Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili luci teşekkür ederim .anneminki kronik bi hastalık o nedenle devamlı dikkat etmesi gerekiyor .
Ne güzel sen sporunu yapmışssın luci ya ben 4-5 gündür sporu boşladım . buralarda havalar bozuk , dün dolu yağdı . Yürüyüşte yağmura yakalandım önceki günde. Yani yapmak istiyorum ama y6apamıyorum bi . :18: spor yapmayınca da bağırsaklarım yavaş çalışıyo . öyle yuvarlanıp gidiyorum luci .
bugün senin hesap mutfağı 17:30 da kapatacağım . madem spor yok bari beslenmem kısıtlı olsun di mi

zeycim ya sürprizlerle şuımartıyorsun eşini eşin çok şanslı

bu hafta degil bir tek bugun oldu, aciktim da aciktim ama ogun saatlerim kaydi biraz derslerden dolayi, ondan olabilir. neyse gun bitti kazasiz belasiz cok sukur. cuma'ya guzel sayilar gormek icin sabrediyorum. :)

sabret tatlım haklısın . 30 mayısa yeni hedef koymuşsun sabretmek şart

Sabah : 2 dilim domates,2 dilim peynir ve maruldan yapılmış sandviç (ekmek küçüktü )
Ara : 3 erik,
Öğlen : 1 karnıyarık+2 yk pilav+cacık
Ara : 1/2 salatalık
Akşam : 1 kepçe çorba+ Salata

Ara : Belki 1 porsiyon meyve yiyebilirm bilemiyorum

Su :2lt +devam
Spor : 30 dk yürüyüşcük

kaptana kolaylik olsun diye yarinki listeyi ekleyip kacicam kizlar. hepinize hayirli kandiller. insallah hayirlara vesile olur.

***5.TAKIM - 359.ETAP***

Gamze_M (63,80 )
luci-liu ( 69,00/)
yu_zey (60,30/)
Hnd (66,20/ )
Sevda_M ( 71,60/)
durumda( 57,60/ ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
hazos87 ( 52,8/)
ebbisss ( 78,90/)
elendil76 ( 98,10/ ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
gulanne (80,50/ ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
purmelal (78,50/)
vazgecmekyok (83,5/) 357. etapta kg bildirmeden ayrilmisti, kilosu 3'e bolundu.

5.TAKIM ORTALAMASI :

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)

toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+/+//)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+/+/+//)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+/+///)
ebbisss
elendil76 (+/-/+/+/+/+///)
gulanne(-/-/+////)
purmelal[/B]

Son düzenleme:

canım gelmiş geçmiş olsun Allah başka hastalık vermesin.... kuzum yaaa spora yükleniyorum bu ara evet çünkü çook keyif alıyorum spor yapmaktan, artık kolay kolay durabileceğimi zannetmiyorum..tadını aldım galiba spor yapmanın...eskiden işkence gibi gelirdi, şimdi uçarak gidiyorum, geliyorum anlamadım ki.... kapat kuzum kapat erken kapat...faydası var, zararı yok :)

çok güzel bir süpriz canım yaaaa
Kuzlar kacgundur yazamadim jusura bakmayin suanda telden giriyorum aksama bakucam gecmise bittim ben elbisem iptal olmus gelmiyo paramuzda iade edilmiyo dönünce bakucam msjlara
canım kötü olmuş welbisenin gelmemesi bi de parayı neden iade etmiyorlarmış?

tamam tatlım yarın o zaman bildirim yapmayacakmısın yoksa bildirim yapıp mı izne ayrılacaksın?

bende bugün komşularoımla pikniğe gittim herkes bişeyler hazırlamış bende 3 ayların başlangcı diye pişi yaptım götürdüm ilk defa hayatımda millet çok güzel olmuş dedi (bizim melekette 3 ayların başlangıcı pişi bayramı diye gecerdi) pişi ne diye sorana mayalı hamur kızartması öyle diyeyim

vazgeçmek yok canım ellerine sağlık listeyi hazırlamışsın bende onu hazırlayayım diye girmiştim

