- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.841
Bu arada dukan diyetim iyi gidiyor.arada kaçamaklarım oluyordu fazla verememistim bu yüzden mama dün hiç kaçamak yapmadik. Artık yapmayacağım. Bir arkadaşım da dukan a başladı. Birbirimize destek olacağız.
Bu arada yeşil kahve deneyen var mı kizlar?
Dün aktardan çekilmemis yeşil kahve aldım. Cekilin ce yada pisirince etkisi azalıyormus. Adam dediki her yemekten önce 6 tanesini suyla tutacaksin. Hem.istah kesiyor hem vücuttaki yağları parçalar. Antioksidan etkisi çok fazla dedi.
Aldım bakalım bugün baslayacagim.diyetle beraber kullaninca haftada 3 kilo verenler olmuş. Ne derece doğru bilmiyorum
Günaydın arkadaşlarrrbenim bünye alışık sanırım 3 öğün yemeğe, hiç zorlanmıyorum isveçte çokk sevdim hattaa, sanırım mezuniyet kiloma düşücem ve belki 6 günde bırakırım
.
Gunaydin:))) dayanirsiniz siz masallahhiniz var iradeniz yaniiKızlar günaydın İsveç'te 3. Gun başladı bakalım nasıl dayancam 3 Ogün yemeğe
Gauet guzel menunn canimGünaydın kızlar
Önce pazartesi menüsü
Sabah
Biberli peynirli omlet dukan ekmeği ve şekersiz cay
Öğlen
Haşlanmış baharatlanmis tavuk ve yoğurt
Aksam
Kırmızı et.(güvence koyup fırına verdim.) Ve taze fasulye yemeği
Dünkü menum
Sabah
Dukan ekmeği light peynir bir dilim hindi selamı ve şekersiz çay
Öğlen
Izgara et salata ve yogurt
Aksam
Izgara et salata ve ayran
Su miktarı 3 litre
2 fincan sütlü kahve
1 fincan yeşil çay
Birkaç bardak da normal şekersiz çay içtim.
Pazartesi izin günümdü spor yapamadım evde temizlik yaptim.sali yani dün 1 saatten fazla yürüdüm.
Iyi bari bakicidan skintin olmasin..hmmm ne yaptilar ki bilemedim..eger bilmeleri gereken cuddi bir konuysa hemen bilgilendir.Canim dün yeni bakıcı ya başladık şimdilik iyi gibi çok şükür .ogrencilerimle ilgili .ya dün mahvoldum. Iki ogrencim hoş olmayan olaylara bulaşmış lar.bu4ada aciklayamayacagim. Bugün velilerini bilgilendirmem gerek.nasil anlaticam insanlara bilmiyorum. Yazık ya..Gençlik gerçekten çok kötü yollara gidiyor
Yaa cok duydum bnde ama bi iki ay once gittim aktara almak icin cekilmis paketli vardi..paletlileri de almayin diyorlar icine zayiflama hapi gibi seylrr koyuyorlarmis cektirin gozunuzun onunde diyorlar.o yuzden almadim.sonra da bir daha bakmadim.suda bekletmeyi duymamistim ama..Bu arada dukan diyetim iyi gidiyor.arada kaçamaklarım oluyordu fazla verememistim bu yüzden mama dün hiç kaçamak yapmadik. Artık yapmayacağım. Bir arkadaşım da dukan a başladı. Birbirimize destek olacağız.
Dün aktardan çekilmemis yeşil kahve aldım. Cekilin ce yada pisirince etkisi azalıyormus. Adam dediki her yemekten önce 6 tanesini suyla tutacaksin. Hem.istah kesiyor hem vücuttaki yağları parçalar. Antioksidan etkisi çok fazla dedi.
Aldım bakalım bugün baslayacagim.diyetle beraber kullaninca haftada 3 kilo verenler olmuş. Ne derece doğru bilmiyorum
Gunaydinn gamzeeeGünaydın arkadaşlarrrbenim bünye alışık sanırım 3 öğün yemeğe, hiç zorlanmıyorum isveçte çokk sevdim hattaa, sanırım mezuniyet kiloma düşücem ve belki 6 günde bırakırım
.
