- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.401
Allah razı olsun kaptancım,inş. sorunlar hallolcak çok şükür eşim ve çocuklarda iyiler sen nasılsıncanım merak ettik seni bundan sonra habersiz bırakma bizi ok mi? inşallah işyerindeki sorunları da halletmişsindir eşin ve çocuğun nasıl oldu?
canım dur celallenme hemen az önce işim vardı bakamamıştım şimdi baktım 1 hafta bildirimde bulunmamışsın sonra da izinli olarak (346. etapta )ayrılmışsın o yüzden 6 ay geçmediği için diskalifiye olmamışsın lily seninle nserin i karıştırmış olabilir çünkü o da aynı hafta sen izinlşi yazılırken diskalifiye olmuştu
bu hafta başlıyormöusun o zaman canım 75,5 la en son 345. etapta kilo bildiriminde bulunmuşsun hadi bakalım 79 civarı dityorsun cumaya kadar senden güzel bir performans bekliyoruz ne kadar verirsen o kadar iyi takım olarak fazla - ye düşmeyelim
çok teşekkürler sevdacım
canım kolay gelsin.yediklerine dikkat etmen çok güzel hele de evden uzakken.
sende iyi yapmışsın canım.aç karnı biraz zor olsa da .ama insan gerçekten daha zinde oluyor , açık havada yürüyüş yapınca.
canım kolay gelsin işlerine ,eşine de çok geçmiş olsun
hadi bakalım zeynepcim kolay gelsin ozaman sana
.
günaydınlarsevgili dostlar, takım akadaşlarrıııım hepinize günaydınlar...adetten oldu çıkmadan bi bakıp günaydın mesajımı yazmak... hepinize güzzel bir gün dilerim diyetlerinize, sporlarınıza dikkat ediniz, tartıya kaldı 2 gün ve benim sanırım reglim geliyorama olsun inceldiğimin farkındayım regle rağmen bu hafta eksi geleceğimi biliyorum Allah'ın izni ile...bu isveç diyeti gerçekten mucize gibi bir şey, zorluyor ama gidiyor :)
hepinizi öpüyorum, öğleyin görüşmek üzereee
günaydın canımgünaydın kızlar...
canım hoşgeldin aramıza ...
canım tabiki de en iyisini sen bilirsin.
menün harika bence.gelincik otunun yemeğini ben birkere denedim gerçekten güzel oluyor.
abur cubur biraz fazlamı olmuş ne..
.
günaydınlar kaptancımgünaydınlarrrr
çentik cim canım holşgeldin takılacakmısın gene diyet olayına gerçi senin ihtiyacın yok ama biz gene buralardayıoz
tamam canım listeye eklerim
canım mesajını yazdım aramızdan ayrılma geçmiş olsun diyeyim kısaca
güzel güzel mesajlarla geldin gene luci cim
hoşgeldin canım,verilecek kaç kilon varGünaydın.. Takılmayı düşünüyorum. 1,5-2 kilo versem yeter.. Geçen sene tam 7 haftada vermişim bu kiloyu.
5.Takımın güzel insanları Günaydınn :)
Bugün isveç diyetine başladım daha sabah sabah o et kokusu beni mahvetti
günaydınn,bendemi isveçe başlasam ne
menün güzel canım
adımsayar aletin mi var teden uygulamamı indirdin.
ben telden indirdim güzel sayamıyor bence
akşamdan sonra ki araların hafif geçmesinden yanayım meyve,yogurt gibi
ama genel anlamda iyi cnm
Günaydın Ramazana kadar inşallah hepimiz hedef kiloda oluruzda bildirim yapmak zorunda kalmayız.
Doğal olarak çıkan ekilmeyen bir ot. Köylüler topluyor, annem de zaman zaman çıkıp toplardı eskiden. Gelincik çiceğinin altında çıkan yeşil taraf, yoğurtla lezzetli oluyor.tatli sutlu oldugu icin cok sorun olmaz sanirim, genel olarak menun guzel canim. gelincik otu yemegini hic duymadim ama, nasil bir sey?
Telefonda var, bence de sayamıyor ama idare ediyoruz5.Takımın güzel insanları Günaydınn :)
Bugün isveç diyetine başladım daha sabah sabah o et kokusu beni mahvetti
Ooo
menün güzel canım
adımsayar aletin mi var teden uygulamamı indirdin.
ben telden indirdim güzel sayamıyor bence
akşamdan sonra ki araların hafif geçmesinden yanayım meyve,yogurt gibi
ama genel anlamda iyi cnm
Günaydın Ramazana kadar inşallah hepimiz hedef kiloda oluruzda bildirim yapmak zorunda kalmayız.
ara sira muzigi kapatmayi da dene hm'cim, cunku sonra sinavda da muzigi aramaya basliyorsun.
