Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım dün moralim bozuktu bugün tartıda -500gr civarı gördüm hoop motivasyonum arttı, ya olacak ya olacak

Son düzenleme:
Bugün okul yoğundu akşam misafir vardı, ancak yazabiliyorum
Sabah: kaşarlı tost kepek ekmekli, 2 zeytin
Ara: sade türk kahvesi, 55 cal çikolata
Öğlen: 2 kaşık kısır, activia kayısılı yoğurt
Akşam: 1 haşlanmış but
Ara: 1 dilim yağsız kek
Şimdi soda

Spor yok, oturmaya bile şimdi vakit bulabildim, suyu ölçmüyorum, ama bolca içiyorum

Cuma günü güzel haberler vercem inşallah bugün inancım var

Herkesin menüsü gayet güzel bence aşırı sıkınca insan kendini, fırsat bulunca ipler kaçıyor, sosyal ortamlara giriyoruz illa ki, her gün bir olamaz, ölçüyü kaçırmazsak arada tatlı, pilav da yiyebiliriz diye düşünüyorum, 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk. Herkese başarılar dilerim ve iyi geceler cümle takımıma

Canim tavuklu patates ikisi birdi yemek icinde. Annem yaptigi icin ve ogrenciyim disarda okuyorum yeni geldim sayilir o yuzden dayanamadim yedim 2 dilim de olsa vallaha canim. Ama sonra icime oturunca 2 saat yurudum. Bu arada 2 saat yurumek zarar verir mi? Zorlanmadim 13gundur yuruyorum neredeyse en az 1 saat

tamam inandım bitanemmmm sporla yakmışsın zaten

katılıyorum cnm hepimiz insanız sonuçta önemli olan yenilen cısların miktarı ve zamanı bu kriterlere dikkat etmemiz lazım sanırım

kim o zorla içirenler neyse ki fazla gelmemişş bu güzel menüyle pilava kızacaktım ama neyseki miktarı azmış hemen gider inş 4-5 gün telafi olacak senin için iyi akşamlarr cnm
afiyetolsun cnmmm

günaydın tatlııım,

evet canım pilav olmamalıydı ama dayanamadım hadi dedim azıcık kh girsin vücuduma, zaten 17:00 gibi yedim ve 23:00 de yattığım düşünülürse pilav falan kalmamıştı midemde :) koruma sürecinde azar azar hayatıma sokmaya çalışıyorum pilav makarna gibi yiyecekleri ki sonradan dumura uğramayayım :))))

acıkmaz mıyım tatlım yaaa, bazen açlıktan öleceğimi bile düşünüyorum ama çok güzel beden terbiyesi oluyor, o saatten sonra yememek asıl kiloyu verdiriyor. leptin hormonu gece aç karnına çalışıyor, canan karatayın dediği gibi yata yata kilo verdim tatlım aç yatarak... ama inan 5 oldu neredeyse ve hala alışamadım (((

Pilav nedense beni çok etkiliyor lucim onu harici güzel olmuş

hmcim çok doğru söylüyorsun zaten diyet süresince aylarca yemedim, biliyorsun ama artık koruma sürecinde azar azar sokmak istiyorum yaşamıma..ölene kadar yemeyeceğim bir şey değil ki, o sebeple biraz biraz yiyeyim ki sonra yediğimde çok şişmeyeyim

gizemcim menün gayet güzel ben de diğer arkadaşlar gibi patatese takıldım, patates kan şekerini düşürüp çok çabuk acıkmana sebep olur tatlım yoksa kalorisine değil lafımız...bence diyet sürecinde yemek içindeki patatesleri ayır, tavuktan 2 değil de 6 parça ye...tavuk uzun saatler tokluk hissetmeni sağlar ama yediğin patates 2 saat içinde çok acıkmana sebep olur...

canım evet akşamın dengesiz ve saçma olmuş, ama neden olmuş; tüm gün çok az beslenmişsin, vücut mahrum kalmış ve akşama yemeğe saldırmış... patates daha önce de belirttiğim gibi ne kadar yersen ye 2 saat sonra tekrar deli gibi acıktırır seni... poğaça ona keza.... bi de tatlı oooo ... bak bunlar çok tehlikeli...yedin ne oldu acıktın eve gittin bi de köfte yedin, çünkü şekeli tatlı, poğaça, patates seni çabuk acıktırdı. bi de çikolatalı gofrettt yoooo diyorum ama olmuş bi kere bozma moralini.. naçizane tavsiyem sabah ve öğlen daha fazla ve dengeli beslen, gün içinde vücut yakıyor nasılsa ama akşamı hafif tut...çorba ızgara köfte, ayran, salata, haşlanmış tavuk bunlar akşam için çok idealler...

