Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bekleriz kaptancım ama suana kadar 2 kişi bildirim yaptık yavaş yavaş girişler yapılır heralde

günaydın arkadaşlar
dün annemi yolcu ettim,o yüzden yoktum buralarda nasılsınız

Allah kavustursun cnm

bekleriz kaptancım ama suana kadar 2 kişi bildirim yaptık yavaş yavaş girişler yapılır heralde

Allah kavustursun cnm

çok teşekkürler ikinizede

merhaba arkadaşlarrr....deli gibi spor yapıp evime döndüm nihayet...isveçte 3. gün... biraz dinleneyim, işlerim de yoğun öğleden sonra...ara ara girmeye çalışırım öptüm hepinizi

valla hande cim ne diyeyim sana helal olsun

günaydın arkadaşlar
dün annemi yolcu ettim,o yüzden yoktum buralarda nasılsınız
allah kavuştursun

merhaba arkadaşlarrr....deli gibi spor yapıp evime döndüm nihayet...isveçte 3. gün... biraz dinleneyim, işlerim de yoğun öğleden sonra...ara ara girmeye çalışırım öptüm hepinizi

yaa luci tatlım sen böyle spor yaptım dedikçe kıskanıyorum seni ama elimden bişey gelmiyor

zeynep cim baktım hemen sen çok güzel vermöişsin hande de öyle mesaj yazmadan kaçtım bakalım cumaya ne olacak

Yavru kuşum bana su içsem yarar hedefime konsantre oldum kuş gibi besleniyorum az ama canım ne çekerse yiyorum :) tavsiye ederim bak 56 olmuşum on ay on gün 34 kilo hedefime 6 kaldı

valla ben o kadar kasamıyorum kendimi hele ki bugun valla dikkat falan etmeyeceğim inanılmaz derecede hem zihnen hem bedenen yorgunum 3000 kcal de alsam umursayamayacağım (ki zaten az yiyorum ) şu an ihtiyacım var

yaa luci tatlım sen böyle spor yaptım dedikçe kıskanıyorum seni ama elimden bişey gelmiyor

canım yaaa, kıskanma noolur... spor tutkum oldu artık, Allah izin verirse hayatımın sonuna kadar sporumu sürdürmeyi istiyorum, hatta evimin bi odasını spor salonuna dönüştürmeyi planlıyorum... spor ne kadar faydalıymış...cildi güzelleşti, sıkılaştım, sarkma kalmadı, selülit bitti... yıllarca neden kaçmışım spordan bu kadar anlamış değilim...darısı başınıza inşallah...bi de yaptıkça yapası geliyor insanın, şu an kalksam bi 3 saat daha rahat yaparım spor, öyle dinçlik veriyor...

luci evimde spor odası yapmak benim de hayalim hep . spor şart. insan kendini iyi hissediyor . duruşu bile değişiyor

valla ben o kadar kasamıyorum kendimi hele ki bugun valla dikkat falan etmeyeceğim inanılmaz derecede hem zihnen hem bedenen yorgunum 3000 kcal de alsam umursayamayacağım (ki zaten az yiyorum ) şu an ihtiyacım var

İhtiyacını karşıla canım ama motive et kendini ince ve zarif olduğunda aynada nasıl görüneceğini düşün

İhtiyacını karşıla canım ama motive et kendini ince ve zarif olduğunda aynada nasıl görüneceğini düşün

şu an kilo ve diyete hiç takmıyorum açıkçası... daha önemli sorunlarım var - hayatımın yarısından fazlasını diyete kafa yorarak geçirdim artık umursamıyorum gerçekten... veremezsem de dünyanın sonu değil bi şekilde hallolur kusura bakmayın motivasyonunuzu bozmak istemem sadece ben artık herşey akışına bıraktım olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok

canim bir sure izin ver kendine, islerini halletmeye bak. sonra musait oldugunda donersin diyete ve spora. simdi sadece kilonu korumaya calis, zaten biliyorum dikkat edersin, cok almazsin sen :)

canim bir sure izin ver kendine, islerini halletmeye bak. sonra musait oldugunda donersin diyete ve spora. simdi sadece kilonu korumaya calis, zaten biliyorum dikkat edersin, cok almazsin sen :)
ya 1 haftada 1,5 kg verdim bunca işe bünye mi dayanır? son 3 günde yarım kg verdim biliyorum ki stresten - çok uç noktalarda takılmıyorum zaten

bu nazar boncukları sana tatlım
ya 1 haftada 1,5 kg verdim bunca işe bünye mi dayanır? son 3 günde yarım kg verdim biliyorum ki stresten - çok uç noktalarda takılmıyorum zaten

kız lily dikkat et kendine yorma bu kadar kendini

daha sonra isveç bitince ara öğünleri yapmayı unutuyorsun canım [/

Ara yapmak iyimiş ya çok eksikliğini hissediyorum

luci evimde spor odası yapmak benim de hayalim hep . spor şart. insan kendini iyi hissediyor . duruşu bile değişiyor

aynen handecim, inşallah yapabiliriz ileride canım... ben de spor yapmayınca kötü hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…