- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.121
ne guzel o zaman :)
lcw'nin bedenleri evet cok buyuk. benim hedefim koton'un falan 36-38 bedenine inmek.
benim de üst 42-44 alt 46elbisede 42 oluyor - az kaldı biraz şu yanlardaki simitler giderse bir beden küçük pantolon giyebilirim
bu konuda tavsiyen var mı o can simitleri nasıl erir ki?:44:
Biraz iradeyi sağlamlaştırmak lazım sanırım
iyi yapıyorsun zaten haftada 5 gun 30 dk yeterli - ben de bu akşam başlamak istiyorum bakalım inşallah hayatıma sporu katabilirim
Evdeyken yapıyordum da çalışmya başlayınca hayatımın rutinine oturtamadım sporu bir türlü
Lcw cok buyuk yaa 36 nin icinde bildigin yuxuyorum brn..kotonda 34 oluyor bana beli biraz sikiyor ama.36 si da buyuk geliyor..sanirim 35 bedenim hahaaaa..belim kalin benim yaaaa(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım düşünmen yeter - enişteye afiyet olsunGondereyim hemen canimm:))
tabii biz sana göre obez olduğumuzdan napalım bir beden düşünce seviniyoruzLcw cok buyuk yaa 36 nin icinde bildigin yuxuyorum brn..kotonda 34 oluyor bana beli biraz sikiyor ama.36 si da buyuk geliyor..sanirim 35 bedenim hahaaaa..belim kalin benim yaaaa(
Yok ben zaten alındığım için filan yazmadım bunu, bir iki arkadaş daha aynı şeyleri yazmıştı benim menülerle, senin de yazdığın gibi herbrimiz farklıyız, bünyeler kilo verme hızı, hayat tarzı.
Bazen ben de size yazıyorum,ben sizin yediklerinizi yesem bayılırım diye :) Hakikaten de öyle :)
canım belin altı - basenin üst kısmı yani alt göbek denebilir - basenim eridi bir pantolonum var oluyor ama alt göbekten dolayı kapanmıyrsimit dedigin bel cevresindekiler mi? ona sanirim oklava hareketi, iki eline agir bir sey alip ayaktayken, sadece saga sola egilerek yapilan bir hareket gostermislerdi tv'de. ama sen surdan da bir bak bakalim, calistirmek istedigin kas grubunu seciyorsun sana egzersizler siraliyor: http://www.divine.ca/en/health/exercise-finder/c_266/
kırarsın o direnci çok üzmemeye çalış kendini - yavaş yavaş koruma ve hayat boyu uygulanabilir bir tarza geçmeye başla derimiradelisin,yapabilirsin
Ooooo topiğimiz şenlendi maşallah bizeziyaretçimiz bile var
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
lily86, yu_zey+, vazgecmekyok+, luci-liu+, gulanne, hazos87, elendil76
canım belin altı - basenin üst kısmı yani alt göbek denebilir - basenim eridi bir pantolonum var oluyor ama alt göbekten dolayı kapanmıyr
Yaaaa tatlımm ben seni hep sevmiş ve örnek almışımdır..Her konuda bana model olabilecek hatunsun senbunu banada davranış olarak uygulamamı sağlarmısın devirdim gittim cümleyi, özetle lütfen bunu bana da öğretttttttttttttt :44:
canımsıntatlım bir şey yediysem kaçamak ve cozutma anlamında onu yediğim için kendime ceza veriyorum nasılsa ipin ucu kaçtı demek yerine...çünkü bu sefer sonunun galmeyeceğini biliyorum ve kendime kızıyorum ...mesela bir gün önce içki içtim ortamdan dolayı, ertesi gün 3,5 litre su içiyorum, 1 saat daha fazla spor yapıyorum , çok aç olsam da yoğurt ve salata ile geçiştirmeye çalışıyorum ve bunu yapmazsam eski kilolu halime dönüp mutsuz olacağımı söylüyorum sürekli kendime
Yada kötü elektirik aldı
aaaa bizdeki şahane elektrik nerde var, hıhh ! biz bize yeteriz ziyaretçimiz de olmayıversin
Hoşgeldin Zeynepciğim epey yoğunmuşsun Allah kolaylık versin
Elma diyetine mi başlıyorsun?
günaydın kızlarrrrr, hepinize musmutlu keyifli bir hafta dilerim...sabah sabah 3 saat sporumu tamamlayıp eve döndüm ama canım çıkmış yorulmuşum oldukça...şimdi kahvaltımı yapıp biraz dinlendireceğim kendimi....
güllannecim başınız sağolsun canım...
tekrar gelirim kızlar, bi yemek yiyip kendime geleyim de...öptüm hepinizi
Kizlar ben simdii zeytin yagli yaprak saracagim bos gunde yapayim bari firsatim olmiyo haftaici..kocisim sevinsin azcik hehee
Bir hafta sürekli elma:)
Merhaba kızlarrr, okuldan geldim ve hemen burayı açtım..
