Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bana 1200'den fazla gorundu canim ama yogun bir gun gecirmissin, zaten hedefine 1 kaldi, keyfini cikar :)

valla hesapladım su siteden öyle çikti bana da az geldi o kadar hamur işine=))) içimden de dedim 1200 ise hep yiyim hahahahhah...şimdi tekrar baktım dedim eksik bişey mi girdim diye doğru valla=)))

hmm protein diyetiyle mi dümdüzzz olduuuu yaaa söylüyorsunuz hep su diyet bu diyet beni de heveslendiriyorsunuz ama ben yapamıyorum ya offffffffffff

ben de denedim gordum, karbonhidrat almadigim gun cok ac hissediyorum.

bi de bu protein diyetleri biraz riskli, soyle ki hic karbonhidrat alinmiyor, evet vucut enerji ihtiyacini yagdan karsiliyor ama o sirada keton denen toksinler cikiyormus. ketojenik diyetler diye geciyormus bu protein diyetleri. ketonlar vucudu bobrekleri yoruyormus. sonra karbonhidrat alindiginda kan sekerinde dengesizlikler olusuyormus, kontrol edilemeyen bir aclik ve verilen kilolarin bir kismi geri aliniyormus. forumda diyet deneyimlerini okurken insanlarin et diyetinde boyle geri aldiklarini yazdiklarini gordum.

Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Marul
Ara 1 elma
1 bardak ayran
Öğle
5 ızgara köfte
İki dilim ekmek
Ayran
Ara 1 dilim ekmek
Peynir
Akşam
3 kaşık patlıcan musakka
Bol salata
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2,5 litre
Spor Eve gelene kadar 6000 adını geçmiştim ki bir çoğunu okulda attım. 30 dakika da leslie yaptım.

valla hesapladım su siteden öyle çikti bana da az geldi o kadar hamur işine=))) içimden de dedim 1200 ise hep yiyim hahahahhah...şimdi tekrar baktım dedim eksik bişey mi girdim diye doğru valla=)))

simdi simit normal sokak simidi ise 430 kalori
yarim ekmek 300 kalori
hamburger ekmegi diyelim ki 150 kalori olsun

sadece bunlar 880 kalori ediyor.
peynir ve zeytin ezmesi kac grama denk geliyor bilmiyorum ama 75 kalori diyelim
yarim ekmek kokorece 473 demisler, 300'unu ekmege saydik, 173 diyelim.
kasara 50 kalori desek
midye dolma 22 kaloriymis, ucu 66 eder

yani toplam 1290 civari ediyor. belki de dogrudur.

elendilcim, birkac sayfa once yazilanlari okuyabilirsen, bugun takim icinde ilk sayfada yazan takim kurallarina uyum konusunda biraz daha sert olmaya karar verdik. bu kurallar

her gun 5 mesaj yazimi (haftada 25 mesaj)
menu paylasimi
ve kilo bildiriminin cuma 12'den once yapilmasi

seklinde. 12'ye kadar yapilmayan bildirim, yapilmadi diye yazilacak. birkac sayfa otede toplight'in yazdiklarini okursan gorebilirsin. istersen ben numarami vereyim, istersen toplight da verecektir telefon numarasini. siteye giremesen bile 12'den once bildirimini birimize yaparsan, biz de elimizden geldigince siteye ekleriz.

takimin motivasyona katkisini sen de biliyorsun ama takimin aktif olarak devam edebilmesi icin kurallari da etkin tutmamiz gerekiyor. ozellikle bildirim konusunda gec kalindiginda listenin hazirlanmasi, kontrol edilmesi, ana paylasima gonderilmesi gecikiyor. 12'den onc ebutun bildirimler tamamlanirsa, kaptan ya da bizden biri ogle arasinda listeyi kontrol edip gonderebilir.

