- 15 Nisan 2010
- 250
- 151
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.821
bu sekilde düşünmen cok yanlış öncelikle kendin inanmalısın.
buraya ilk geldiğinde sanki değişen birlşey yok gibi gelebilir ancak 1 aydan sonra hem yeme düzenin olacak hemde kiloda değişiklik ancak öncelikle senin inanman istemen ve azimli olman gerekir
bizler sana bu konuda destek olacagız
Canim tavuklu patates ikisi birdi yemek icinde. Annem yaptigi icin ve ogrenciyim disarda okuyorum yeni geldim sayilir o yuzden dayanamadim yedim 2 dilim de olsa vallaha canim. Ama sonra icime oturunca 2 saat yurudum. Bu arada 2 saat yurumek zarar verir mi? Zorlanmadim 13gundur yuruyorum neredeyse en az 1 saatgayet güzel cnm kalori diyeti yapıyorsun sanırım
aman kaş yapayım derken göz çıkarmayalım cnmaynen şu anki favorim reign tarihi dizileri çok seviyorum
Gizemcimm patates yerine salata yapabilirdin cnm sporun süperr
Canim tavuklu patates ikisi birdi yemek icinde. Annem yaptigi icin ve ogrenciyim disarda okuyorum yeni geldim sayilir o yuzden dayanamadim yedim 2 dilim de olsa vallaha canim. Ama sonra icime oturunca 2 saat yurudum. Bu arada 2 saat yurumek zarar verir mi? Zorlanmadim 13gundur yuruyorum neredeyse en az 1 saat
Herkesin menüsü gayet güzel bence aşırı sıkınca insan kendini, fırsat bulunca ipler kaçıyor, sosyal ortamlara giriyoruz illa ki, her gün bir olamaz, ölçüyü kaçırmazsak arada tatlı, pilav da yiyebiliriz diye düşünüyorum, 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk. Herkese başarılar dilerim ve iyi geceler cümle takımıma
tamam inandım bitanemmmmsporla yakmışsın zaten
katılıyorum cnm hepimiz insanız sonuçta önemli olan yenilen cısların miktarı ve zamanı bu kriterlere dikkat etmemiz lazım sanırım
kim o zorla içirenlerneyse ki fazla gelmemişş bu güzel menüyle pilava kızacaktım ama neyseki miktarı azmış hemen gider inş 4-5 gün telafi olacak senin için iyi akşamlarr cnm
afiyetolsun cnmmm
kızlar akşam yemeğimi önceden salata ve balık yazmıştım.onlara iki dilim ekmek ve bir cay bardaği şekersiz kola eklendi malesef.
sonrasında yarım saat yürüdüm. toplamdada 2,5 litre su olacak inş. şimdilik iki oluyor gibi.
lucicim 17den sonra acıkmıyomusun. beni hep bu akşamlar bozuyordu bu güne kadar...
Pilav nedense beni çok etkiliyor lucim onu harici güzel olmuş
Kizlar bugun yediklerim
sabah bir kase special k light sutle
oglen 2 kizarmis kepek ekmek 1 domates 5 zytin bir dilim tuzsuz peynir
arada 5 tane tuzlu ince cubuk kraker
aksam firinda tavuk ve 2 dilim firinda patates bir bardak ayran
Tavugu da 2 parcacik yedik kucuklerden ama tabi gene de icime oturdu o yuzden normalde 1.5 saat yururdum bugun 2 saat yurudum
kızlar ben toplu alıntılama nasıl oluyor bilmiyorum hepinizin menusunu okudum sağlıklı ve duzenlı geldi ne güzel imreniyorum spor da yapıyorsunuz ben de bugun başlayacağım evde yapmaya bende menumu yazayım bugun akşamım kötü oldu çok üzüldüm yazayım da sizde görün
sabah:1 adet 2 si 1 arada nescafe
ara:2 petibör bisküvi(tansiyonum düşmüş onu dengelemek için)
öğlen:yoğurtlu semizotu
akşamatates salatası , 1 poğaça , 1 tane şerbeti tatlı ve 2 bardak şekersiz çay bunu iş çıkışı oturmaya gittim orda yedim eve gelincede 3 tane köfte
