- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.341
Tesekkur ederim handecim is derken ev isi olsa keske
Ama malesef normal bildigimiz is sirketteydim yani
Ohhh yarasin tatilll
Menun guzel olmus sekerim
Sorun yokk en son film izleyecektii spordan cok yorgunduu cnm
bu hafta da sen de mi var o iştahgeçen hafta bendeydi . atlattım . umarım çabuk geçer:18:
Canım geçmiş olsun. Bol sıvı tüket ve vitamin almaya çalış .Dinlenmeye devam edersen umarım hemencecik atlatırsın
Saol teyzesiii operimmSelam canım - sen otlara hücum et benceBiraz miden bayram etsin ne o öyle atakta sebzeden mahrum kalınıyr
Allah bağışlasın cnm benim yerime de öp meleğini
Zeynepciğim kolay gelsin Rabbim yardımcın olsun
Şu an ben de benzer durumdayım işte - üstelik bir de kendi işlerim haricinde alakasız şeylerle uğraşıyorum
Psikolojik olarak ben de pozitif olmaya çalışıyorum - saçmalıyorum müzik açıyorum napalım hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor
ya ben sabah giremedim sanırım herkes meşgul
Oğluna da sana da geçmiş olsun kaptanım
ay hakkaten yaa hiç fark etmedimbugun yine eski düzene devam manasında söylemiştim yoksa kaçamağa devam değil
moralim de iyi şükür - sen nasılsın?
ya ben de normalde cuma yaparım da dün nolduysa artık dayanamadımmoralsizlkten herhalde
Handecim annene geçmiş olsun menün de güzel bence az bile olmuş afiyet olsun
Canim gecmis olsun annene onemli biseyi yoktur umarimMerhabalar arkadaşlar , sonunda girebildim. Dün tüm gün giremedim foruma . Çünkü annemle ankaraya hastaneye gitmiştik. ona refakat edince tüm gün hastanede ve yolda geçti .
Yediklerimi yazıyım (salı menüm),
Kahvaltı yarım simit ve çay
Öğlen 4 ızgara köfte ,salata ,2 dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek çorba , 1 muz
Su 2 lt Spor toplam 3-4 km yürüdüm sanırım git gel şehiriçinde. Ama teknik olarak spor sayılmaz. Sadece hareketli bir günümdü. Oldukça yorgun döndüm eve. İnsan bir yerlere gidince evinin dışında uzun süre kalınca diyeti bozuluyor dün bunu anladım. :18:
Sen istediğin kiloya geldikten sonra bir dr kontrolünden geç hatta bir diyetisyene de gitmeni tavsiye ederim yediklerin çok az senin normal bir beslenme şekline adapte olman lazım sağlıklı bir hamilelik için
Test yaptım yok bişiy olsamda şişim inse:).bir daha hamile kaldığımda diyetisyene gidicem hiç kilo almıycam kesin kararlıyım çok akıllandım
En büyük pişmanlığım ikinci hamileliğimde bunu yapmamak. Kesinlikle gidilmeli,bebek zaten bizden ihtiyacı olanları alıyor, sağlıklı beslensek doğum sonrası rahat ederiz. Bir daha hamile kalırsam :) ben de kesinlikle giderim.
Geçmiş olsun. Kendine tavuk çorbası ve biraz meyve eklersen çabucak toparlanırsın. Canın bir şéy yemek istemiyordur ama yemeye çalış.slm kızlar .
grip olmuşum .berbat bir haldeyim halsiz ve bitkinim bugün nerdeyse bütün gün yattım.menümü yazıp çıkayım.
menüm:
sabah:2 kaşık yoğurt,3tane zeytin
öğle:1 kase tarhana çorbası bol acılı
akşam:1 kase tarhana çorbası bol acılı
spor:yok
su:1 litre
.
Canim atladim sanirim izin ne zaman istersen alabilirsinkaptancım merhaba, günaydın kızlarrr.... dün izine ayrılmak ile ilgili bir şeyler sormuştum toplightcım sana, geçmişi okumadın sanırım, fikrini bekliyorum canım
Ya kötü bile olsa yazmak lazım. Dün akşam eşime yemekten sonra yine aburcuburlarini dizdim. Kola cips çikolata meyve.nasil içim gitti anlatamam.dedim surdan azıcık yiyim kızlara söylemem. Ama sonra kendime geldim.hop noluyoruz yesem kızlara soylemesem tartida çıkacak acısı. Tam kilo vermeye baslamisken oyun bozanlik olucak. Yemedim .sadece 2 tane yeşil erik yedim suyumu içtim oturdum.