Gunaydin sevdaaaa
Merhaba arkadaşlarrokuldan çıktım ve hemen buraya geldimm, Sakarya acayip soğukk :18::18::18:
Nasılsınız bakalım, şimdilik meb'deki işim bitti yarın normale dönüyorum, diyetim son gaz gidiyorböyle devam edersem bu hafta mezunum eğer 60 a çekmezsem
Kızlar beni de takıma alın nolurrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet guzel zeycimaynen boyle devam ediyoruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menum
Sabah
1.5 dilim ekmek
Peynirli omlet
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 dilim salam
Oglen
Yagsiz haslanmis makarna 1 kase
Aksam
4 ck kavrulnus taze fasulye yumurtali
2 ck donatesli makarna
Salata
Ara
2 dilim baklavaa (dayanamadim tatli istegimee)
Kızlar günaydın İsveç'te 3. Gun başladı bakalım nasıl dayancam 3 Ogün yemeğe
Kızlar çok kötü bi gün geçirdim. Basım çok ağrıyor. Yarın yazarım menümü de.olanlari da.dertlesmeye ihtiyacım var.ama suan çok kötüyüm. Iyi geceler hepinize
Canim dün yeni bakıcı ya başladık şimdilik iyi gibi çok şükür .ogrencilerimle ilgili .ya dün mahvoldum. Iki ogrencim hoş olmayan olaylara bulaşmış lar.bu4ada aciklayamayacagim. Bugün velilerini bilgilendirmem gerek.nasil anlaticam insanlara bilmiyorum. Yazık ya..Gençlik gerçekten çok kötü yollara gidiyor
Bu arada dukan diyetim iyi gidiyor.arada kaçamaklarım oluyordu fazla verememistim bu yüzden mama dün hiç kaçamak yapmadik. Artık yapmayacağım. Bir arkadaşım da dukan a başladı. Birbirimize destek olacağız.
Günaydın arkadaşlarrrbenim bünye alışık sanırım 3 öğün yemeğe, hiç zorlanmıyorum isveçte çokk sevdim hattaa, sanırım mezuniyet kiloma düşücem ve belki 6 günde bırakırım
.
Su an sag bademcigim kipkirmizi uzerinde pismis mercimek kadar iltihap var..sol kizarik degil onda da minik brnek benek bi suru var..off yaaaa yinee antibiyotikk kullancam..kizi krese birakip dr a gitcemm
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates
ara:2 kuru kayısı
öğle:mercimek çorbası 1 kase,salata,ayran
ara:yarım elma(büyüktü yarısını yedim)
akşam:2 y.k yulafezmesi,3 y.k yoğurt
spor:50 dk eliptik,100mekik
su:1.5 litre
.
.
canım geçmiş olsunKızlar çok kötü bi gün geçirdim. Basım çok ağrıyor. Yarın yazarım menümü de.olanlari da.dertlesmeye ihtiyacım var.ama suan çok kötüyüm. Iyi geceler hepinize
bakıcının iyi çıkması güzel inş böyle devam ederCanim dün yeni bakıcı ya başladık şimdilik iyi gibi çok şükür .ogrencilerimle ilgili .ya dün mahvoldum. Iki ogrencim hoş olmayan olaylara bulaşmış lar.bu4ada aciklayamayacagim. Bugün velilerini bilgilendirmem gerek.nasil anlaticam insanlara bilmiyorum. Yazık ya..Gençlik gerçekten çok kötü yollara gidiyor
tatlım geçmiş olsunSu an sag bademcigim kipkirmizi uzerinde pismis mercimek kadar iltihap var..sol kizarik degil onda da minik brnek benek bi suru var..off yaaaa yinee antibiyotikk kullancam..kizi krese birakip dr a gitcemm
gunaydin hanimlar.
isleri yetistiremiyorum, takima da yetisemicem gibi gorunuyor. sanirim en iyisi benim tekrar izne ayrilmam olacak. aslinda boyle olabilecegini az cok tahmin ediyordum ama takimi daha aktif bir hale getirmeye calistigimiz gunlerde izinden donsem daha iyi olur diye dusunmustum. ama su an ne yazilanlari takip edebilirim ne kendim cok aktif katilimda bulunabilirim. dondugum hafta izne ayrilaibliyor muyum bilmiyorum tabii kurallari. kaptanimiza bir sorayim.
