Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah razı olsun kaptancım,inş. sorunlar hallolcak çok şükür eşim ve çocuklarda iyiler sen nasılsın

çok teşekkürler sevdacım
günaydınlar
harikasın cnım,hepimize örnek oluyosun
günaydın canım
günaydınlar kaptancım
Günaydın.. Takılmayı düşünüyorum. 1,5-2 kilo versem yeter.. Geçen sene tam 7 haftada vermişim bu kiloyu.
hoşgeldin canım,verilecek kaç kilon var

tatli sutlu oldugu icin cok sorun olmaz sanirim, genel olarak menun guzel canim. gelincik otu yemegini hic duymadim ama, nasil bir sey?
Doğal olarak çıkan ekilmeyen bir ot. Köylüler topluyor, annem de zaman zaman çıkıp toplardı eskiden. Gelincik çiceğinin altında çıkan yeşil taraf, yoğurtla lezzetli oluyor.

Telefonda var, bence de sayamıyor ama idare ediyoruz

ara sira muzigi kapatmayi da dene hm'cim, cunku sonra sinavda da muzigi aramaya basliyorsun.

Öyle yapıyorum,düzenli bir şeye alışmamaya çalışıyorum problem yaşamamak için, yakında eşime ayakkabılarını giy evde dolaş ben çalışırken diyeceğim

Öyle yapıyorum,düzenli bir şeye alışmamaya çalışıyorum problem yaşamamak için, yakında eşime ayakkabılarını giy evde dolaş ben çalışırken diyeceğim

ahahaha lise sonunda girince sinava, zaten sinif ortamindan gelindigi icin o kadar farketmiyorduk sanirim. bir tek ben cok radyo dinledigimden elim masada normalde walkman'i koydugum yere gidiyordu.

einstein'in bi konsantrasyon yontemi vardi. bir metin okumaya basliyor, okurken dikkati ne zaman dagilsa kagida dikkatini dagitan seyi yaziyor ve altina "bir daha bu benim dikkatimi dagitmayacak" diye ekliyor. boyle defalarca yapiyor. ve sonunda metni dikkati dagilmadan okuyabiliyor. bilmem isine yarar mi.

günaydıınnnn
nasılsınız arkadaşlar

bi bak istersen canım ağır gelmesse başla ben 2 günde karar verdim başladım

Telefonda var, bence de sayamıyor ama idare ediyoruz

aynen idare ediyoruz

Arkadaşlar merhaba , bu sabah dişçide randevum vardı . o nedenle şu an bi yanım şiş ve aç bilaç geziyorum . Dr. 2 saat bişey yeme dedi. Eve kendimi zor attım . Zaten dişçi fobim vardır cuma öğlen de tekrar gidicem. Neyse yani bugünlerde çorbayı normal yemeği yiyebilsem kardır. Diyeti ihlal edecek herhangi bir şey yapmam imkan ve ihtimal dışı Şİmdi biraz geçmişi okuycam , buralardayım

bugün sakin bizim topik...nerelerdesiniz kızlaaarrrr.... ben isveçe devam, bakalım hakkımızda hayırlısı...zeynebim de katıldı bana...durumdacım sen devam ediyor musun hala?

yalnız işe yarayacak gibi duruyor hakkaten...inşallah gitsin artık şu kilolarrr

geçmiş olsun tatlım...diş kötüdür ... Allah yardımcın olsun

İnşallah cnm

Bence zor değil ama hedefine ulaşamasanda yaklasacaksındır yaklaştığın içinde daha rahat olabilirsin.

Ramazanda dikkatli olunursa gayet ii kilo verilir aslında
Üç aylar girince pazartesi perşembe oruç tutmak istiyorum. Hamilelik ve emzirme dönemi derken iki seneyi boş geçirdim. Arınma, temizlenme ( hem madden, hem manen) için mükemmel bir fırsat ve kilo da veriliyor. Aslında dikkat etsek bir aylık düzenli yaşam zamanı :)

Geçmiş olsun

Son düzenleme:

gecmis olsun handecim. ikinci randevu da verdigine gore dolgu falan yapilacak, insallah guzel yapar, senelerce hic sorunsuz kullanirsin.

discileri ben de pek sevmiyorum, ortaokul lise hatta universite yillarim dis telleriyle gecti.

guzel fikir canim, Allah kabul etsin simdiden oruclarini :)

bi bak istersen canım ağır gelmesse başla ben 2 günde karar verdim başladım

aynen idare ediyoruz
nasıl gidiyor alışabildinmi canım

geçmiş olsun canım
hadi bakalım,bu haftasonu geçsin,ya oruç tutucam yada bende size katılıcam

ben Allah izin verirse full tutucam üç ayları

Günaydın canım

ben bugün isveçe başladım bu aralar iş günlerinde kahvaltı istemememden dolayı güzel başladım güne ama haftasonu sıkıntı olacakk

sen nasılsın nasıl gidiyor.

Canımsın, iyi gidiyor inşaallah tatlım biraz kaçamaktan sonra acayip sıkı bir sistemle diyetime devam ediyorum, şu an deli gibi spor yaptımm :)

Lucimmm, biraz açarmısın? ne gibi gelişmeler varrrr gerçekten yaa, anlatırmısın balım

kuzzzuuuum nerelerdesin sen...ohhh sevindim diyetinin iyi gitmesine canım benim, sporda süpper olmuş...kuzum geçen hafta spora yüklenerek zaten abarmış ve şişmiştim, cuma-cmt pazar inanılmaz yedim pazartesi tartıya bile çıkamamıştım korkumdan ve gerçekten de almıştım kilo çünkü pantolonum sıkmaya başlamıştı...ama şu 3 gündür isveçle birlikte bu sefer pantolonun içinde hafif çalplı yüzmeye başladım o sebeple eminim gidiyor kilocuklar...ama dayanması güç vallahi....

canım çok geçmiş olsun .

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…