- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.781
handecim merhaba canım, iyi gidiyor çok şükür...bu ara kimle konuşsam genelde aynı şeyi söylüyor...bahardan mı havalardan mı acaba bu istek? ya da sporla birlikte enerjisiz mi kalıyorsun acaba?
Günaydın arkadaşlar herkese. Bugün biraz işlerim var o nedenle pek sık giremeyebilirim . Akşam uğrarım ama sporumu yaptıktan sonra.
purmelalcim sebze ve sıvı ağırlıklı beslenirsen iyi geleceğini düşünüyorum. Yapabilirsen yürüyüş de iyi geliyor .
durumdacım ama dikkat , o kadar zaman uğraşıp verdiklerini 1 gün yemekle geri alamazsın tabi ama yine de yerken düşüncez artık.yediysen de spor yapabilirsin canım
hazoş um sorma yaaa inan çok yorgunum bi taraftan çocuklar bi taraftan bakıcı ile uğraşmak eşim de olmayınca haa yazmayı unuttum bu arada 2 akşam da misafir ağırladımtabii yemek yapmaları çocukların eşyalarını toplamayı sıradan işlerden saydığım için yazmadım sorma ben tatlile gitmek istiyorum yaaa
bu arada senin hayırdır tatlım ne oldu dün mü bi önceki gün mi canım sıkkın yazmışsın
dikkat et tatlım o kadar isveç yaptımn sonunda bozma
canım tamam hazirana kadar izinli olursun ama aramızdan lütfen ayrılmaGünaydın kızlar
Bu aralar hiç diyet modunda değilim gerçi aşırıya da kaçmıyorum ama artık buna bir dur demenin vakti geldi bakalım yarından itibaren kendime çekidüzen vermeye çalışacağım.
Kaptancım özelden yazacaktım ama takım arkadaşlarımdan saklayacak değilim
Haziran'a kadar izinden dönmüş olmayı istemiyorum çünkü bu aralar şehir dışına gitme durumları söz konusu ve her seferinde izin almak zorunda kalmak istemiyorum o yüzden haziran'a kadar beni listeye eklemezseniz sevinirimElimden geldiğince paylaşıma devam etmek istiyorum tabii - Haziran 1 hedefim 72 olmak ama bunun için işi sıkı tutmam lazım biliyorum
Şimdi fırsat bulmuşken yazılanları da okuyacağım sizi çok seviyorum ve konulardan uzak olmak da istemiyorum
valla ben yeni toparlamaya başladımYa herkesin mi bu dönemde iştahı açılıyor yok sa bir tek benmi
Ozaman akşam yemiyim ben ya dayanayım börekler yedim sabah ssabah
Kızlar Selamm
Takıma girdiğimden beri ilk defa bu saatte ilk mesajımı yazıyorum (haftasonu hariç )
İşler yogun genel merkezden misaafirlerimiz var ve benimö halaaa wc problemim deam ediyor .
Karnımda ki o iğrençç ağrı gitmiyor bazen duruluyor sonra yine başlıyor ( sanki saatlerce tuvalate gitmemişim gibi )
Ancak wc ben gitmek istiyorum o gelmiyor napımmm.
anlayacagınız bir kaç gündür fenalardayım şişim (e doğal olarak )
Ekip oldukça durgun bu aralar açıkçası böyel olunca bende girmek istemiyorum
Daha önce luciyle bi atak yapalım canlandıralım dedik bir kaç sayfa kendi kendimize bir çok paylaşım yaptık ancak olmadı.
bu nedenle buraya girmek eskisi gibi içimden gelmiyor desem yeri
Eskisi gibi olsun istiyorum bir menü paylaşılıyor yorum en fazla 2 belki o bile yok.
Artık olay zayıflama motivasyonunu geçti takım bile eski formunda değil
Ben ve bir kaç arkadaşım ( kesinlikle bu konuda mütevazi olmıcam ) bir çok kez atılım yaptık ama sadece bir kaç kişi
Ama olmadı bu nedenle ben artık takımı toplamak için adım atmak istemiyorum çünkü hepsi boşa çıktı.
Lütfen acilen birileri gerçekten yararlı olacak birşey yapsın.
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.
canım tamam hazirana kadar izinli olursun ama aramızdan lütfen ayrılma
valla ben yeni toparlamaya başladım
yeme ya da salata ile geçiştir ya da hafif bişeyler ye
ac karna kahve ya da kolanin ise yaramasi lazim. olmazsa dogadan kayisili form caydan iki tane cok rahatlatir.
takim olarak uyelerin biraz daha aktif olmasi lazim. birkac kisinin yapabilecegi bir sey degil yuzeycim. izinde olmayan uyelerin gunde bir kez girip iki mesaj yazip kacma hakki yok bence. cunku sonra sizin gibi katilimi artirmaya calisan uyelerin de katilim yapma istegi kalmiyor.
buna acil daha saglam bir cozum bulmaliyiz. takimin ilk sayfasindan takim kurallari
bence izinde olunmadigi surece kacamak da yapilsa, cozutulsa da yenilen, icilen her sey, yapilan sporlar gun gun yazilmali. detoks yapiliyorsa o da yazilmali. "ayran detoksu yaptim" denir ama yine yazilir.
kurallari biraz sert uygulamazsak bildirimden bildirime yazisan bir takima donecegiz korkarim.
kaptancim, izne ayrildigin kilodan asagi indiysen iznini bitirmen iyi olur takim icin. cunku seni de basimizda goremeyince otorite boslugu olusuyor sanirim.
