Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Salı günkü menüm
Sabah Bir fincan kahve bir elma
Öğle bir elma iki kaşık yoğurt
Akşam 4 kaşık ıspanak bir elma.
Çarşamba günkü menüm
Sabah bir kahve iki elma
Öğle 3 elma
Akşam 2 elma 2 tavuk but haşlama bir dilim ekmek.
ekma diyetine devam regl gecikmesine rağmen 700 gr vermişim

Sen istediğin kiloya geldikten sonra bir dr kontrolünden geç hatta bir diyetisyene de gitmeni tavsiye ederim yediklerin çok az senin normal bir beslenme şekline adapte olman lazım sağlıklı bir hamilelik için

hamile kalmayı düşünmüyorumki 48 falan olayım ancak isteyeceğim yediklerim hep az canım ben çok iştahsızım eziyet bana yemek yemek

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Salatalık domates
Ara yok
Öğle
1 küçük tabak semizotu
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma, 1 portakal
Ara
Activia ve 3 kare bitter :)
Akşam
4 ızgara köfte
3-4 parça fırında patates
Bol salata
3 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara
Form çayı
Spor yarım saat yürüyüş
Su
3 litre

Son düzenleme:

Canim benim ilk hedef 56 sonrasida 53
Yani yol uzun bunlar haftalik hedefler asil ceza buyuk oda % 2 lik aylik hedefte

***5.TAKIM - 359.ETAP***

Gamze_M (63,80/63,60/0,20/%0,31 )
luci-liu ( 69,00/69.00/ 0 /%0 ) sabit-izne ayrıldı
yu_zey (60,30/60,00/0,30/%0,50)
Hnd (66,20/66,00/0,20/%0,30 )
Sevda_M ( 71,60/71,00/0,60/%0,84)
durumda( 57,60/ 57,10/0.5/%0,43) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
hazos87 ( 52,80/52,50/0,30/%0,57)
ebbisss (78,90/77,00/1,90/%2,41)
elendil76 ( 98,10/95,80/2,3/%1,17 ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
gulanne (80,50/79,4/0,55/%0,68 ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
purmelal (78,50/77,10/1,40/%1,78)
vazgecmekyok (83,5/81,5/ 2 /%80/) 357. etapta kg bildirmeden ayrilmisti, kilosu 3'e bolundu.

5.TAKIM ORTALAMASI:%0,82

Takıma yapıştırmıştım ama burayada yapıştırayım tatlım kıskandım bende öpücük istiyorum

istediğin öpücük olsun tatlım

Selam kızlar
Herkese hayırlı Cumalar
Mutlu bildirimleriniz olsun inşallah...
Ben pc başına ancak geçebildim dün tatildi diyet güzel gidiyor bakalım 1 ay sonra inşallah ben de aranıza güzel haberlerle dönmek istiyorum
Nasılsınız?

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen olduysa da üzülmesin haftaya telafi eder
Hepinize sevgiler...

Hoşgeldin kardeş takımdan diyetdaşım
Ellerinize sağlık arkadaşlar - sweetdimple istediğin öpücük olsun

gunaydin lily'cim :) insallah cok guzel haberlerle goruruz ikimiz de haziran'i :) sen izinden doneceksin ben izne cikacagim galiba. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Luci izin boyunca da spor yapacaksın di mi? Bırakmazsın biliyorum.

gunaydin lily'cim :) insallah cok guzel haberlerle goruruz ikimiz de haziran'i :) sen izinden doneceksin ben izne cikacagim galiba. :)

Günaydın :))
İnşallah eksileri görelim de izinli ol nolcak nasılsa her gidişin bir dönüşü olacak değil mi? Bu arada senin bugün bildirim yaptığını fark ettim izne devam edeceğini düşünmüştüm

Bu arada konuya cevap yazma, profildeki yazıların ana başlıkları falan grimsi bir mavi renge döndü şimdi cevap yazarken birden değiştiğini fark ettim, sitede çalışmalar var Ama bazı ayarlar bozulmuş gibi sanki... İsmin altına profili mesajları diye normalde tıklayınca gelen öğeler yerleştirilmiş

Son düzenleme:

Merhaba lily :) inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız bu hafta motivasyon arttı yine yaşasınnn :):)
Ben iyiyim reglimden dolayı karnım ağrıyo birazcık canim. Sen izinde misin? Neden izindesin ,1ay sonra mı bitecek iznin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya evet, bi guzellesmis site :) yok iznim bugun bitiyor. bir kararsiz kalmistim uzatsam mi diye ama takim icin de benim icin de donmek iyi olacak. elma diyeti yapacagimi zaten yazmistim daha once. menulerin basina da eklerim elma diyetindeyim diye karbonhidrati cok olmus diye yorumlar gelmez umarim.

herkes güzel kilo vermiş ben hariç=))) kaptancım ben p.tesi su dukan expressi anlayabilirsem uygulayacağım ve haftaya mezun olacağimm=))))))

Tebrikler Canimmmmmmm :) 😄🌹🌹🌹 çok sevindim

Dukan Express ne ?ben dukan yapıyorum da

Renkler harika olmuş yalnız

Kizlarrr vazgecmekyok arkadssimizin yuzdesini ortak paylasimda 0, 80 yerine % 80 olarak paylasmissiniz küçük bir ayrinti dilerseniz düzeltin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…