç iş var yarın iş çıkışı yola gideceğim ya ona hazırlanıyorum kızlar uygun bi zamanda alıntıları yazacağım
suyu çoğaltmana çok sevindim canım..menunde harika :)Su 2 Lt
hayırlı cumalar canım,Allah gönlündeki dualarını kabul etsin insallah aminnn
tebrik ederim canım şu hasta halinle bideee...idolümsünn benimmmmGunaydin 5. Takim :)
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2/%1,42)
kaptamcım kendini toparlamana çokk sevindimmm :)günaydınlarrrr
bu arada kendimi toparlamak adına günlerdir içmediğim yeşil çayımı içerek güne başlıyorum
canım tebrik ederimmmm :)
***5.TAKIM - 356.ETAP***
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecen hafta 100.2
Bu hafta 99,5
Giden 0,7
Yuzde %0.69
Cok yavas gidiyor yaaa
patates ve havucu bilmiyordum soylediğin iyi oldu canım..
ben sana tam tarif yazayım ; kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.. evet aktarlarda bulunur kara üzüm çekirdeği ..bide deiğin doğru kalp damar hastalıklarınada iyi geliyor..
tşk ederim canım :) seninde menün çok güzel bu arada masallah..
tuzsuz yiyorum yemeklerimi doktorum tuzu yasaklamıştı.. 30.haftadayım bugünohh baya bi azalttık günleri ... ayaklarımın üstü sanki hamur mayalamış gibi pofuduk pofuduk yaww bide ben ham meyve diyebileceğim erik vs şeyler yiyorum (tam mevsimi değil sonuçta) acaba onlarda şişlik yaparmkı?
şuan evet diyet yapıyorum çünkü tuzu doktorum yasaklamıştı 22.haftadan beri..
abur-bucur ,yağlı çerezler kısaca vucuda yararı olmayan şeyleride yemiyorum
aslında sağlıklı besleniyorum diyebilirim..
sonra doktorumun verdiği vitaminler..kan hapları..kan sulandırıcı iğnelerim.+ coraspin hapım (tek iğne yetmiyor bana) , kasılma ve kramplarımı engellesin diye magnezyum ilacım..yani bunları fazladan fazladan alıyorum gün içerisinde..
sabha aç karnına magnezyum..öğlen tokken decavit vitamin ilacım.. ardından kan sulandırıcı yapıyorum iğneyi kendime.. akşam 10da coraspin içiyorum,, gece yatmadan tekrar magnezyum içiyorum..gece saat 3te kan hapımı içiyorum... yani bu kısır döngü sürekli devam ediyor.. hamileliğimin başlangıcından bu zamana kadar ve hatta doğuma kadarda devam edecek.. evet ben iki canlıyım ama inanki ben vitamine başlayalı (3.ayda veriyorlar) fındık,ceviz,badem gibi bir çok yemiş yada meyveyi istemez oldum canım istemiyor ama ben bu vit.başlamasaydım avuc avuc yıyor olcaktım.. bazende eşimin zorlamasıyla yediğim zamanda vucudum reaksiyon gösteriyor yani allerji oluyorum..yani vitamininde fazlası zarar işte... kızım iyi masallah teyzesi :) 30.haftamdayımya kızım boy ve kilo olarak 32.haftayı gösteriyor ultrasonda .. zaten ilk kan testinde ikiz sanmıştım ben.. beklenen adet tarıhındeki kan testimde 1200 çıkmıştı.. meğer taa o zamandan belliymiş topaç olacağıdoktorum bana hamileliğimin en başından dedi 45dk yuruyeceksın ama şimdi bazı engellerden ötürü (erkenden doğurmamak için) ben 30dk kadar yavas tempo yürüyorum ..hımm birde 6 .ayıma kadar tatlı ağzım sürmedim ben (ekşi ve tuzlu gıdaları çok fazla sevdim ve yedim.. mandalina gibi 4 tane limonu ard arda yediğimi biliyorum yüzümü ekşitmeden) yeni yeni tatlılı şeyler tüketmeye başladım belkide bu benim kilomuda etkilemiş olabilir..
dediğinde haklısın insan strese girdimi daha bi şişiyor..mesela bu hafta dedimki amannn saldım çayıra mevlam kayıra... hayret aynı kilomda kalmışım :O güzel dileklerin için çook tşk ederm :)
kız ben dün anneme dedim, annmde sağlık ocağına gitmiş vermemişler..neymiş onlar sayılı geliyormuş önceden ad soyad istenmiş ve sadece obez hastalara veriyorlarmış..öyle demiş hemşire :O annemde bende obezim banada ver diyince işte bu seferde sipariş üzerine getirdik sayılı diyivermişler.
yeşil çayın çileklisidemi varmış süperr :) menunu beğendim canımm..
varis için tam tarf: kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.
suyu çoğaltmana çok sevindim canım..menunde harika :)
hayırlı cumalar canım,Allah gönlündeki dualarını kabul etsin insallah aminnn
tebrik ederim canım şu hasta halinle bideee...idolümsünn benimmmm
kaptamcım kendini toparlamana çokk sevindimmm :)
canım tebrik ederimmmm :)
hakkında hayırlısı olsun canım.. tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?