- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.381
geçmişi okuyup anca geldiiim....
gamzem tatildeymiş, ohhh misss yan gel yat osman
zeyiiim çok tatlısın, sürprizin de şahane olmuş, Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık :)
sevdaaam hastalanmışsın bebişim, dikkat et kendine, havalar dengesiz
handecim anneciğin için hastaneye gitmişsiniz, sonrasındaysa rutin kontroller olduğunu yazmışsın, geçmiş olsun, olumsuz bir şeyler çıkmamıştır inşallah...Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
purmelalcim kardeşinin eğlencesini yapmışsınız veee sen iradene hakim olup yememişsin, tebrik ederim canııım. Bu arada Allah kavuştursun, sağ salim gidip vatani görevini tamamlayıp tez zamanda dönsün inşallah
hazoscum, express dukan da neymiş azıcık açıklasana tatlım merak ettim
toplightcııım, kaptanım,canım...bu cumadan itibaren beni 1 hazirana kadar izinli yazabilirsin tatlım...azıcık kendi halimde zayıflamaya çalışayın bu maraton yordu beni
spordan geldim acayip yorgunum, az dinleneyim müsadenizle...öptüm hepinizi
eşime telefon alıcaz uzun zamandır bakıyorduk noe 3 mü alsam sony xperia z mi falan
Neyse dün eşimin şirketindeki bir üst yönetici bayan sony xperia z telini satmaya karar vermiş 1 yıl garantisi var cihazda hiç bir sorun yok
850 tl. eşim çok istedi alalım diye sonra bir anda nakit 850 vermeyelim bu ay gezicez fazlasıyla dedi vazgeçti.
Bende bütçeyi ayarladım iş arkadaşına haber verdim dedim söyle teli satan kadına teli ben alıyorum
eşimde o esnada bütçe hazı falan deyince kadına gitmiş tamam alıyorum demiş daha önce ben haber gönderdiğim için kadın" eşim başkasına sattı teli " dedi (ben dedirttirdim. )
Şimdi eşim o güzelim teli kaçırdığına fena bir şekilde yanıyor nasıl kahroldu bilemezsin ama teli akşam ben vericem aldım bile
O o kadar üzülürken elbette benimde içim kan ağladı ama yapacak bişi yok bugün yeterince mutlu olacakk
Tel iyi bir tel e piyasısınında altına satıyor kaçırmak istemedim
Öyle işte
bu hafta degil bir tek bugun oldu, aciktim da aciktim ama ogun saatlerim kaydi biraz derslerden dolayi, ondan olabilir. neyse gun bitti kazasiz belasiz cok sukur. cuma'ya guzel sayilar gormek icin sabrediyorum. :)
zeycim ya sürprizlerle şuımartıyorsun eşinieşin çok şanslı
sevgili luci teşekkür ederim .anneminki kronik bi hastalık o nedenle devamlı dikkat etmesi gerekiyor .
Ne güzel sen sporunu yapmışssın luci ya ben 4-5 gündür sporu boşladım . buralarda havalar bozuk , dün dolu yağdı . Yürüyüşte yağmura yakalandım önceki günde. Yani yapmak istiyorum ama y6apamıyorum bi . :18: spor yapmayınca da bağırsaklarım yavaş çalışıyo . öyle yuvarlanıp gidiyorum luci .
bugün senin hesap mutfağı 17:30 da kapatacağım . madem spor yok bari beslenmem kısıtlı olsun di mi
çok güzel bir süpriz canım yaaaaeşime telefon alıcaz uzun zamandır bakıyorduk noe 3 mü alsam sony xperia z mi falan
Neyse dün eşimin şirketindeki bir üst yönetici bayan sony xperia z telini satmaya karar vermiş 1 yıl garantisi var cihazda hiç bir sorun yok
850 tl. eşim çok istedi alalım diye sonra bir anda nakit 850 vermeyelim bu ay gezicez fazlasıyla dedi vazgeçti.
Bende bütçeyi ayarladım iş arkadaşına haber verdim dedim söyle teli satan kadına teli ben alıyorum
eşimde o esnada bütçe hazı falan deyince kadına gitmiş tamam alıyorum demiş daha önce ben haber gönderdiğim için kadın" eşim başkasına sattı teli " dedi (ben dedirttirdim. )
Şimdi eşim o güzelim teli kaçırdığına fena bir şekilde yanıyor nasıl kahroldu bilemezsin ama teli akşam ben vericem aldım bile
O o kadar üzülürken elbette benimde içim kan ağladı ama yapacak bişi yok bugün yeterince mutlu olacakk
Tel iyi bir tel e piyasısınında altına satıyor kaçırmak istemedim
Öyle işte
canım kötü olmuş welbisenin gelmemesi bi de parayı neden iade etmiyorlarmış?Kuzlar kacgundur yazamadim jusura bakmayin suanda telden giriyorum aksama bakucam gecmise bittim ben elbisem iptal olmus gelmiyo paramuzda iade edilmiyo dönünce bakucam msjlara
geçmişi okuyup anca geldiiim....
gamzem tatildeymiş, ohhh misss yan gel yat osman
zeyiiim çok tatlısın, sürprizin de şahane olmuş, Allah mutluluğunuzu daim etsin fıstık :)
sevdaaam hastalanmışsın bebişim, dikkat et kendine, havalar dengesiz
handecim anneciğin için hastaneye gitmişsiniz, sonrasındaysa rutin kontroller olduğunu yazmışsın, geçmiş olsun, olumsuz bir şeyler çıkmamıştır inşallah...Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
purmelalcim kardeşinin eğlencesini yapmışsınız veee sen iradene hakim olup yememişsin, tebrik ederim canııım. Bu arada Allah kavuştursun, sağ salim gidip vatani görevini tamamlayıp tez zamanda dönsün inşallah
hazoscum, express dukan da neymiş azıcık açıklasana tatlım merak ettim
toplightcııım, kaptanım,canım...bu cumadan itibaren beni 1 hazirana kadar izinli yazabilirsin tatlım...azıcık kendi halimde zayıflamaya çalışayın bu maraton yordu beni
spordan geldim acayip yorgunum, az dinleneyim müsadenizle...öptüm hepinizi
bende bugün komşularoımla pikniğe gittim herkes bişeyler hazırlamış bende 3 ayların başlangcı diye pişi yaptım götürdüm ilk defa hayatımda millet çok güzel olmuş dedi (bizim melekette 3 ayların başlangıcı pişi bayramı diye gecerdi) pişi ne diye sorana mayalı hamur kızartması öyle diyeyim
vazgeçmek yok canım ellerine sağlık listeyi hazırlamışsın bende onu hazırlayayım diye girmiştim
canım kötü olmuş welbisenin gelmemesi bi de parayı neden iade
Yok nette iade edildi yazıyormuş ama bi türlü gelmedi para hesabımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?