- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.481
yapın sevgili dostlarım karatay yapın, dukan yapın, lahana yapın, elma yapın, isveç yapın...
zamanında ben de yaptım hatta karatay yapıp ekmek makarna pilav yemiyorum diye de çoooook topa tutuldum, ama sap döner, keser döner, gün gelir hesap döner demiş atalarımız, ne de güzel demiş :)
ben tüm yöntemlerden de fayda gördüm, inşallah sizler de mutlu sağlıklı şok diyet süreçleri geçirip bir an önce kurtulun fazlalıklardan,zira yaz kapıya dayandı :) ama özellikle sıcakların bastırdığı şu günlerde lütfen kendinize dikkat edin,bu tarz diyetler özellikle sıcaklarda zorlayıcı olabiliyor
öptüm hepinizi
Ben de yeni bir diyet türü istiyorum, dukan uygunmuş gibi geliyor. Ben liste bazında besleniyorum ve haftada ortalama 1 kg veriyorum hızlı kilo vermek de istemiyorum ama bir değişikliğe ihtiyacım var. Yoğurt diyeti de olabilir aslında. Dukanda sınırsız protein vs var ya ondan yakın geldi. Bir süre sonra yine listeme döneceğim ama bir çeşitlilik iyi gele ce k. Önerilerinizi bekliyorum
Ebbisss merhaba :) öncelikle Allah kabul etsin :) canim Isvec o kadar da agir degil korkma ben eskiden yapmistim bu hafta yapmayi dusunuyorum.çunku kilo vermem birazcik hizlansin istiyorum. Eğer yapmaya karar verirsen devami gelir :) sonuçta dugune az kalmiş ve diger arkadaslar yapabildigine gore sen de yapabilirsin. Neden olmasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahahhaa burnuma bişi kokuları geliyor dilimin ucunda ahanda cıkacakkk ama içeri kaçtı
sağol kuzum önerler için
bu hafta 6 günlük bnde başlıcamm handecim birlikte başlayalımmı ???
rica ederim hayatım ne demek :) ben de hep destek, tam destek...sen isveç yapacak birini mi arıyorsun bakiiim, ben eşlik ederim sana, hiç yalnız bırakır mıyım kuzuuum, pzt den itibaren başlayalım o halde... bıktım gerçi salata, et, tavuk ve yumurtadan ama sen iste yeter ki
Bir bakayım napıyosunuz dedim ama aşağıda esmeri gördüm kız nerelerdesin neler yapıyorsunnnnn???
cansın cannn o zaman yine ve yeniden isveçe başlıyoruzzzzzz
öyle olmuş :) gitmeyeydi iyiydi özlemiştik kendisiniesmer kacmis
az ama dengeli bir menü - sen ayça kaya yapmıyorsun değil mi?Bugunku menumu yazayım :)
Kahvaltı 1dilim çavdar ekmeği yumurtalı omlet yarım dilim kaşar
Ara az şekerli Türk kahvesi :)
Öğlen 1 dilim etimek semizotlu misirli salata yanina 2ceviz, yarım elma
Akşam 1kepçetarhana çorba 1kabak dolması 2 yk yoğurt
Su 2 lt Spor Yok
cansın cannn o zaman yine ve yeniden isveçe başlıyoruzzzzzz
önümüzdeki hafta isveç yapıyorsunuz demekk??? bol bol et yoğurt yani... hadi bakalım kazanız mubarek olasen de öyle kuzuuum, pazartesi kalan 7 günümüz için başlıyoruz o halde :)
önümüzdeki hafta isveç yapıyorsunuz demekk??? bol bol et yoğurt yani... hadi bakalım kazanız mubarek ola
evet kısmetse başlayacağız...yalnız isveçte malesef yoğurt yoktur ( 1 haftada sadece 100+100 , 200 gr yoğurt verir) , bol et ve salataya talim bi de yumurta... hayırlısı artık...
hadi yacahilliğime ver bilmiyordum:26:
teşekkür ederimestağfurullah, menülere ilgin olduğu için bilgilendireyim istedim arkadaşım :)
evet kısmetse başlayacağız...yalnız isveçte malesef yoğurt yoktur ( 1 haftada sadece 100+100 , 200 gr yoğurt verir) , bol et ve salataya talim bi de yumurta... hayırlısı artık...
Luci bende isvec yapmak istiyorum beraber yapsak daha iyi gaza gelirm daha kolay alisirim. ne zaman basliyosunuz. Pazartesi mi?
sen de öyle kuzuuum, pazartesi kalan 7 günümüz için başlıyoruz o halde :)
öyle olmuş :) gitmeyeydi iyiydi özlemiştik kendisini
az ama dengeli bir menü - sen ayça kaya yapmıyorsun değil mi?
önümüzdeki hafta isveç yapıyorsunuz demekk??? bol bol et yoğurt yani... hadi bakalım kazanız mubarek ola
Luci bende isvec yapmak istiyorum beraber yapsak daha iyi gaza gelirm daha kolay alisirim. ne zaman basliyosunuz. Pazartesi mi?
Ben yaptım canım dayanırsında gelinliğin pot durmazmı kqç kilosun
handecim menün var değil mi yarın ya da pazar alışverişini yapmanı öneririm canım...ıspanak bulamazsan karnabahar da olabiliyor...biftek yerine tavuk göğüs de yenebiliyor canım bilgin olsun... zeyim senin aklına gelen öneri var mı fıstık?
Cnm düğün kız kardeşimin
Ebbisss merhaba :) öncelikle Allah kabul etsin :) canim Isvec o kadar da agir degil korkma ben eskiden yapmistim bu hafta yapmayi dusunuyorum.çunku kilo vermem birazcik hizlansin istiyorum. Eğer yapmaya karar verirsen devami gelir :) sonuçta dugune az kalmiş ve diger arkadaslar yapabildigine gore sen de yapabilirsin. Neden olmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?