Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim yaaa

bu hafta çokda güzel başlamıştın menülerin dikkatliyidi.

neyseki reglde dikkat edersen gayet ii kilo vereceksin inşallahhhh

aynen balım ya bizde şimdi gamzeyle beraberdik biraz konuştuk da,o da sanırım yarın falan olur .bu haftayı boş geçirmeyelim dedik .

.

aynen balım ya bizde şimdi gamzeyle beraberdik biraz konuştuk da,o da sanırım yarın falan olur .bu haftayı boş geçirmeyelim dedik .

.

aaa siz daha yeni mi oldunuz şekerler o zaman ben gamzeden 3-4 gün sonra oluyorum herhalde...ay günümü şaşırdım burada sizin aranızda!!!! 1 haftadır regl bekliyorum o zaman erkenmiş ya benim için.... bu sefer not alacam bi kenara yahu

Iyi yapmışsınniz canim umarim bu haftaya etki eder kilo kayıpları

amin inşallah ya rabbim...

tatlım aslında ben yarın olarak hesaplıyordum .normalde 4 gün falan öne geliyor.demekkibende yanlış hesapladım.

.

baby programlar var onları indir.

ben varya dıdısının dıdısını hatırlarım ama regl tarihimi asla hatırlamam

her ay mutlaka düşünürümde bazı yaşananlardan bulurum ne zaman olduğumu

aynen ben de 20 yıldır görmediğim adamın soyadına kadar hatırlar milleti şoka sokarım, şu reglimi bi türlü aklımda tutmuyorum

Şu İsveç e ozendiriyorsunuz adamı ya :) bi tamamlayın bakalım rahatça bitirirseniz ben de yapayım. Ben dukan yapmak istiyorum ama yok mu benimle yapacak olan kimsee

Böyle insanları görmek ve okumak ta ayrı bir keyifmiş sen benim canımsın lucii, biliyormusun bunu? bilmiyorsan bil lütfen

Gamzecim teşekkür ederim . Hiç karşılaşamaz olduk özletiyosun kendini

Canımsınn, inan yoruldum ben dee, bakalım şu yoğunluklar ne zaman bitecek..Ben de çok özlüyorum :26:

biliyorum bebişim ben de seni çoook ama çok seviyorum sen de bunu biliyorsun değil mi? ve çoook özlüyorum ama yoğunsun diye bulaşamıyorum bu ara...biz birbirimize ve arkadaşlarımıza olan sevgimizden sırf buradan ayrılmayalım diye 45 kiloya düşeriz haaa, Allahım ayırmasın

Şu İsveç e ozendiriyorsunuz adamı ya :) bi tamamlayın bakalım rahatça bitirirseniz ben de yapayım. Ben dukan yapmak istiyorum ama yok mu benimle yapacak olan kimsee

kuzuuum dukan çook uzun soluklu, ne yapcan dukanı...karatayı incele istersen bana çok güzel kilo verdirdi karatay..dukan ile de benzediğini söylüyorlar

Kızlarr itiraf ediyorum, pazartesiden bu yana acayip katı yaptım diyetimi ama aldığım kiloları da neredeyse verdim..Fakat böyle olmasını bende çok doğru bulmadığımı söylemek istiyorum..Ben korumaya geçtiğim an, bunuda öğrenmek istiyorum..Sağlıklı beslenip, yediklerini ölçüleyerek ve fazla yediysem dengeleyerek bu işi iyice öğrenmek istiyorum..Mesela sabah Sevdayla bir diyetisyen izledik, mesela öğlen iskender kebap yediniz diyor, akşam hafif bir salata ve yoğurtla onu dengeleyin diyor..Yok eğer akşam da yine yemeğe davetliydiniz ve yemek zorunda kaldınız, yiyin ama ertesi gün hem öğle hemde akşamı hafif geçirin kilonuzu kontrol edersiniz diyor..

Ben yedim mi bir hafta yiyiyorum ve bir sonraki hafta kampa çekiliyorum..Bu haftada aldıklarımı geri verdim sayılır..Ama gerçekten yoruldum gibi..İstediğim kiloya geleyim, bunu öğreniceğim ve dengeleme menülerini uygulayacağım.. :26: bu iş çok uzadı

.

kuzum kiloları verip korumaya geçince koruma topiği varmış oraya sıçrar feyz alırız paylaşılanlardan tatlım... bu kadar uğraşıp sonra geri almamalıyız artık...

canımsın, desteğine ve sevgine bu aralar daha bir ihtiyacım var, lütfen gazla benii

canımsın, desteğine ve sevgine bu aralar daha bir ihtiyacım var, lütfen gazla benii

bebişim senin gaza mı ihtiyacın var, şahane gittin bu hafta, yarında ödülünü alacaksın tartıda, emin ol buna fıstık...geçen hafta bende sana özendim haftasonu kudurdum resmen ama pzt tartılamadım bile korkumdan...kesin 73-74 ü görürdüm o yemeye... isveçe sarıldım o sebeple hemen...bakalım yarın ola hayrola...bu hafta sonu lütfen cozutma ama...hem bak zeynebim ve ben de isveç nedeniyle cozutamayacağız, bizi düşün ve bize destek ol bu hafta

Yokk bu hafta daha akıllı ve mantıklıyım..Geçen haftaki hatamın bedelini ağır ödedim bu haftaiçi ... onun için temkinli ve bilinçli olmalıyım, hatta akıllı olsam daha iyi olucakk

Yokk bu hafta daha akıllı ve mantıklıyım..Geçen haftaki hatamın bedelini ağır ödedim bu haftaiçi ... onun için temkinli ve bilinçli olmalıyım, hatta akıllı olsam daha iyi olucakk

canımsın...kendini oyalayacak bir şeyler bul ki kaçamak yapma yürüuüşe falan çıkın ne bileyim ye ama kontrollü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…