Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısınız kızlar takımın ayakta durması hepimizin yararına çok motive oluyoruz burda ve bnm cok az vaktim kaldı düğün cok yaklaştı elbisem dikilmeye başlandı bugün olçulerım alındı dün ve bugün resmen ac suçsuz gezdim sadece yoğurt yedim ama herhalde yemediğim için az kılo veriyorum şuan bişey yesem direk 1 kılo artacak 8leri görmek istemiyorum resmen korkumdan ac gezdım

Canim Gunduz yazilanlari kizlar da yazmis lutfen okuyup ona gore Cevap yazarmisin ill sayfadaki kurallar artik Kati olarak uygulanacak ceza da yaziyor bu konudaki fikirlerin nedir

Canim Gunduz yazilanlari kizlar da yazmis lutfen okuyup ona gore Cevap yazarmisin ill sayfadaki kurallar artik Kati olarak uygulanacak ceza da yaziyor bu konudaki fikirlerin nedir

Cvp yazdım ama atlamışmıyım yoksa bendede katı olarak uygulansın cezayada boynumuz kıldan ince ıyı olur daha bi sarılırız gruba

iyi akşamlar arkadaşlar,bugün yediklerimi paylaşayım

Kahvaltı Kremalı şekersiz kahve

Öğlen 4 yk bulgur pilavı ,2 sb ayran 1 domates

Akşam 1 kase tarhana çorba , 4 yk yeşil fasülye , 2 yk yoğurt

Akşam en son 18:00 de yedim.
az önce 15-20 tane beyaz sarı karışık leblebi yedim.

Su 3lt Spor 2 mile Leslie

takımdaki paylaşım azlığı ve birlikle ilgili biraz sorunlar var anladığım kadarıyla. buna bende katılıyorum . takıma ilk girdiğimde (yaklaşık 3 ay falan önce)daha çok paylaşım olurdu daha bi sohbetliydik . Şimdi günlük menülerini bile paylaşan az malesef. Herkes kendinden başlayarak sorunları düzeltmeli. Ben kendi adıma daha çok özeneceğim. Çünkü bu takımdaki arkadaşlığı seviyorum . Tekrar tam motive hale geleceğiz

evet canım tarif şudur denemek isteyenler için: 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 adet karanfil, 1 çay kaşığı bal...her sabah aç karnına içilecek :)

Yarın deniyorum luci , evde karanfil yok sanırsam ama yarın onu da alırım pazara tam tarifi uygularım . teşekkür ederim luci

canım ben de sana gerginsin demedim zaten gerilmeyelim maksadında demek istedim...ben zaten giriyorum bi ara annem burdaydı o zaman da bildirdim giremeyeceğimi..bi de gecen gün canım sıkkındı giremedim..bu ara özel derslerim yoğun sabah çıkıyorum akşam 7 de eve geliyorum o yüzden çok yoğun yazamıyorum

cok iyi vermişsin sen ama luciii ne kadar sürede verdin bu kiloyu

bende de oyle olmustuu..sürekli çişim geliyorduuu

söylerim tabiki tatlım sirkeyi mutlaka deneyin derim bence çok faydası var...bunu defalarca söylemiştim belki denk gelmedin...sirkeli su zayıflatır mı bilmem ama saçları ve cildi çok güzelleştiriyor

yaa ben denemiştim hamilelik kilolarımı verirken de acayip midemi bulandırıyor kusacak gibi oluyorumm(

bana uyarrrrrrrrrrr

bağırsaklarında sorun olmasın ya da böbreklerinde falan pek normal bi durum gibi değil bu bence..bi doktora mı gitsen canım?

protein diyetine de bakmanı öneririm kuzum...3.gün bugün ama karnım dümdüz oldu...belim inceldi ki sorunlu bölgemdir

hmm protein diyetiyle mi dümdüzzz olduuuu yaaa söylüyorsunuz hep su diyet bu diyet beni de heveslendiriyorsunuz ama ben yapamıyorum ya offffffffffff

bugun full dişardaydım sabah 8.30 da cıktım akşam 21.30 da geldim=((
sabah
1 simit
1 tane pınar beyaz ve zeytin ezmesi şu tek kişilk olanlardan

öğlen
yağsız hamburger ekmeğinde kaşarlı tost

akşam
yarım ekmek kokoreç
3 midye dolma

ara
yarım salatalık

şekersizçay kahve..ben suyumu yazmıyorum çünkü bardak bardak aklımda tutmuyorum çünkü çok su içiyorum
1200 kalori almişim yaklaşık hep hamurişi ama((((((

tamam canim, sıkıntı yok :)

bana 1200'den fazla gorundu canim ama yogun bir gun gecirmissin, zaten hedefine 1 kaldi, keyfini cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…