- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.461
Kesinlikle az gitsin öz gitsin kalıcı olsun en önemlisi sağlığımız yerinde olsun eee hani yeşilçay yokmu:44:
:) buyrun efendim bir kupa yesil cay (_)D
az gitsin, oz gitsin, kalici gitsin dedigin gibi. korumada nasil beslenilecekse diyette de oyle beslenilmeli diye dusunuyorum ben. bu sekilde dengeli diyette de bazen bunye alisip metabolizma yavaslayabiliyor, ya da kilo verme duruyor. o zaman 2-3 gunluk degisik listeler denenebilir.
canım benim tşkler ellerine sağlıkkk metabolizma yavaşladığında spor artırılabilir bikaç günlük detoks diyetleri yapılabilir elbette ama isveç gibi sağlıksız diyetlere karşıyım
Bana müsade canım çay için tşkler sağlıkl ve kalıcıı kilo vermeler hepimizeee
tamam canim gorusuruz yine ugra :)
Slm kardeş takımcımmmbir çayınızı içeyim dedimmm nasılsınız kızlar
gamzecim hemen hemen hiçbirey yememişsinn bu kadar sporla nasıl dayandın bitanemm kilo vereceğiz diye sağlığımızdan olmayalım sonra sabahları hiç olmazsa bir yumurta ekle canımcım
isveç diyetimi yapıyorsunnn ne olur dikkat et başka bir topicte 3 arkadaşımız aynı anda başlamıştı ve üçüde hastahanelik oldularr çok zor bir diyet inşallah kazasız atlarısun canım son 10 gününü
Kızlar İsveç diyeti sağlıksız diye biliyorum ama dukan eğer kurallarina uygun yapılırsa çok faydalı ve kalıcı bir diyet.ben dukan yapmıştım bekarken. Şimdi bu doğum kilolarım için yapmayı düşünüyorum.bana eşlik etmek isteyen var mı can yoldasi ariyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Luci cim sen ani metabolizma yi şok edici uygulamalar yapıyorsun ben hayranım canım iradene. Ben dayanamazdim sanırım. Kendini çok halsiz hissseddersen burakirsin zaten ama o zamana kadar destekliyorum seni.keske ben de yapabilsem ama vücudum çok takası doğumdan beri
Luci cim sen ani metabolizma yi şok edici uygulamalar yapıyorsun ben hayranım canım iradene. Ben dayanamazdim sanırım. Kendini çok halsiz hissseddersen burakirsin zaten ama o zamana kadar destekliyorum seni.keske ben de yapabilsem ama vücudum çok takası doğumdan beri
Günaydın hanımlar
Bol enerjili bol gülücük lü az kalorili bir gün diliyorum hepinize.ben dershaneye gidiyorum.dersim saat 10 da ama önce bi manava uğrayıp ot çer çöp alicam. 9 lu çay kullanan var mı aramizda?alsam mi aktardan faydasi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?