Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vazgecmekyok selam

Ben dun toparlanmamiz adina bi yazi yazmistim ancak 4 kisi disinda kimse orali olmadi ben herkesten buna katilmalarini beklerdim cunku hepimiz ayni seyi dusunuyoruz ve guzel bi atak yaptigimi dusunuyorum

Her neyse ... ben ceza olayina katilmak istemiyorum daha oncede buna benzer seyler oldu yaris yapildi ancak sonuc alamadik

Ben durumun farkindaliginin yaratilip birseyler yapilmasindan yanayim dun yazimda bunu gayet ii bi sekilde anlattigimi dusunuyorum
Ayrica herkes belirli bir kilodan sonra duruyor yavasliyor zira buna en guzel ornek benim 1 aydir 61.5dan dusemedim simdi simdi dusuyorum gereken herseyi yapiyormuyum evet ama kilo kaybi varmi hayir ... ama ben daha cok hirslanip yeni yontemler yapmaya calistim durmadim usanmadim kimse bana ceza vermedi kimse beni diskalifiye etmek istemedi ben istedim peki neden ? Ben gercekten zayiflamak istiyorum cokmu kilom var hayir ama istedigim seyi kovaliyorum

Demek istedigim su insan istiyorsa herseyi yapar durmaz

Sadece biraz durumu farkettirmeye ve icindeki istegi neden burda oldugunu hatirlatmaya ihtiyac vardir onuda bizler bir takim olarak yapabilirz

Bunlar benim dusuncelerim elbette buradaki kimse bana katilmak zorunda degil bunu bekleyerekde hareket etmem

Kisacasi ben ceza olayina katilmak istemiyorum umarim sizler bu yontem ile hedeflere ulasabilirsiniz kolay gelsin vazgecmekyokcum.

patates kizartmasiii afiyet olsun canim, guzel keyifli bir kahvalti olmus :)

Evet cnm patetes kizartmasi 5 dilim yedim

Malesef bi huyum var sofrada hersey olsun istiyorum ben yemesemde esim yiyor azda olsa sofrada olsun ister bende her hafta mutlaka 1 patates yaparim

cok iyi anliyorum zeynepcim. cezayi uygulamak isteyen kendi adina uygulayacak zaten. uygulamayana bir yaptirim yapma gibi bi sansim yok.

ben senin durumunu cok iyi anladigim icin, dun kaptana kilo veremeyenleri yaristan cikarma konusunda sebebine bakalim, gercekten ugrastigi halde kilo veremiyorsa takimdan cikarmayalim demistim.

dunku yazina katiliyorum cogunlukla, katildigimi belirtmemis olmam katilmadigim anlamina gelmiyor :) sadece oradaki "ortaligin anasini aglatma" ifadesinde kendimi bulamadim, cok masum bir ifade biliyorum ama bana hitap etmedi. zaten ben kendi adima elimden geleni yapiyorum, yapacagimi da biliyorsun.

Selam kızlar
Dün akşam iş çıkışı eve gittim biraz dinlendim - ayaklarım şişmiş - sonra evi toparladım bulaşık vardı birkaç tane onları yıkadım süpürge açtım temiz bırakayım evi dimi ama :) Sonra bir gün önceden yıkananları katladım götüreceklerimi valize koydum sağolsun komşum bıraktı arabayla... Sonra da yola çıktım işte sabaha karşı eve geldim (memleketteki evimize) bugun de temizlikle uğraştım sözde gezecek, alışveriş edecektik annemle ama ev evlikten çıkınca iş başa düştü - birazdan birşeyler atıştırıp yarın için bilet almaya gideceğim akşam ya da yarın bugünkü menümü yazacağım elimden geldiğince seminere de gitsem izin de alsam artık buna dur deme vakti gelmişti kendi adıma şu haftayı atlatayım demiştim ama madem ki siteye girme fırsatı buluyorum o zaman baştan söz verdiğimiz üzere menülerimi de paylaşacağım
Pazartesiye kadar belki istediğim gibi olmayabilir ama en azından bir başlangıç yapmak lazım değil mi?

pek güzelmiş sofran afiyetler olsun tatlııımm.... :)

bugunku menumu yazayim.

sabah: balli elma sirkeli ilik su

kahvalti: bol yesillikli, yumurtali salata

ara: 20 gr badem findik karisimi, 1 greyfurt

ara: 1 muz, bir bucuk bardak yagsiz sut

ara: 1 muz, 6 badem

aksam: bol yesillikli, 2 yumurtali, tulum peynirli salata, 2 servis kasigi yesil fasulye, 1 dilim etimek.

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 20 dk bisiklet, 50 dk kosu bandi, 47 dk acik havada yuruyus. km tutmadim ama genelde orta tempo takildim.

güzel bir menü vazgecmekyokcum ara öğünlerin çok sağlıklı

Ayyyyy ben çok kötü seyler yaptım bugün taaaaa akşam 17 ye kadar ac gezdim sonra eşimin yaptıgı pizzaya bi daldım fena daldım sporda yapamıyorum canım çok sıkılıyo az öncede 1 kase Puding yedim ve olayı kapattım ama yok böyle bi rezillik yinede pişmanı değilim ama nasıl toparlarım Allah bilir

benim menuye ek olarak: 3 kasik bal ve 2 muz tukettim az once. 3 kasik kahve-limon da var. ishalimin kesinlikle dogadan kayisili form caydan oldugunu anladim ama sabahtan beri de ishalden kendime gelemedim. muz belki biraz tutar dedim.

neyse iyi geceler herkese.

