Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kurabiye yapıp gönderecekmiş pehhhh sen önce bebek poşetliği resmini koy allahım yarebbim seni bekliyom dikecemdeeehahah tabi neye benzer bilmem hahahah

durun durunnnnn. kim kimin kardeşi. ne zaman kardeş olmuşlar yaff devrelerimle oynamayın benim derhal açıklama istiyorum..

kallisimya bu beyzusta ne inatçıymış tek kelime yazmadı

günaydın güzel takımımın güzel hatunları gününüz güzel bol hareketli az kalorilisinden olsun
dün akşam bütün yazdıklarınıza tek tek cevap yazdım gönder tuşuna bastım bilgisayar dondu mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim
a.s.

amanin BEYZUS gelmiş allah aşkına konuş kardeşim aylarca sesiz sessiz bizi izledin merak ediyoruz senii hoşgeldin :))

Canım merhaba;
Evet sonunda geldim.Merak etmekte haklısınız.Ben ocak ayından beri sizleri izleyip birlikte kilo vermeye çalışıyorum.İş yerindeki bilgisayarum üye olmama izin verdi ama aktifleşmemi engelledi(bizim teknoloji grubunun marifeti) Bu yüzden sizleri okuyor ama çok istesemde cevap yazamıyordum.Sonunda eve pc aldım,aktifleştim.Artık hem evden hem işyerinden yazabiliyorum.Sizde yeni birine yer yoktu,aynı zamanda 90 kilonun üzerindekileri de izliyordum,onlar müsaitti ve gruba katıldım.

Sizleri izlemeye başladığımda 102 kilo idim şu anda 87,500 kiloya düştüm.Sizlerden çok destek aldım kendi kendime.Sizleri çok sevdim ve hala aklım sizde .Bu yüzden sık sık ziyaretinize geliyorum.Yeni başladığınız diyeti uygulamayı istiyorum;ama yıllık izinler başlayacak,gittiğim yerlerde harfiyen uyamam sonrada kendime kızarım diye cesaret edemiyorum.

Sizleri çok seviyorum.Başarılarınızla mutlu oluyorum.Sizde arada 90 kilo nun topiğine gelirseniz sevinirim.Hemde biraz hava yaparım arkadaşlarım beni arıyor diye;şaka bir yana
gerçekten sizleri arkadaşım görüyorum ve çok seviyorum.Kocaman başarılar diliyorum hepinize.opuyorumnanaktan

amanin BEYZUS gelmiş allah aşkına konuş kardeşim aylarca sesiz sessiz bizi izledin merak ediyoruz senii hoşgeldin :))

durun durunnnnn. kim kimin kardeşi. ne zaman kardeş olmuşlar yaff devrelerimle oynamayın benim derhal açıklama istiyorum..

kallisimya bu beyzusta ne inatçıymış tek kelime yazmadı

a.s.:asigim:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemusŞenizŞeniz

Ehh beyzus alacağın olsun mafoldumben insan aylarca durur durur şimdimi yazar yahuuumafoldumben nasıl yapacağım ben kaç tepsi diyet kurabiyeyi şimdi, kepekli un yolla bari :roflol:

Bizde seni seviyoruz diyelim o zaman harika kilo vermişsin a.s.

mersa bu yazıyı okumak için birde mercek verseydin bize yaa. senin bizim gözlerimize kastın mı var bacummmm :))

hah ha ay beni çok güldürüyosun dün yazdıklarıma körmüyüz dedin küçülttüm ben yeni öğrendim ya renkli yazmayı yazıları büyütüp küçültmeyi her defasında yeni denemeler yapıyorum hadi mercekte benden hediye olsun tüm takıma dağıtıyorum :smiley-cool:mercek bulamadım 6 numara gözlüklerle idare edin artık.sengözlerimebaksanab

bunca ay burdayım burayı bu kadar kalabalık görmemiştim...ne hoş...herkese kucak dolusu sewgiler....a.s.

:enbuyukkk:

yaa ben okuyana kadar direk 2 sayfa daha yazıyorsunuz hızlı hatunlar siziiiişakkıdı

canzide bomba patlatacak cocoda bkm de sporti çikolat ve ben kusur kalmayız cicim :))) bu hafta 1. olun evinize gelip kabaklarınızı ben haşlayacağım söz:roflol:

iyi fikir canım yaaa:jeyyar:
misafire ayrı kendime ayrı oğluma ayrı işyerine ayrı...
sen yapsan ne makbule geçer bilemezsin-tatlicadiarzu-

beyzus bir gün bir kelime yazarsa bu takımaalkisalkisalkis diyet kurabiye yapıp adreslerinize postalayacağım:roflol: ahdım var...

...

ben her gün yazıyorum da bana bir kurabiye yollamadın aşkolsun sana:dilcikar:

seni kutluyorum yaaa
demek dışarda takiple o kadar kiloyu verdin
wallahşi bravo sana

:roflol::roflol::roflol:

sporticim ay ne sportisi ya mersacım:roflol: bu hafta yayla yolunda tatlıya hayır kampanyası yap gözünü seveyimvereliniortak bak herkes tam gaz yol aldı sen üzülme istedim Şeniz

günaydın arkadaşım büyük yazdım mehalim kızdı bende küçülttüm ama fazla küçülmüşler herkese promosyon gözlük dağıtıyorum gazeteden çıktı:smiley-cool:
canım ben birebir uygulayamayacağımı anladım listeyi inceleyince ben diyabet hastası olduğum için 2 saatte bir yemem lazım sabah ara öğün yok benim ara öğün yapmam şart elimden geldiğince yapacam ama sizler kadar sıkı olmuycak .

ayy zenanım kızımı sormuş cvp vercektim ama aklımdan çıktı ben bişi yapçaktım diodum amakaydirigubbakcemile3

sağol cnm bebişim iyiye gidiyor...mehalimde sormuştu...tşk ediyorum ilginize...dualarınızla canlarım...Allah hepinizden razı olsun...bu desteği kimseden bulamazdım...Allah sizi eksik etmesin buralardan...

kızıma önkayıt yaptırdım anaokul serüvenimiz başlıyor...ama bağışlar çok uçuk...milli eğitime mail attım cvp bekliyorum...biliyorsunuz durmumu veremem yani...bakalım napıcaz...çocukta çok istio okula gitmek...hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…