- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.801
çok sağol kuzum yaa dğnden beri çok yardımın oldu bana Allah razı olsun
çok sağol kuzum yaa dğnden beri çok yardımın oldu bana Allah razı olsun
suya karbonat atmak konusunda, eger disaridan su aliyorsaniz, suyun pH degeri damacana uzerinde yaziyor olmali. 7'nin uzerindeyse karbonat atmaya gerek yok, zira su zaten alkali. degilse tam olcuyu hatirlamiyorum ama bi damacanaya bir kasik kadar karbonat atilabilir, ingiliz karbonati olmasina da gerek yok, normal karbonat da suyu alkali yapacaktir. 19 litrede tadi cok farkedilmez sanirim.
gecenlerde annemle konusurken farkettim, bizim universitedeki icme sularimiz saka'dan, onun da pH degeri 8.22 :)
Merhaba kızlar
Sabahtan beri o kadar koşuşturma içindeyim ki size de yazmadan geçmek istemiyorum - işte yoğunum öğle arassı da fatura ödemeleri falan derken bu saat oldu artık gözlerim isyan ediyor pc bakmaktan (işimiz çok) gözlerim ağrıyor, hayatımda bir sürü sorunum var onları halletmeye çalışıyorum
biraz evvel birkaç sayfayı okudum izinli olma konusu olsun, takım olarak motivasyonun düşmesi ve paylaşımların azalması konusu olsun gerçekten üzerinde düşünülmesi gerek birşey
Kendi adıma her ne kadar motivasyonum biraz olsun düşmüş olsa da izin durumum tamamen şu önümüzdeki 1-1.5 ayın muallakta olmasından - yani ayda 2 kez izin almaktansa bir kere alıp uzatmak bana mantıklı geldi hazirana kadar 2 kez şehir dışına çıkacağım bu bilinen kısım, bir de ekstradan başka şey çıkarsa bilemem:44:
Yarından itibaren de kendime çekidüzen vermeye ve inşallah şöyle sağlıklı bir diyet programına başlamaya niyet ediyorum
Akşam yazdan buzluğa attığım taze fasulye çıkarmıştım onu pişireceğim, yanına yoğurt+esmer ekmek+salata falan yapmayı planlıyorum - mayıs sonuna kadar en az 3-4kg vermek istiyorum bunun için de ipleri elime alıp sıkı tutmam lazım
Bir de kızlar, son günlerde kendimi iyi hissetmiyorum uyku sorunu yaşıyorum kabuslarla uyanıyorum sanırım biraz huzura ihtiyacım var diyet de bana motivasyon oluyordu yine düzene koyup bu moral ve motivasyonu sağlamam lazım - akşam yürüyüşlerine yeniden başlamam lazım
Elimden geldiğince de paylaşmaya çalışacağım menüler olsun yorumlar olsun çünkü koptukça insan adaptasyonda sorun yaşıyor hem sizleri de özlüyorum
Kızlar Selamm
Takıma girdiğimden beri ilk defa bu saatte ilk mesajımı yazıyorum (haftasonu hariç )
İşler yogun genel merkezden misaafirlerimiz var ve benimö halaaa wc problemim deam ediyor .
Karnımda ki o iğrençç ağrı gitmiyor bazen duruluyor sonra yine başlıyor ( sanki saatlerce tuvalate gitmemişim gibi )
Ancak wc ben gitmek istiyorum o gelmiyor napımmm.
anlayacagınız bir kaç gündür fenalardayım şişim (e doğal olarak )
Ekip oldukça durgun bu aralar açıkçası böyel olunca bende girmek istemiyorum
Daha önce luciyle bi atak yapalım canlandıralım dedik bir kaç sayfa kendi kendimize bir çok paylaşım yaptık ancak olmadı.
bu nedenle buraya girmek eskisi gibi içimden gelmiyor desem yeri
Eskisi gibi olsun istiyorum bir menü paylaşılıyor yorum en fazla 2 belki o bile yok.
Artık olay zayıflama motivasyonunu geçti takım bile eski formunda değil
Ben ve bir kaç arkadaşım ( kesinlikle bu konuda mütevazi olmıcam ) bir çok kez atılım yaptık ama sadece bir kaç kişi
Ama olmadı bu nedenle ben artık takımı toplamak için adım atmak istemiyorum çünkü hepsi boşa çıktı.