bilgecim gayet iyi görünüyor ama sanki öğle yemeğin az olmuş, salata falan da ilave edebilirsen menülerine kabızlık sorunu yaşamanın önüne geçebilirsin, sanki kuru bi beslenme olmuş gibi geldi. öğle akşam yağsız ekşili marul salata hem çok tok tutar hem karbonhidrat almanı sağlar hem de bağırsaklarını çalıştırır...

günaydınlaaar 5. takımın tatlı hanımlarıııı, bakıyorum altta hmcim gelmiş, hoşgelmiş... nasılsınız bakiiim? herkes iyi mi bari? çok şükür bu sabah şişlerim inmiş hissediyorum tartılmayı unuttum gittim 1/2 litre su ve 2 fincan nescafe içmiş bulundum, ama zaten bir kaç gün tartılmak da istemiyorum insin şu şişlikler :)

Aslında mümkün oldukça diyetisyenin listesine uyuyorum ama değişim listesi olduğundan hem kalori miktarını görmek hem de yazmak iyi geliyor.

Ahh o Leptin yüzünden geceleri neler çekiyorum Lucim eşim de kafayı yedi sayemde. Kışın içtiği biralar hep göbekte toplanmış Şimdi akşsm yemiyor normalde atıştırır gece hiç. Dün baktım elini duvara masaya vuruyor ne yapıyorsun dedim. Belki canım acır da açlığımı unuturum dedim ama olmuyo4 diyor. :52

Aslında bence diyette de yenilebilir arada da hafta sonunu toparlıyorsun diye demiştim lucim.
bak gariii :) benim pilavıma laf etmiş, kendi noggerı gömmüş, hem de gece gece :) gözümden kaçacağını mı zannettin yoksaaaaa

Ama benim menümü kimse görmüyordu Yakalandık iyi mii Valla yedim Lucim ya gündüz elektrikler olmayınca hep atıştırmalık yedim ocak elektrikli de. Gerçekten bu kaçamaklar hep açlıktan oluyor.

Günaydın Lucimm .. hissettiğinde yanılmıyorsundur bence .. ben de ilacımı içtim bekliyorum kahve saatimi

kıyamam yaaa, o kadar da yapmasın canım kendine zarar... bari sade nescafe falan içir sen ona çok tok tutuyor..ya da ne bileyim salatalık, yoğurt yada ayran falan yap, yazıktır yaaa...

Aslında bence diyette de yenilebilir arada da hafta sonunu toparlıyorsun diye demiştim lucim.

Ama benim menümü kimse görmüyordu Yakalandık iyi mii Valla yedim Lucim ya gündüz elektrikler olmayınca hep atıştırmalık yedim ocak elektrikli de. Gerçekten bu kaçamaklar hep açlıktan oluyor.

hahaha sen öyle san, ensendeyim :) ne yapıyorsa onlar yapıyor ama, biliyorsun değil mi kuzucummm

Günaydın Lucimm .. hissettiğinde yanılmıyorsundur bence .. ben de ilacımı içtim bekliyorum kahve saatimi

inşallah canım pzt den itibaren yine spora da başlıyorum gitsin şu kalanlar da tam kurtulmuş olayım inşallah. önümüz yaz iç suyu ter ve idrarla at kiloyu..ben zaten her yaz 3-4 kg zayıflardım geçmişte, bakalım bu yaz ne yapacağım....

İnat etti Lucim yemedi. Kahveyi de ancak akşamları yemekten sonra keyif kahvesi içer yoksa pek sevmiyor ama ben de Kıyamadım hiç haline

Bilmem mi Lucim ben hep neden aldım kiloları ama bugün daha güzrl geçecek söz tartıldım eksi 500 gram onu 1 kg yapmaya çalışacağım cuma gününe.

Sporun çok güzel oluyor senin Lucim maşallah çok güzel sıkılaşıyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…