hepinize islerinizde kolayliklar diliyorum. :)
tam gaz devam yavruuu
sen bu gidişle 55lere hedef koycan kız
cuma günü yarışmasına mi katılmak istiyorsun
aşağıdaki linkten katılmak istediğini ilet sana uygun takımı söçyleyeceklerdir tatlım
Öncelikle kurallarını okumalısın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509
tesekkür ederim cnm çok şükür hepimiz güzel gidiyoruz
baklavasız güzel bir menüymüş
daha sonra isveç bitince ara öğünleri yapmayı unutuyorsun canım
canım sorun ne ise umarım sorunsuz ve sıkıntısız çözersin
Sagol canim gittim dr a zaten verdi antibiyotik ayakta nasil duruyosun dedi..evett baklava olmayaydi iyiydii bi regl olsam da kurtulsam
ben denemedim cnm ama bizden deneyen vardı diye hatırlıyorum
bende çok sevdim yavruu zorlamıyorr
günaydın canımm
ay çok geçmiş olsun yaa dikkat et hazoscum
harika sevdacım bu gidişle gidecek kilolar gelsin mezuniyet
Sagol japtancimmgünaydınlarrr
dün koşturmaca çok olunca uğrayamadım hiç takıma
canım geçmiş olsun
bakıcının iyi çıkması güzel inş böyle devam eder
öğrenci olayı da farklı bir sorumluluk allah kolaylık versin
tatlım geçmiş olsun
sen bilirsin canım istiyorsan izne ayrılabilirsin ama yılda 6 kere izin hakkı var ona göre kullanman gerekli ayarlamayı sen yap
gamzem sevdam yoksam buhafta mezun mu olacanız ikinizde ayyy ne güzel mezun vereceğiz hazoş da öyle mezuniyete gidiyor hadi bakalım hayırlısı olsun kızlar
zeynep tatlım hemen isvç topiğinize gelip kilolarınıza bakacağım
Allah kavustursun canimmgünaydın arkadaşlar
dün annemi yolcu ettim,o yüzden yoktum buralarda nasılsınız
4 Günaydın durumda cimumarım güzel bir hafta olur hepimiz için
3 canım diyete baslamadan önce kaç beden giyiyordun?
Kizlar gunaydinnnn
Bugun 11.00 _21.00 calisiyorum o nedenle hala evdeyim ve mobilden yaziyorum sirkete gecince 2 gunluk menumu yazip listelere eklerim ayrica isvec topikimizide acararimm))))
Opuldunuzzz
Gunaydinlarrr
Evet tatlum basliyoruz
Mezuniyet icinse hakkinda hayirlisi yavrum bizimle devam etseydin yada korumaya alsaydinn
Gunaydinnnnnnnn
Çok çok geçmiş olsun oğluna da sana da purmelalcim - şimdi nasılsınız?
Çocuğun kaç yaşındaydı? Acaba başka bir derdi, sağlık sorunu mu var ? Eğer devam ederse bir dr.a götür derim çocuklar hassas oluyorlar
Elendilcim sanırım karataya başladın ekmek yemediğine göre :) Ben menünü çok beğendim sen kendi beslenme tarzına iyi adapte etmişsin afiyet olsun
iyi ne güzeloh sefanız olsun senin bebiş o kadar büyüdü mü? bu arada benim için de öp meleğini
Menüler pek diyete benzememiş ama zaten az yiyorsunsu ben de hafta sonu az içtim ama iş yerinde yarım lt şişem var onu doldurup içiyorum sen de deneyebilirsin
canım elendil diyetisyen listesi uyguluyordu şimdi karataya geçti o yüzden daha adaptasyon sürecinde - hem akşam az yemek demek uzun süre aç kalmak demek aslında senin de menüleri arttırman gerekiyor ama sanırım kilo alırım korkusu yaşıyorsun:44:
Evet aslında öyle ama benim en çok kaçamak yaptığım saatler akşam saatleri O yüzden biraz fazla tutuyorum acıkcası. Karatay tarzını takip etmeye başladım, ekmek yok o yüzden menüde. Ama akşam konusunda yapacağım bir şey yok, az yiyip daha sonra kaçamak yapma ihtimaline karşı bu şekilde olmak durumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?