Lütfen acilen birileri gerçekten yararlı olacak birşey yapsın.
bence izinde olunmadigi surece kacamak da yapilsa, cozutulsa da yenilen, icilen her sey, yapilan sporlar gun gun yazilmali. detoks yapiliyorsa o da yazilmali. "ayran detoksu yaptim" denir ama yine yazilir.
kurallari biraz sert uygulamazsak bildirimden bildirime yazisan bir takima donecegiz korkarim.
kaptancim, izne ayrildigin kilodan asagi indiysen iznini bitirmen iyi olur takim icin. cunku seni de basimizda goremeyince otorite boslugu olusuyor sanirim.
evet kızlar yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız hele yuzey cim sen son zamanlarda bunu o kadar çok dile getirdin ki sana karşı mahcubum saolsun luci sürekli güzel paylaşımlarla bulunarak bişeyler yazmaya çalışıyor ama şurada yazan gerçekten çok az kişi kaldık (kaldınız ben sizi özellikle son 3 gün dahil olmak üzere çok ihmal ettim hayatımda bu dönem belki de koşturmacanın çok olmasından kaynaklı oldu bu durumtatlım sana katılıyorum lakin sanırım hem bahar hem de bu ara resmi tatil vs derken galiba takım arkadaşlarımız azıcık uzaklaştılar takımdan... herhalde toparlanacaktır bu durum diye düşünerek elimden geldiğince ıvır-zıvırda olsa bir şeyler yazmaya çalışıyorum...işin kötü yanı ise takımdan uzaklaşan arkadaşların kilo alarak ve üzgün aramıza dönmeleri...aslında buralarda oldukça motivasyonumuz artıyor, uzaklaştıkça düşüyor...
bir de benim bir önerim olacak, mesela aynı anda 3 ya da 2 kişiden fazlası izine ayrılmasın takımda, sıra bekleyelim, o şekilde kullanalım izin derim...ne dersiniz bilemiyorum ama izinli olan arkadaşlarımızda haklı olarak takım ve paylaşımlardan kopuyorlar, 3-4-5 kişi izinli olunca da takımda bir kaç kişi kalıp takımı yürütemiyoruz...
akşam çıkışta bir uğrarım canım yaa geçmedi halaa
di,kkat et kendine canım ihmal etme
nasıl olur bilmemki bencede zaten öyle olmalı ama önerini değerlendirecek olan kaptan olacak sanırım
evet kızlar yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız hele yuzey cim sen son zamanlarda bunu o kadar çok dile getirdin ki sana karşı mahcubum saolsun luci sürekli güzel paylaşımlarla bulunarak bişeyler yazmaya çalışıyor ama şurada yazan gerçekten çok az kişi kaldık (kaldınız ben sizi özellikle son 3 gün dahil olmak üzere çok ihmal ettim hayatımda bu dönem belki de koşturmacanın çok olmasından kaynaklı oldu bu durum
vazgeçmekyok canım 3. takımdaki sarı kartlar ne işe yarıyor bi sorup öğreneyim
benim özellikle son günlerde dikkatimi çeken gamze, sevda arkasından ebbis elendil purmelal lily fazla paylaşımda bulunmuyorsunuz hnd de ve hazoş elinden geldiği kadar yazıyor luci yuzeyvazgeçmekyok sizlere diyecek bir sözüm yok teşekkür etmekten başka son dönemde kaptan olarak değil takım arkadaşınız olarak bende azalttım maalesef paylaşımı ama son 3 gün yaşadıklarımı size yazdım gerçi bunlarda bir mazeret sayılmaz girip bi slm yazıp çıkabilirdim
luci cim aynı anda 2-3 kişi izne çıkmasın demek eğer işleri aynı ama denk geldiyse yapabilecek bişey yok ben ilk defa keyfiyetten izin aldım çünkü şizin almasaydım takım ortalamasını düşürecektim resmen yeme tutkuma rezilliğime engel olamadım ama izne ayrıldıktan sonra fırsat buldukça tekrar yazmaya çalıştım izinli değilmişim gibi zaten sadece kendimi bildirim konusunda izinli görüyorum onun dışında izin yok mümkün olduğu kadar yediklerime dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışıyorum son bildirim kg mum anltına indim ama yeterli değil bana göre o yüzden ben buralardayım ama dönüşüm muhteşem olacak dermişiöö
önerilerimi yazdım yukarıda sizler ne dersiniz arkadaşlar?
