Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne guzel o zaman :)

lcw'nin bedenleri evet cok buyuk. benim hedefim koton'un falan 36-38 bedenine inmek.

Lcw cok buyuk yaa 36 nin icinde bildigin yuxuyorum brn..kotonda 34 oluyor bana beli biraz sikiyor ama.36 si da buyuk geliyor..sanirim 35 bedenim hahaaaa..belim kalin benim yaaaa(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

simit dedigin bel cevresindekiler mi? ona sanirim oklava hareketi, iki eline agir bir sey alip ayaktayken, sadece saga sola egilerek yapilan bir hareket gostermislerdi tv'de. ama sen surdan da bir bak bakalim, calistirmek istedigin kas grubunu seciyorsun sana egzersizler siraliyor: http://www.divine.ca/en/health/exercise-finder/c_266/

Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnn yaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm

Gondereyim hemen canimm:))
Sağol canım düşünmen yeter - enişteye afiyet olsun

tabii biz sana göre obez olduğumuzdan napalım bir beden düşünce seviniyoruz
ben 36 bedeni 15 yıldır görmedim valla - inşallah en kısa zamanda görürüm
belin kalınsa daha çok bel hareketlerine odaklanman lazım demek ki...

:) ayrıca aslında teşekkür ederim biraz da şunu görmüş oldum cozutma dediğim normal beslenme olarak da geçiyor olabilir, psikolojik olarak çok takıntılı mı olmaya başladım -mı sorgulattı bana bu sohbet... belki daha rahat olmalıyım bundan sonra...çünkü stres de kilo vermenin önünde engel olabiliyor

canım belin altı - basenin üst kısmı yani alt göbek denebilir - basenim eridi bir pantolonum var oluyor ama alt göbekten dolayı kapanmıyr

kırarsın o direnci çok üzmemeye çalış kendini - yavaş yavaş koruma ve hayat boyu uygulanabilir bir tarza geçmeye başla derim iradelisin,yapabilirsin

evet lily yapmam gereken bu artık, çok kısıtlamalardan uzaklaşıp daha normal beslenmeliyim galiba...

Ooooo topiğimiz şenlendi maşallah bize ziyaretçimiz bile var

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
lily86, yu_zey+, vazgecmekyok+, luci-liu+, gulanne, hazos87, elendil76

hahahahha bende buradayım şenlenmesi çok doğal balımm, ben geri döndüm

canımsın tatlım bir şey yediysem kaçamak ve cozutma anlamında onu yediğim için kendime ceza veriyorum nasılsa ipin ucu kaçtı demek yerine...çünkü bu sefer sonunun galmeyeceğini biliyorum ve kendime kızıyorum ...mesela bir gün önce içki içtim ortamdan dolayı, ertesi gün 3,5 litre su içiyorum, 1 saat daha fazla spor yapıyorum , çok aç olsam da yoğurt ve salata ile geçiştirmeye çalışıyorum ve bunu yapmazsam eski kilolu halime dönüp mutsuz olacağımı söylüyorum sürekli kendime

etkileniyorumm

ziyaretçimiz korktu kaçtı sanırım

Uzuznnnnn zaman sonra burayı böyle görmek ne güzell

Hoşgeldin Zeynepciğim epey yoğunmuşsun Allah kolaylık versin

Elma diyetine mi başlıyorsun?

sağol canım raporlarım bitti günlük işime döncem dönmeden önce bi bakayım dedim

spordan bitircen kendini balım günaydınnn

Kizlar ben simdii zeytin yagli yaprak saracagim bos gunde yapayim bari firsatim olmiyo haftaici..kocisim sevinsin azcik hehee

nede çok severim bi bilsennn afiyetler olsun sekerim

Bir hafta sürekli elma:)

düşüncesi bile baydı beni yavvv

canım sen ideal kilona yaklaşmıştın dimi

Selam tatlımmmm

güzel bilgiler için teşekkürler canım

ancak ben sağlıklı yaşamın ömrü uzattıgına inanmıyorum

Ölüm zamanımıza kadar rahat ve sağlıklı yaşamamıza sağlayacagına inanıyorum

neyseki ben bir sonraki öğün hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorum... yoksa sonu gelmez bebişim dediğin gibi....

çok şükür bende öyleyim bir yerde cozuttuysam mutlaka gün içinde toparlamaya çalırım peşi gelmez

Yap yapp:)))

Gondereyim hemen canimm:))

Kolay gele canim sanaaa

Bende anlamiyorum valla nasil covuk bunlar

teşekkür ederim canım

hey maşallahhh yavruu senin burada iş neee

gerçi bende 38 bedene düştüm ya buda benim için bi harika

Yeminleee bunu döverim bennnnnnnnnnnnnn yaaa biz bildiğin ölelim o zaman balımm

çok şükür yavru yaa

kız geçen konuştuk ya biz psikolojinin altını üstüne getirdik düzelmemiz şart

gelen gelmiş hoşgelmişşşş giden gitmiş boş gitmişşşş

evet lily yapmam gereken bu artık, çok kısıtlamalardan uzaklaşıp daha normal beslenmeliyim galiba...
yavaş yavaş bunu hayatına dahil edebilirsin birden yaparsan zorlanabilirsin

hahahahha bende buradayım şenlenmesi çok doğal balımm, ben geri döndüm
evet sen döndün ben döndüm biraz da azar yedik kendimize geldik fena da olmadı hani

lily'cim onlara love handle deniyor ingilizce'de. soyle bir arayinca bircok sey cikti

https://www.google.com.tr/search?q=...0j4&sourceid=chrome&espv=2&es_sm=122&ie=UTF-8

teşekkür ederim canım - bazı kelimelerin ingilizcesini bilmiyorum bu da onlardan biri

işte bak mesela sen bir davette alkol mu aldın bunu ya sporla ya bol su içerek ya da öğünlerini dengeleyerek yapmaya çalış hepsini bir arada yaptığın için suçluluk duygunu beslemiş oluyorsun sanki:44: sen ertesi gün 3.5 lt su içtiğinde doğal olarak zaten telafini yapmış oluyorsun hem suyun kalorisi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…