- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.961
bana 1200'den fazla gorundu canim ama yogun bir gun gecirmissin, zaten hedefine 1 kaldi, keyfini cikar :)
hmm protein diyetiyle mi dümdüzzz olduuuu yaaa söylüyorsunuz hep su diyet bu diyet beni de heveslendiriyorsunuz ama ben yapamıyorum ya offffffffffff
valla hesapladım su siteden öyle çikti bana da az geldi o kadar hamur işine=))) içimden de dedim 1200 ise hep yiyim hahahahhah...şimdi tekrar baktım dedim eksik bişey mi girdim diye doğru valla=)))
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Marul
Ara 1 elma
1 bardak ayran
Öğle
5 ızgara köfte
İki dilim ekmek
Ayran
Ara 1 dilim ekmek
Peynir
Akşam
3 kaşık patlıcan musakka
Bol salata
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2,5 litre
Spor Eve gelene kadar 6000 adını geçmiştim ki bir çoğunu okulda attım. 30 dakika da leslie yaptım.
Okudum ve anladım tüm çabamla uyacağım. Bugün tartılamadım bildirim bu sebeple yapamadımmantıklı duruyor kaptancım, belki katılımı arttırabiliriz bu şekilde... tabi tüm arkadaşlarımızın girip yeni kuralları duymaları gerekecek...inşallah yakın bir zamanda herkesi birarada görebiliriz tekrar
mesela gulanne en son kk ya 21 nisanda girmişti dün profiline baktığımda bu sabah 8,46 da girmiş tekrar ama bize bildirimde bulunmadı aynı şey
durumda için geçerli elendil ise girdi ama bildirim yapmadan gitti
arkadaşların bu yeni kurallara uyması bunları okuması için sizce neler yapabiliriz
Okudum ve anladım tüm çabamla uyacağım. Bugün tartılamadım bildirim bu sebeple yapamadım
ben de denedim gordum, karbonhidrat almadigim gun cok ac hissediyorum.
bi de bu protein diyetleri biraz riskli, soyle ki hic karbonhidrat alinmiyor, evet vucut enerji ihtiyacini yagdan karsiliyor ama o sirada keton denen toksinler cikiyormus. ketojenik diyetler diye geciyormus bu protein diyetleri. ketonlar vucudu bobrekleri yoruyormus. sonra karbonhidrat alindiginda kan sekerinde dengesizlikler olusuyormus, kontrol edilemeyen bir aclik ve verilen kilolarin bir kismi geri aliniyormus. forumda diyet deneyimlerini okurken insanlarin et diyetinde boyle geri aldiklarini yazdiklarini gordum.
simdi simit normal sokak simidi ise 430 kalori
yarim ekmek 300 kalori
hamburger ekmegi diyelim ki 150 kalori olsun
sadece bunlar 880 kalori ediyor.
peynir ve zeytin ezmesi kac grama denk geliyor bilmiyorum ama 75 kalori diyelim
yarim ekmek kokorece 473 demisler, 300'unu ekmege saydik, 173 diyelim.
kasara 50 kalori desek
midye dolma 22 kaloriymis, ucu 66 eder
yani toplam 1290 civari ediyor. belki de dogrudur.
Fena degil ama di mii:)) yani o hamurisine kalorosi iyi yine de:)))tabiki sagliksiz ama tum gun disarda olunxa boule olduu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh ya uyuyorsunuz tabi dimi hafta sonu yabenim için de uyuyan canlar bugün 8 dersim var
Günaydın çıtır lar
Geçmişi okuyordum baktım derse geç kalacağım en iyisi mesajımi yazayım dedim.
Erkek kardeşim askere gidecek o yüzden bu hafta ici bendeydi .dün de nereye gideceği belli oldu.istanbul Eyyüp :) çok şükür Rabbime. Kısa dönem yapıcak gelicek inşallah.
Bir de hatırlarsınız Görüncem sevgilisiyle kacmisti aralık ayında. Bu hafta düğünleri var.dun aile toplantısı yapıldı. Kimileri gidecek kimileri gitmeyecek.esim gitmeyecegiz diyor. Kızdigi başka mevzuları var. Hayatımız çok gergin.
Oh ya uyuyorsunuz tabi dimi hafta sonu yabenim için de uyuyan canlar bugün 8 dersim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?