Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Günaydınn

1 Mayıs işçi bayramınız kutlu olsun.

Ben bugünde çalışıyorum ve çok şükür iyiym.

İyi olmamın bir sebebide eşime çok güzel cokkk sevineceği bir süpriz yaptım

Akşam olmasını sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum

Gün içinde yine uğrayacagım

Öpüldünüz

Öncelikle Allah kavuştursun canım

Bende kardeşimi askere gönderdiğimde evli değildim ve 1 ay kendimi toparlayamadım

Asker eğlencesinin sonunda beni götürdüler kardeşimin yanından çünkü hep ağlıyordum

Benim annemle babam ayrı olduğu için aramızda inanılmaz bir bağ var o nedenle onun gidişi beni yıktı.
Allaha şükür benim düğün işleride tam üzerine denk geldiği için zaman akmasada geçti şimdi bağlarımız daha da çok kuvvetli

Etrafındaki kişilerin senin zayıfladığını farketmesi inanılmaz mutlu edici bir durum senin adına sevindim.

Babaannelere göre bir kadın çıtı pıtı olmayacak azıcık ele gelecek sekilde olmalı o nedenle o sekilde söylemiştir bizimkilerde aynısını söylerler.

Ayrıca sadece kurabiye yediğin için ayrıca tebrikler

Afiyet olsun güzel menü

Nasıl gidiyor dukan etkisini görüyormusun ?

bende bir zaman önce başlıcaktımda o kadar fazla kilon yok otur oturduğun yerde dedim

Kızlar menu paylaştığımız bunu kendimiz mi ekleyip paylasiyoruz yani + koyup

En son paylaşım yapan kişi üzerinden alıntılayıp kendini ekliyorsun.

Herkes alıntı seklinde gidiyor.

Günaydın kızlar ,
Nisan ne kadar hızlı geçti değil mi ? Sadece bana mı öyle geldi . Mayıs ayı hepimiz için güzel geçer umarım Ben mayıstan iyi şeyler bekliyorum. . 1 Mayıs kutlu olsun .
Öğleden sonra buralarda olacağım.

Canim gecmis olsun annene onemli biseyi yoktur umarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım teşekkürler astım var annemde rutin kontroldü.

Cok guzell herkes farketmiss
Günaydın arkadaşlarrrrrr, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramımız kutlu olsunnn
Evettt herkesin kutlu olsun

Ooo neymis surprizin:))

Anladim canim gecmis olsunn

Gunaydin hatunlar...bugun tatiliz ama bnm ozel dersim var az sonra..herkesin 1 mayis isci ve emekciler vayrami kutlu olsun...

Kizlar cok kararliyim su an..dukan express diye bisi okudum.1 hafta p.tesi onu yapmaya karar verdim dukan yapanlar beni biraz bilgilendirebilir miii lutfennnn

Ooo neymis surprizin:))

eşime telefon alıcaz uzun zamandır bakıyorduk noe 3 mü alsam sony xperia z mi falan

Neyse dün eşimin şirketindeki bir üst yönetici bayan sony xperia z telini satmaya karar vermiş 1 yıl garantisi var cihazda hiç bir sorun yok

850 tl. eşim çok istedi alalım diye sonra bir anda nakit 850 vermeyelim bu ay gezicez fazlasıyla dedi vazgeçti.

Bende bütçeyi ayarladım iş arkadaşına haber verdim dedim söyle teli satan kadına teli ben alıyorum

eşimde o esnada bütçe hazı falan deyince kadına gitmiş tamam alıyorum demiş daha önce ben haber gönderdiğim için kadın" eşim başkasına sattı teli " dedi (ben dedirttirdim. )

Şimdi eşim o güzelim teli kaçırdığına fena bir şekilde yanıyor nasıl kahroldu bilemezsin ama teli akşam ben vericem aldım bile

O o kadar üzülürken elbette benimde içim kan ağladı ama yapacak bişi yok bugün yeterince mutlu olacakk