Bencede canım bakıp bakıp çıkıyorum nerde o sabah keyifli sphbetler
ac karna kahve ya da kolanin ise yaramasi lazim. olmazsa dogadan kayisili form caydan iki tane cok rahatlatir.
takim olarak uyelerin biraz daha aktif olmasi lazim. birkac kisinin yapabilecegi bir sey degil yuzeycim. izinde olmayan uyelerin gunde bir kez girip iki mesaj yazip kacma hakki yok bence. cunku sonra sizin gibi katilimi artirmaya calisan uyelerin de katilim yapma istegi kalmiyor.
buna acil daha saglam bir cozum bulmaliyiz. takimin ilk sayfasindan takim kurallari
bir çok sey denedim ancak çare olmadı form cayları dahil.
luci merhaba, sebebi tam bulamadım luci belki bahardan olabilir çünkü günler uzadığından acıkmasam da yemeliymişim gibi oluyor .ama bu sabah daha iyiyim. aç kurt gibi değilim. dün akşam yememek için baya bi sakız çiğnedim ama
Kızlar Selamm
Takıma girdiğimden beri ilk defa bu saatte ilk mesajımı yazıyorum (haftasonu hariç )
İşler yogun genel merkezden misaafirlerimiz var ve benimö halaaa wc problemim deam ediyor .
Karnımda ki o iğrençç ağrı gitmiyor bazen duruluyor sonra yine başlıyor ( sanki saatlerce tuvalate gitmemişim gibi )
Ancak wc ben gitmek istiyorum o gelmiyor napımmm.
anlayacagınız bir kaç gündür fenalardayım şişim (e doğal olarak )
Ekip oldukça durgun bu aralar açıkçası böyel olunca bende girmek istemiyorum
Daha önce luciyle bi atak yapalım canlandıralım dedik bir kaç sayfa kendi kendimize bir çok paylaşım yaptık ancak olmadı.
bu nedenle buraya girmek eskisi gibi içimden gelmiyor desem yeri
Eskisi gibi olsun istiyorum bir menü paylaşılıyor yorum en fazla 2 belki o bile yok.
Artık olay zayıflama motivasyonunu geçti takım bile eski formunda değil
Ben ve bir kaç arkadaşım ( kesinlikle bu konuda mütevazi olmıcam ) bir çok kez atılım yaptık ama sadece bir kaç kişi
Ama olmadı bu nedenle ben artık takımı toplamak için adım atmak istemiyorum çünkü hepsi boşa çıktı.
Lütfen acilen birileri gerçekten yararlı olacak birşey yapsın.
canııım hala çözemedin mi sıkıntını? bence böbreklerini üşüttün tatlım sen yaaa, bugün bi eczaneye danış artık, hadi dün resmi tatildi ama bugün git bi görüş derim
tatlım sana katılıyorum lakin sanırım hem bahar hem de bu ara resmi tatil vs derken galiba takım arkadaşlarımız azıcık uzaklaştılar takımdan... herhalde toparlanacaktır bu durum diye düşünerek elimden geldiğince ıvır-zıvırda olsa bir şeyler yazmaya çalışıyorum...işin kötü yanı ise takımdan uzaklaşan arkadaşların kilo alarak ve üzgün aramıza dönmeleri...aslında buralarda oldukça motivasyonumuz artıyor, uzaklaştıkça düşüyor...
bir de benim bir önerim olacak, mesela aynı anda 3 ya da 2 kişiden fazlası izine ayrılmasın takımda, sıra bekleyelim, o şekilde kullanalım izin derim...ne dersiniz bilemiyorum ama izinli olan arkadaşlarımızda haklı olarak takım ve paylaşımlardan kopuyorlar, 3-4-5 kişi izinli olunca da takımda bir kaç kişi kalıp takımı yürütemiyoruz...
akşam çıkışta bir uğrarım canım yaa geçmedi halaa
nasıl olur bilmemki bencede zaten öyle olmalı ama önerini değerlendirecek olan kaptan olacak sanırım
uğra tatlım yaaa, geciktirme idrara çıkarken hafif de olsa yanma falan var mı? ben de bu tarz durumlarda doktorumun önerdiği reçetesiz satılan purinol diye bir ilaç vardır hem idrar yollarını temizler hem de idrar söker, 1-2 günde normale döndürür, onu içerim...belki eczacın da önerir...tekrardan geçmiş olsun kuzuuum.... (idrar yollarının sabunu da derler bu ilaç için)
evet kaptanımız ve de takım arkadaşlarımız karar verebilir bu duruma, hep birlikte görüşülebilir...öneri sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?