ve biraz önce oğlumdan kalan çikolatalı gofret yanında nescafe
3,5 litre ılık su 20 dakıka bisiklet şimdide evde hareket yapacağım
Bugün okul yoğundu akşam misafir vardı, ancak yazabiliyorum
Sabah: kaşarlı tost kepek ekmekli, 2 zeytin
Ara: sade türk kahvesi, 55 cal çikolata
Öğlen: 2 kaşık kısır, activia kayısılı yoğurt
Akşam: 1 haşlanmış but
Ara: 1 dilim yağsız kek
Şimdi soda
Spor yok, oturmaya bile şimdi vakit bulabildim, suyu ölçmüyorum, ama bolca içiyorum
Cuma günü güzel haberler vercem inşallah bugün inancım var
Aslında mümkün oldukça diyetisyenin listesine uyuyorum ama değişim listesi olduğundan hem kalori miktarını görmek hem de yazmak iyi geliyor.gayet güzel cnm kalori diyeti yapıyorsun sanırım
aman kaş yapayım derken göz çıkarmayalım cnmaynen şu anki favorim reign tarihi dizileri çok seviyorum
Gizemcimm patates yerine salata yapabilirdin cnm sporun süperr
acıkmaz mıyım tatlım yaaa, bazen açlıktan öleceğimi bile düşünüyorum ama çok güzel beden terbiyesi oluyor, o saatten sonra yememek asıl kiloyu verdiriyor. leptin hormonu gece aç karnına çalışıyor, canan karatayın dediği gibi yata yata kilo verdim tatlım aç yatarak... ama inan 5 oldu neredeyse ve hala alışamadım(((
hmcim çok doğru söylüyorsun zaten diyet süresince aylarca yemedim, biliyorsun ama artık koruma sürecinde azar azar sokmak istiyorum yaşamıma..ölene kadar yemeyeceğim bir şey değil ki, o sebeple biraz biraz yiyeyim ki sonra yediğimde çok şişmeyeyim
bak gariii :) benim pilavıma laf etmiş, kendi noggerı gömmüş, hem de gece gece :) gözümden kaçacağını mı zannettin yoksaaaaa
günaydınlaaar 5. takımın tatlı hanımlarıııı, bakıyorum altta hmcim gelmiş, hoşgelmiş... nasılsınız bakiiim? herkes iyi mi bari? çok şükür bu sabah şişlerim inmiş hissediyorum tartılmayı unuttum gittim 1/2 litre su ve 2 fincan nescafe içmiş bulundum, ama zaten bir kaç gün tartılmak da istemiyorum insin şu şişlikler :)
Ahh o Leptin yüzünden geceleri neler çekiyorumLucim eşim de kafayı yedi sayemde. Kışın içtiği biralar hep göbekte toplanmış Şimdi akşsm yemiyor normalde atıştırır gece hiç. Dün baktım elini duvara masaya vuruyor ne yapıyorsun dedim. Belki canım acır da açlığımı unuturum dedim ama olmuyo4 diyor. :52
Ama benim menümü kimse görmüyorduYakalandık iyi mii Valla yedim Lucim ya gündüz elektrikler olmayınca hep atıştırmalık yedim ocak elektrikli de. Gerçekten bu kaçamaklar hep açlıktan oluyor.
Günaydın Lucimm .. hissettiğinde yanılmıyorsundur bence .. ben de ilacımı içtim bekliyorum kahve saatimi
kıyamam yaaa, o kadar da yapmasın canım kendine zarar... bari sade nescafe falan içir sen ona çok tok tutuyor..ya da ne bileyim salatalık, yoğurt yada ayran falan yap, yazıktır yaaa...
Aslında bence diyette de yenilebilir arada da hafta sonunu toparlıyorsun diye demiştim lucim.
hahaha sen öyle san, ensendeyim :) ne yapıyorsa onlar yapıyor ama, biliyorsun değil mi kuzucummm
inşallah canım pzt den itibaren yine spora da başlıyorum gitsin şu kalanlar da tam kurtulmuş olayım inşallah. önümüz yaz iç suyu ter ve idrarla at kiloyu..ben zaten her yaz 3-4 kg zayıflardım geçmişte, bakalım bu yaz ne yapacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?