- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.841
İnat etti Lucim yemedi. Kahveyi de ancak akşamları yemekten sonra keyif kahvesi içer yoksa pek sevmiyor ama ben de Kıyamadım hiç haline
Bilmem mi Lucim ben hep neden aldım kiloları ama bugün daha güzrl geçecek söz tartıldım eksi 500 gram onu 1 kg yapmaya çalışacağım cuma gününe.
Sporun çok güzel oluyor senin Lucim maşallah çok güzel sıkılaşıyorsun ..
Başka şansımız yok lucim ya o düşünceyi değiştireceğiz ya da en sonunda yine kilo alacağız .. Bu küçük tabak olayını çok tutuyorum ben son zamanlarda. Yemeklerde hep tatlı tabağı alıyorum. Tabak dolu gözükünce karnım da daha çabuk doyuyor sanırım.inşallah tatlım zaten haftada 1 kg ideal olanı... ben yemeyi çok seviyorum oturdum mu da kalmak bilmiyordum masadan.. alkol, bol yemek; sonu işte fazla kilolar...çok şükür ki zihin yapımı değiştiriyorum yavaş yavaş.. dün 1 tencere pilavı yiyebilirdim ama ufak bir tatlı tabağı alıp, bu sana yeter dedim ve yetirdim... aç kalktım ama aç olmaktan ne kadar mutluluk duyduğumu, gidip daha da yersem ne kadar vicdan azabı çekeceğimi söyledim durdum kendime ve çorba yapmıştım eşime 8 gibi çok açlık hissettim ama kilolu halimi düşünüp yaşayacağım vicdan azabını hayal ettim yine ve içmedim çorbadan da.... her şey beyinde bitiyor, kırmak lazım yeme algısını..
saol canım benim artık sıkılaşarak vermem lazım... iri kemikli ve iri yapılı olduğum için 60 ile 70 kg arasında bedenimde çok fark olmuyor, sıkılaşarak incelmem gerekiyor ince gözükebilmek için...
Başka şansımız yok lucim ya o düşünceyi değiştireceğiz ya da en sonunda yine kilo alacağız .. Bu küçük tabak olayını çok tutuyorum ben son zamanlarda. Yemeklerde hep tatlı tabağı alıyorum. Tabak dolu gözükünce karnım da daha çabuk doyuyor sanırım.
Benim de aynen öyle kemiklerim iri. Geçen ölçtü doktor işte 51 kg gibi bir rakam çıktı
gizemcim menün gayet güzel ben de diğer arkadaşlar gibi patatese takıldım, patates kan şekerini düşürüp çok çabuk acıkmana sebep olur tatlım yoksa kalorisine değil lafımız...bence diyet sürecinde yemek içindeki patatesleri ayır, tavuktan 2 değil de 6 parça ye...tavuk uzun saatler tokluk hissetmeni sağlar ama yediğin patates 2 saat içinde çok acıkmana sebep olur...
Tesekkkur ederim canim bilgin icin bundan sonra dikkat edecegim )
rica ederim canım, ama sen de açıklamanı yapmışsın zaten canın çekmiş yemişsin, afiyet şeker olsun :) ama başlarda sıkı tutulursa diyet, çok güzel motive oluyor insan giden kiloları gördükçe, o sebeple fikir vermek istedim
Hic kacamagim olmadi canim bugun 13.gunum :) bi patates dun oldu iste onu da bilmiyordum aciktirdigi :) bi de malum anne yemegi hasretiyim :)
amaaan kafaya takılacak bir şey değil tatlım, dediğim gibi afiyet olsun..iyice mahrum bırakmaya da gelmiyor bünyeyi, sonradan patlak veriyor bu sefer..sen bilirsin ölçünü zaten :)
kızlar akşam yemeğimi önceden salata ve balık yazmıştım.onlara iki dilim ekmek ve bir cay bardaği şekersiz kola eklendi malesef.
sonrasında yarım saat yürüdüm. toplamdada 2,5 litre su olacak inş. şimdilik iki oluyor gibi.
lucicim 17den sonra acıkmıyomusun. beni hep bu akşamlar bozuyordu bu güne kadar...
