Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin hatunlar......bogazim aciyo feciiii(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun tam hasta olunabilecek havalardayız ne giyeceğimizi şaşırdık.

Kolay gelsin kaptanım.

Çok güZel bir yazı her gün okumak lazım böyle yazılar motive ediyor insanı

KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor

Yapabilenin önünde saygıyla eğilinir :) zaten ben kilom itibariyle bu tür diyetler yapmamalıyım da zayıflayınca da yapabilir miyim bilmem. Yapanlara çok çok dayanıklılık dilerim.

zeyiiim kolay gelsin tatlııım, tevekkeli bizim topik de sessiz bugün :) nasıl gidiyor isveç?

topikimizde buluşakk babayyy

KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor

kıyamam yaaa ben açlık çekmiyorum çok şükür

canım benim çok haklısın teşekkürler böyle bir paylaşım için

Merhaba
İsveç 2. gününde iyi gidiyor .Arada biraz açlık hissediyorum . Sabah uyandığımda da açtım . Ama bu bence iyi bir şey. Yalnız bugün spor yapamadım henüz belki akşam yemeğinden sonra çıkmayı düşünüyorum. İsveç diyetinin ikinci gününde öğle yemeğinde salam vardı fakat ben salam yemedim. Daha önce luciden aldığım tavsiyeye uyarak tavuk haşlamıştım ondan yedim. Şİmdilik bnden bu kadar :) Görüşürüz

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+/+/+//)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+/+///)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/13////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/6/8//)
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9/11///)

selamlar 5. takim :)

o kadar yogun bir gun gecmekte ki kostur kostur, ancak bir mesaj yazip cikmaya vaktim var su an. gece yine gelirim, odevimi bitirdigimde insallah. bu arada mayista bitmesi gereken o kadar cok is var ki, ustune de yeniler eklendikce panik moduna giriyorum. belki dayanabilirsem iki gunde bir sabahlayarak isleri biraz yetistirebilirim gibi geliyor. o durumda da tabii diyet spor biraz yalan olur. bakalim onumuzdeki gunler ne gosterecek.

merhaba handecim, ben de bugün salam yerine haşlanmış tavuk yedimmmm :) kolay gelsin canım dikkat et kendine :)

kızlar bugün ortalık durgunnnn

bende 2 . günümdeyim ve gayet iyiyim

elbette canım tatlı seyler istiyor

bisküviti çaya batırmak gibi, çikolata gibi, çikolatalı dondurma gibi amma tutuyorum kendimi napımmm

sizler nasılsınız?

ayyyy ne fecisin yaaaa, bi de tarif vermiş, canım çekti şimdi bakkkkk

Aynen ne giymek gerek bilemiyorumm

Hadi bakalim tam gaz devamm supersiniz

Ayy kolay gelsinn sana vallaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menüm
Sabah
2 yumurta peynir 4 kuru kayısı yeşillik ve ceviz (karatay kahvaltısı)
Ara Bir avuç kuruyemiş ve yabanmersini
Öğle 4 ızgara köfte
4 kaşık buğdaydan salata
Domates salatalık
Akşam
Tavuk, yoğurtlu kabak domates salatalık biber söğüş elma

Spor 45 dakika zumba
Su 3 litre

süppersin, hem karatayı seviyorum hem de 45 dk zumba herkesin harcı değil, tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…