- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.421
bugün sakin bizim topik...nerelerdesiniz kızlaaarrrr.... ben isveçe devam, bakalım hakkımızda hayırlısı...zeynebim de katıldı bana...durumdacım sen devam ediyor musun hala?
yalnız işe yarayacak gibi duruyor hakkaten...inşallah gitsin artık şu kilolarrr
kuzzzuuuum nerelerdesin sen...ohhh sevindim diyetinin iyi gitmesine canım benim, sporda süpper olmuş...kuzum geçen hafta spora yüklenerek zaten abarmış ve şişmiştim, cuma-cmt pazar inanılmaz yedim pazartesi tartıya bile çıkamamıştım korkumdan ve gerçekten de almıştım kilo çünkü pantolonum sıkmaya başlamıştı...ama şu 3 gündür isveçle birlikte bu sefer pantolonun içinde hafif çalplı yüzmeye başladımo sebeple eminim gidiyor kilocuklar...ama dayanması güç vallahi....
kuzzzuuuum nerelerdesin sen...ohhh sevindim diyetinin iyi gitmesine canım benim, sporda süpper olmuş...kuzum geçen hafta spora yüklenerek zaten abarmış ve şişmiştim, cuma-cmt pazar inanılmaz yedim pazartesi tartıya bile çıkamamıştım korkumdan ve gerçekten de almıştım kilo çünkü pantolonum sıkmaya başlamıştı...ama şu 3 gündür isveçle birlikte bu sefer pantolonun içinde hafif çalplı yüzmeye başladımo sebeple eminim gidiyor kilocuklar...ama dayanması güç vallahi....
bence de bugün çok sakin valla luci cim ben cesaret edemiyom sen yaptıktan sonra bile zor diyorsan ben mümkün değil yapamam diyorum
gamzem maşallah sporlar da yapılmış
ebbisss nerelerde kaç gündür sesi soluğu çıkmıyor?
bence de bugün çok sakin valla luci cim ben cesaret edemiyom sen yaptıktan sonra bile zor diyorsan ben mümkün değil yapamam diyorum
Yaaaaaaademek zor bir diyett :26: Ama giden kiloları görünce hiç te kötü olmuyor be arkadaşım..Azıcık kaldı birazcık daha sıkalım dişimizi.. Senden de yedim, şiştim gibi yorumları okumak beni mutlu ettii..Olsun her şey yerinde güzel..Yemişsin o güzel şimdi de diyet yaparak hem vakit geçiriyorsun hemde güzelleşiyorsunn, eee buda çok güzellll
Arkadaşlar merhaba , bu sabah dişçide randevum vardı . o nedenle şu an bi yanım şiş ve aç bilaç geziyorum . Dr. 2 saat bişey yeme dedi. Eve kendimi zor attım . Zaten dişçi fobim vardır cuma öğlen de tekrar gidicem. Neyse yani bugünlerde çorbayı normal yemeği yiyebilsem kardır. Diyeti ihlal edecek herhangi bir şey yapmam imkan ve ihtimal dışıŞİmdi biraz geçmişi okuycam , buralardayım
Üç aylar girince pazartesi perşembe oruç tutmak istiyorum. Hamilelik ve emzirme dönemi derken iki seneyi boş geçirdim. Arınma, temizlenme ( hem madden, hem manen) için mükemmel bir fırsat ve kilo da veriliyor. Aslında dikkat etsek bir aylık düzenli yaşam zamanı :)
niyetimiz oruç olsunda
daha öncede dediğim gibi canım umarım ramazana kalmaz bu kilolar
Geçmiş olsun
nasıl gidiyor alışabildinmi canım
ı
Canımsın, iyi gidiyor inşaallah tatlımbiraz kaçamaktan sonra acayip sıkı bir sistemle diyetime devam ediyorum, şu an deli gibi spor yaptımm :)
Yaaaaaaademek zor bir diyett :26: Ama giden kiloları görünce hiç te kötü olmuyor be arkadaşım..Azıcık kaldı birazcık daha sıkalım dişimizi.. Senden de yedim, şiştim gibi yorumları okumak beni mutlu ettii..Olsun her şey yerinde güzel..Yemişsin o güzel şimdi de diyet yaparak hem vakit geçiriyorsun hemde güzelleşiyorsunn, eee buda çok güzellll
bugün sakin bizim topik...nerelerdesiniz kızlaaarrrr.... ben isveçe devam, bakalım hakkımızda hayırlısı...zeynebim de katıldı bana...durumdacım sen devam ediyor musun hala?