Hoşgeldin aramıza ben de aynı senin gibi al ver yapıyorum umarım bu son olut.
Lucim artış çok olmuş ama sen cumaya kadar toparlarsın.
Benim de genelde kahvaltı böyle oluyor afiyet olsun.
Afiyet olsun Zeynepvim gayet iyi.
Kizlar bugun yediklerim
sabah bir kase special k light sutle
oglen 2 kizarmis kepek ekmek 1 domates 5 zytin bir dilim tuzsuz peynir
arada 5 tane tuzlu ince cubuk kraker
aksam firinda tavuk ve 2 dilim firinda patates bir bardak ayran
Tavugu da 2 parcacik yedik kucuklerden ama tabi gene de icime oturdu o yuzden normalde 1.5 saat yururdum bugun 2 saat yurudum
kızlar ben toplu alıntılama nasıl oluyor bilmiyorum hepinizin menusunu okudum sağlıklı ve duzenlı geldi ne güzel imreniyorum spor da yapıyorsunuz ben de bugun başlayacağım evde yapmaya bende menumu yazayım bugun akşamım kötü oldu çok üzüldüm yazayım da sizde görün
sabah:1 adet 2 si 1 arada nescafe
ara:2 petibör bisküvi(tansiyonum düşmüş onu dengelemek için)
öğlen:yoğurtlu semizotu
akşamatates salatası , 1 poğaça , 1 tane şerbeti tatlı ve 2 bardak şekersiz çay bunu iş çıkışı oturmaya gittim orda yedim eve gelincede 3 tane köfte
ve biraz önce oğlumdan kalan çikolatalı gofret yanında nescafe
3,5 litre ılık su 20 dakıka bisiklet şimdide evde hareket yapacağım
Teşekkür ederim canım dün moralim bozuktu bugün tartıda -500gr civarı gördüm hoop motivasyonum arttı, ya olacak ya olacak
Bugün okul yoğundu akşam misafir vardı, ancak yazabiliyorum
Sabah: kaşarlı tost kepek ekmekli, 2 zeytin
Ara: sade türk kahvesi, 55 cal çikolata
Öğlen: 2 kaşık kısır, activia kayısılı yoğurt
Akşam: 1 haşlanmış but
Ara: 1 dilim yağsız kek
Şimdi soda
Spor yok, oturmaya bile şimdi vakit bulabildim, suyu ölçmüyorum, ama bolca içiyorum
Cuma günü güzel haberler vercem inşallah bugün inancım var
Canim tavuklu patates ikisi birdi yemek icinde. Annem yaptigi icin ve ogrenciyim disarda okuyorum yeni geldim sayilir o yuzden dayanamadim yedim 2 dilim de olsa vallaha canim. Ama sonra icime oturunca 2 saat yurudum. Bu arada 2 saat yurumek zarar verir mi? Zorlanmadim 13gundur yuruyorum neredeyse en az 1 saat
günaydın tatlııım,
evet canım pilav olmamalıydı ama dayanamadım hadi dedim azıcık kh girsin vücuduma, zaten 17:00 gibi yedim ve 23:00 de yattığım düşünülürse pilav falan kalmamıştı midemde :) koruma sürecinde azar azar hayatıma sokmaya çalışıyorum pilav makarna gibi yiyecekleri ki sonradan dumura uğramayayım :))))
hmcim çok doğru söylüyorsun zaten diyet süresince aylarca yemedim, biliyorsun ama artık koruma sürecinde azar azar sokmak istiyorum yaşamıma..ölene kadar yemeyeceğim bir şey değil ki, o sebeple biraz biraz yiyeyim ki sonra yediğimde çok şişmeyeyim
bak gariii :) benim pilavıma laf etmiş, kendi noggerı gömmüş, hem de gece gece :) gözümden kaçacağını mı zannettin yoksaaaaa
günaydınlaaar 5. takımın tatlı hanımlarıııı, bakıyorum altta hmcim gelmiş, hoşgelmiş... nasılsınız bakiiim? herkes iyi mi bari? çok şükür bu sabah şişlerim inmiş hissediyorum tartılmayı unuttum gittim 1/2 litre su ve 2 fincan nescafe içmiş bulundum, ama zaten bir kaç gün tartılmak da istemiyorum insin şu şişlikler :)
sağlık olsun diyelim zamanla daha düzenli olacaktır.
