Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ziyaretçimiz korktu kaçtı sanırım
amannn boşver

Yada kötü elektirik aldı
Bizden mi??? bizdeki elektriği bulmuş da beğenmemiş öyle mi ? zor bulur başka yerde

aaaa bizdeki şahane elektrik nerde var, hıhh ! biz bize yeteriz ziyaretçimiz de olmayıversin
dimi

hoşgeldin Zeynepciğim
bu aralar herkes izinli falandı ondan takım böyle oldu ama eski halimize dönüyoruz sanırım ayrıca ben yokken bile muhabbet epey ilerlemiş yani o kadar da kötü değil bence takımın durumu

Yulaf ezmesi yada yulaf kepegini yoğurt ve tarçınlı yada süt ve tarçınlı yediğimize tok tutuyormus ve mükemmel sindirime yardım ediyormuş. Kan şekerini duzenliyormus. Hele yedikten sonra üstüne bir şişe soda içerseniz midenizde şişiyor ve uzun süre acikmiyorsunuz :)

bi ara epey kötüydü canım hatta luciyle özelden mesajlastık hadi canlandıralım diye ama kimse ne giriyor ne çıkıyor giren menü paylaşıp çıkıyordu

inşallah eski haline döner

Bu arada haydi bakalim herkes cuma-cumartes-pazar menu paylasimlarini + ile isaretleyerek asagidaki tabloya eklesin. kilo ekledigimiz gibi herkes birbirinden kopyalayarak kendini eklesin.

5. Takim Menu Paylasim Raporu
Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
Gamze_M
luci-liu
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal

bi ara epey kötüydü canım hatta luciyle özelden mesajlastık hadi canlandıralım diye ama kimse ne giriyor ne çıkıyor giren menü paylaşıp çıkıyordu

Inşallah canlandıririz canım herkesin nişan cenaze bir sürü şey aynı döneme denk gelmiş. Benim geçen hafta arkadaşımın nikahı kinasi vardı. Bu hafta da kardeşim askere gidiyor. Bi şeyler illa ki aksaatiyor. Ama burda yazismasak birbirimize destek olmasak da olmuyor ki

kesinlikle canım

umarım bundan sonra düzelir artık

ben bi ornek vereyim, mesela sevda henuz donmedi sanirim.

5. Takim Menu Paylasim Raporu
Gamze_M
luci-liu
yu_zey
Hnd
Sevda_M ( - / - / - / / / / /)
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal

Bağırsakları çalıştırma açısından iyi bir alternatif sanırım luci yapıyordu bunu - ben de uygulamayı çok istiyorum aslında sabahları nesfit ya da yulaf ezmesi yapmayı ama uzun süre çiğnemek gerekiyor benim en az yarım saatimi ayırmam lazım o da bu aralar mümkün değil maalesef

hadi yaaa bak merak ettim şimdi - bir ara bakayım ben seminerdeyken neler yazışmışsınız ya da ne kadar sessizmişsiniz:44:
ya oteldeyken niyetim internete girip size menü paylaşımda bulunmak günlük rapor vermek ama internet bir gelip bir gidiyordu bir de oda arkadaşım vardı o yüzden kendimi rahat hissedemedim

Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnn yaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm

gamze tatlım hazoş u beraber dövelim mi 34 beden ve hala burda bize ne demek istiyor bu arkadaş

neyse şaka bir yana herkes kendini iyi hissettiği kiloda mutlu olur takım yavaş yavaş hareketlenmeye başladı bugüzel haber
bende acaip bir uyklu hali var acaba neden anlamadım o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi
bu arad vazgeçmek yok canım menü bildirimlerini sen liste yapacaksın dimi tatlım?
yalnız ana listede olmadığımız için sen ve ben o listede yokuz farkındamısın lily de yok

evet buraya yazmayınca da olmuyor benim de seminerdi iş yoğunluğuydu derken pek halim kalmıyordu özellikle geçen hafta iyi hissetmiyordum kendimi ama buna bir dur demek adına bugunden itibaren buralardayım

Evet canım :) bir sürü elm. Stokladım eve

durumda cım cumadan beri sayfada mesajların var ama cuma günki yapılan konuşmalarla ilgi,li yorum yapmadın canım senin bu kopnu ile ilgili düşüncelerini bekkliyorum ayrıca bir de mesajların tek cümle mümkünse daha uzun birşeyler yazmanı istiyorum

bak bak tabiki

ben de fark ettim sanırım izinli olanları es geçti belki de şimdilik - kendi adıma ben de bu ara şoklama düşünüyorum bakalım cesaret edebilirsem yaparım yazarım buradan

bende muş
çok güzel bilgiler
Gulannecim basınız sağolsun
çok sağol canım
umarım bundan sonra canlanır

Gamze_M
luci-liu
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne +
purmelal [/COLOR][/B][

Bana uyar kaptanımm tamda damağıma uygun bir tat

Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnn yaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm

Heytt beni dovme planlarii yapmayinn:)))))bende hamilelikte 83 leri gormus biriyimm lutfenn..yaa benim dikkat etmeye calismamin sebebi bellerinin normale gore daha sikmasi..bel hareketi elbet yapabilirim ama yapacak olan bir ben yok ne yazikki:))
Bu arada cidden mssallah pek bi renklendi takimimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…