Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

handecim merhaba canım, iyi gidiyor çok şükür...bu ara kimle konuşsam genelde aynı şeyi söylüyor...bahardan mı havalardan mı acaba bu istek? ya da sporla birlikte enerjisiz mi kalıyorsun acaba?

luci merhaba , sebebi tam bulamadım luci belki bahardan olabilir çünkü günler uzadığından acıkmasam da yemeliymişim gibi oluyor .ama bu sabah daha iyiyim. aç kurt gibi değilim. dün akşam yememek için baya bi sakız çiğnedim ama

Ya herkesin mi bu dönemde iştahı açılıyor yok sa bir tek benmi

Ozaman akşam yemiyim ben ya dayanayım börekler yedim sabah ssabah

canım tamam hazirana kadar izinli olursun ama aramızdan lütfen ayrılma

Ya herkesin mi bu dönemde iştahı açılıyor yok sa bir tek benmi
valla ben yeni toparlamaya başladım

Ozaman akşam yemiyim ben ya dayanayım börekler yedim sabah ssabah

yeme ya da salata ile geçiştir ya da hafif bişeyler ye

selamlar 5. takim :)

kaptancim donmene sevindim, merak etmistim ve telefonunu sormaya baslayacaktim :)

lily'ninkine benzer bir durumu ben de haziran'da yasayacagim insallah, basinda ve sonunda konferanslar olacak, ikisinde sehir disinda olacagim kismetse. ama izni haziran sonuna kadar uzatmasam benim icin daha iyi olur. ama yillik izin sayisi sinirli oldugundan belki haziran'in ilk haftasindan son haftasina kadar izin alirim. neyse vakti gelince konusuruz bunu.

bu izin suresinde biraz takimi ihmal ettim ama biraz da diyet dusuncelerinden izin almak istemistim. uzaklasmak bana zihnen iyi geldi. fakat izinli olmadigi halde katilimi az olan uyeler var. biraz bu konuda sert durmamiz gerekiyor sanirim, ocak oncesinde takim kapanmak uzereyken toplight'in katkilariyla ayakta kalmis. bazi uyeler sagolsunlar her gun duzenli paylasim ve sohbet muhabbete katiliyor ama bazilari malesef bir yazip kaciyor.

3. takimda katilimi az olan uyeye sari kart veriliyor. (sonra o kartlar ne oluyor bilmesem de) biz de oyle bir uygulamaya gecebiliriz.

Kızlar Selamm

Takıma girdiğimden beri ilk defa bu saatte ilk mesajımı yazıyorum (haftasonu hariç )

İşler yogun genel merkezden misaafirlerimiz var ve benimö halaaa wc problemim deam ediyor .

Karnımda ki o iğrençç ağrı gitmiyor bazen duruluyor sonra yine başlıyor ( sanki saatlerce tuvalate gitmemişim gibi )

Ancak wc ben gitmek istiyorum o gelmiyor napımmm.

anlayacagınız bir kaç gündür fenalardayım şişim (e doğal olarak )

Ekip oldukça durgun bu aralar açıkçası böyel olunca bende girmek istemiyorum

Daha önce luciyle bi atak yapalım canlandıralım dedik bir kaç sayfa kendi kendimize bir çok paylaşım yaptık ancak olmadı.

bu nedenle buraya girmek eskisi gibi içimden gelmiyor desem yeri

Eskisi gibi olsun istiyorum bir menü paylaşılıyor yorum en fazla 2 belki o bile yok.

Artık olay zayıflama motivasyonunu geçti takım bile eski formunda değil

Ben ve bir kaç arkadaşım ( kesinlikle bu konuda mütevazi olmıcam ) bir çok kez atılım yaptık ama sadece bir kaç kişi

Ama olmadı bu nedenle ben artık takımı toplamak için adım atmak istemiyorum çünkü hepsi boşa çıktı.

Lütfen acilen birileri gerçekten yararlı olacak birşey yapsın.

ac karna kahve ya da kolanin ise yaramasi lazim. olmazsa dogadan kayisili form caydan iki tane cok rahatlatir.

takim olarak uyelerin biraz daha aktif olmasi lazim. birkac kisinin yapabilecegi bir sey degil yuzeycim. izinde olmayan uyelerin gunde bir kez girip iki mesaj yazip kacma hakki yok bence. cunku sonra sizin gibi katilimi artirmaya calisan uyelerin de katilim yapma istegi kalmiyor.

buna acil daha saglam bir cozum bulmaliyiz. takimin ilk sayfasindan takim kurallari

bence izinde olunmadigi surece kacamak da yapilsa, cozutulsa da yenilen, icilen her sey, yapilan sporlar gun gun yazilmali. detoks yapiliyorsa o da yazilmali. "ayran detoksu yaptim" denir ama yine yazilir.

kurallari biraz sert uygulamazsak bildirimden bildirime yazisan bir takima donecegiz korkarim.

kaptancim, izne ayrildigin kilodan asagi indiysen iznini bitirmen iyi olur takim icin. cunku seni de basimizda goremeyince otorite boslugu olusuyor sanirim.

