- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.361
Gunaydiinnn Kızlarr
Dün kardeşimin asker eğlencesini yaptık eğlendik kına yaptık duygulandik. .ikramlar açık bufeydi ama ben bir lokma kurabiye yedim. Diyetimin dışına cikmadim. Oley :) herkes sen incelmissin ya kilo vermissin çok belli dedi.akrabalar halalar Kuzenler. Hatta babaanneme göre şu halim iyi olmuş başka vermeyecekmisim :) yahu daha yolun basindayim fazla kilo da vermedim ama evde yaptığım egzersizler ve yürüyüşler işi yarıyor sanırım .bana şunu ye bunu ye dediler hepsini başarıyla reddettim mutluyum :)
Dünkü menume gelince
Sabah dukan krep ve peynir ve şekersiz çay
Öğlen domates biberli firinlanmis tavuk ve 3 ayran (tok tutsun die )
Aksam kavrulmuş baharatlı kıyma.biraz salata. (Bugün sebzeler eklendi ya ben onu dün akşam. Salata olarak.eklemis oldum.)
Spor 1 buçuk saat açık havada yürüyüş ve akşam bol göbek atmaca :)
Su 3 litre
Arada tatlandırıcı li sütlü kahve içtim.
Bugün seyir evresinin ilk günü. Wc ye çıkamıyorum. Ama 2 gündür. Umarım yarına. Kadar çıkarım
Kızlar menu paylaştığımız bunu kendimiz mi ekleyip paylasiyoruz yani + koyup
Canim gecmis olsun annene onemli biseyi yoktur umarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guzell herkes farketmissGunaydiinnn Kızlarr
Dün kardeşimin asker eğlencesini yaptık eğlendik kına yaptık duygulandik. .ikramlar açık bufeydi ama ben bir lokma kurabiye yedim. Diyetimin dışına cikmadim. Oley :) herkes sen incelmissin ya kilo vermissin çok belli dedi.akrabalar halalar Kuzenler. Hatta babaanneme göre şu halim iyi olmuş başka vermeyecekmisim :) yahu daha yolun basindayim fazla kilo da vermedim ama evde yaptığım egzersizler ve yürüyüşler işi yarıyor sanırım .bana şunu ye bunu ye dediler hepsini başarıyla reddettim mutluyum :)
Evettt herkesin kutlu olsunGünaydın arkadaşlarrrrrr, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramımız kutlu olsunnn
Kızlar Günaydınn
1 Mayıs işçi bayramınız kutlu olsun.
Ben bugünde çalışıyorum ve çok şükür iyiym.
İyi olmamın bir sebebide eşime çok güzel cokkk sevineceği bir süpriz yaptım
Akşam olmasını sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum
Gün içinde yine uğrayacagım
Öpüldünüz
Öncelikle Allah kavuştursun canım
Bende kardeşimi askere gönderdiğimde evli değildim ve 1 ay kendimi toparlayamadım
Asker eğlencesinin sonunda beni götürdüler kardeşimin yanından çünkü hep ağlıyordum
Benim annemle babam ayrı olduğu için aramızda inanılmaz bir bağ var o nedenle onun gidişi beni yıktı.
Allaha şükür benim düğün işleride tam üzerine denk geldiği için zaman akmasada geçti şimdi bağlarımız daha da çok kuvvetli
Etrafındaki kişilerin senin zayıfladığını farketmesi inanılmaz mutlu edici bir durum senin adına sevindim.
Babaannelere göre bir kadın çıtı pıtı olmayacak azıcık ele gelecek sekilde olmalı o nedenle o sekilde söylemiştir bizimkilerde aynısını söylerler.
Ayrıca sadece kurabiye yediğin için ayrıca tebrikler
Afiyet olsun güzel menü
Nasıl gidiyor dukan etkisini görüyormusun ?
bende bir zaman önce başlıcaktımda o kadar fazla kilon yok otur oturduğun yerde dedim
En son paylaşım yapan kişi üzerinden alıntılayıp kendini ekliyorsun.
Herkes alıntı seklinde gidiyor.
Günaydın kızlar ,
Nisan ne kadar hızlı geçti değil mi ? Sadece bana mı öyle geldi . Mayıs ayı hepimiz için güzel geçer umarımBen mayıstan iyi şeyler bekliyorum. . 1 Mayıs kutlu olsun .
Öğleden sonra buralarda olacağım.
canım teşekkürler astım var annemde rutin kontroldü.
Ooo neymis surprizin:))
eşime telefon alıcaz uzun zamandır bakıyorduk noe 3 mü alsam sony xperia z mi falan
Neyse dün eşimin şirketindeki bir üst yönetici bayan sony xperia z telini satmaya karar vermiş 1 yıl garantisi var cihazda hiç bir sorun yok
850 tl. eşim çok istedi alalım diye sonra bir anda nakit 850 vermeyelim bu ay gezicez fazlasıyla dedi vazgeçti.
