Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok sağol kuzum yaa dğnden beri çok yardımın oldu bana Allah razı olsun

canım yaa ne yapabildim ki, sadece fikir sunabiliyorum ama lütfen eczaneye şu purinolu sor, tedavi değil koruma amaçlı bir ilaç olduğu için bir zararı olmadığını düşünüyorum, internetten de araştır bak, dün akşamdan beri adını bulmaya çalışıyorum...sen geçer arada oluyor deyince üstüne çok düşemedim bile ama bugün de sürdüğünü görünce aradım taradım buldum adını :) Allah senden de razı olsun kuzuum

çok sağol kuzum yaa dğnden beri çok yardımın oldu bana Allah razı olsun

diyetin nasıl gidiyor bu arada? biliyorsun ben bu 5 gün protein diyeti uyguluyorum, bu diyette de ağız kuruluğu acayip oluyor sürekli su içip wc ye taşınıyorum...hamallıktan başka bir şey değil gerçi çok da tok tutuyor vallahi hiç canım bir şeyler çekmiyor

suya karbonat atmak konusunda, eger disaridan su aliyorsaniz, suyun pH degeri damacana uzerinde yaziyor olmali. 7'nin uzerindeyse karbonat atmaya gerek yok, zira su zaten alkali. degilse tam olcuyu hatirlamiyorum ama bi damacanaya bir kasik kadar karbonat atilabilir, ingiliz karbonati olmasina da gerek yok, normal karbonat da suyu alkali yapacaktir. 19 litrede tadi cok farkedilmez sanirim.

gecenlerde annemle konusurken farkettim, bizim universitedeki icme sularimiz saka'dan, onun da pH degeri 8.22 :)

bu arada yuzeycim, ben sadece protein agirlikli bir diyet sonrasinda bagirsaklarinda problem var diye dusunmustum. bobreklerinle de ilgili bir rahatsizligin varsa hic ihmal etme, hemen izin al bugun git doktora. bobrek hic ihmale gelmez. usutmediysen eger, protein agirlikli beslenmek ve proteinlerin enerjiye donusumu sirasinda cikan yogun ure miktari da bobrekleri yormus olabilir. doktora anlatirsan, gerekli tahlilleri yaparak en dogrusunu soyleyecektir. tekrar soyluyorum hic ihmal etme, hemen bugun git.

teşekkür ederim, deneyeceğim

Merhaba kızlar
Sabahtan beri o kadar koşuşturma içindeyim ki size de yazmadan geçmek istemiyorum - işte yoğunum öğle arassı da fatura ödemeleri falan derken bu saat oldu artık gözlerim isyan ediyor pc bakmaktan (işimiz çok) gözlerim ağrıyor, hayatımda bir sürü sorunum var onları halletmeye çalışıyorum
biraz evvel birkaç sayfayı okudum izinli olma konusu olsun, takım olarak motivasyonun düşmesi ve paylaşımların azalması konusu olsun gerçekten üzerinde düşünülmesi gerek birşey
Kendi adıma her ne kadar motivasyonum biraz olsun düşmüş olsa da izin durumum tamamen şu önümüzdeki 1-1.5 ayın muallakta olmasından - yani ayda 2 kez izin almaktansa bir kere alıp uzatmak bana mantıklı geldi hazirana kadar 2 kez şehir dışına çıkacağım bu bilinen kısım, bir de ekstradan başka şey çıkarsa bilemem:44:
Yarından itibaren de kendime çekidüzen vermeye ve inşallah şöyle sağlıklı bir diyet programına başlamaya niyet ediyorum
Akşam yazdan buzluğa attığım taze fasulye çıkarmıştım onu pişireceğim, yanına yoğurt+esmer ekmek+salata falan yapmayı planlıyorum - mayıs sonuna kadar en az 3-4kg vermek istiyorum bunun için de ipleri elime alıp sıkı tutmam lazım
Bir de kızlar, son günlerde kendimi iyi hissetmiyorum uyku sorunu yaşıyorum kabuslarla uyanıyorum sanırım biraz huzura ihtiyacım var diyet de bana motivasyon oluyordu yine düzene koyup bu moral ve motivasyonu sağlamam lazım - akşam yürüyüşlerine yeniden başlamam lazım
Elimden geldiğince de paylaşmaya çalışacağım menüler olsun yorumlar olsun çünkü koptukça insan adaptasyonda sorun yaşıyor hem sizleri de özlüyorum

Allah kolaylik versin lilycim. Yatmadan once 15-20 dk kitap okumaya calis, yatinca da guzel seyler dusun, sevdigin bir yerde oldugunu, butun sorunlarin ucup gittigini, kuslar kadar hafifledigini hayal et. bir de oku ufle yatarken

sen saglikli diyetlere donmeye karar vermissin. ben de soyle bir kafamaya yatan uzun sure icin sagliksiz olan diyetleri birkac gunlugune denemeye karar verdim. boyle bir arinmaya, detoksa ihtiyacim var gibi hissediyorum. 2 mayista birkac gunluk elma diyeti yapabilirim belki. (bursum ay sonunda yatiyor ve bakiyem cok az kaldi, plansiz bir ihtiyactan dolayi o yuzden mayis basinda alabilecegim elmalari)

tabii bu diyetten sonra her seyden dengeli dengeli yedigim diyet bana cok cazip gelecek diye umuyorum.