diyetin nasıl gidiyor bu arada? biliyorsun ben bu 5 gün protein diyeti uyguluyorum, bu diyette de ağız kuruluğu acayip oluyor sürekli su içip wc ye taşınıyorum...hamallıktan başka bir şey değilgerçi çok da tok tutuyor vallahi hiç canım bir şeyler çekmiyor
bu arada yuzeycim, ben sadece protein agirlikli bir diyet sonrasinda bagirsaklarinda problem var diye dusunmustum. bobreklerinle de ilgili bir rahatsizligin varsa hic ihmal etme, hemen izin al bugun git doktora. bobrek hic ihmale gelmez. usutmediysen eger, protein agirlikli beslenmek ve proteinlerin enerjiye donusumu sirasinda cikan yogun ure miktari da bobrekleri yormus olabilir. doktora anlatirsan, gerekli tahlilleri yaparak en dogrusunu soyleyecektir. tekrar soyluyorum hic ihmal etme, hemen bugun git.
Merhaba kızlar
Sabahtan beri o kadar koşuşturma içindeyim ki size de yazmadan geçmek istemiyorum - işte yoğunum öğle arassı da fatura ödemeleri falan derken bu saat oldu artık gözlerim isyan ediyor pc bakmaktan (işimiz çok) gözlerim ağrıyor, hayatımda bir sürü sorunum var onları halletmeye çalışıyorum
biraz evvel birkaç sayfayı okudum izinli olma konusu olsun, takım olarak motivasyonun düşmesi ve paylaşımların azalması konusu olsun gerçekten üzerinde düşünülmesi gerek birşey
Kendi adıma her ne kadar motivasyonum biraz olsun düşmüş olsa da izin durumum tamamen şu önümüzdeki 1-1.5 ayın muallakta olmasından - yani ayda 2 kez izin almaktansa bir kere alıp uzatmak bana mantıklı geldi hazirana kadar 2 kez şehir dışına çıkacağım bu bilinen kısım, bir de ekstradan başka şey çıkarsa bilemem:44:
Yarından itibaren de kendime çekidüzen vermeye ve inşallah şöyle sağlıklı bir diyet programına başlamaya niyet ediyorum
Akşam yazdan buzluğa attığım taze fasulye çıkarmıştım onu pişireceğim, yanına yoğurt+esmer ekmek+salata falan yapmayı planlıyorum - mayıs sonuna kadar en az 3-4kg vermek istiyorum bunun için de ipleri elime alıp sıkı tutmam lazım
Bir de kızlar, son günlerde kendimi iyi hissetmiyorum uyku sorunu yaşıyorum kabuslarla uyanıyorum sanırım biraz huzura ihtiyacım var diyet de bana motivasyon oluyordu yine düzene koyup bu moral ve motivasyonu sağlamam lazım - akşam yürüyüşlerine yeniden başlamam lazım
Elimden geldiğince de paylaşmaya çalışacağım menüler olsun yorumlar olsun çünkü koptukça insan adaptasyonda sorun yaşıyor hem sizleri de özlüyorum
evet kızlar yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız hele yuzey cim sen son zamanlarda bunu o kadar çok dile getirdin ki sana karşı mahcubum saolsun luci sürekli güzel paylaşımlarla bulunarak bişeyler yazmaya çalışıyor ama şurada yazan gerçekten çok az kişi kaldık (kaldınız ben sizi özellikle son 3 gün dahil olmak üzere çok ihmal ettim hayatımda bu dönem belki de koşturmacanın çok olmasından kaynaklı oldu bu durum
vazgeçmekyok canım 3. takımdaki sarı kartlar ne işe yarıyor bi sorup öğreneyim
benim özellikle son günlerde dikkatimi çeken gamze, sevda arkasından ebbis elendil purmelal lily fazla paylaşımda bulunmuyorsunuz hnd de ve hazoş elinden geldiği kadar yazıyor luci yuzeyvazgeçmekyok sizlere diyecek bir sözüm yok teşekkür etmekten başka son dönemde kaptan olarak değil takım arkadaşınız olarak bende azalttım maalesef paylaşımı ama son 3 gün yaşadıklarımı size yazdım gerçi bunlarda bir mazeret sayılmaz girip bi slm yazıp çıkabilirdim
luci cim aynı anda 2-3 kişi izne çıkmasın demek eğer işleri aynı ama denk geldiyse yapabilecek bişey yok ben ilk defa keyfiyetten izin aldım çünkü şizin almasaydım takım ortalamasını düşürecektim resmen yeme tutkuma rezilliğime engel olamadım ama izne ayrıldıktan sonra fırsat buldukça tekrar yazmaya çalıştım izinli değilmişim gibi zaten sadece kendimi bildirim konusunda izinli görüyorum onun dışında izin yok mümkün olduğu kadar yediklerime dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışıyorum son bildirim kg mum anltına indim ama yeterli değil bana göre o yüzden ben buralardayım ama dönüşüm muhteşem olacak dermişiöö
önerilerimi yazdım yukarıda sizler ne dersiniz arkadaşlar?
