Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence de bugün çok sakin valla luci cim ben cesaret edemiyom sen yaptıktan sonra bile zor diyorsan ben mümkün değil yapamam diyorum
gamzem maşallah sporlar da yapılmış
ebbisss nerelerde kaç gündür sesi soluğu çıkmıyor?

Yaaaaaaa demek zor bir diyett :26: Ama giden kiloları görünce hiç te kötü olmuyor be arkadaşım..Azıcık kaldı birazcık daha sıkalım dişimizi.. Senden de yedim, şiştim gibi yorumları okumak beni mutlu ettii..Olsun her şey yerinde güzel..Yemişsin o güzel şimdi de diyet yaparak hem vakit geçiriyorsun hemde güzelleşiyorsunn, eee buda çok güzellll

dun aksam girdi sanki basliga ama yazmamis.

canım yaaa biliyorsun ben zaten uzun süredir kahvaltıyı kaldırmış kahve ile idare ediyordum, ara öğün yapmıyordum...buna rağmen beni zorluyor...ya da haftasonu cozutmam belki de iyi gelmedi, ondan dolayı zorlanıyorum bilemem ama beni zorladı...ama azim ve sabır...bitecek bu 13 günnnn!!!

canımsın, senden özendim de yedim de, pazartesi yaşadığım sıkıntıyı ne kelimeler ne de işaretlerle bile anlatamam neyseki gidiyor çok şükürrr

kaptancııım sen benim hedefi 65 e çekmiştin di mi tatlım, yavaş yavaş indireyim hedefi derken küt diye mezun olmayayım

canım çok geçmiş olsun

diş çok kötü yaa başa göze her yere vuruyor ağrısı sorunsuz geçsin bitsin inşallahh

nasıl gidiyor alışabildinmi canım

ı

Canımsın, iyi gidiyor inşaallah tatlım biraz kaçamaktan sonra acayip sıkı bir sistemle diyetime devam ediyorum, şu an deli gibi spor yaptımm :)

kızlar toplu cevaplım dedim

yahu bende mi bir tuhaflık var anlayamadım lucimlede konuştuk ben bugün gayet iyiyim

hemde sabah sadece türk kahvesi içtim öğlende salata yedim 2 bardak yeşilçay 1.5 lt su içtim ayol normal miii ??

ben zorlanmadım bir yerler düşüp kalmımda valla benim koca ömrü billah diyet miyet sağlıklı yaşam demez yedirir içirir heee

zeynepten luciye mesaj kutunu boşalt yavruu mesaj gitmiyorrr

Ayyy unutmuştum baakk, ben de 62 ye almak istiyorum mezuniyetimmi kaptancığım

Ayyy unutmuştum baakk, ben de 62 ye almak istiyorum mezuniyetimmi kaptancığım

işte bu iş de böyle manyaklık yaratıyor insanda...verdikçe insan kendini hala kilolu görüyor ve daha fazla vermek istiyor...bu gidişle 60 ı görürüz biz :)

Kaptancim ve Hmcim;

bugun cok onemli bir sey ogrendim. guatrojen besinler diye bir kavram varmis, iyot emilimini onleyip tiroid hormonu salgilanmasini onluyorlarmis. kara lahananin boyle bir ozelligi oldugunu biliyordum ama beyaz lahana, brokoli, turp gibi besinlerin de olabilecegini bugun ogrendim.

en detayli listeyi surda buldum http://en.wikipedia.org/wiki/Goitrogen

ingilizce ama ceviri yapan tarayiciniz varsa cevirecektir. bu yiyeceklerin cogu pistigi zaman guatrojen ozellikleri azaliyormus. soya ve darinin pisse de guatrojen ozellikleri azalmiyormus.

aslinda sanirim herkesin dikkatle yemesi gereken yiyecekler bunlar, ama hipotiroid olanlari daha bir ilgilendiriyor.

korkarım durduramayacağız yakında kendimizi, verdikçe vermek isteyeceğiz gibi geliyor bana

yaa canım soyle bir sorun varki ben 55 ten aşağıya düşünce 55le aynı duruyorum çünkü kemiklerim gerçekten iri ve bu nedenle çok zayıflayınca cok zayıf durmuyorum

o yüzden bana 55 iyi he aşağısı olursa korurum kilomu

ama bi 55 olayımda gerisini o zaman düşünim ben iyice uçtum

inşallah hep böyle giderde biter şu diyetim

artık son olsun bitsin gitsin yahuu

Ben çözdüm işi zeynepçiğim.. Mesela 1 gün yedim 2 gün sıkı kamp, mesela öğlen yedim akşam sadece yoğurt.. Bu şekilde kesinlikle dengeleniyor :)

Ben çözdüm işi zeynepçiğim.. Mesela 1 gün yedim 2 gün sıkı kamp, mesela öğlen yedim akşam sadece yoğurt.. Bu şekilde kesinlikle dengeleniyor :)

evet canım ama bencede ve en önemlisi akşamı hafif geçirmek

doğru söylüyorsun bende iri kemikli olduğum için çook iyi anlıyorum seni 55 kilo bile olsam ben hep iri duruyorum kemik ve deri kalırım artık bende... olsun en güzel avantajı da kiloyu göstermiyoruz...90 da olsak insanlar anlamıyor ince kemiklilere göre kiloyu daha rahat taşıyoruz..aman rabbim göstermesin bi daha o kiloları, hamilelikte bile, hiçbirimizeeee

evet canım cok haklısın göstermiyoruz Allahım göstermesinde

Allahtan ben boydan kurtarıyorum

evet canım cok haklısın göstermiyoruz Allahım göstermesinde

Allahtan ben boydan kurtarıyorum

benim hiç kurtarır yanım yok...ya da ben de eşten kurtardım galiba, zavallım her zaman hep çok güzelsin diyerek fazla şımartmış beni...kilo falan görmemiş gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…