- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.101
Günaydın takımBildirim gününde ,
Geçen haftaki kilom 67.2
Bu hafta 66.9
Ortalama % 0.44
Kilo veren herkesi kutlarım
Günaydın takımBildirim gününde ,
Geçen haftaki kilom 67.2
Bu hafta 66.9
Ortalama % 0.44
Kilo veren herkesi kutlarım
yeşil çayın çileklisidemi varmış süperr :) menunu beğendim canımm..
1.5 ay oldu siftah yokk desem hiç gelen bişiy yok danışıyorlar bir daha uğramıyorlar ne garip bir sektör
tebrikler canim, emin adimlarla ilerliyorsun. simdi senin kilonda olabilmek icin neler vermezdimki senin kilonu kim bilir kac yildir gormedim.
teşekkür ederim vazgecmekyokcum. ben eminim ki sen de bu kilolara ineceksin. lütfen eski kararlı haline geri dön şekercimbiraz zaman alacak biz de istediğimiz her şeyi giyebilcez
Sorma ya oje sürüyorum şuan:)durumdacım haklısın . sen de sıkılıyosun boş durunca ofiste tabiki.
Ayyy Cnm ya ne kadar güzel cok mutlu oldum sanık ben duymuş gibi oldum Allah mutluluğunuzu daim etsin
Hmmm anladim canimm
Hadi bakalim sende kavus anneciginee
Aslinda tarcinini biraz fazla koyarsan i kadar da berbat olmuyor
Super canim cok sevindimm senjn adinaa
Odem attirici bisryler icsene canim
Canim ben cok duzenli yemedim ama sanki faydasi olduuu..su an yemiyorum regl olmayi bekliyorum olaki bebis olursa zarari olnasin diyee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sağoll...fazla çıktım 400 gramhayırlısı olsun hazoş um peki kg ne regli olunca ödem vardır kesin ama?
önemli değil tatlım sağlık olsun
gelsin bakalım lily yazarız onu da o zaman
sağol canım yaaa bakalım artıkkkk=)))
sağlık olsun canım.inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
vazgeçmek yok tebrik ederim canım çok güzel vermişsin yine.ayrıca da çok geçmiş olsun.
.
insallah veririm güzel haberler=)patates ve havucu bilmiyordum soylediğin iyi oldu canım..
ben sana tam tarif yazayım ; kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.. evet aktarlarda bulunur kara üzüm çekirdeği ..bide deiğin doğru kalp damar hastalıklarınada iyi geliyor..
tşk ederim canım :) seninde menün çok güzel bu arada masallah..
tuzsuz yiyorum yemeklerimi doktorum tuzu yasaklamıştı.. 30.haftadayım bugünohh baya bi azalttık günleri ... ayaklarımın üstü sanki hamur mayalamış gibi pofuduk pofuduk yaww bide ben ham meyve diyebileceğim erik vs şeyler yiyorum (tam mevsimi değil sonuçta) acaba onlarda şişlik yaparmkı?
şuan evet diyet yapıyorum çünkü tuzu doktorum yasaklamıştı 22.haftadan beri..
abur-bucur ,yağlı çerezler kısaca vucuda yararı olmayan şeyleride yemiyorum
aslında sağlıklı besleniyorum diyebilirim..
sonra doktorumun verdiği vitaminler..kan hapları..kan sulandırıcı iğnelerim.+ coraspin hapım (tek iğne yetmiyor bana) , kasılma ve kramplarımı engellesin diye magnezyum ilacım..yani bunları fazladan fazladan alıyorum gün içerisinde..
sabha aç karnına magnezyum..öğlen tokken decavit vitamin ilacım.. ardından kan sulandırıcı yapıyorum iğneyi kendime.. akşam 10da coraspin içiyorum,, gece yatmadan tekrar magnezyum içiyorum..gece saat 3te kan hapımı içiyorum... yani bu kısır döngü sürekli devam ediyor.. hamileliğimin başlangıcından bu zamana kadar ve hatta doğuma kadarda devam edecek.. evet ben iki canlıyım ama inanki ben vitamine başlayalı (3.ayda veriyorlar) fındık,ceviz,badem gibi bir çok yemiş yada meyveyi istemez oldum canım istemiyor ama ben bu vit.başlamasaydım avuc avuc yıyor olcaktım.. bazende eşimin zorlamasıyla yediğim zamanda vucudum reaksiyon gösteriyor yani allerji oluyorum..yani vitamininde fazlası zarar işte... kızım iyi masallah teyzesi :) 30.haftamdayımya kızım boy ve kilo olarak 32.haftayı gösteriyor ultrasonda .. zaten ilk kan testinde ikiz sanmıştım ben.. beklenen adet tarıhındeki kan testimde 1200 çıkmıştı.. meğer taa o zamandan belliymiş topaç olacağıdoktorum bana hamileliğimin en başından dedi 45dk yuruyeceksın ama şimdi bazı engellerden ötürü (erkenden doğurmamak için) ben 30dk kadar yavas tempo yürüyorum ..hımm birde 6 .ayıma kadar tatlı ağzım sürmedim ben (ekşi ve tuzlu gıdaları çok fazla sevdim ve yedim.. mandalina gibi 4 tane limonu ard arda yediğimi biliyorum yüzümü ekşitmeden) yeni yeni tatlılı şeyler tüketmeye başladım belkide bu benim kilomuda etkilemiş olabilir..