Son düzenleme:

evet kızlar yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız hele yuzey cim sen son zamanlarda bunu o kadar çok dile getirdin ki sana karşı mahcubum saolsun luci sürekli güzel paylaşımlarla bulunarak bişeyler yazmaya çalışıyor ama şurada yazan gerçekten çok az kişi kaldık (kaldınız ben sizi özellikle son 3 gün dahil olmak üzere çok ihmal ettim hayatımda bu dönem belki de koşturmacanın çok olmasından kaynaklı oldu bu durum

vazgeçmekyok canım 3. takımdaki sarı kartlar ne işe yarıyor bi sorup öğreneyim

benim özellikle son günlerde dikkatimi çeken gamze, sevda arkasından ebbis elendil purmelal lily fazla paylaşımda bulunmuyorsunuz hnd de ve hazoş elinden geldiği kadar yazıyor luci yuzeyvazgeçmekyok sizlere diyecek bir sözüm yok teşekkür etmekten başka son dönemde kaptan olarak değil takım arkadaşınız olarak bende azalttım maalesef paylaşımı ama son 3 gün yaşadıklarımı size yazdım gerçi bunlarda bir mazeret sayılmaz girip bi slm yazıp çıkabilirdim
luci cim aynı anda 2-3 kişi izne çıkmasın demek eğer işleri aynı ama denk geldiyse yapabilecek bişey yok ben ilk defa keyfiyetten izin aldım çünkü şizin almasaydım takım ortalamasını düşürecektim resmen yeme tutkuma rezilliğime engel olamadım ama izne ayrıldıktan sonra fırsat buldukça tekrar yazmaya çalıştım izinli değilmişim gibi zaten sadece kendimi bildirim konusunda izinli görüyorum onun dışında izin yok mümkün olduğu kadar yediklerime dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışıyorum son bildirim kg mum anltına indim ama yeterli değil bana göre o yüzden ben buralardayım ama dönüşüm muhteşem olacak dermişiöö

akşam çıkışta bir uğrarım canım yaa geçmedi halaa

di,kkat et kendine canım ihmal etme
nasıl olur bilmemki bencede zaten öyle olmalı ama önerini değerlendirecek olan kaptan olacak sanırım

önerilerimi yazdım yukarıda sizler ne dersiniz arkadaşlar?

canım merhaba, okudum dünü nasıl geçirdiğini, handeninde dediği gibi okurken yoruldum :) ben aynı anda çok kişi izne gitmesin derken grupta sayımız çok azalıyor izne çıkanlar çoğalınca demek istedim, tabi ki ne zorla burada tutabiliriz kimseyi ne de izin vermeme gibi bi hakkımız olabilir, sadece takımda bir birlik sağlayıp çok acil durumu olmayan arkadaşlar öteleyebilirse ötelesinler anlamındaydı..şu an izinde olan arkadaşlarda bu konuda üstlerine alınmasınlar sen de dahil olmak üzere tatlım...amaç sadece takımı canlandırmak üzere fikir yürütmek..biz zeynebimle kendimiz çaldık, kendimz oynadık neredeyse bir kaç gündür :) motivasyonumu düşürmemeye gayret ediyorum ama motivasyon düşürücü bi durum, itiraf edeyim...bu arada hiç teşekkür etme tatlım, biz bir takımız, birimiz olmazsa diğeri ortamı canlandırmaya çalışacak :) keyifle yapıyorum

ahahaa o gönderdiğin menüye göre acıkman mümkün değil zatende önemli olan etki etmesi kuzum etki ediyormu ? gerçi regl sin ama yarın belli olurmu dersin ?