yalnız işe yarayacak gibi duruyor hakkaten...inşallah gitsin artık şu kilolarrr
canımsın, senden özendim de yedim de, pazartesi yaşadığım sıkıntıyı ne kelimeler ne de işaretlerle bile anlatamamneyseki gidiyor çok şükürrr
kaptancııım sen benim hedefi 65 e çekmiştin di mi tatlım, yavaş yavaş indireyim hedefi derken küt diye mezun olmayayım
canımsın, senden özendim de yedim de, pazartesi yaşadığım sıkıntıyı ne kelimeler ne de işaretlerle bile anlatamamneyseki gidiyor çok şükürrr
kaptancııım sen benim hedefi 65 e çekmiştin di mi tatlım, yavaş yavaş indireyim hedefi derken küt diye mezun olmayayım
canım çok geçmiş olsun
diş çok kötü yaa başa göze her yere vuruyor ağrısı sorunsuz geçsin bitsin inşallahh
Normall, normall...Çünkü ben de nerdeyse senin kadar yiyiyorum ve çok şükür şu anlık bir kendinden geçme durumu söz konusu değil
kızlar toplu cevaplım dedim
yahu bende mi bir tuhaflık var anlayamadım lucimlede konuştuk ben bugün gayet iyiyim
hemde sabah sadece türk kahvesi içtim öğlende salata yedim 2 bardak yeşilçay 1.5 lt su içtim ayol normal miii ??
ben zorlanmadım bir yerler düşüp kalmımda valla benim koca ömrü billah diyet miyet sağlıklı yaşam demez yedirir içirir heee
Ayyy unutmuştum baakk, ben de 62 ye almak istiyorum mezuniyetimmi kaptancığım
zeynepten luciye mesaj kutunu boşalt yavruu mesaj gitmiyorrr
Ayyy unutmuştum baakk, ben de 62 ye almak istiyorum mezuniyetimmi kaptancığım
inşallah hep böyle giderde biter şu diyetim
artık son olsun bitsin gitsin yahuu
korkarım durduramayacağız yakında kendimizi, verdikçe vermek isteyeceğiz gibi geliyor bana
inşallah hep böyle giderde biter şu diyetim
artık son olsun bitsin gitsin yahuu
Ben çözdüm işi zeynepçiğim.. Mesela 1 gün yedim 2 gün sıkı kamp, mesela öğlen yedim akşam sadece yoğurt.. Bu şekilde kesinlikle dengeleniyor :)
yaa canım soyle bir sorun varki ben 55 ten aşağıya düşünce 55le aynı duruyorum çünkü kemiklerim gerçekten iri ve bu nedenle çok zayıflayınca cok zayıf durmuyorum
o yüzden bana 55 iyi he aşağısı olursa korurum kilomu
ama bi 55 olayımda gerisini o zaman düşünim ben iyice uçtum
doğru söylüyorsun bende iri kemikli olduğum için çook iyi anlıyorum seni 55 kilo bile olsam ben hep iri duruyorum kemik ve deri kalırım artık bende... olsun en güzel avantajı da kiloyu göstermiyoruz...90 da olsak insanlar anlamıyorince kemiklilere göre kiloyu daha rahat taşıyoruz..aman rabbim göstermesin bi daha o kiloları, hamilelikte bile, hiçbirimizeeee
evet canım cok haklısın göstermiyoruz Allahım göstermesinde
Allahtan ben boydan kurtarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?