- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.441
benim hiç kurtarır yanım yok...ya da ben de eşten kurtardım galiba, zavallım her zaman hep çok güzelsin diyerek fazla şımartmış beni...kilo falan görmemiş gözüm
canım çok geçmiş olsun
diş çok kötü yaa başa göze her yere vuruyor ağrısı sorunsuz geçsin bitsin inşallahh
kızlar toplu cevaplım dedim
yahu bende mi bir tuhaflık var anlayamadım lucimlede konuştuk ben bugün gayet iyiyim
hemde sabah sadece türk kahvesi içtim öğlende salata yedim 2 bardak yeşilçay 1.5 lt su içtim ayol normal miii ??
ben zorlanmadım bir yerler düşüp kalmımda valla benim koca ömrü billah diyet miyet sağlıklı yaşam demez yedirir içirir heee
senin güzelliğin yeter baby
Allaha şükür bende eşten yana şanslıyım ama biz bu şımartılmayla kendimizi kaybetmiyorrrr daha çok şımartılmak için caba sarfediyoruzzz
maşallah zeynep cim sana olmazsa haftaya bende mi denesemkine? gamzecim tamam canım hedefi revize ederiz
Arkadaşlar , Sevda , gulanne , vazgecmekyok , luci ,elendil , yu_zey , tek tek alıntılayamadım . hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız
senin güzelliğin yeter baby
Allaha şükür bende eşten yana şanslıyım ama biz bu şımartılmayla kendimizi kaybetmiyorrrr daha çok şımartılmak için caba sarfediyoruzzz
Menüm (kamp 3. gün)
Sabah:1 salatalık
2 zeytin
Öğle: 4 kayısı + 3 kaşık yoğurt
Akşam: yulaf ezmeli meyveli yoğurtlu salata
Spor: 120 dk. yürüyüş (hızlı tempo)
50 dk eliptik
100 mekik
Su: 14 bardak
.
maşallah canım, haklısın isteğimiz o galiba
bu arada ben mutfağımı kapattım...isveçte olduğum için menü malum paylaşmıyorum...çok şükür 3. gün de bitti...kaldı 10 güüüünnnnn :)
bu arada günlük 120 dk, 10km tempolu yürüyüş zaten fix
hadi gözün aydın tatlım
saol canııım yarın öğleyin 11.30 a kadar suya taliiim(((
ahaha sonuçları güzel olacakkkk
cuma gelsinde ilk izlenimleri görelimmm
Menüm
Sabah
1 dilim tahıl ekmeği
1 parça peynir
Yeşillik
Prebiyotik yoğurt
Ara 1 yeşil çay
Öğle
Lor peynirli salata
Ayran
Ara 1
Portakal 1avuç yaban mersini
Ara 2
1 dilim ekmek
1 parça peynir
Akşam
5 köfte
Yarım patates
Bol salata
Yarım tabak yağsız kepekli makarna
3 çorba kaşığı tarçın ve zerdeçallı yoğurt
Spor 35 dakika yürüyüş
Su 3 litreden fazla
Menüm (kamp 3. gün)
Sabah:1 salatalık
2 zeytin
Öğle: 4 kayısı + 3 kaşık yoğurt
Akşam: yulaf ezmeli meyveli yoğurtlu salata
Spor: 120 dk. yürüyüş (hızlı tempo)
50 dk eliptik
100 mekik
Su: 14 bardak
.
maşallah canım, haklısın isteğimiz o galiba
bu arada ben mutfağımı kapattım...isveçte olduğum için menü malum paylaşmıyorum...çok şükür 3. gün de bitti...kaldı 10 güüüünnnnn :)
bu arada günlük 120 dk, 10km tempolu yürüyüş zaten fix
Slm kardeş takımcımmmbir çayınızı içeyim dedimmm nasılsınız kızlar
gamzecim hemen hemen hiçbirey yememişsinn bu kadar sporla nasıl dayandın bitanemm kilo vereceğiz diye sağlığımızdan olmayalım sonra sabahları hiç olmazsa bir yumurta ekle canımcım
isveç diyetimi yapıyorsunnn ne olur dikkat et başka bir topicte 3 arkadaşımız aynı anda başlamıştı ve üçüde hastahanelik oldularr çok zor bir diyet inşallah kazasız atlarısun canım son 10 gününü
hosgeldin sweetdimple. bahsettigin arkadaslar neden hastenelik oldular? tansiyondan vs mi? (eti cok sevmedigim icin isvec benim yapabilecegim bir diyet degil ama merak ettim, genel kultur olsun)
hoşbuldum canımm geçen sene denemişlerdi bir tanesi 4. diğer ikisi 6. günün sonunda hepside serum yemişlerdi baş dönmesi tansiyon düşüklüğü göz kararması belirtilerdi sadece uyarmak istedimm arkadaşları canım
iyi yaptin canim. agir diyetler konusunda cok dikkatli olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?