Okudum ve anladım tüm çabamla uyacağım. Bugün tartılamadım bildirim bu sebeple yapamadım

Hmmm zaten uygulayamiyorum ben oyle seyleri..ben herseyden yiyecegim az yiyecegim kilo verecegim obur turlu yapamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fena degil ama di mii:)) yani o hamurisine kalorosi iyi yine de:)))tabiki sagliksiz ama tum gun disarda olunxa boule olduu

Fena degil ama di mii:)) yani o hamurisine kalorosi iyi yine de:)))tabiki sagliksiz ama tum gun disarda olunxa boule olduu

ya bayagi iyi bence kalorisi, ben de hayret ettim :) kalori miktari ucmadigina gore haftada bir iki boyle karbonhidrat agirlikli beslenmenin zarari olmaz.

Günaydın çıtır lar
Geçmişi okuyordum baktım derse geç kalacağım en iyisi mesajımi yazayım dedim.
Erkek kardeşim askere gidecek o yüzden bu hafta ici bendeydi .dün de nereye gideceği belli oldu.istanbul Eyyüp :) çok şükür Rabbime. Kısa dönem yapıcak gelicek inşallah.
Bir de hatırlarsınız Görüncem sevgilisiyle kacmisti aralık ayında. Bu hafta düğünleri var.dun aile toplantısı yapıldı. Kimileri gidecek kimileri gitmeyecek.esim gitmeyecegiz diyor. Kızdigi başka mevzuları var. Hayatımız çok gergin.

Isviçte hafifliği düşünmüştüm ama kardeşim gelince 3 günde bitirmek.zorunda kaldım. O gelince de dışarda yemeler kola İçmeler derken geri aldım. Neyse ki geçen haftaya göre 500 gr daha hafifim.

Bugün itibariyle dukan q başlamış bulunuyorum.daha önce de dukan la zayiflamistim doğuma. Kadar da almamistim. Umarım faydası olur. Önümüzdeki hafta takimimin yüzünü güldürdü istiyorum.hepinizi çok seviyorum derse geç kalıyorum gelirim yine :) opuldunuz

Bu arada kaptancigim Çok geçmiş olsun kaza yapmışsın. Çok şükür ki sana bisey olmamış. Ben direksiyon sınavında şehir içi otobüse carpmistim. Baya bi kendime gelememistim. Küçük de olsa büyük de olsa kaza her türlü kötü ve insanı olumsuz etkiliyor.Allahim.korusun bizleri ve eslerimizi ve cocuklarimizi

Kardesinin istanbula cikmasina cok sevindim..ne zaman teslim oluyor..gorumcen mii kactii anaaaa

Günaydın herkese,
Yağmurlu bir gün, biraz kasvetli ama bizim havamız iyi olsun.
Sabah kahvaltıda biraz fazla kaçtı ailece ettiğimiz iki günden biri. Haftasonu cozutması :)
Çok da değil, mesela simidin yarısını bıraktım, ama yine de 500-600 kalori almışımdır
Şimdi spora kaçıyorum, eriteyim biraz
Güzel haftasonları olsun herkese
Bu arada 21 şubattan beri 10 kiloyu tamamladım :) eylülden beri de yaklaşık 15-16 kilo oldu. Çook şişmanmışım ben yahu Hatta küçük oğlanı kucağıma alıp leslie yapıyordum dün, 15 kilo oğlan, resmen bir oğla çıkmış benden :) Annem pantalonlarımı 1 beden daralttı, bunlar güzel şeyler hem kendim hem hepimiz için devamı olsun

Günaydın takımcım Yemeyi abartmadan geçirdiğimiz bir hafta sonu olsun . Kahvaltımı yaptım . Çok abartmadan. Hem doyurucu oldu hem lezzetli.Şimdi çay keyfi yapıyorum.

Beni bugün arkadaşım evine mangal davet etti 10-11 arkadaş toplaşacakmışız akşam yemeği için . Ekmek yemesem , et - köfte yesem yanında ayranla bişeycik olmazz heralde. Fırsat bulabilirsem gideceğim akşam yemeğim böyle olacak.

Saat gec oldu ama sizlerle paylasmadan edemedim

Eki Görüntüle 1088266

Çok garip bi hikaye zeycim ya. Malesef zayıflama isteği psikolojik sorun boyutunda. 1 sene hiçbir şey yememek ne demek :18::18: zaten sonrasında da
mide kendini şaşırır artık . yazık . :26: Malesef yeni hali de güzel olmamış hem de sağlığı gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…