dediğinde haklısın insan strese girdimi daha bi şişiyor..mesela bu hafta dedimki amannn saldım çayıra mevlam kayıra... hayret aynı kilomda kalmışım :O güzel dileklerin için çook tşk ederm :)
kız ben dün anneme dedim, annmde sağlık ocağına gitmiş vermemişler..neymiş onlar sayılı geliyormuş önceden ad soyad istenmiş ve sadece obez hastalara veriyorlarmış..öyle demiş hemşire :O annemde bende obezim banada ver diyince işte bu seferde sipariş üzerine getirdik sayılı diyivermişler.
yeşil çayın çileklisidemi varmış süperr :) menunu beğendim canımm..
varis için tam tarf: kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.
suyu çoğaltmana çok sevindim canım..menunde harika :)
hayırlı cumalar canım,Allah gönlündeki dualarını kabul etsin insallah aminnn
tebrik ederim canım şu hasta halinle bideee...idolümsünn benimmmm
kaptamcım kendini toparlamana çokk sevindimmm :)
canım tebrik ederimmmm :)
hakkında hayırlısı olsun canım.. tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz ama:)
gözünaydın canım :) benim annemde mayısta gelicek bakalım..
canım senin mutfağı su basmıştı hatırlarsan sanırım senin şu su faturası onunla alakalıda olabilir.. ama sen ödeme için gittiğinde bunun çok fazla olduğunu sayaçlarının tekrar kontrol edilmesini isteyebilirsin tatlım..
bide sanırım sende varis başlangıcı varçok ayakta kalmamaya çalış olur mu? bende var variste ordan biliyorum.. şimdiden varis çorabı almalısın kendine ki ilerde varis oluşumunu engellesin bide bi tarif vereyim.. 1 tatlı kaşığı kuru üzüm çekirdeğini süt yada yoğurtla birlikte hergün tüketmelisin bu senin varis oluşmasına engel olucaktır.. siyah çaydan uzak dur..vucutta su toplar ödem yapar.. tartıdaki fazlanında kilo değil ödem olduğunu düşünüyorum..
canım ya stresten yada e vit. eksikliğinden olabilir.. e vit için doğal besin olarak öncelik kızarmış tavuk derisi.. badem..
masallah canım çok azimlisin kesinlikle .. bende sana katılıyorum yani benim vucutta senin gibi aç kalırsam ancak zayıflayabiliyorum..hee sporda yapsam daha bi gidio kilolar tabi.. bide canım sen bacakları incelticektin ya vazgeçtin sanırım? benim yurtdısında bi akrabam yaptırttı bacakları kalındı ve gözle görülür bi değişme oldu..ardından burnunu falanda yaptırdı ( bu arada 5 çocuk annesi kendisi) büyük kızı 86lı mesela.. yani kendisi için belli bi yaştan sonra güzelleşmek istemişki yaptırdı diye düşündüm sonra dedimki bende 45i devireyim bende yaptırırım:)
masallah iradene canım..ben senin yerinde olsaydım azcık ucundan diye diye tırtıklarken bi bakmışım kiiii bende ortak olmuşum cerezlerine :))) tabiki seninkisi en güzeli canım benim :)
önceki günlere daha iyiyim sevdam tşk ederim . bende salmış moddan kendimi yeniden düzene sokmaya çalışıyorum.. ödemim var bana zararı olmayacak papatya içmeye karar verdim aktara gidince alıcam.. şu şişliğim geçsin artık yaaa... ayakkabılarım olmaz oldu.. küçük geldiğinden vuruyo ayak parmaklarımı yaw... yakında babanne terliği alıp giyicem durum onu gösteriyo :)))
sen nasılsın? takım olarak geçicide olsa bir buhran atlatıyoruz sanırım... 1.5 haftaya herkes bi düzene girer diye düşünüyorum.. hep böyle pozitif olalım ama ben okurken yüzümde bi tebessüm oluyor çünkü..azminize her daim masallah diyen birisiyim.. darısı basıma demeyide ihmal etmiyorum
amaa vazgecmedim sekerim, bende vazgecmek yok!bu ay olmaz, gelecek ay olmaz belki amaaa bir gun gecicem seni
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) izinli
Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/%0,92 )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1.42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ 66,90/ 0,30 / %0,45)
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/58,6/%1,51)
hazos87 ( 53,2/53,6/-0,40/-%0,75 )
ebbisss ( 83,2/81,8/1,40/%1,68)
elendil76 (100,2/99,5/0,70/%0,70 )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
tebrik ederim durumda cım
canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.eşinin zayıfladığını farketmesine de çok sevindim.
canım helal olsun .yine harika bir menü
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?