- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.801
Gunaydin hatunlar......bogazim aciyo feciiii(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrrr
hazoşum aman canım dikkat et kendine
luci nerelerdesin sesin hiç çıkmamış
zeynep kolay gelsin sana da eğitim de
bizim başkan yardımcısı bölge müdürü olarak atandı ona yemek düzenliyorum 50-60 kişilik o yüzden çok yoğunum kusura bakmayın kızlar
kısaca yazdım diğer kızları da öpüyorum
Günaydın 5. Takım
Günaydın hazos aman dikkatGeçmiş olsun
Günaydın Sevdacım :) Paylaşımına katılıyorum. Bende de böyle bir yazı var. Paylaşmak istedim .
Alfred D. Souza der ki; "Uzun zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir say, bitmemiş bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anin kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, ise başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kısa kadar, Maaş gününe kadar, Sarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar..... MUTLU OLMAK ICIN ICINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGECIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR. "PEK COKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YUKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALCAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR." Şimdi şu bilgisayarın başından kalk ta hep yapmak istediğin bir şeyi yap, eğer birini seviyorsan ve bunu ona şimdiye kadar belli etmediysen harekete geç, senin yüzünden üzülen birisi varsa git gönlünü al, görüşmek istediğin kişiden teklif gelmesini beklemeden git sen teklif et, eğer canın çalışmak istemiyorsa izin al....... Vs... Unutma, "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR ......."
KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor
zeyiiim kolay gelsin tatlııım, tevekkeli bizim topik de sessiz bugün :) nasıl gidiyor isveç?
KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor
Günaydın 5. Takım
Günaydın hazos aman dikkatGeçmiş olsun
Günaydın Sevdacım :) Paylaşımına katılıyorum. Bende de böyle bir yazı var. Paylaşmak istedim .
Alfred D. Souza der ki; "Uzun zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir say, bitmemiş bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anin kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, ise başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kısa kadar, Maaş gününe kadar, Sarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar..... MUTLU OLMAK ICIN ICINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGECIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR. "PEK COKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YUKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALCAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR." Şimdi şu bilgisayarın başından kalk ta hep yapmak istediğin bir şeyi yap, eğer birini seviyorsan ve bunu ona şimdiye kadar belli etmediysen harekete geç, senin yüzünden üzülen birisi varsa git gönlünü al, görüşmek istediğin kişiden teklif gelmesini beklemeden git sen teklif et, eğer canın çalışmak istemiyorsa izin al....... Vs... Unutma, "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR ......."
Merhaba
İsveç 2. gününde iyi gidiyor .Arada biraz açlık hissediyorum . Sabah uyandığımda da açtım . Ama bu bence iyi bir şey.Yalnız bugün spor yapamadım henüz belki akşam yemeğinden sonra çıkmayı düşünüyorum. İsveç diyetinin ikinci gününde öğle yemeğinde salam vardı fakat ben salam yemedim. Daha önce luciden aldığım tavsiyeye uyarak tavuk haşlamıştım ondan yedim. Şİmdilik bnden bu kadar :) Görüşürüz
topikimizde buluşakk babayyy
kızlar bugün ortalık durgunnnn
bende 2 . günümdeyim ve gayet iyiyim
elbette canım tatlı seyler istiyor
bisküviti çaya batırmak gibi, çikolata gibi, çikolatalı dondurma gibi amma tutuyorum kendimi napımmm
sizler nasılsınız?
Aynen ne giymek gerek bilemiyorummGeçmiş olsun tam hasta olunabilecek havalardayız ne giyeceğimizi şaşırdık.
Kolay gelsin kaptanım.
Çok güZel bir yazı her gün okumak lazım böyle yazılar motive ediyor insanı
Yapabilenin önünde saygıyla eğilinir :) zaten ben kilom itibariyle bu tür diyetler yapmamalıyım da zayıflayınca da yapabilir miyim bilmem. Yapanlara çok çok dayanıklılık dilerim.
Hadi bakalim tam gaz devamm supersinizMerhaba
İsveç 2. gününde iyi gidiyor .Arada biraz açlık hissediyorum . Sabah uyandığımda da açtım . Ama bu bence iyi bir şey.Yalnız bugün spor yapamadım henüz belki akşam yemeğinden sonra çıkmayı düşünüyorum. İsveç diyetinin ikinci gününde öğle yemeğinde salam vardı fakat ben salam yemedim. Daha önce luciden aldığım tavsiyeye uyarak tavuk haşlamıştım ondan yedim. Şİmdilik bnden bu kadar :) Görüşürüz
selamlar 5. takim :)
o kadar yogun bir gun gecmekte ki kostur kostur, ancak bir mesaj yazip cikmaya vaktim var su an. gece yine gelirim, odevimi bitirdigimde insallah. bu arada mayista bitmesi gereken o kadar cok is var ki, ustune de yeniler eklendikce panik moduna giriyorum. belki dayanabilirsem iki gunde bir sabahlayarak isleri biraz yetistirebilirim gibi geliyor. o durumda da tabii diyet spor biraz yalan olur. bakalim onumuzdeki gunler ne gosterecek.
kızlar bugün ortalık durgunnnn
bende 2 . günümdeyim ve gayet iyiyim
elbette canım tatlı seyler istiyor
bisküviti çaya batırmak gibi, çikolata gibi, çikolatalı dondurma gibi amma tutuyorum kendimi napımmm
sizler nasılsınız?
Hehehe bunları okuyana kadar iyiydik :) Çikolata biskuvi :))
Menüm
Sabah
2 yumurta peynir 4 kuru kayısı yeşillik ve ceviz (karatay kahvaltısı)
Ara Bir avuç kuruyemiş ve yabanmersini
Öğle 4 ızgara köfte
4 kaşık buğdaydan salata
Domates salatalık
Akşam
Tavuk, yoğurtlu kabak domates salatalık biber söğüş elma
Spor 45 dakika zumba
Su 3 litre
ayyyy ne fecisin yaaaa, bi de tarif vermiş, canım çekti şimdi bakkkkk
Bende regl oldum olacagim tatli krizindeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hehehe bunları okuyana kadar iyiydik :) Çikolata biskuvi :))
***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***
Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+//)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+/+///)
***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***
Gamze_M
yu_zey (8/2/2/////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6///)
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9/11///)[/
Menümüzde gece paylaşırım
Ay kizlar kkalmayim yavvv
Bende regl olcam ondan boyleyim gerci ben cikolatayi her saniye istiyorum ama neyse
şu isveç bitsin yiyelim inşallah azar azar hepsindennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?