Selam arkadaşlar,
Bilgisayarın klavyesi bozuldu, bugün yeni klavye aldım, işte bugünkü menüm :)

Detoksa başladım.

Sabah
3 yemek kaşığı yulaf ezmesini 1 bardak light süt ve 1 tatlı kaşığı bal ile pişirdim (10 dakika) sonra 4 çilek doğrayıp yedim :)

Ara (Arındırıcı içecek)
3 domatesi blendırda çektim, içine yaırm limon suyu, iki yemek kaşığı elma sirkesi, kırmızı bib er ve maydanoz ilave edip içtim. Tadı umduğumdan güzeldi :)

Öğle:
6 yemek kaşığı bulgurlu kabak yemeği
Bol dereotlu cacık

Ara
2 kivi ve iki tane ceviz içi

Akşam: Soğan, kereviz, havuç, sarımsak, zencefil, zerdeçal, karabiler, sirke ve limonla yapılmış çorba,
Herşey Allahın nimeti elbet ama tadı çok kötüydü, buna rağmen yarım kase içtim.
1 prebiyotik yoğurt...
1 avuçtan az yabanmersini

Kendimi hafif ve iyi hissediyorum. 3 günlük bir detoks bu, gazetede gördüm, Osman Müftüoğlunun önerileri, bakalım üç günün sonunda ne göreceğim :)

Kizlar ben su 9 lu caydan aldim ictim acayip midem bulaniyor su an kusacagim((( niye boyle olduuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilginc bi detoksa benziyor. haydi bakalim insallah faydasini gorursun :)

yine haftasonu durgunlugu hakim.

yulaf ezmeli, cikolatali, elmali, muzlu guzel bir kahvalti yaptim. biraz buyuk bir ogun oldu ama gunluk kaloriyi dengeledikten sonra cok sorun olmaz sanirim.

zeynepcim merhaba , takım olarak toparlanmamız gerektiği konusunda sana katılıyorum , önceki yazına dikkat etmemiştim sonradan vazgecmekyoka yazdığını görünce geçmişi araştırdım . üzüldüm dikkate almadığımızı düşündüğüne , takım belki dikkat etmemiştir okunmamıştır yoksa sirkelenip kendimize gelmemiz şart ki şart . çünkü tam kilo verilebilecek mevsime geldik . tam bünyeler diyete alıştı yavaşlatmak yerine hızlandırmamız gerek :13::13:
Takım ruhunu canlandırmamız gerek .

yine haftasonu durgunlugu hakim.

yulaf ezmeli, cikolatali, elmali, muzlu guzel bir kahvalti yaptim. biraz buyuk bir ogun oldu ama gunluk kaloriyi dengeledikten sonra cok sorun olmaz sanirim.

offff en sevdiğim kahvaltı tarzı afiyet olsun canım .diyet yapıyoruz diye tatlı hiçbir şey yemiycek değiliz ya en sağlıklısından yiyeceğiz elbet. bugün klasik kahvaltı yaptım yarın bekle beni nesfit ve muz

ss
bu biraz fazla besin içeren bir detoks ama yediğin her şey çok faydalı eminim vücudunda olumlu etkilerini görürsün

Son düzenleme:

Teşekkür ederim önerilerim için vazgeçmek yok, sayısallarda dediğin gibi ben genelde tlevizyonu açıyorum o şekilde çalışıyorum, sözellerde çok dikakt dağınıklığı yaşıyorum ama artık onda da hiç yoksa müzik açıyorum bu dikkat dağılmasını engellemek için, çünkü sınavda gözetmenin yürümesi, milletin sayfa çevirmesi bile rahatsız etti, ben kulak tıkacı ile çalıştığımdan bu sorunu yaşadım muhtemelen o yüzden artık televizyon açıyorum ..

ara sira muzigi kapatmayi da dene hm'cim, cunku sonra sinavda da muzigi aramaya basliyorsun.

Detoks diyeti, gibi bir şey, yoksa gerçek detoksta sadece sıvı gıdalarla besleniyorsun bildiğim kadarıyla.

ss

bu biraz fazla besin içeren bir detoks ama yediğin her şey çok faydalı eminim vücudunda olumlu etkilerini görürsün

Bugünkü menüm
Sabah:
3 yemek kaşığı lor peynirinin içine bir tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı siyah kuru üzüm, bir tatlı kaşığı yabanmersini koyup yedim. Yanında da 10 badem :)

Ara:
Biberiye Çayı

Öğle:
Yoğurtlu buğday çorbası
Fırında sebze vardı menüde ama ben salata yaptım kendime bir kase salata yedim.

Ara
10 fındık (zencefil ve tarçınla kavrulmuş)

Akşam
Listede bir çorba tarifi vardı, ancak dünkü çorba tecrübemden sonra bu çorbayı yapamayacağımı hissettim.
Yerine bir kase salata yedim (iki yemek kaşığı lor peyniri eklenmiş) ve de bir tane prebiyotik yoğurt.

Su: 3 litreden fazla
Spor: 30 dakika yürüyüş ve ev işleri :)

Bu arada yazmadan edemeyeceğim, tartıda çok güzel şeyler gördüm bu sabah :) İnşallah devamı gelecek cuma günü takıma iyi bir katkı yapacağım... Bu detoks bitse bile bu hafta eti listemden çıkartacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…