Bencede canım bakıp bakıp çıkıyorum nerde o sabah keyifli sphbetler

Sanada katılıyorum canım

bir çok sey denedim ancak çare olmadı form cayları dahil.

Takım içinse zaten bir kaç kişiyiz bu nedenle elbette birkaç kişinin bişiler yapması sonucu bu sorunları çözebiliriz. Ancak ne zaman atak olsa her zaman herkes hucüm ediyor sonra ortada kimse yok

buna iş hayatlarındaki yoğunluk nedne olabilir , internet olmayabilir pc başında çalışmayabilir vs bvir çok sey engel olabilir o nedenle kişilerin hergün sürekli burda olmamasına bir yorum getiremem ama yeniliyorum birsey yapılması acil bir durumdur.

bir çok sey denedim ancak çare olmadı form cayları dahil.

canııım hala çözemedin mi sıkıntını? bence böbreklerini üşüttün tatlım sen yaaa, bugün bi eczaneye danış artık, hadi dün resmi tatildi ama bugün git bi görüş derim

ben de geçen hafta o şekildeydim tatlım, bu 2 gündür protein ağırlıklı besleniyorum da atlattım çok şükür...ara ara kriz dönemi geliyor demek ki ::) neyse geçmiş olsun şimdiden

tatlım sana katılıyorum lakin sanırım hem bahar hem de bu ara resmi tatil vs derken galiba takım arkadaşlarımız azıcık uzaklaştılar takımdan... herhalde toparlanacaktır bu durum diye düşünerek elimden geldiğince ıvır-zıvırda olsa bir şeyler yazmaya çalışıyorum...işin kötü yanı ise takımdan uzaklaşan arkadaşların kilo alarak ve üzgün aramıza dönmeleri...aslında buralarda oldukça motivasyonumuz artıyor, uzaklaştıkça düşüyor...

bir de benim bir önerim olacak, mesela aynı anda 3 ya da 2 kişiden fazlası izine ayrılmasın takımda, sıra bekleyelim, o şekilde kullanalım izin derim...ne dersiniz bilemiyorum ama izinli olan arkadaşlarımızda haklı olarak takım ve paylaşımlardan kopuyorlar, 3-4-5 kişi izinli olunca da takımda bir kaç kişi kalıp takımı yürütemiyoruz...

bu arada uzun zamandır araştırıyorum, sizlerle de paylaşmak isterim şu ingiliz karbonatı çok faydalı ve kilo verdiriyor diyorlar...zeyim 1 sefer içmiş tadı çok kötü diye bırakmıştı hatırlıyorum...aranızda bununla ilgili fikri olan var mı?

bulduğum bir yazıyı da paylaşayım sizlerle:

Peki karbonatlı su zayıflatırmı?

Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.

Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.

canııım hala çözemedin mi sıkıntını? bence böbreklerini üşüttün tatlım sen yaaa, bugün bi eczaneye danış artık, hadi dün resmi tatildi ama bugün git bi görüş derim

akşam çıkışta bir uğrarım canım yaa geçmedi halaa

nasıl olur bilmemki bencede zaten öyle olmalı ama önerini değerlendirecek olan kaptan olacak sanırım

akşam çıkışta bir uğrarım canım yaa geçmedi halaa

nasıl olur bilmemki bencede zaten öyle olmalı ama önerini değerlendirecek olan kaptan olacak sanırım

uğra tatlım yaaa, geciktirme idrara çıkarken hafif de olsa yanma falan var mı? ben de bu tarz durumlarda doktorumun önerdiği reçetesiz satılan purinol diye bir ilaç vardır hem idrar yollarını temizler hem de idrar söker, 1-2 günde normale döndürür, onu içerim...belki eczacın da önerir...tekrardan geçmiş olsun kuzuuum.... (idrar yollarının sabunu da derler bu ilaç için )

evet kaptanımız ve de takım arkadaşlarımız karar verebilir bu duruma, hep birlikte görüşülebilir...öneri sadece :)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok sağol kuzum yaa dğnden beri çok yardımın oldu bana Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…