Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bir ay önce izne ayrıldım ya bu ay da yoğunum şehir dışına çıkma durumum var devamlı izin kullanmaktansa iznimi uzatmayı uygun gördüm bir de motivasyonum düşmüştü neyse ki bu hafta toparladım - Haziranda bildirimlerimle geri dönmeyi planlıyorum Handeciğim

Kizlarrr vazgecmekyok arkadssimizin yuzdesini ortak paylasimda 0, 80 yerine % 80 olarak paylasmissiniz küçük bir ayrinti dilerseniz düzeltin
Ben de biraz önce fark ettim de site yapılanırken yazamadım yüzde 80 değil 0,80dir diyecektim sen yazmışsın kardeş takım teşekkürler

ay ben yanlis yazmisim yuzdemi de ondan olmus, ikiye bolmustum, sonra uce bolerken silerken 0, kismini da silmisim.

Yok demezler canım sonuçta belli kuralları olan bir diyet uyguluyorsun

Renkler harika olmuş yalnız

ben ilk etapta beğenemedim de şimdi güzel, düzelmiş biraz önce karman çormandı cevap yazmak bile sorundu hemen düzeltmiş sağolsun yönetim

bu sabah diyet ekmek, diyet peynirli tost ile guzel bir kahvalti yaptim, ozledigimden midir bilmem cok guzel geldi bana tost

elma diyetinden sonra da iki gunluk detoksu bi denemek istiyorum, bakalim ne kadar faydasini gorebilecegim, gorebilecek miyim.

Herkesciklere selammm

Yoğun bir haftanın yoğun bir günündeyim çok şükür bugün son iş günü ama bende son buldum artkınnn

Gözlerim bozuk nromal günlerde gözlük kullanmıyorum ancak şirkette mecburen kullanıyorum xaten gözlük yoksa o gün çalışmamın anlamı yok oldukça verimsiz olurum çünkü

Bugünde 9a kadar çalışıyorum malesefki bu hafta yeme düzenim bu düzensiz çalışma saatlerinden dolayı berbat ama inşallah önümüzdeki hafta düzene girecek

Buna rağmen 300 gramda olsa kilo vermiş olmak beni mutlu etti.

Bu arada sitenin renkleri harika zaten bu ton maviye bayılırım

Şimdi bir kaç alıntı yapıp kaçacagım

Öpüldünüz sevgiyle kalınn

Not : Bugün kendime izin verdim yemek konusunda dikkatli olmayacagım nefsim körelsin biraz

A dostlar kilo veren herkesi cani gönülden tebrik eder takımımızı yine bu sekilde görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim.

Kızlar öncelikle takımımıza hoşgeldiniz.

2-3 hafta boyunca sabit kiloda kalıp o kadar zaman sonra da 100'er 200'er gram verebilmiş biri olarak sizleri anlıyorum ve kendinizi suçlamayın diyorum .
Olur böyle seylerrrr elbette sizlerde biliyorsunuz böyle seylerin olduğunu helede hedef kilaya yakınken kendimizi şımartmak o heyecan bizi böyle seylerede sürükleyebiliyor. E hedef kiloya yakınken o kilolar dahada zor gidiyor bu nedenle kilo verilememesi doğal hale geliyor.

Ben çok şükür kırdım o zinciri umarım sizlerde bir sonraki hafta kilo kaybı yaşayarak mutluluğa kavuşursunuz.

Sağlıkla kalın

Kızlar kim İsveç yapıyordu nasıl dayanabilirmiyim ben 15 gün kaldı düğüne biraz hızlı vermem lazım spor yapamam herhalde hiç bişi yenmiyo ya bugünde niyetliyım Pazartesi başlıcam İsveç'e ölmem inşallah

Son düzenleme:
ERİĞİM DÜZELTMEMİ YAPTIM TATLIM
teşekkür ederim

kızlar sitede değişiklik olmuş yaa yanlış yere mi geldim dedim bir anda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Luci izin boyunca da spor yapacaksın di mi? Bırakmazsın biliyorum.

yok tatlım bırakır mıyım hiççç :) arttırarak devam hatta diyete de devam ama farklı şekillerde...

süpper olmuş site, baygınlık gelmişti o pembeden :) hayırlı uğurlu olsun hepimize

ben yaptım beni zorlamadı faydasını gördüm ama sonra aldım birazını.

ama luci almadı ben tutamadım sağlık sorunu yaşadım malaesef

Ve regl oldum oh kilolar gitmeden gelmesin bebiş:)

hakkınızda hayırlısı olsun cnm

Sendemi elma:) kaçıncı gün.sırf elmamı yiyorsun kilo kilo

elma diyetinin faydasını görenler olmuşmu acabaaa

kızlar nasıl gidiyor.

liliycim ya özletme çok girebildiginde gir arada çok ozletme kendini şekerim :)

Ebbisss merhaba :) öncelikle Allah kabul etsin :) canim Isvec o kadar da agir degil korkma ben eskiden yapmistim bu hafta yapmayi dusunuyorum.çunku kilo vermem birazcik hizlansin istiyorum. Eğer yapmaya karar verirsen devami gelir :) sonuçta dugune az kalmiş ve diger arkadaslar yapabildigine gore sen de yapabilirsin. Neden olmasin :)

Ben de yeni bir diyet türü istiyorum, dukan uygunmuş gibi geliyor. Ben liste bazında besleniyorum ve haftada ortalama 1 kg veriyorum hızlı kilo vermek de istemiyorum ama bir değişikliğe ihtiyacım var. Yoğurt diyeti de olabilir aslında. Dukanda sınırsız protein vs var ya ondan yakın geldi. Bir süre sonra yine listeme döneceğim ama bir çeşitlilik iyi gele ce k. Önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…