( nasıl itiraf ediyorum demi ; ( dövün beni kızlar valla bazen hakediyorum ya nasıl hakim olucam ben kendimeee)
Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+///)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+////)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal
Menümü paylaşıyım :)
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek , biraz kaşar , 4 zeytin , yarım domates
Öğlen 1 kase tarhana çorba , üstüne 1 etimek
Ara 2ceviz, 15 tane kuru üzüm , 20-25 tane sarı leblebi
Akşam 1 kepçe tarhana çorba , 5 yk ıspanak 3 yk yoğurt
Su , 2.5 lt Spor 3 km yürüyüşYürüyüşümün ortasında yağmur başlayınca yarıda kesmek zorunda kaldım
Kızlarr merhabaabu gün tam gün çalıştım okulda, ardından hiç beklemeden kendi okuluma geçtim, anlayacağınız yorucu ama bir o kadar güzel bir gündüü herkes nasıl bakalım? geçmişi biraz okudum.. Yarın tatil öbür günde izin aldım müdürümden 2 günde haftasonuuuuuuuuu etti 4 gün tatillll
Hemen menümü yazıyorum
.
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
3-4 yaprak roka + 3-5 dal maydonoz
Öğle: 3 kaşık kuru fasulye
1 domates
1 salatalık + 2 yeşil biber
Ara: 5 gr. minik bir çikolata
Akşam: 1 kase tarhana çorbası
eti form mısır patlağı (103 kalıori)
Spor: 45 dk yürüyüş
30 dk eliptik
Su: 12 bardak
.
Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+/+//)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+/+///)
ebbisss
elendil76 (+/-/+/+/+/+///)
gulanne(-/-/+////)
purmelal[/B]
Ben daha önce de girmiştim menü paylaştığım günleri ama listede yokum. Cumartesi hariç her gün menümü paylaştım.
Bu da dünkü menüm
Sabah
2dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
Bol yeşillik
Form çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 simit ayran ( o kadar tatilden sonra okula bir şeyler götürmeyi unuttum. Mecburen oldu)
Ara
1 elma
Ara 2 kaşık lor peyniri
Akşam
4 kaşık kıymalı kabak
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
Activia
Su 2,5 litre
Spor 6 km yürüyüş
30 dakika aerobik
Vay Arkadaş şansa bak :) dinlen Eğlen güzel bi tatil olsun senin için canım :)
Ekmek hiç tüketmiyorsun sanırım
Gunaydiinnn Kızlarr
Dün kardeşimin asker eğlencesini yaptık eğlendik kına yaptık duygulandik. .ikramlar açık bufeydi ama ben bir lokma kurabiye yedim. Diyetimin dışına cikmadim. Oley :) herkes sen incelmissin ya kilo vermissin çok belli dedi.akrabalar halalar Kuzenler. Hatta babaanneme göre şu halim iyi olmuş başka vermeyecekmisim :) yahu daha yolun basindayim fazla kilo da vermedim ama evde yaptığım egzersizler ve yürüyüşler işi yarıyor sanırım .bana şunu ye bunu ye dediler hepsini başarıyla reddettim mutluyum :)
Dünkü menume gelince
Sabah dukan krep ve peynir ve şekersiz çay
Öğlen domates biberli firinlanmis tavuk ve 3 ayran (tok tutsun die )
Aksam kavrulmuş baharatlı kıyma.biraz salata. (Bugün sebzeler eklendi ya ben onu dün akşam. Salata olarak.eklemis oldum.)
Spor 1 buçuk saat açık havada yürüyüş ve akşam bol göbek atmaca :)
Su 3 litre
Arada tatlandırıcı li sütlü kahve içtim.
Bugün seyir evresinin ilk günü. Wc ye çıkamıyorum. Ama 2 gündür. Umarım yarına. Kadar çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?