yaa cnm aslında ayda 1 kere yaşıyorum bu durumu yediğim bişidenmi acaba diyorum ama ben üşüttümü düşünüyorum neden üşüttüğümüde çok ii biliyorum malesef simdi alabildiğince su ve bitki çayı içiyorum yavaş yavaş kendime geliyorum
dün öğleden sonra düzeldim sabah yine aynısı oldu şimdi yine iyiyim çok şükür. böbrek durumu olsa kesinlikşle aksatmam çok sağol yönlendirme için

canım öncelikle çok kolay gelsin

gece yatarken ayetelkürsi okumanı siddetle tavsiye ederim dilersen tv karşısında uyu tv yı uyku moduna al o kendiliğinden kapansın sende uyumuş olursun ben genelde bunları yapıyorum

kaptancım bana her yol uyar sizler karar verin yeter

ahahaa o gönderdiğin menüye göre acıkman mümkün değil zatende önemli olan etki etmesi kuzum etki ediyormu ? gerçi regl sin ama yarın belli olurmu dersin ?
[/COLOR]

aaa çok mu yiyorum sence? bak şimdi aklım karıştı:26::26::26: yarın belli olması zor kuzum ama haftaya belli olur sanki...bu arada sporu 2,5 saate çıkardım yine bu hafta...şişliğim devam ediyor, bu hafta hiiiç ümitli değilim kendimden ya, hayırlısı

yaa luci 2,5 saat spor nasıl yapabiliyorsun yaa maşallah sana

canım dikkat et kendine ne olur sağlık çok önemli biliyorsun
bu arada bilmiyorum yarın gene bir cuma bakalım sonuc nasıl olacak
ben en iyisi listeyi hazırlayayım

yaa luci 2,5 saat spor nasıl yapabiliyorsun yaa maşallah sana

evde mümkünü yok olmuyor tatlım dışarıda yapılıyor spor...koşu bandında en fazla 1 saat, ama parkurda fark etmeden atıyorum turları.... teşekkür ederim bu arada darısı başınıza :)

***5.TAKIM - 358.ETAP***

Gamze_M (65,4/ )
luci-liu ( 69,5 / )
yu_zey (61,3/ ) 355. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/ )
Sevda_M (72.8/ )
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,1/ )
ebbisss ( 80,3/ )
elendil76 ( 98,1/ )
gulanne (80,5/ )
purmelal (79/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :%

bu arada yukarda gulanne yi yazmayı unuttum çünkü o da uzun süredir doğru dürüst katılımda bulunmadığı için takımda yeraldığını bile unutmuşum haberi olsun

kızlar listeyi yukarıda ekledim lütfen herkes listeye kendi kg sunu yüzdesini hesaplayarak yazsın
zeynep cim senin verdiğin kg 3 e bölünecek tatlım haberin olsun

Son düzenleme:
Vazgecmekyok canım önerilerin için teşekkür ederim inan ki kitap okumak istiyorum aslında ama gerçekten hiç canım birşey yapmak istemiyor dün tv açık uyudum Zeynepciğim sen de bu öneride bulunmuşsun ama bu da uyku bölünmesine neden oluyor çok ağır uykusu olan biri değilim hatta rahat uyuyayım diye müzik kanallarını açıyorum ama gerçekten çok yorucu bir hafta geçirdim ardından yol yorgunluğunu atamadan aöf sınavları vardı haftasonu - sonra iş başı derken dinlenemedim sanırım ondan oldu - dün de tatildi sözde ama giyecek kıyafetim kalmamış onları yıkadım astım bir yandan ev aramaya başladım bugun de öğle arasında faturayı ödemeye pttye git sıra bekle, sonra kredi kartı otomatikte olmasına rağmen ödenmiyor elden yatırayım dedim bir de bankaya git sıra bekle, ardından ilacım bitmiş acile gidip yazdırdım işe geldim yemeğimi bile alelacele yedim sonra iş başı - insan 3 saat aralıksız çalışır mı, ben istemesem de çalışıyorum dikkatim dağılıyor ama şefim maşallah çok işkolik ve dikkatli yaşım genç ama dikkat eksikliğim çok
inanın onca şey oluyor ki hayatımda yetişemiyorum hiçbirine - paylaşım yapmıyorum kaptanım uyarmışsın - çünkü moralim yerinde değil buraya yazıp iyice motivasyonu düşürmek istemiyorum bir de bodoslama yazmak olmuyor illa geçmişi okumak lazım onu da yapamayınca iyice koptum affınıza sığınıyorum o yüzden iznimi uzatmak istedim yoksa keyfi anlamda boşvermişlik değil gerçekten

Kaptanvim ben bildirim yapip izne ayrildim yukarida bildirm yapmadan yaziyor bildirmek istedim

kız yok aa senin gönderdiğin listeye göre konuşuyorum ben

Kaptanvim ben bildirim yapip izne ayrildim yukarida bildirm yapmadan yaziyor bildirmek istedim

canım ben sonuç bildirim listesinden baktım ama şimdi çıkıyorum akşam fırsatım olursa evden olmadı yarın sabah tekrar bakar düzeltiriz rtatlım
hepinize iyi akşamlarr

lily sende ne koşturmuşsun bacım yaaaa:26::26::26:

kapttancım sorun olmayacaksa benim için farketmez ne yazdığı sen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…