- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.501
olur canım sen ben zeynep pazartesi başlayalım o halde :) birbirimize destek oluruz...
rica ederim hayatım ne demek :) ben de hep destek, tam destek...sen isveç yapacak birini mi arıyorsun bakiiim, ben eşlik ederim sana, hiç yalnız bırakır mıyım kuzuuum, pzt den itibaren başlayalım o halde... bıktım gerçi salata, et, tavuk ve yumurtadan ama sen iste yeter ki
rica ederim hayatım ne demek :) ben de hep destek, tam destek...sen isveç yapacak birini mi arıyorsun bakiiim, ben eşlik ederim sana, hiç yalnız bırakır mıyım kuzuuum, pzt den itibaren başlayalım o halde... bıktım gerçi salata, et, tavuk ve yumurtadan ama sen iste yeter ki
Tamam lucicim ve zeycimm o zaman ben de varım. Ama sizin son 7 gün benim 14 gün olcak dimi yapabilsem de 4-5 kilo gitse keske. Bir arkadasim 14 gunde 5kilo vermis ve geri de almamis :) madem iki hafta az yogurt yiycem madem haftasonu yogurtlu bisiyler tuketiyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende başlıyorum İsveç'e hep birlikte yapalım o zaman banada destek olun kızlaaarrr
Tamam lucicim ve zeycimm o zaman ben de varım. Ama sizin son 7 gün benim 14 gün olcak dimi yapabilsem de 4-5 kilo gitse keske. Bir arkadasim 14 gunde 5kilo vermis ve geri de almamis :) madem iki hafta az yogurt yiycem madem haftasonu yogurtlu bisiyler tuketiyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende başlıyorum İsveç'e hep birlikte yapalım o zaman banada destek olun kızlaaarrr
zaten biz de 1. günden başlayacağız...toplamda 13 gün sürüyor... bakarsın tamamlarız biz de bu sefer, ne dersin zeyim?
öyle olmuş :) gitmeyeydi iyiydi özlemiştik kendisini
az ama dengeli bir menü - sen ayça kaya yapmıyorsun değil mi?
önümüzdeki hafta isveç yapıyorsunuz demekk??? bol bol et yoğurt yani... hadi bakalım kazanız mubarek ola
handecim menün var değil mi yarın ya da pazar alışverişini yapmanı öneririm canım...ıspanak bulamazsan karnabahar da olabiliyor...biftek yerine tavuk göğüs de yenebiliyor canım bilgin olsun... zeyim senin aklına gelen öneri var mı fıstık?
gel canım, hep birlikte yapalım, pazartesi başlıyoruz, alış verişini yap başlayalım hep birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?