- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.941
ebisscim tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ve 7 li rakamları görmüşsünnn :) daim olsun inşallah
Haklısınız kızlar takımın ayakta durması hepimizin yararına çok motive oluyoruz burda ve bnm cok az vaktim kaldı düğün cok yaklaştı elbisem dikilmeye başlandı bugün olçulerım alındı dün ve bugün resmen ac suçsuz gezdim sadece yoğurt yedim ama herhalde yemediğim için az kılo veriyorum şuan bişey yesem direk 1 kılo artacak 8leri görmek istemiyorum resmen korkumdan ac gezdım
Canim Gunduz yazilanlari kizlar da yazmis lutfen okuyup ona gore Cevap yazarmisin ill sayfadaki kurallar artik Kati olarak uygulanacak ceza da yaziyor bu konudaki fikirlerin nedir
evet canım tarif şudur denemek isteyenler için: 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 adet karanfil, 1 çay kaşığı bal...her sabah aç karnına içilecek :)
ebbiss'cim ben kimsenin alinip kirilacagi bir sey soyledigini sanmiyorum. sadece senin sahsinda yazmadim zaten, yeterince aktif olmayan herkesi kastediyorum.
hazoscum, ben gergin degilim canim ama boyle giderse olabilecekleri cok iyi bildigimden, bir an once duzeltmek istiyorum. sen de biraz daha aktif olabilirsen super olur :)
neyse kimse alinmasin dedigim gibi, pazartesiden itibaren gunluk mesaj sayilari ve menu paylasimlari uzerinden degerlendiririz. yetersiz olanlara da sari kartlari verilir, kimse de kirilip darilmasin o zaman.
ah kuzum ahhhh, deliye bağladım ben işi.... verdikçe veresi geliyor insanın, inan bu kadar kilo gitti şimdi de kendimi 90 kilo gibi görüp hissediyorum psikolojim bozuldu galiba, kendimi ince görememeye başladım... yavaş yavaş çıkmam lazım bu psikolojiden
canım kolay gelsin ısnınamadığını su bastığını falan biliyorduk da inş yakın bir yerde gönlüne göre bir ev bulursun
hande luci nin lafı üzerine bir zamanlar alıp kullanmadığım karbonatı 1,5 lt suya attım suyun tadı bir garip oldu acaip wc ye çıkarıyor şimdilik bendeki ilk etkisi bu oldu sabahtan beri aslında içtiğim 1 lt yi bile bulmadı ama sanki 2 lt wc ye çıkmış gibi oldum biraz garip oldu ama anlayın siz artık
söylerim tabiki tatlım sirkeyi mutlaka deneyin derim bence çok faydası var...bunu defalarca söylemiştim belki denk gelmedin...sirkeli su zayıflatır mı bilmem ama saçları ve cildi çok güzelleştiriyor
ben uzun bir süredir diyet moduna giremediğim için maalesef kendimde ne haftaiçi ne haftasonu menü paylaşmıyordum ama artık bugün yaşanan 3 kişinin kilo bildirmemek için buraya gelmeye bile zahmet etmemesi beni çok üzdü
o yüzden sıkı kurallar koymak düşüncesindeyim arkadaşlar bunu da hep birlikte ortak karar vererek yapmamız lazım
yapılması gerekenler:
1-günlük 5 mesaj
2-cumaları 12 den önce vbildirimde bulunmak
3-menü spor ve su paylaşımı
siz bunun altına düşşüncelerinşiz ekleyin kızlar
bağırsaklarında sorun olmasın ya da böbreklerinde falan pek normal bi durum gibi değil bu bence..bi doktora mı gitsen canım?isveçle 6 günde 1.6 gram verdim en son 59,7 oldum çokda mutlu oldum
Bana isveç ağır gelmedi ama psikolojik olarak biraz düzenimi bozdu mesela ara ööğün kültürümü aldı ve sanki azda olsa yiyince sanki kilo alacakmışım gibi hissettirdi. Kahvaltı yaptığımda suçlu hissettiriyor gibi
ancak suan yaşadığım olay her ise 500 gramını aldım
Önce çok afedersin küçük wc me çıkamıyordum sonra suyun dibine vurup çıktım 2 gün böle geçti( Günde 3lt su içiyorum akşama kaadar 2 kere wc gidiyordum hesap et )
şimdide adam akıllı büyük wc me çıkamıyorum ve karnımda inanılmaz bir ağrı var sanki saatlerce tuvalaetimi tutuyor gibiyim. Birde üstüne göbeğim inanılmaz şiş.
Keşke ishal olsam bile diyorum yani.
son 3 aydır ayda 1 kere oluyorum üşüttüm diye düşünüyorum
protein diyetine de bakmanı öneririm kuzum...3.gün bugün ama karnım dümdüz oldu...belim inceldi ki sorunlu bölgemdir
canım ben de sana gerginsin demedim zaten gerilmeyelim maksadında demek istedim...ben zaten giriyorum bi ara annem burdaydı o zaman da bildirdim giremeyeceğimi..bi de gecen gün canım sıkkındı giremedim..bu ara özel derslerim yoğun sabah çıkıyorum akşam 7 de eve geliyorum o yüzden çok yoğun yazamıyorum
bugun full dişardaydımsabah 8.30 da cıktım akşam 21.30 da geldim=((
sabah
1 simit
1 tane pınar beyaz ve zeytin ezmesi şu tek kişilk olanlardan
öğlen
yağsız hamburger ekmeğinde kaşarlı tost
akşam
yarım ekmek kokoreç
3 midye dolma
ara
yarım salatalık
şekersizçay kahve..ben suyumu yazmıyorum çünkü bardak bardak aklımda tutmuyorum çünkü çok su içiyorum
1200 kalori almişim yaklaşık hep hamurişi ama((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?