- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.141
amannn boşverziyaretçimiz korktu kaçtı sanırım
Bizden mi???
Yada kötü elektirik aldı
dimiaaaa bizdeki şahane elektrik nerde var, hıhh ! biz bize yeteriz ziyaretçimiz de olmayıversin
hoşgeldin ZeynepciğimUzuznnnnn zaman sonra burayı böyle görmek ne güzell
sağol canım raporlarım bitti günlük işime döncem dönmeden önce bi bakayım dedim
spordan bitircen kendini balım günaydınnn
nede çok severim bi bilsennn afiyetler olsun sekerim
düşüncesi bile baydı beni yavvv
canım sen ideal kilona yaklaşmıştın dimi
Selam tatlımmmm
güzel bilgiler için teşekkürler canım
ancak ben sağlıklı yaşamın ömrü uzattıgına inanmıyorum
Ölüm zamanımıza kadar rahat ve sağlıklı yaşamamıza sağlayacagına inanıyorum
çok şükür bende öyleyim bir yerde cozuttuysam mutlaka gün içinde toparlamaya çalırım peşi gelmez
teşekkür ederim canım
hey maşallahhh yavruu senin burada iş neee
gerçi bende 38 bedene düştüm ya buda benim için bi harika
çok şükür yavru yaa
kız geçen konuştuk ya biz psikolojinin altını üstüne getirdik düzelmemiz şart
gelen gelmiş hoşgelmişşşş giden gitmiş boş gitmişşşş
amannn boşver
Bizden mi???bizdeki elektriği bulmuş da beğenmemiş öyle mi ? zor bulur başka yerde
dimi
hoşgeldin Zeynepciğim
bu aralar herkes izinli falandı ondan takım böyle oldu ama eski halimize dönüyoruz sanırım ayrıca ben yokken bile muhabbet epey ilerlemiş yani o kadar da kötü değil bence takımın durumu
bi ara epey kötüydü canım hatta luciyle özelden mesajlastık hadi canlandıralım diye ama kimse ne giriyor ne çıkıyor giren menü paylaşıp çıkıyordu
inşallah eski haline döner
Inşallah canlandıririz canım herkesin nişan cenaze bir sürü şey aynı döneme denk gelmiş. Benim geçen hafta arkadaşımın nikahı kinasi vardı. Bu hafta da kardeşim askere gidiyor. Bi şeyler illa ki aksaatiyor. Ama burda yazismasak birbirimize destek olmasak da olmuyor ki
Bağırsakları çalıştırma açısından iyi bir alternatif sanırım luci yapıyordu bunu - ben de uygulamayı çok istiyorum aslında sabahları nesfit ya da yulaf ezmesi yapmayı ama uzun süre çiğnemek gerekiyor benim en az yarım saatimi ayırmam lazım o da bu aralar mümkün değil maalesefYulaf ezmesi yada yulaf kepegini yoğurt ve tarçınlı yada süt ve tarçınlı yediğimize tok tutuyormus ve mükemmel sindirime yardım ediyormuş. Kan şekerini duzenliyormus. Hele yedikten sonra üstüne bir şişe soda içerseniz midenizde şişiyor ve uzun süre acikmiyorsunuz :)
bi ara epey kötüydü canım hatta luciyle özelden mesajlastık hadi canlandıralım diye ama kimse ne giriyor ne çıkıyor giren menü paylaşıp çıkıyordu
inşallah eski haline döner
Lcw cok buyuk yaa 36 nin icinde bildigin yuxuyorum brn..kotonda 34 oluyor bana beli biraz sikiyor ama.36 si da buyuk geliyor..sanirim 35 bedenim hahaaaa..belim kalin benim yaaaa(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnnyaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm
evet buraya yazmayınca da olmuyor benim de seminerdi iş yoğunluğuydu derken pek halim kalmıyordu özellikle geçen hafta iyi hissetmiyordum kendimi ama buna bir dur demek adına bugunden itibaren buralardayımInşallah canlandıririz canım herkesin nişan cenaze bir sürü şey aynı döneme denk gelmiş. Benim geçen hafta arkadaşımın nikahı kinasi vardı. Bu hafta da kardeşim askere gidiyor. Bi şeyler illa ki aksaatiyor. Ama burda yazismasak birbirimize destek olmasak da olmuyor ki
Evet canım :) bir sürü elm. Stokladım eve
Bağırsakları çalıştırma açısından iyi bir alternatif sanırım luci yapıyordu bunu - ben de uygulamayı çok istiyorum aslında sabahları nesfit ya da yulaf ezmesi yapmayı ama uzun süre çiğnemek gerekiyor benim en az yarım saatimi ayırmam lazım o da bu aralar mümkün değil maalesef
hadi yaaa bak merak ettim şimdi - bir ara bakayım ben seminerdeyken neler yazışmışsınız ya da ne kadar sessizmişsiniz:44:
ya oteldeyken niyetim internete girip size menü paylaşımda bulunmak günlük rapor vermek ama internet bir gelip bir gidiyordu bir de oda arkadaşım vardı o yüzden kendimi rahat hissedemedim
gamze tatlım hazoş u beraber dövelim mi 34 beden ve hala burda bize ne demek istiyor bu arkadaş
neyse şaka bir yana herkes kendini iyi hissettiği kiloda mutlu olur takım yavaş yavaş hareketlenmeye başladı bugüzel haber
bende acaip bir uyklu hali var acaba neden anlamadım o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi
bu arad vazgeçmek yok canım menü bildirimlerini sen liste yapacaksın dimi tatlım?
