Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim hiç kurtarır yanım yok...ya da ben de eşten kurtardım galiba, zavallım her zaman hep çok güzelsin diyerek fazla şımartmış beni...kilo falan görmemiş gözüm

senin güzelliğin yeter baby

Allaha şükür bende eşten yana şanslıyım ama biz bu şımartılmayla kendimizi kaybetmiyorrrr daha çok şımartılmak için caba sarfediyoruzzz

maşallah zeynep cim sana olmazsa haftaya bende mi denesemkine? gamzecim tamam canım hedefi revize ederiz

maşallah zeynep cim sana olmazsa haftaya bende mi denesemkine? gamzecim tamam canım hedefi revize ederiz

kaptancım tesekkür ederim

valla bir foruma bak zaten hemen motive oluyorsun ben 2 günde karar verdim başlamaya suanda gayet iyiyim.

daha ilk günüm olduğu için bişey soyleyemem ama ilerleyen günlerde tavsiye ederim yada etmem diye bir yorumda bulunabilirim

Arkadaşlar , Sevda , gulanne , vazgecmekyok , luci ,elendil , yu_zey , tek tek alıntılayamadım . hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız

Menüm (kamp 3. gün)

Sabah:
1 salatalık
2 zeytin

Öğle: 4 kayısı + 3 kaşık yoğurt

Akşam: yulaf ezmeli meyveli yoğurtlu salata

Spor: 120 dk. yürüyüş (hızlı tempo)
50 dk eliptik
100 mekik
Su: 14 bardak

.

Son düzenleme:
Arkadaşlar , Sevda , gulanne , vazgecmekyok , luci ,elendil , yu_zey , tek tek alıntılayamadım . hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız

Hepsine bende katılıyorum Rabbim şifa versin canımm

senin güzelliğin yeter baby

Allaha şükür bende eşten yana şanslıyım ama biz bu şımartılmayla kendimizi kaybetmiyorrrr daha çok şımartılmak için caba sarfediyoruzzz

maşallah canım, haklısın isteğimiz o galiba

bu arada ben mutfağımı kapattım...isveçte olduğum için menü malum paylaşmıyorum...çok şükür 3. gün de bitti...kaldı 10 güüüünnnnn :)

bu arada günlük 120 dk, 10km tempolu yürüyüş zaten fix

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah canım benim, süppersiiin

hadi gözün aydın tatlım

Menüm
Sabah
1 dilim tahıl ekmeği
1 parça peynir
Yeşillik
Prebiyotik yoğurt

Ara 1 yeşil çay

Öğle
Lor peynirli salata
Ayran

Ara 1
Portakal 1avuç yaban mersini
Ara 2
1 dilim ekmek
1 parça peynir

Akşam
5 köfte
Yarım patates
Bol salata
Yarım tabak yağsız kepekli makarna
3 çorba kaşığı tarçın ve zerdeçallı yoğurt

Spor 35 dakika yürüyüş
Su 3 litreden fazla

menun yine cok guzel canim. masallah diyeyim nazar degmesin :) normal makarnalarim bitsin, bende de bir paket kepekli makarna var

Slm kardeş takımcımmm bir çayınızı içeyim dedimmm nasılsınız kızlar

gamzecim hemen hemen hiçbirey yememişsinn bu kadar sporla nasıl dayandın bitanemm kilo vereceğiz diye sağlığımızdan olmayalım sonra sabahları hiç olmazsa bir yumurta ekle canımcım

isveç diyetimi yapıyorsunnn ne olur dikkat et başka bir topicte 3 arkadaşımız aynı anda başlamıştı ve üçüde hastahanelik oldularr çok zor bir diyet inşallah kazasız atlarısun canım son 10 gününü

hosgeldin sweetdimple. bahsettigin arkadaslar neden hastenelik oldular? tansiyondan vs mi? (eti cok sevmedigim icin isvec benim yapabilecegim bir diyet degil ama merak ettim, genel kultur olsun)

hosgeldin sweetdimple. bahsettigin arkadaslar neden hastenelik oldular? tansiyondan vs mi? (eti cok sevmedigim icin isvec benim yapabilecegim bir diyet degil ama merak ettim, genel kultur olsun)

hoşbuldum canımm geçen sene denemişlerdi bir tanesi 4. diğer ikisi 6. günün sonunda hepside serum yemişlerdi baş dönmesi tansiyon düşüklüğü göz kararması belirtilerdi sadece uyarmak istedimm arkadaşları canım

iyi yaptin canim. agir diyetler konusunda cok dikkatli olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…