Öncelikle gülanneciğim başınız sağolsun..Yalnız merak ettim canımm, sen nereliydin? tesadüf sanırım ama okuldan bir arkadaşında ananesi vefat etti geçen hafta ve oda 90 yaşındaymış :26:
Sağlıklı Olmanın İlk Şartı... açık havada dışarıda yürüyüş yapmaktır!
Yapılan bilimsel çalışmalar göstermişti ki;
Günde 20 dakika yürüyen bir yılda 3 kilo vücut yağı yakar.
Günde 45 dakika yürüyen soğuk algınlığına yakalanma riskini yarı yarıya indirir.
Günde 1 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü 1,5-2 dakika kadar uzatabilirsiniz.
Haftada 20-25 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü birkaç yıl uzatabilirsiniz.
Her gün 30 dakika, haftanın 7 günü yapılan düzenli yürüyüşler, sağlıklı beslenme ve mutfak düzenlemesi ile birlikte, şeker hastalığı tip 2 diyabet riskini ve kalp hastalığı riskini yarı yarıya düşürebilir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşün, depresyon, stres ve kan basıncını, ve ağrıları azalttığı yıllardır bilinmektedir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşlerin morali ve hayat kalitesini arttırdığı bilimsel çalışmalarda gösterilmiştir.
Her gün Yılın 365 günü yaz demeden kış demeden, yağmur yağdı evimi su bastı bilgisayarım çöktü arabam bozuldu...demeden, her gün yapılan düzenli yürüyüşler sağlıklı olmanın ve de hastalanmadan sağlık dolu kaliteli bir hayat sürmenin ilk şartıdır.
.
Hayatım benim birde böyle de bir pis huyum var, bir öğünümde cozutmuşsam onun devamı kesinlikle geliyor, bir kek yediğim de mesela 2-3 çikolata da yeme potansiyelim oldukça yüksek:26:
Vicdan azabına değinecek olursam o kısmı hiççç sormaa, kendimi kötü hissederim..Hatta iğrenç ve çok çirkinnnn, işe yaramaz bişi hissederim :26: çünkü hata yaptım ve kilo aldım:26:
neyseki ben bir sonraki öğün hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorum... yoksa sonu gelmez bebişim dediğin gibi....
Yap yapp:)))
Gondereyim hemen canimm:))
Kolay gele canim sanaaa
Bende anlamiyorum valla nasil covuk bunlar
Lcw cok buyuk yaa 36 nin icinde bildigin yuxuyorum brn..kotonda 34 oluyor bana beli biraz sikiyor ama.36 si da buyuk geliyor..sanirim 35 bedenim hahaaaa..belim kalin benim yaaaa(
Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnnyaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm
:) ayrıca aslında teşekkür ederim biraz da şunu görmüş oldum cozutma dediğim normal beslenme olarak da geçiyor olabilir, psikolojik olarak çok takıntılı mı olmaya başladım -mı sorgulattı bana bu sohbet... belki daha rahat olmalıyım bundan sonra...çünkü stres de kilo vermenin önünde engel olabiliyor
aaaa bizdeki şahane elektrik nerde var, hıhh ! biz bize yeteriz ziyaretçimiz de olmayıversin
hahahahahahah
yavaş yavaş bunu hayatına dahil edebilirsin birden yaparsan zorlanabilirsinevet lily yapmam gereken bu artık, çok kısıtlamalardan uzaklaşıp daha normal beslenmeliyim galiba...
evet sen döndün ben döndüm biraz da azar yedik kendimize geldik fena da olmadı hani
hahahahha bende buradayımşenlenmesi çok doğal balımm, ben geri döndüm
lily'cim onlara love handle deniyor ingilizce'de. soyle bir arayinca bircok sey cikti
https://www.google.com.tr/search?q=...0j4&sourceid=chrome&espv=2&es_sm=122&ie=UTF-8
işte bak mesela sen bir davette alkol mu aldın bunu ya sporla ya bol su içerek ya da öğünlerini dengeleyerek yapmaya çalış hepsini bir arada yaptığın için suçluluk duygunu beslemiş oluyorsun sanki:44: sen ertesi gün 3.5 lt su içtiğinde doğal olarak zaten telafini yapmış oluyorsun hem suyun kalorisi de yokcanımsıntatlım bir şey yediysem kaçamak ve cozutma anlamında onu yediğim için kendime ceza veriyorum nasılsa ipin ucu kaçtı demek yerine...çünkü bu sefer sonunun galmeyeceğini biliyorum ve kendime kızıyorum ...mesela bir gün önce içki içtim ortamdan dolayı, ertesi gün 3,5 litre su içiyorum, 1 saat daha fazla spor yapıyorum , çok aç olsam da yoğurt ve salata ile geçiştirmeye çalışıyorum ve bunu yapmazsam eski kilolu halime dönüp mutsuz olacağımı söylüyorum sürekli kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?