ahahaa o gönderdiğin menüye göre acıkman mümkün değil zatende önemli olan etki etmesi kuzum etki ediyormu ? gerçi regl sin ama yarın belli olurmu dersin ?
[/COLOR]
aaa çok mu yiyorum sence? bak şimdi aklım karıştı:26::26::26:yarın belli olması zor kuzum ama haftaya belli olur sanki...bu arada sporu 2,5 saate çıkardım yine bu hafta...şişliğim devam ediyor, bu hafta hiiiç ümitli değilim kendimden ya, hayırlısı
ahahaa o gönderdiğin menüye göre acıkman mümkün değil zatende önemli olan etki etmesi kuzum etki ediyormu ? gerçi regl sin ama yarın belli olurmu dersin ?
yaa cnm aslında ayda 1 kere yaşıyorum bu durumu yediğim bişidenmi acaba diyorum ama ben üşüttümü düşünüyorum neden üşüttüğümüde çok ii biliyorum malesef simdi alabildiğince su ve bitki çayı içiyorum yavaş yavaş kendime geliyorum
dün öğleden sonra düzeldim sabah yine aynısı oldu şimdi yine iyiyim çok şükür. böbrek durumu olsa kesinlikşle aksatmam çok sağol yönlendirme için
canım öncelikle çok kolay gelsin
gece yatarken ayetelkürsi okumanı siddetle tavsiye ederim dilersen tv karşısında uyu tv yı uyku moduna al o kendiliğinden kapansın sende uyumuş olursun ben genelde bunları yapıyorum
kaptancım bana her yol uyar sizler karar verin yeter
yaa luci 2,5 saat spor nasıl yapabiliyorsun yaa maşallah sana
***5.TAKIM - 358.ETAP***
Gamze_M (65,4/ )
luci-liu ( 69,5 / )
yu_zey (61,3/ ) 355. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/ )
Sevda_M (72.8/ )
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,1/ )
ebbisss ( 80,3/ )
elendil76 ( 98,1/ )
gulanne (80,5/ )
purmelal (79/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :%
bu arada yukarda gulanne yi yazmayı unuttum çünkü o da uzun süredir doğru dürüst katılımda bulunmadığı için takımda yeraldığını bile unutmuşum haberi olsun
kızlar listeyi yukarıda ekledim lütfen herkes listeye kendi kg sunu yüzdesini hesaplayarak yazsın
zeynep cim senin verdiğin kg 3 e bölünecek tatlım haberin olsun
aaa çok mu yiyorum sence? bak şimdi aklım karıştı:26::26::26:yarın belli olması zor kuzum ama haftaya belli olur sanki...bu arada sporu 2,5 saate çıkardım yine bu hafta...şişliğim devam ediyor, bu hafta hiiiç ümitli değilim kendimden ya, hayırlısı
Kaptanvim ben bildirim yapip izne ayrildim yukarida bildirm yapmadan yaziyor bildirmek istedim
canım ben sonuç bildirim listesinden baktım ama şimdi çıkıyorum akşam fırsatım olursa evden olmadı yarın sabah tekrar bakar düzeltiriz rtatlım
hepinize iyi akşamlarr
lily sende ne koşturmuşsun bacım yaaaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?