- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.761
23.04.2014 Menümmm
Sabah : 2 dilim ekmek , 1 kaşar 5 zeytin
Öğlen : 1 kepçe çorba,1 kepçe ıspanak,salata,yogurt
Ara : badem,2 kare çikolata
Akşam : 1 kepçe ıspana,1/2 kepçe çorba,yogurt
Ara : 1 meyve
Su : 3 lt +devamm
Spor : Sabah 40 dk +akşam 30 dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket
afiyet olsun tatlım gayet güzel beslenmişsin bugün de... sporunda gayet güzel
Lucinin bugünkü menüsü:
sabah: 100 gr yoğurt
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, 50 gr lor peynir+domates+salatalık+biber
akşam: 1 adet tavuk göğüs haşlanmış, 100 gr yoğurt+ 1 adet havuç
spor: 120 dk tempolu yürüyüş+ 40 dk aletli jimnastik
su: 3 litre
ahhaaaha ay çok protein var menüde sekerimmm
ivitttt :) protein candır, spor yapıyoruz herhalde o kadar, protein almam lazım
Kızlar nasıl gidiyoben bugün çok açım yaaaaa gördüğüm her şeyi yemek istiyorum. çok zooor
günaydınlarr
kızlar 3 gündür uğrayamadım ama canım çıktı sabah işe gelir gelmez ilk işim yazdıklarınızı okumak oldu bu arada sevda nın hiç mesajı gözüme çarpmadı gamzenin 1 tane mesajı gözüme çartptı o kadar
kızlar benim büyük oğlan gene gözlüğünü kaybetmiş ptesi onunla uğraştık gözlüğü sinemada kaybetmniş bana haberi öğleden sonra geldi sinema ile görüştüm gözlük yok denince salı gün göz dr undan rtandevu aldım onu dr a götürdüm hipotiroid den dolayı göz tomoğrafisi falan da çektirmem gerekti bu arada eve temizlikçi gelecekti o gelecek diye ptesi akşam perdeleri yıkadım ütüledim akşam 9,30 da kadın aradı düşmüş elini çatlatmış salı gün dr dan geldikten sonra ev temizliğine giriştim camlar kapılar vs bi de tuttum bakıcı ile beraber 3 odanın yerini değiştirdim temizlik tam bitti dedim kombi arızalandı eşim zaten yurtdışındaydı akşam 9 da rica minnet bi servis buldum geldikler kombiyi tamir ettiler
dün de okulda 23 nisan gösterileri vardı sabah oraya gittik ordan büyük oğlanın arkadaşlarından biri ve annesi ile avm ye gşittik çocukları oynattık gezdirdik biraz ordan parka gittik eve geldiğimizde saat 5ti ama benimde canım çıkmıştı ellerim şiş vaziyette bacaklarım ağrıyor yorgunluktan anlayacağınız üzerimden tır geçti resmen allahtan işe geldim de accık dinlebnecem derken 1 gün işe gelmemenin acısı önümde bekleyen yaklaşık 15 tane proje var izinli olmama rağmen dün tartıldım ayrıldığım kg nun daha altındayım ama istediğim kg da dğilşim dasha çok vermem lazım belli bir kg ya gelmeden de takımda iznimi bitirmeyeceğim
Dr. Öz diyeti nasıl bişey ki? Menün güzel - biraz Ayça Kaya yöntemine benzemiş sanırım
Su ve spor harika - menüne lafım yok zaten uzman desteğiyle devam etmektesin
Resimli paylaşım güzel - bi de ben resim ekleyeydim iyi olurdu da sorun yaşıyorum yaa foto eklemede - sırf bu yüzden yemek yarışmasına katılamadım
Slm purmelalcim maşallah herkes isveçe başlamış ben de nereden çıktı bu isveç akımı dicektim senden çıkmış
Kardeşin için Allah kavuştursun diyeti de boşver kardein şurda kaç gün kalacak zaten
Handecim zaten elendil listesini epey kırpmış ben ona hiç değiştirmeden uygula bile demiştim çünkü ona özel hazırlanmış bir liste - diyetisyene gidiyor olsaydım birebir uygulardım çünkü onların verdiği listelerle ayda 4-5 kg veriliyor hem de yiyerek
sen bence çok kasma 3 günde 1 kg zaten fazla - kardeşinin eğlencesinde de gönlünce eğlen sonra sağlıklı beslenmeye geç emin ol kilo falan almazsın
Bence yavaştan normal beslenme düzenine dönmen daha iyi olur - şok diyetlere karşıyımdır hele ki isveç gibi düşük karbonhidrat yoğun protein diyetler zaman içinde böbreklere zarar verebilir - o nedenle düşüncen çok doğru yavaş ama kalıcı zayıflama en güzeli
ben yokum ya ondandır
Sen de mi isveç yapıyorsun yoksa?sabah hariç güzel buldum cnm
Selam luci
Purmelalcim - uzun süreli isveç yapmanı tavsiye etmem ama illa ki yapacağım diyorsan günde en az 2,5-3 lt su iç ve vitamin takviyesi al mutlaka... yeşilliği de bol ye eğer diyette yasak değilse çünkü et yoğunluklu olduğundan kabız yapabilir
Selam canım benimmmm sen de benim gibi izin almıştın valla özlemişm kızlar sizi
Gunaydin 5. Takimin hatunlariiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun giremedim pek canim skkin biraz yarin gorusuruz
hazoş um sorma yaaa inan çok yorgunum bi taraftan çocuklar bi taraftan bakıcı ile uğraşmak eşim de olmayınca haa yazmayı unuttum bu arada 2 akşam da misafir ağırladımKaptancim okurken ben yoruldum valla seni tahmin edemiyorummm
Regl olmama çok az kaldı ve çılgınlar gibi yiyorum.tatlı tuzlu ne varsa hep aynı oluyor.:) korkuyorum kilo alacağım diye
Kızlar kardeşim bizde 2 gündür yazamadım. Ben wc ye çıkamıyorum ya güya kilo verdim 3 günlük soklamayla ama sistim ya gericumaya da bişi kalmadı napicaz ben yarın hep sıvı mi beslensem
Regl olmama çok az kaldı ve çılgınlar gibi yiyorum.tatlı tuzlu ne varsa hep aynı oluyor.:) korkuyorum kilo alacağım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?