tesekkür ederim hmcımm dün bozdum kendimi malesef
patates fırında olması nedeniyle benim gözüme batmadı hemde 2 dilim yemişsin birde aneciğinin yemeklerini uzun süre yememeişsin bence cok masum
öğle ve akşam arasında olmayan ara öğün akşam yemeüine gömülmemize neden olur
aklında olsun canım
güzel haberler bekliyorz o halde
kıyamammm anneciğinin yemekleri bir başka
ben evliyim annem gelecek yakında ona ragmen yemek yapsında yiyim diyorumm
günaydın lucimmmm
pilav benide çok şişiriyor yahuu
nogger kalorisi en düşük dondurmalardan biridir yesin kız o kadar
evet canım haklısın :) sen kaç kilo verdin kaç ayda mezun olmuştun sanırım değil mi :))
günaydın lucimmmm
pilav benide çok şişiriyor yahuu
nogger kalorisi en düşük dondurmalardan biridir yesin kız o kadar [/COLOR]
çok şükür evet canım 90 kg dan 68 e inerek 4 ayda 22 kg vermiş oldum çok şükür...
Kızlar Selam
Bugün dengeleme günüm yani ceza günüm
Neden ceza olduğunu öğrenmek isterseniz aşağıda ki menüye bakmanız yeterlidir.
Sabah : 1 simit+1 tk kahvaltı sosu+1 tk labne+1 tk nutella
Ara: Türk kahvesi
Öğlen : 1/2 pors Çin usulü tavuk ( çok az yedim )+ 1/3 kase amerikan salatası yada rus hangisiyse artık
Ara : Bir kaç yulaflı piküvitt +sekersiz çay
Akşam : 4 dilim küçük pizza dilimi +yarım bardak sprite
Ara : Türk kahvesi
Su : 2. lt
Spor : yok (eşimin rahatsızlığı nedeniyle spor yapamadım )
Kızlar size bir şey danışacağım. Şimdi ben her akşam yürüyüşümü yapıyorum ama pazartesi spora başlayacağız spor salonunda arkadaşımla. eylülün ortasına kadar gideceğim 4 aya yakın bir süre yani. Ee üniversiteye dönünce spora yazılma imkanım pek olmuyor masraflardan. Sporu bıraktığımda da vücut kendini salma olacakmış sanırım. Diyorum ki yememe zaten artık hep devam edeceğim ama üniversiteye döndüğümde de yürüyüşe devam etsem o sarkmalar falan ya da kilo alımı olur mu? Bir de 2 ayda kilomu verebileceğimi düşünüyorum bu azimle inşallah, geriye kalan 1.5 ayda da sporda formumu korumak için gideceğim sonra okul malum bırakmak zorundayım. Yürüşe devam etsem işe yarar mı?
okulda yürüyüşüne devam edersen bir şeycik olmaz tatlım...okula dönünce önce haftanın hergünü, sonra 5 günü sonra 3 günü gibi aylar içerisinde azalt sporunu... bir anda bırakırsan verdiklerinin bir kısmını alma ihtimalin var ama yavaş yavaş azaltıp rutine koy derim
ben de öyle düşünüyorum canım ya, çok sevindim işe yarayacağına. Devam edeceğim yürüyüşe, cidden çok iyi geliyor stres de atıyorum bırakmam kolay kolay ama azaltırım yavaş yavaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?