Öyle yapıyorum,düzenli bir şeye alışmamaya çalışıyorum problem yaşamamak için, yakında eşime ayakkabılarını giy evde dolaş ben çalışırken diyeceğim
günaydıınnnn
nasılsınız arkadaşlar
Allah razı olsun kaptancım,inş. sorunlar hallolcak çok şükür eşim ve çocuklarda iyiler sen nasılsın
çok teşekkürler sevdacım
günaydınlar
harikasın cnım,hepimize örnek oluyosun
günaydın canım
günaydınlar kaptancım
hoşgeldin canım,verilecek kaç kilon var
Telefonda var, bence de sayamıyor ama idare ediyoruz
Arkadaşlar merhaba , bu sabah dişçide randevum vardı . o nedenle şu an bi yanım şiş ve aç bilaç geziyorum . Dr. 2 saat bişey yeme dedi. Eve kendimi zor attım . Zaten dişçi fobim vardır cuma öğlen de tekrar gidicem. Neyse yani bugünlerde çorbayı normal yemeği yiyebilsem kardır. Diyeti ihlal edecek herhangi bir şey yapmam imkan ve ihtimal dışıŞİmdi biraz geçmişi okuycam , buralardayım
Üç aylar girince pazartesi perşembe oruç tutmak istiyorum. Hamilelik ve emzirme dönemi derken iki seneyi boş geçirdim. Arınma, temizlenme ( hem madden, hem manen) için mükemmel bir fırsat ve kilo da veriliyor. Aslında dikkat etsek bir aylık düzenli yaşam zamanı :)
İnşallah cnm
Bence zor değil ama hedefine ulaşamasanda yaklasacaksındır yaklaştığın içinde daha rahat olabilirsin.
Ramazanda dikkatli olunursa gayet ii kilo verilir aslında
Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba , bu sabah dişçide randevum vardı . o nedenle şu an bi yanım şiş ve aç bilaç geziyorum . Dr. 2 saat bişey yeme dedi. Eve kendimi zor attım . Zaten dişçi fobim vardır cuma öğlen de tekrar gidicem. Neyse yani bugünlerde çorbayı normal yemeği yiyebilsem kardır. Diyeti ihlal edecek herhangi bir şey yapmam imkan ve ihtimal dışıŞİmdi biraz geçmişi okuycam , buralardayım
Arkadaşlar merhaba , bu sabah dişçide randevum vardı . o nedenle şu an bi yanım şiş ve aç bilaç geziyorum . Dr. 2 saat bişey yeme dedi. Eve kendimi zor attım . Zaten dişçi fobim vardır cuma öğlen de tekrar gidicem. Neyse yani bugünlerde çorbayı normal yemeği yiyebilsem kardır. Diyeti ihlal edecek herhangi bir şey yapmam imkan ve ihtimal dışıŞİmdi biraz geçmişi okuycam , buralardayım
Üç aylar girince pazartesi perşembe oruç tutmak istiyorum. Hamilelik ve emzirme dönemi derken iki seneyi boş geçirdim. Arınma, temizlenme ( hem madden, hem manen) için mükemmel bir fırsat ve kilo da veriliyor. Aslında dikkat etsek bir aylık düzenli yaşam zamanı :)
Geçmiş olsun
nasıl gidiyor alışabildinmi canımbi bak istersen canım ağır gelmesse başla ben 2 günde karar verdim başladım
aynen idare ediyoruz
geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba , bu sabah dişçide randevum vardı . o nedenle şu an bi yanım şiş ve aç bilaç geziyorum . Dr. 2 saat bişey yeme dedi. Eve kendimi zor attım . Zaten dişçi fobim vardır cuma öğlen de tekrar gidicem. Neyse yani bugünlerde çorbayı normal yemeği yiyebilsem kardır. Diyeti ihlal edecek herhangi bir şey yapmam imkan ve ihtimal dışıŞİmdi biraz geçmişi okuycam , buralardayım
hadi bakalım,bu haftasonu geçsin,ya oruç tutucam yada bende size katılıcambugün sakin bizim topik...nerelerdesiniz kızlaaarrrr.... ben isveçe devam, bakalım hakkımızda hayırlısı...zeynebim de katıldı bana...durumdacım sen devam ediyor musun hala?
yalnız işe yarayacak gibi duruyor hakkaten...inşallah gitsin artık şu kilolarrr
Geçmiş olsun
Günaydın canım
ben bugün isveçe başladım bu aralar iş günlerinde kahvaltı istemememden dolayı güzel başladım güne ama haftasonu sıkıntı olacakk
sen nasılsın nasıl gidiyor.
bugün sakin bizim topik...nerelerdesiniz kızlaaarrrr.... ben isveçe devam, bakalım hakkımızda hayırlısı...zeynebim de katıldı bana...durumdacım sen devam ediyor musun hala?
yalnız işe yarayacak gibi duruyor hakkaten...inşallah gitsin artık şu kilolarrr
guzel fikir canim, Allah kabul etsin simdiden oruclarini :)
Canımsın, iyi gidiyor inşaallah tatlımbiraz kaçamaktan sonra acayip sıkı bir sistemle diyetime devam ediyorum, şu an deli gibi spor yaptımm :)
Lucimmm, biraz açarmısın? ne gibi gelişmeler varrrrgerçekten yaa, anlatırmısın balım
Canım mrb kilo cetveli nasıl yapılıyordu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?