- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.461
Ben bir ay önce izne ayrıldım ya bu ay da yoğunum şehir dışına çıkma durumum var devamlı izin kullanmaktansa iznimi uzatmayı uygun gördüm bir de motivasyonum düşmüştü neyse ki bu hafta toparladım - Haziranda bildirimlerimle geri dönmeyi planlıyorum HandeciğimMerhaba lily :) inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız bu hafta motivasyon arttı yine yaşasınnn :):)
Ben iyiyim reglimden dolayı karnım ağrıyo birazcık canim. Sen izinde misin? Neden izindesin ,1ay sonra mı bitecek iznin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de biraz önce fark ettim de site yapılanırken yazamadım yüzde 80 değil 0,80dir diyecektim sen yazmışsın kardeş takım teşekkürlerKizlarrr vazgecmekyok arkadssimizin yuzdesini ortak paylasimda 0, 80 yerine % 80 olarak paylasmissinizküçük bir ayrinti dilerseniz düzeltin
Yok demezler canım sonuçta belli kuralları olan bir diyet uyguluyorsunya evet, bi guzellesmis site :) yok iznim bugun bitiyor. bir kararsiz kalmistim uzatsam mi diye ama takim icin de benim icin de donmek iyi olacak. elma diyeti yapacagimi zaten yazmistim daha once. menulerin basina da eklerim elma diyetindeyim diyekarbonhidrati cok olmus diye yorumlar gelmez umarim.
Renkler harika olmuş yalnız
Yok demezler canım sonuçta belli kuralları olan bir diyet uyguluyorsun
ben ilk etapta beğenemedim de şimdi güzel, düzelmiş biraz önce karman çormandı cevap yazmak bile sorundu hemen düzeltmiş sağolsun yönetim
***5.TAKIM - 359.ETAP***
Gamze_M (63,80/63,60/0,20/%0,31 )
luci-liu ( 69,00/69.00/ 0 /%0 ) sabit-izne ayrıldı
yu_zey (60,30/60,00/0,30/%0,50)
Hnd (66,20/ )
Sevda_M ( 71,60/71,00/0,60/%0,84)
durumda( 57,60/ 57,10/0,0,25/%0,43) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
hazos87 ( 52,80/52,50/0,30/%0,56)
ebbisss (78,90/77,00/1,90/%2,41)
elendil76 ( 98,10/95,80/1,15/%1,46 ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
gulanne (80,50/79,4 ) 358. etapta bildirim yapmamisti, kilosu ikiye bolundu.
purmelal (78,50/77,10/1,40/%1,78)
vazgecmekyok (83,5/81,5/0,67/%80/) 357. etapta kg bildirmeden ayrilmisti, kilosu 3'e bolundu.
5.TAKIM ORTALAMASI :
yüzde hesaplamasını bilmiyorum:26:
Günaydın
Ben 3.takim kaptani erigim
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler
Günaydınlar, ben 3. takım üyesiyim; bu hafta hedefim olan 62,5'a ulaşamadım 63'te kaldım,sadece 300 gr verebildim, kendimi ifşa etmeye geldim..
Daha güzel kilo verebilecekken veremedim; hepsi benim yüzümden oldu, güzel spor yaptım ama güzel de yedim; dün 1 dilim tiramisu yedimdaha önce de baldır, tuzdur ufak da olsa kaçamaklarım oldu; zararım kendimeydi. Takımımdan özür diliyorumm. Telafi edeceğimm.
Herkese güzel yarışmalar, bol eksili tartılar dilerim
Kızlar kim İsveç yapıyordu nasıl dayanabilirmiyim ben 15 gün kaldı düğüne biraz hızlı vermem lazım spor yapamam herhalde hiç bişi yenmiyo yabugünde niyetliyım Pazartesi başlıcam İsveç'e ölmem inşallah
bu sabah diyet ekmek, diyet peynirli tost ile guzel bir kahvalti yaptim, ozledigimden midir bilmem cok guzel geldi bana tost
elma diyetinden sonra da iki gunluk detoksu bi denemek istiyorum, bakalim ne kadar faydasini gorebilecegim, gorebilecek miyim.
Hoşgeldin kardeş takımdan diyetdaşım
Ellerinize sağlık arkadaşlar - sweetdimple istediğin öpücük olsun
istediğin öpücük olsun tatlım
Sendemi elma:) kaçıncı gün.sırf elmamı yiyorsun kilo kilo
Kızlar kim İsveç yapıyordu nasıl dayanabilirmiyim ben 15 gün kaldı düğüne biraz hızlı vermem lazım spor yapamam herhalde hiç bişi yenmiyo yabugünde niyetliyım Pazartesi başlıcam İsveç'e ölmem inşallah
hayir canim, bugun basladim, normal kahvalti ile baslayip elma ile devam eden diyeti uygulayacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Luci izin boyunca da spor yapacaksın di mi? Bırakmazsın biliyorum.
Ve regl oldum oh kilolar gitmeden gelmesin bebiş:)
Sendemi elma:) kaçıncı gün.sırf elmamı yiyorsun kilo kilo
Ben bir ay önce izne ayrıldım ya bu ay da yoğunum şehir dışına çıkma durumum var devamlı izin kullanmaktansa iznimi uzatmayı uygun gördüm bir de motivasyonum düşmüştü neyse ki bu hafta toparladım - Haziranda bildirimlerimle geri dönmeyi planlıyorum Handeciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?