Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah tatlım zaten haftada 1 kg ideal olanı... ben yemeyi çok seviyorum oturdum mu da kalmak bilmiyordum masadan.. alkol, bol yemek; sonu işte fazla kilolar...çok şükür ki zihin yapımı değiştiriyorum yavaş yavaş.. dün 1 tencere pilavı yiyebilirdim ama ufak bir tatlı tabağı alıp, bu sana yeter dedim ve yetirdim... aç kalktım ama aç olmaktan ne kadar mutluluk duyduğumu, gidip daha da yersem ne kadar vicdan azabı çekeceğimi söyledim durdum kendime ve çorba yapmıştım eşime 8 gibi çok açlık hissettim ama kilolu halimi düşünüp yaşayacağım vicdan azabını hayal ettim yine ve içmedim çorbadan da.... her şey beyinde bitiyor, kırmak lazım yeme algısını..

Sporun çok güzel oluyor senin Lucim maşallah çok güzel sıkılaşıyorsun ..

saol canım benim artık sıkılaşarak vermem lazım... iri kemikli ve iri yapılı olduğum için 60 ile 70 kg arasında bedenimde çok fark olmuyor, sıkılaşarak incelmem gerekiyor ince gözükebilmek için...

Başka şansımız yok lucim ya o düşünceyi değiştireceğiz ya da en sonunda yine kilo alacağız .. Bu küçük tabak olayını çok tutuyorum ben son zamanlarda. Yemeklerde hep tatlı tabağı alıyorum. Tabak dolu gözükünce karnım da daha çabuk doyuyor sanırım.
saol canım benim artık sıkılaşarak vermem lazım... iri kemikli ve iri yapılı olduğum için 60 ile 70 kg arasında bedenimde çok fark olmuyor, sıkılaşarak incelmem gerekiyor ince gözükebilmek için...

Benim de aynen öyle kemiklerim iri. Geçen ölçtü doktor işte 51 kg gibi bir rakam çıktı

aynen canım tatlı tabağı çok işe yarıyor psikolojik olarak doyuyor insan... evet senin de iri kemikler olsun, biz de böyleyiz..hem iri kemik olunca fazla kiloyu da kaldırıyor beden, biz de böyle avunalım bari :)))

Tesekkkur ederim canim bilgin icin bundan sonra dikkat edecegim )

Tesekkkur ederim canim bilgin icin bundan sonra dikkat edecegim )

rica ederim canım, ama sen de açıklamanı yapmışsın zaten canın çekmiş yemişsin, afiyet şeker olsun :) ama başlarda sıkı tutulursa diyet, çok güzel motive oluyor insan giden kiloları gördükçe, o sebeple fikir vermek istedim

Hic kacamagim olmadi canim bugun 13.gunum :) bi patates dun oldu iste onu da bilmiyordum aciktirdigi :) bi de malum anne yemegi hasretiyim :)

Hic kacamagim olmadi canim bugun 13.gunum :) bi patates dun oldu iste onu da bilmiyordum aciktirdigi :) bi de malum anne yemegi hasretiyim :)

amaaan kafaya takılacak bir şey değil tatlım, dediğim gibi afiyet olsun..iyice mahrum bırakmaya da gelmiyor bünyeyi, sonradan patlak veriyor bu sefer..sen bilirsin ölçünü zaten :)

sağlık olsun diyelim zamanla daha düzenli olacaktır.

tesekkür ederim hmcımm dün bozdum kendimi malesef

patates fırında olması nedeniyle benim gözüme batmadı hemde 2 dilim yemişsin birde aneciğinin yemeklerini uzun süre yememeişsin bence cok masum

öğle ve akşam arasında olmayan ara öğün akşam yemeüine gömülmemize neden olur

aklında olsun canım

Teşekkür ederim canım dün moralim bozuktu bugün tartıda -500gr civarı gördüm hoop motivasyonum arttı, ya olacak ya olacak

güzel haberler bekliyorz o halde

kıyamammm anneciğinin yemekleri bir başka
ben evliyim annem gelecek yakında ona ragmen yemek yapsında yiyim diyorumm

bak gariii :) benim pilavıma laf etmiş, kendi noggerı gömmüş, hem de gece gece :) gözümden kaçacağını mı zannettin yoksaaaaa

günaydın lucimmmm

pilav benide çok şişiriyor yahuu
nogger kalorisi en düşük dondurmalardan biridir yesin kız o kadar

ay evet yurt yemeklerinden sonra anne yemeği bambaşka ya. Bir de standart yurt yemekleri yağlı yağlı, o yüzden hep dışarıda yiyordum bıkmıştım artık dışarıda yemekten. şükür ki evime geldim. Tabi eylül de gene dönüş var :)

Kızlar Selam

Bugün dengeleme günüm yani ceza günüm

Neden ceza olduğunu öğrenmek isterseniz aşağıda ki menüye bakmanız yeterlidir.

Sabah : 1 simit+1 tk kahvaltı sosu+1 tk labne+1 tk nutella
Ara: Türk kahvesi
Öğlen : 1/2 pors Çin usulü tavuk ( çok az yedim )+ 1/3 kase amerikan salatası yada rus hangisiyse artık
Ara : Bir kaç yulaflı piküvitt +sekersiz çay
Akşam : 4 dilim küçük pizza dilimi +yarım bardak sprite
Ara : Türk kahvesi

Su : 2. lt
Spor : yok (eşimin rahatsızlığı nedeniyle spor yapamadım )

Kızlar size bir şey danışacağım. Şimdi ben her akşam yürüyüşümü yapıyorum ama pazartesi spora başlayacağız spor salonunda arkadaşımla. eylülün ortasına kadar gideceğim 4 aya yakın bir süre yani. Ee üniversiteye dönünce spora yazılma imkanım pek olmuyor masraflardan. Sporu bıraktığımda da vücut kendini salma olacakmış sanırım. Diyorum ki yememe zaten artık hep devam edeceğim ama üniversiteye döndüğümde de yürüyüşe devam etsem o sarkmalar falan ya da kilo alımı olur mu? Bir de 2 ayda kilomu verebileceğimi düşünüyorum bu azimle inşallah, geriye kalan 1.5 ayda da sporda formumu korumak için gideceğim sonra okul malum bırakmak zorundayım. Yürüşe devam etsem işe yarar mı?

seni tebrik ederrrr, menünü günün en kötü menüsü seçerimmmm

eşine de çok geçmiş olsun tatlım, hayırdır yaramaz bi durum yok inşallah?

okulda yürüyüşüne devam edersen bir şeycik olmaz tatlım...okula dönünce önce haftanın hergünü, sonra 5 günü sonra 3 günü gibi aylar içerisinde azalt sporunu... bir anda bırakırsan verdiklerinin bir kısmını alma ihtimalin var ama yavaş yavaş azaltıp rutine koy derim

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de öyle düşünüyorum canım ya, çok sevindim işe yarayacağına. Devam edeceğim yürüyüşe, cidden çok iyi geliyor stres de atıyorum bırakmam kolay kolay ama azaltırım yavaş yavaş :)

ben de öyle düşünüyorum canım ya, çok sevindim işe yarayacağına. Devam edeceğim yürüyüşe, cidden çok iyi geliyor stres de atıyorum bırakmam kolay kolay ama azaltırım yavaş yavaş :)

ben kontrollü beslenme ve hergün günde 1 saat yürüyerek verdim o kiloyu canım, yürüyüş işe yaramaz mı hiç, süpper kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…