Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkeslere günaydınnnnn

Ayran ve marul un beni tok tuttugunu farkettim kızlar. Bol kalsiyum hemde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayran benide tok tutuyor cnm

ben aldım aylar önce tadı o kadar kötü değil yani içilemicek kadar değil

ben bir türlü düzenli kullanamadım belkide ondan etkisini göremedim

hep bu sefer düzenli kullanıcam diye başlıyorum ama malaesef unutuyoru
m

tatlım günaydın benimde 2. ünüm gayet iyiyim çok şükür

Kizlar menumu yazamiyorum dunkuu cok feciydi cunkuu((( hep disarda yedim(kabus gibiii yarin tartida ne gorecegim merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınlarr
kızlar sabah hastaneye gidip kan verip geldim o yüzden ancak gelebildim dün akşam da misafirlerim vardı o yüzden hiç giremedim ben izinde olmanın rahatlığını yaşıyorum ama akşam misafirlerim eski halimi görünce ültimatom verdiler bir an önce kg vermen gerekli diye

Merhaba takım , günaydın herkese yürüyüşten şimdi geldim . Baya ter attım bugün. 7 km yürüdüm ,

Dünkü menümü paylaşayım 2 ye kadar bir şey yiyemediğimden biraz abuk subuk oldu kızlar .,
Dişçiye gitmeden önce bi şey yiyemedim . 1 bardak karışık meyve suyu içtim. Şekerim falan düşmesin diye.

Öğlen 1 kase tarhana çorbası , 1 dilim kepekli ekmek , 1 bardak ayran

Akşam 1 kepçe tarhana çorba 1 dilim kepekli ekmek bolca salata üzerinde mısır ve turşu vardı kızlar

Ara 21-22 arası da kremalı kahve ,3 yulaflı bisküvi

luci spora o kadar alıştık ki isveç diyetiyle bile spor yapabiliyorsun. normalde isveç yapanlar diyetin kalorisi az diye spordan kaçıyor bence bu hafta iyi sonuç alacaksın

luci spora o kadar alıştık ki isveç diyetiyle bile spor yapabiliyorsun. normalde isveç yapanlar diyetin kalorisi az diye spordan kaçıyor bence bu hafta iyi sonuç alacaksın

aynen handecim, alışma meselesi sanırım... çok şükür halsiz kalmıyorum...akşam yemeğinden sonrası zorluyor ama sabah enerjik kalkıyorum...inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu hafta, uğraşlarımıza değer inşallah

günaydın güzellik, bugün listedekileri ye ama, az yeme...kolaylıklar dilerim sana da canım benim

merak etme canım bu defa tavuk getirdim listemdekileri yicem

ama öğleye ait olan meyveyi akşama aktardım

sende durumlar nasıl ?

Deneyebilirim bunu ama ben başka şeyler düşünmeye başlıyorum aklım kayıyor, dikkatimi dağıtmamak için çok çaba harcamam gerekiyor o da çabuk yoruyor tabi insanı.

O zamanlar walkman vardı değil mi

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir diyetler de iyi gidiyordur ..

merak etme canım bu defa tavuk getirdim listemdekileri yicem

ama öğleye ait olan meyveyi akşama aktardım

sende durumlar nasıl ?

gayet iyi canım çok şükür sporumu yaptım geldim, az sonra da dışarda işlerim var, bakalım bugün çok daha iyiyim çok şükür

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir diyetler de iyi gidiyordur ..

Çok şükür iyiyiz canım

biz luciyle isveç diyetindeyiz ben ondan 2 gün sonra başladım gayet ii gidiyor simdilik sorun yok

sen nasılsın ?

gayet iyi canım çok şükür sporumu yaptım geldim, az sonra da dışarda işlerim var, bakalım bugün çok daha iyiyim çok şükür

sen bana ön ayaksın yavruu

Çok şükür iyiyiz canım

biz luciyle isveç diyetindeyiz ben ondan 2 gün sonra başladım gayet ii gidiyor simdilik sorun yok

sen nasılsın ?

sen bana ön ayaksın yavruu

zeyim 4. gün rahat ilerliyor demek ki alışma süresi ilk 3 gün sanırım, öğle yemeğimi bile zorla yedim neredeyse :) offf kaldı 9 günnnn

hmcim iyiyiz kuzuuum, isveçle uğraşıyoruz, sen neler yaptın nasıl gidiyor ders çalışmaların?

ay çok ii yaa

gerçi bende gayet ii gidiyor zorlanmıyorum tek sorunum canım çikolata falan istiyor tatlı seyler istiyor dur demek zor oluyor.

İlk defa böyle listeye bağlı gidiyorum (detoks dısında )

o nedenle sanki listenin dışına çıkınca büyü bozulacak gibi geliyor.

aynen canım bana da öyle geliyor...muadillerini yemek sıkıntı yaratmıyor ama çikolata vb abur cubur olursa veremeyecekmişim gibi geliyor...aman şunun şurasında 13 gün :)

aynen canım bana da öyle geliyor...muadillerini yemek sıkıntı yaratmıyor ama çikolata vb abur cubur olursa veremeyecekmişim gibi geliyor...aman şunun şurasında 13 gün :)

tabi canımmmm ne kaldıkiii sıkıyoruz dişimizi

selam kızlarrr.bugün regl oldum ve çok ağrım var .inşallah yarın tartıda fazla gelmem.

dünkü menümü de yazayım .

sabah:1 domates,1salatalık.1 k.k peynir,3 zeytin

ara:2 kuru kayısı,yarım ç.b süt

öğle:3 y.k kadar arnavut ciğeri,salata,ayran

ara:1 tane elma

akşam:1 kase çorba,salata,2 y.k yoğurt

spor:45 dk.yürüyüş,50 dk. eliptik,yarım saat aerobik
su:2 litre

.

canım benim yaaa

bu hafta çokda güzel başlamıştın menülerin dikkatliyidi.

neyseki reglde dikkat edersen gayet ii kilo vereceksin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…