Tel iyi bir tel e piyasısınında altına satıyor kaçırmak istemedim

Öyle işte

Wayyyy çok romantikkk, film gibi olmuş, kadının hasısın vesselam be Zeynep

Kuzlar kacgundur yazamadim jusura bakmayin suanda telden giriyorum aksama bakucam gecmise bittim ben elbisem iptal olmus gelmiyo paramuzda iade edilmiyo dönünce bakucam msjlara

Wayyyy çok romantikkk, film gibi olmuş, kadının hasısın vesselam be Zeynep

cansın eyvallahhhh
bir reklam vardı öyle kadın hergün vitrinde ayakkabıya bakıyor sonra bir bakıyor yok eve bir geliyor eşi almış (sanırım böyleydi )

hakediyor be yavrum o benim için neler yapıyor ben bunu yapmısım çok mu ?

allah sevdiklerimizi hayatımızdan eksik etmesin yeter

Aminnn tatlım, aminnnn

Lucimm nerelerde ki acabaa :26::26: inşaallah bir sorun yoktur..Bilgisi olan var mı? belki ben gözümden kaçırmış olabilirim bir şeyler yazmışsa bilee :26:

.

canıııım çok şükür bi sorun yok tatlım buralardayım da koptum biraz sanırım, diyetten değil de topikten...iyiyim fıstığım 4 gün tatil haaaa, harikasın

tatlışım ben de seni ve tüm takım arkadaşlarımızı çook seviyorum, kıyamam sana, merak da edermiş :)

canıııım çok şükür bi sorun yok tatlım buralardayım da koptum biraz sanırım, diyetten değil de topikten...iyiyim fıstığım 4 gün tatil haaaa, harikasın

tatlışım ben de seni ve tüm takım arkadaşlarımızı çook seviyorum, kıyamam sana, merak da edermiş :)

hehehehhehe yerim bileeeee

Kızlar bu gün misafirliğe gidiyorum, uzunca bir aradan sonra ilk defa olucak bu ikramlar hakkında hiç bir bilgim yok ama size söz veriyorum, cuma arifesinde asla diyetime ve takımıma ihanet etmek yok hatta resimleyip yediğim miktarları da sizinle paylaşırım.. Böyle olursa daha dikkatli ve kontrollü olucağımı düşünüyorum

.

geçmişi okuyup anca geldiiim....

gamzem tatildeymiş, ohhh misss yan gel yat osman

zeyiiim çok tatlısın, sürprizin de şahane olmuş, Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık :)

sevdaaam hastalanmışsın bebişim, dikkat et kendine, havalar dengesiz

handecim anneciğin için hastaneye gitmişsiniz, sonrasındaysa rutin kontroller olduğunu yazmışsın, geçmiş olsun, olumsuz bir şeyler çıkmamıştır inşallah...Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

purmelalcim kardeşinin eğlencesini yapmışsınız veee sen iradene hakim olup yememişsin, tebrik ederim canııım. Bu arada Allah kavuştursun, sağ salim gidip vatani görevini tamamlayıp tez zamanda dönsün inşallah

hazoscum, express dukan da neymiş azıcık açıklasana tatlım merak ettim

toplightcııım, kaptanım,canım...bu cumadan itibaren beni 1 hazirana kadar izinli yazabilirsin tatlım...azıcık kendi halimde zayıflamaya çalışayın bu maraton yordu beni

spordan geldim acayip yorgunum, az dinleneyim müsadenizle...öptüm hepinizi

oy oy kıyamam ben sanaaaa....takımına da pek bi sadıktır :)

Ayyy harikaa bi sirprizz olacakk cok begenecek benceeee sasiracakk:)))

Canim 7 gunmus 1. Gun saf protein
2. Gun sebze ekleniyo 3. Gun meyve ekleniuo falan ama brnde dukan diyetini hic bilmiom ne yicem yani o yizden bnde bilenlerden yardim istedim yani saf protein gunu de ne kadar yicem mesela bilmiom

bi araştıralım bakalım canım bizim purmelal biliyor dukanı ona da danışmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…