Bende bütçeyi ayarladım iş arkadaşına haber verdim dedim söyle teli satan kadına teli ben alıyorum
eşimde o esnada bütçe hazı falan deyince kadına gitmiş tamam alıyorum demiş daha önce ben haber gönderdiğim için kadın" eşim başkasına sattı teli " dedi (ben dedirttirdim. )
Şimdi eşim o güzelim teli kaçırdığına fena bir şekilde yanıyor nasıl kahroldu bilemezsin ama teli akşam ben vericem aldım bile
O o kadar üzülürken elbette benimde içim kan ağladı ama yapacak bişi yok bugün yeterince mutlu olacakk
Tel iyi bir tel e piyasısınında altına satıyor kaçırmak istemedim
Öyle işte
Wayyyy çok romantikkk, film gibi olmuş, kadının hasısın vesselam be Zeynep
cansın eyvallahhhh
bir reklam vardı öyle kadın hergün vitrinde ayakkabıya bakıyor sonra bir bakıyor yok eve bir geliyor eşi almış (sanırım böyleydi )
hakediyor be yavrum o benim için neler yapıyor ben bunu yapmısım çok mu ?
allah sevdiklerimizi hayatımızdan eksik etmesin yeter
Lucimm nerelerde ki acabaa :26::26: inşaallah bir sorun yoktur..Bilgisi olan var mı? belki ben gözümden kaçırmış olabilirim bir şeyler yazmışsa bilee :26:
.
Aynennnn tatilll süpperrrrrrrrr olduuu
Çok şükür, sorun olmamasına sevindim canım, çünkü onu çok seviyorum ve onun üzülmesini yada zorluk içinde olmasını asla istemem, gerçi kimsenin de olmasını asla istemem
canıııım çok şükür bi sorun yok tatlım buralardayım da koptum biraz sanırım, diyetten değil de topikten...iyiyim fıstığım 4 gün tatil haaaa, harikasın
tatlışım ben de seni ve tüm takım arkadaşlarımızı çook seviyorum, kıyamam sana, merak da edermiş :)
hehehehhehe yerim bileeeee
Kızlar bu gün misafirliğe gidiyorum, uzunca bir aradan sonra ilk defa olucak buikramlar hakkında hiç bir bilgim yok ama size söz veriyorum, cuma arifesinde asla diyetime ve takımıma ihanet etmek yok hatta resimleyip yediğim miktarları da sizinle paylaşırım.. Böyle olursa daha dikkatli ve kontrollü olucağımı düşünüyorum
.
Ayyy harikaa bi sirprizz olacakk cok begenecek benceeee sasiracakk:)))eşime telefon alıcaz uzun zamandır bakıyorduk noe 3 mü alsam sony xperia z mi falan
Neyse dün eşimin şirketindeki bir üst yönetici bayan sony xperia z telini satmaya karar vermiş 1 yıl garantisi var cihazda hiç bir sorun yok
850 tl. eşim çok istedi alalım diye sonra bir anda nakit 850 vermeyelim bu ay gezicez fazlasıyla dedi vazgeçti.
Bende bütçeyi ayarladım iş arkadaşına haber verdim dedim söyle teli satan kadına teli ben alıyorum
eşimde o esnada bütçe hazı falan deyince kadına gitmiş tamam alıyorum demiş daha önce ben haber gönderdiğim için kadın" eşim başkasına sattı teli " dedi (ben dedirttirdim. )
Şimdi eşim o güzelim teli kaçırdığına fena bir şekilde yanıyor nasıl kahroldu bilemezsin ama teli akşam ben vericem aldım bile
O o kadar üzülürken elbette benimde içim kan ağladı ama yapacak bişi yok bugün yeterince mutlu olacakk
Tel iyi bir tel e piyasısınında altına satıyor kaçırmak istemedim
Öyle işte
geçmişi okuyup anca geldiiim....
gamzem tatildeymiş, ohhh misss yan gel yat osman
zeyiiim çok tatlısın, sürprizin de şahane olmuş, Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık :)
sevdaaam hastalanmışsın bebişim, dikkat et kendine, havalar dengesiz
handecim anneciğin için hastaneye gitmişsiniz, sonrasındaysa rutin kontroller olduğunu yazmışsın, geçmiş olsun, olumsuz bir şeyler çıkmamıştır inşallah...Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
purmelalcim kardeşinin eğlencesini yapmışsınız veee sen iradene hakim olup yememişsin, tebrik ederim canııım. Bu arada Allah kavuştursun, sağ salim gidip vatani görevini tamamlayıp tez zamanda dönsün inşallah
hazoscum, express dukan da neymiş azıcık açıklasana tatlım merak ettim
toplightcııım, kaptanım,canım...bu cumadan itibaren beni 1 hazirana kadar izinli yazabilirsin tatlım...azıcık kendi halimde zayıflamaya çalışayın bu maraton yordu beni
spordan geldim acayip yorgunum, az dinleneyim müsadenizle...öptüm hepinizi
Ayyy harikaa bi sirprizz olacakk cok begenecek benceeee sasiracakk:)))
Canim 7 gunmus 1. Gun saf protein
2. Gun sebze ekleniyo 3. Gun meyve ekleniuo falan ama brnde dukan diyetini hic bilmiom ne yicem yani o yizden bnde bilenlerden yardim istedim yani saf protein gunu de ne kadar yicem mesela bilmiom
Ben çıkıyorum kızlarrr, gelirim yine..Görüşmek üzere, çok öperimm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?