Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlarrr benim bünye alışık sanırım 3 öğün yemeğe, hiç zorlanmıyorum isveçte çokk sevdim hattaa, sanırım mezuniyet kiloma düşücem ve belki 6 günde bırakırım

.

canım gerçekten burası da ayrı bir motive ediyor da insanı yanında da arkadaşının olması süper.bizde gamzeyle birbirimize çok destek oluyoruz,gerçi o bu hafta isveç yapıyor ben cesaret edemedim.

ooo süpersin kız,varmısın bende iki gün dişimi sıkayım cuma beraber mezun olalım.hadi gitmeden gel de sana bir şekerli sade bir nescafe ısmarlayım özledim valla.hem konuşuruz bakalım.

.

Kızlar günaydın İsveç'te 3. Gun başladı bakalım nasıl dayancam 3 Ogün yemeğe
Gunaydin:))) dayanirsiniz siz masallahhiniz var iradeniz yanii
Gauet guzel menunn canim
Iyi bari bakicidan skintin olmasin..hmmm ne yaptilar ki bilemedim..eger bilmeleri gereken cuddi bir konuysa hemen bilgilendir.

Yaa cok duydum bnde ama bi iki ay once gittim aktara almak icin cekilmis paketli vardi..paletlileri de almayin diyorlar icine zayiflama hapi gibi seylrr koyuyorlarmis cektirin gozunuzun onunde diyorlar.o yuzden almadim.sonra da bir daha bakmadim.suda bekletmeyi duymamistim ama..
Gunaydinn gamzeee
günaydın fıstıklarrrrr....hayırlı sabahlar.gününüz güzel geçsin.

.
Gunaydin sevdaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su an sag bademcigim kipkirmizi uzerinde pismis mercimek kadar iltihap var..sol kizarik degil onda da minik brnek benek bi suru var..off yaaaa yinee antibiyotikk kullancam..kizi krese birakip dr a gitcemm

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates

ara:2 kuru kayısı

öğle:mercimek çorbası 1 kase,salata,ayran

ara:yarım elma(büyüktü yarısını yedim)

akşam:2 y.k yulafezmesi,3 y.k yoğurt

spor:50 dk eliptik,100mekik
su:1.5 litre

.

tam gaz devam yavruuu

sen bu gidişle 55lere hedef koycan kız

Kızlar beni de takıma alın nolurrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cuma günü yarışmasına mi katılmak istiyorsun

aşağıdaki linkten katılmak istediğini ilet sana uygun takımı söçyleyeceklerdir tatlım

Öncelikle kurallarını okumalısın

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

Gayet guzel zeycim aynen boyle devam ediyoruz.

tesekkür ederim cnm çok şükür hepimiz güzel gidiyoruz

baklavasız güzel bir menüymüş

Kızlar günaydın İsveç'te 3. Gun başladı bakalım nasıl dayancam 3 Ogün yemeğe

daha sonra isveç bitince ara öğünleri yapmayı unutuyorsun canım

Kızlar çok kötü bi gün geçirdim. Basım çok ağrıyor. Yarın yazarım menümü de.olanlari da.dertlesmeye ihtiyacım var.ama suan çok kötüyüm. Iyi geceler hepinize

canım sorun ne ise umarım sorunsuz ve sıkıntısız çözersin

ben denemedim cnm ama bizden deneyen vardı diye hatırlıyorum

bende çok sevdim yavruu zorlamıyorr

günaydın fıstıklarrrrr....hayırlı sabahlar.gününüz güzel geçsin.

.

günaydın canımm

ay çok geçmiş olsun yaa dikkat et hazoscum

harika sevdacım bu gidişle gidecek kilolar gelsin mezuniyet

Kızlar Günaydınlarrr

Güzel bir günden herkese merhaba

havalarında bir an önce belli bir hal almasını dileğimle günler geliyor geçiyor.

Bugün isveçte ilk kilo bildirimimiz bakalım neler görecegiz.

Hepinizi öpüyorum kahvemi içecegim

gunaydin hanimlar.

isleri yetistiremiyorum, takima da yetisemicem gibi gorunuyor. sanirim en iyisi benim tekrar izne ayrilmam olacak. aslinda boyle olabilecegini az cok tahmin ediyordum ama takimi daha aktif bir hale getirmeye calistigimiz gunlerde izinden donsem daha iyi olur diye dusunmustum. ama su an ne yazilanlari takip edebilirim ne kendim cok aktif katilimda bulunabilirim. dondugum hafta izne ayrilaibliyor muyum bilmiyorum tabii kurallari. kaptanimiza bir sorayim.

hepinize islerinizde kolayliklar diliyorum. :)

günaydınlarrr
dün koşturmaca çok olunca uğrayamadım hiç takıma

Kızlar çok kötü bi gün geçirdim. Basım çok ağrıyor. Yarın yazarım menümü de.olanlari da.dertlesmeye ihtiyacım var.ama suan çok kötüyüm. Iyi geceler hepinize
canım geçmiş olsun
bakıcının iyi çıkması güzel inş böyle devam eder
öğrenci olayı da farklı bir sorumluluk allah kolaylık versin

tatlım geçmiş olsun

sen bilirsin canım istiyorsan izne ayrılabilirsin ama yılda 6 kere izin hakkı var ona göre kullanman gerekli ayarlamayı sen yap

gamzem sevdam yoksam buhafta mezun mu olacanız ikinizde ayyy ne güzel mezun vereceğiz hazoş da öyle mezuniyete gidiyor hadi bakalım hayırlısı olsun kızlar

zeynep tatlım hemen isvç topiğinize gelip kilolarınıza bakacağım

Günaydın arkadaşlar :) Isveçe alışıp diyet bitince kahvalti yapmiyomuşumm Sabahlari sadece çay kahve içip dayanamam saniyodum ama sorunsuz gidiyorum. Dun aksam 11gibi bi açlik hissettim. Film izleyerek yatiştirdim. Midem direniyor

Şimdi kahvemi içiyorum Işveç Diyeti *3.Gunundeyiz.

Sagol canim gittim dr a zaten verdi antibiyotik ayakta nasil duruyosun dedi..evett baklava olmayaydi iyiydii bi regl olsam da kurtulsam
Sagol japtancimm
günaydın arkadaşlar
dün annemi yolcu ettim,o yüzden yoktum buralarda nasılsınız
Allah kavustursun canimm

Senin günaydının daha güzel olmuş

Yavru kuşum bana su içsem yarar hedefime konsantre oldum kuş gibi besleniyorum az ama canım ne çekerse yiyorum :) tavsiye ederim bak 56 olmuşum on ay on gün 34 kilo hedefime 6 kaldı

Bir önerim var canım dene bence.akşam az ye sonra saat 9.30 gibi peribiyotik yoğurda yulaf kat ye.hem kalori az hem acıkmazsın şekerini dengeler.hem kaçamak yapmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…