yalnız ana listede olmadığımız için sen ve ben o listede yokuz farkındamısın lily de yok
bende muşSakarya
çok güzel bilgilerSağlıklı Olmanın İlk Şartı... açık havada dışarıda yürüyüş yapmaktır!
Yapılan bilimsel çalışmalar göstermişti ki;
Günde 20 dakika yürüyen bir yılda 3 kilo vücut yağı yakar.
Günde 45 dakika yürüyen soğuk algınlığına yakalanma riskini yarı yarıya indirir.
Günde 1 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü 1,5-2 dakika kadar uzatabilirsiniz.
Haftada 20-25 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü birkaç yıl uzatabilirsiniz.
Her gün 30 dakika, haftanın 7 günü yapılan düzenli yürüyüşler, sağlıklı beslenme ve mutfak düzenlemesi ile birlikte, şeker hastalığı tip 2 diyabet riskini ve kalp hastalığı riskini yarı yarıya düşürebilir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşün, depresyon, stres ve kan basıncını, ve ağrıları azalttığı yıllardır bilinmektedir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşlerin morali ve hayat kalitesini arttırdığı bilimsel çalışmalarda gösterilmiştir.
Her gün Yılın 365 günü yaz demeden kış demeden, yağmur yağdı evimi su bastı bilgisayarım çöktü arabam bozuldu...demeden, her gün yapılan düzenli yürüyüşler sağlıklı olmanın ve de hastalanmadan sağlık dolu kaliteli bir hayat sürmenin ilk şartıdır.
.
çok sağol canımGulannecim basınız sağolsun
umarım bundan sonra canlanırInşallah canlandıririz canım herkesin nişan cenaze bir sürü şey aynı döneme denk gelmiş. Benim geçen hafta arkadaşımın nikahı kinasi vardı. Bu hafta da kardeşim askere gidiyor. Bi şeyler illa ki aksaatiyor. Ama burda yazismasak birbirimize destek olmasak da olmuyor ki
Bu arada haydi bakalim herkes cuma-cumartes-pazar menu paylasimlarini + ile isaretleyerek asagidaki tabloya eklesin. kilo ekledigimiz gibi herkes birbirinden kopyalayarak kendini eklesin.
5. Takim Menu Paylasim Raporu
Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
Gamze_M
luci-liu
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
gamze tatlım hazoş u beraber dövelim mi 34 beden ve hala burda bize ne demek istiyor bu arkadaş
neyse şaka bir yana herkes kendini iyi hissettiği kiloda mutlu olur takım yavaş yavaş hareketlenmeye başladı bugüzel haber
bende acaip bir uyklu hali var acaba neden anlamadım o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi
bu arad vazgeçmek yok canım menü bildirimlerini sen liste yapacaksın dimi tatlım?
yalnız ana listede olmadığımız için sen ve ben o listede yokuz farkındamısın lily de yok
Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnnyaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm
Sağol canım düşünmen yeter - enişteye afiyet olsun
tabii biz sana göre obez olduğumuzdan napalım bir beden düşünce seviniyoruz
ben 36 bedeni 15 yıldır görmedim valla - inşallah en kısa zamanda görürüm
belin kalınsa daha çok bel hareketlerine odaklanman lazım demek ki...
Uzuznnnnn zaman sonra burayı böyle görmek ne güzell
sağol canım raporlarım bitti günlük işime döncem dönmeden önce bi bakayım dedim
spordan bitircen kendini balım günaydınnn
nede çok severim bi bilsennn afiyetler olsun sekerim
düşüncesi bile baydı beni yavvv
canım sen ideal kilona yaklaşmıştın dimi
Selam tatlımmmm
güzel bilgiler için teşekkürler canım
ancak ben sağlıklı yaşamın ömrü uzattıgına inanmıyorum
Ölüm zamanımıza kadar rahat ve sağlıklı yaşamamıza sağlayacagına inanıyorum
çok şükür bende öyleyim bir yerde cozuttuysam mutlaka gün içinde toparlamaya çalırım peşi gelmez
teşekkür ederim canım
hey maşallahhh yavruu senin burada iş neee
gerçi bende 38 bedene düştüm ya buda benim için bi harika
çok şükür yavru yaa
kız geçen konuştuk ya biz psikolojinin altını üstüne getirdik düzelmemiz şart
gelen gelmiş hoşgelmişşşş giden gitmiş boş gitmişşşş
Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
Gamze_M
luci-liu
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne +
purmelal [/COLOR][/B][
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?