***5.TAKIM - 359.ETAP***

Gamze_M (63,80 )
luci-liu ( 69,00/)izinli
yu_zey (60,30/)
Hnd (66,20/ )
Sevda_M ( 71,60/)
durumda( 57,60/ ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
hazos87 ( 52,8/)
ebbisss ( 78,90/)
elendil76 ( 98,10/ ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
gulanne (80,50/ ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
purmelal (78,50/)
vazgecmekyok (83,5/) 357. etapta kg bildirmeden ayrilmisti, kilosu 3'e bolundu.

5.TAKIM ORTALAMASI :

off kaptancim, pisi peynirle o kadar guzel olur ki, aciktim simdi tam da tarti oncesi (pisi yapacak malzeme yok zaten de)

Menüm

Sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen
5 zeytin
1 küçük dilim kızarmış kepek ekmeği

Öğle: 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt

Ara: 3 adet nohut büyüklüğünde çikolata topu

Ara: (saat 15:00 gibi) 1 porsiyon kısır
1 dilim kek
7 sarma
1 poğaça
1 dilim evde yapılmış hafif pasta (sadece üzerine krem şanti sürülmüş)

Akşam: yok olmasın da zaten

Spor: 120 dk yürüyüş (hızlı tempo)
Su: 12 bardak

Dipnot: Misafirliğe gitmiştik, nefsime engel olamadım ve malesef yedim :26: çok özür dilerim

.

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)

toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+/+/+/)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+/+/+//)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+/+///)
ebbisss
elendil76 (+/-/+/+/+/+///)
gulanne(-/-/+////)
purmelal

.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun, çıkıyorum ben.. İnşaallah rabbim dualarınızı kabul etsin

canım skaın öyle birşey yapma tamam sen hakaret olarak görüyorsun ama o da onun kararı o yüzden biraz hoşgörmeye çalış eğer annene giderseniz işler uzar allah göstermesin dönülmez bir yola girersiniz o yüzden sen sesini çıkarma evdeki görevlerin neyse yap ama sende konuşma onunla sakinleşir bi süre sonra

Kaptanım anam karşı binada zaten saka yaptım ya o günden sonra kaç kere kustuk barıştık

İlk çocuk küçükken çok kavga ediliyor, evliliğin ilk yılları da öyle. Sonra herkes birbirini salıveriyor, alınmalar filan kalmıyor ortalıkta. Ancak bence çocuğa karışması sıkıntılı. Bir bebek için en iyi olanını anne bilir, bunu güzel bir dille anlatabilirsin, eşini en iyi sen tanırsın. Mesela benim eşim karışsa işine bak, çok biliyorsan hep sen bak derim anlar durumu :) Artık seninkine ne

İnan hiç bişey sokmuyo Cnm öyle desem ben daha iyi bakıyorum senden diye iddia eder sallamıyor artık napim az önce uyandı kız dedim salla çamaşır attım makineden ses çıktı uyanmış tam dalarken geldi çocuk uyumuştu hem gürültü yapıyor hemde bakmıyor çocuğa dedi gitti sonra devam paldır kültür hareket ediyomuşumda hiç dikkat etmiyomuşumda konuştu konuştu sustu

canım kötü olmuş welbisenin gelmemesi bi de parayı neden iade

Yok nette iade edildi yazıyormuş ama bi türlü gelmedi para hesabımıza

Herkese iyi kandıller yrn tartıda napcam bilmem hayırlısı artık 2gundur niyetliyım iftarda dün tawuklu salata yedım bu akşamda keten tohumu salata yedım bu arada düğün yaklaştı kna elbisem gelmiyor bugün kumaş aldık dikilecek inş yetişir heryeri gezdım 46 beden bile olmuyo ne hale gelmiştim çok üzüldüm üstelik ne kadar cok kılo verdım hala 46 bıle olmuyo neyse artık yrn görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…