Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olur canım sen ben zeynep pazartesi başlayalım o halde :) birbirimize destek oluruz...

Tamam lucicim ve zeycimm o zaman ben de varım. Ama sizin son 7 gün benim 14 gün olcak dimi yapabilsem de 4-5 kilo gitse keske. Bir arkadasim 14 gunde 5kilo vermis ve geri de almamis :) madem iki hafta az yogurt yiycem madem haftasonu yogurtlu bisiyler tuketiyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende başlıyorum İsveç'e hep birlikte yapalım o zaman banada destek olun kızlaaarrr

Bende başlıyorum İsveç'e hep birlikte yapalım o zaman banada destek olun kızlaaarrr

zaten biz de 1. günden başlayacağız...toplamda 13 gün sürüyor... bakarsın tamamlarız biz de bu sefer, ne dersin zeyim?

zaten biz de 1. günden başlayacağız...toplamda 13 gün sürüyor... bakarsın tamamlarız biz de bu sefer, ne dersin zeyim?

Kizlarrr ptesi 4umuz basliyoruz o zamannn

Lucimmm duruma gore 13 gun tamamlariz ama biliyorsun haftasonu biraz dusunduruyor yahuu :)

Yok liliycim ayça kayayı tv de görüyorum ama listelerini pel bilmem. Onun menulerine mi benzemiş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menüm

Sabah: yarım elma + yarım muz + 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık yulaf ezmeli salata.

Öğle: yarım çay bardağı sarı leblebi + yarım muz

Akşam: 2 tavuk incik + 3 köfte + 4 yeşil biber (ızgara) 1 domates ve 1 salatalık

Ara: 1 orta boy dondurma + yarım paket bisküvi + 1 avuç badem (kabuklu)

Spor: 1 saat yürüyüş + 45 dk. eliptik
Su: 12 bardak

Dipnot: akşam yemeğimden sonraki aradan hiç memnun kalmadım ama eşimle birlikte tv keyfi yapalım dedik, oldu gitti :26:

Artık tökezlediğim yerde, kalkıp yoluma devam etmesini biliyorum, özetle yarın kaldığım yerden son sürat devam..Sağlıklı ve düzenli beslenerek

.

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)

toplight(///////)
Gamze_M (+///////)
luci-liu (///////)
yu_zey ( ///////)
Hnd (///////)
Sevda_M (///////)
durumda (///////)
hazos87(///////)
ebbisss (///////)
elendil76 (///////)
gulanne(//////)
purmelal(///////)

.

lucicim ben de tam menüye bakıyordum neler almam gerekir diye iyi ki yazmışsın. ıspanağım var da göğüs almam gerekir.Yarın halledeceğim alışverişi canım Perşembe günü de pazarıma gider güzelce karnabahar da eklerim dolabıma. 2. gün öğlen salam var , benim kırmızı etle aram yoktur karışık etleri salam sosisi hiç sevemem. onu nasıl yapsam lucim , zeycim ne yapıyım ?

selamlar 5. takim :) hemen menumu yazayim. bildiginiz uzere izne ayrilmadan evvel biraz diyet motivasyonum dusmustu. rutinleri seviyorum ama bir 3 aydan sonra ara verip degisiklik yapmam gerekiyor. simdi birkac gun elma diyeti uygulayayim dedim, amacim sok bir kilo vermek degil, tamamen kendi saglikli, dengeli ideal diyetime daha bir motivasyonla donmek. yani amacim psikolojimi soklamak. uzun sure yapilirsa tabii cok sagliksiz ve kesinlikle tavsiye etmeyecegim bir diyet bu elma diyeti, ancak birkac gunde sorun olmayacagini dusunuyorum, zaten bitirdikten sonra birkac gun protein-yogun beslenerek eksigi telafi edecegim.

yine de her yoruma, elestiriye acigim tabii. zira elestiri kaldiramayacak ya da gelecek yorumlardan incinecek biri degilim cok sukur. :)

2 mayis menum:

sabah: 2 dilim uno denge light+bir dilim light peynirli tost (hmmmm nefisti ozlemisim tost yapmayi) 3 kucuk domates, 1 salatalik, 1 carliston, biraz maydonoz, biraz dereotu, biraz limon suyu.

sonrasinda gun boyu araliklarla 4 elma, 5 kokteyl domates, 1 salatalik. (aslinda daha fazla elma yiyecektim ama gec kalkinca ve isler gucler yuzunden bu kadar olabildi)

su: 3 litre civari

spor: 17.5 km 3,5 saat yuruyus. (aslinda ben 8 km yuruyup donecektim hatta yurdun onunden gecerken 6 km olmustu, 1 km yurudum, geri donup 8'e tamamlayacaktim ki biir arkadasla telefonda konusmaya basladik, laf lafi acti ve 2.5 saat daha yurumusum. hep bu arkadasin sucu )

yeniden ekleyelim paylasim raporlarini.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (+//////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)

Dünkü menüm
Sabah
Yulaf ezmesi yumurta ve light süt ile krep
Lor peyniri
Domates Salatalık
Öğle
Tavuk ciğeri 1 domates ayran
Ara
1 dilim ekmek peynir dereotu maydanoz
Ara
Activia
Akşam
4 kaşık y mercimek yemeği
1 küçük kabak dolması salata Yoğurt
Spor 50 dakika zumba ve biraz da dumbılla kol hareketleri
Su 3 litreden fazla

Ben de 1 ay süreyle Karatay tipi beslenme yapmaya karar verdim. Dukan hem masraflı light süt peynir vs, hem de kabızlık yapıyormuş ki zaten sıkıntı oluyor zaman zaman bu konuda. Ara öğün yapmaktan okula sürekli bir şeyler taşımaktan çok sıkıldım. Sabah güzel bir kahvaltı edip okula sadece biraz kuruyemiş götüreceğim öğle yemeğini evde yiyeceğim.
Umarım herkes için iyisi olur.

ARKADASLAR!

Lutfen herkes hem paylasimlarini duzenli yapip takim kurallarina uysun, hem de paylasim raporlarini gun gun geciktirmeden doldursun. Mesja sayisi konusunda lutfen Turkiye saatiyle 24:00'ten sonra 24 saat icinde takima yazdiginiz toplam mesaj sayisini yazin. Takimda paylasim malesef yine yetersiz seviyelerdeydi gectigimiz hafta. Herkesin bir kendi eksigini gormesi acisindan bu sayilari kendisinin toplayip tabloya girmesi gerekiyor. Lutfen geciktirmeyin. Cuma oldugunda herkes 7 gunluk raporunun tamamlanmis olmasi gerekiyor.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (+//////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…