- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.481
Ayran ve marul un beni tok tuttugunu farkettim kızlar. Bol kalsiyum hemde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hanımlar
Bol enerjili bol gülücük lü az kalorili bir gün diliyorum hepinize.ben dershaneye gidiyorum.dersim saat 10 da ama önce bi manava uğrayıp ot çer çöp alicam. 9 lu çay kullanan var mı aramizda?alsam mi aktardan faydasi olur mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlarrrr...tartıya 1 gün kala herkese keyifli bir gün dilerimmm...spora çıkmadan önce selam vereyim istedim...bomba gibiyim çok şükür...isveçin 4. günündeyim ve kendimi oldukça enerjik hissetmekteyim... gidip 2 saat sporumu yapacağım...hepinize kolaylıklar diler, kocaman öperimmm
görüşmek üzere
Gunaydin canim..ya bi kac gin once aldim anormal midemi bulandirdi kusacaktim((
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Görüncem kullanmıştı 10 kilo kadar verdi.ben de kararsız kaldım. Çok Afedersiniz ishal yapmıyor değil mi?öyleyse öğretmenim ben derste wc ye gidecem yani :)
günaydın arkadaşlarrrr...tartıya 1 gün kala herkese keyifli bir gün dilerimmm...spora çıkmadan önce selam vereyim istedim...bomba gibiyim çok şükür...isveçin 4. günündeyim ve kendimi oldukça enerjik hissetmekteyim... gidip 2 saat sporumu yapacağım...hepinize kolaylıklar diler, kocaman öperimmm
görüşmek üzere
luci spora o kadar alıştık ki isveç diyetiyle bile spor yapabiliyorsun. normalde isveç yapanlar diyetin kalorisi az diye spordan kaçıyor bence bu hafta iyi sonuç alacaksın
Herkeslere günaydınnnnn
tatlım günaydın benimde 2. ünüm gayet iyiyim çok şükür
günaydın güzellik, bugün listedekileri ye ama, az yeme...kolaylıklar dilerim sana da canım benim
ahahahalise sonunda girince sinava, zaten sinif ortamindan gelindigi icin o kadar farketmiyorduk sanirim. bir tek ben cok radyo dinledigimden elim masada normalde walkman'i koydugum yere gidiyordu.
einstein'in bi konsantrasyon yontemi vardi. bir metin okumaya basliyor, okurken dikkati ne zaman dagilsa kagida dikkatini dagitan seyi yaziyor ve altina "bir daha bu benim dikkatimi dagitmayacak" diye ekliyor. boyle defalarca yapiyor. ve sonunda metni dikkati dagilmadan okuyabiliyor. bilmem isine yarar mi.
merak etme canım bu defa tavuk getirdim listemdekileri yicem
ama öğleye ait olan meyveyi akşama aktardım
sende durumlar nasıl ?
Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir diyetler de iyi gidiyordur ..
gayet iyi canım çok şükür sporumu yaptım geldim, az sonra da dışarda işlerim var, bakalım bugün çok daha iyiyim çok şükür
Çok şükür iyiyiz canım
biz luciyle isveç diyetindeyiz ben ondan 2 gün sonra başladım gayet ii gidiyor simdilik sorun yok
sen nasılsın ?
sen bana ön ayaksın yavruu
zeyim 4. gün rahat ilerliyor demek ki alışma süresi ilk 3 gün sanırım, öğle yemeğimi bile zorla yedim neredeyse :) offf kaldı 9 günnnn
hmcim iyiyiz kuzuuum, isveçle uğraşıyoruz, sen neler yaptın nasıl gidiyor ders çalışmaların?
ay çok ii yaa
gerçi bende gayet ii gidiyor zorlanmıyorum tek sorunum canım çikolata falan istiyor tatlı seyler istiyor dur demek zor oluyor.
İlk defa böyle listeye bağlı gidiyorum (detoks dısında )
o nedenle sanki listenin dışına çıkınca büyü bozulacak gibi geliyor.
aynen canım bana da öyle geliyor...muadillerini yemek sıkıntı yaratmıyor ama çikolata vb abur cubur olursa veremeyecekmişim gibi geliyor...aman şunun şurasında 13 gün :)
selam kızlarrr.bugün regl oldum ve çok ağrım var .inşallah yarın tartıda fazla gelmem.
dünkü menümü de yazayım .
sabah:1 domates,1salatalık.1 k.k peynir,3 zeytin
ara:2 kuru kayısı,yarım ç.b süt
öğle:3 y.k kadar arnavut ciğeri,salata,ayran
ara:1 tane elma
akşam:1 kase çorba,salata,2 y.k yoğurt
spor:45 dk.yürüyüş,50 dk. eliptik,yarım saat aerobik
su:2 litre
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?