Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kontrollü beslenme ve hergün günde 1 saat yürüyerek verdim o kiloyu canım, yürüyüş işe yaramaz mı hiç, süpper kilo verdiriyor

evet canım ben de 10günde 2.700 gram verdim ama daha tartılmadım 2 gündür. cumayı bekliyorum süpriz olsun diye :) bi de spora gittiğimde de akşamları yürüyüşe çıkayım mı sence?

evet canım ben de 10günde 2.700 gram verdim ama daha tartılmadım 2 gündür. cumayı bekliyorum süpriz olsun diye :) bi de spora gittiğimde de akşamları yürüyüşe çıkayım mı sence?

durumuna göre bak canım bir de spor hocanın tavsiyesine uy, ben yürüme derim fazla yüklenme olur ve yağları yakamadan kasa dönüşebilirsin belki, tam bilemiyorum... spora gitmediğin günler yürüyüş yapabilirsin..ama mutlaka uzmana danış, o seni bilgilendirecektir..

hocama sormayı düşünüyorum canım eğer yürüme gerek yok derse dediğin gibi sadece spora gitmediğim günler yürürüm

hocama sormayı düşünüyorum canım eğer yürüme gerek yok derse dediğin gibi sadece spora gitmediğim günler yürürüm

bence de canım bir anda spora yüklenmek iyi gibi görünse de vücut alışınca bu sefer kilo vermek zorlaşıyor o sebeple kademe kademe arttırmalı belki de...

eylüle kadar tadını çıkar ama ölçülü

mesela öğlen istediğin kadar ye ama akşama dikkat et hafif olsun o zaman fazla etkilenmessin

tabi istediğin kadar ye derken abartmada

seni tebrik ederrrr, menünü günün en kötü menüsü seçerimmmm

eşine de çok geçmiş olsun tatlım, hayırdır yaramaz bi durum yok inşallah?

ahahaha sağol kuzumm yavvv

bugün cezada tparlarım bennn

eşiminde midesi bulanıyordu gece cok kötüydü

canı sadece pizza istemiş nasıl oluyorsa o yüzden pizza yedik zaten

akşam kahve limon yaptım gece boyunca yattı sabaha karsıda bir kaç ilaç verdim falan kendine geldi.

Hafif bi mide bulantısı değilmiş bakalım bişi kalmamıştı

çok sagol kuzum

aman çok şükür, gelmiş geçmiş olsun..beylerin hastalığı ve nazları hiiç çekilmiyor

yeni başlayan arkadaşlar sizler için önceki sonraki foto koyacağım profilime, motivasyon olsun :) ama arkadaş olmamız gerek :)

ekledim kızlaaaar, önceki ve sonraki halimiii :))) inşallah sizler de istediğiniz kilolara bir an önce sağlıkla kavuşursunuz :)

kızlar iş yerındeyım ve biraz streslı bir yoğunluk var o yuzden geçmişe bakamadım hemen karnımı doyurup işe tekrar başladım ama buraya çok alıştım kısaca yazayım dedim sabah:2 si 1 arada nescafe
öğlen: 1adet haşlanmış patates ve çörekotlu yoğurt
dün kalori miktarın biraz fazla olduğu için bugun dikkat etmem gerekıyor akşam dikkat edeceğim

Ben size ve azmınıze hayranım resmınızı nasıl görebılırım değişiminizi merak ediyorum

canım arkadaşlık isteği gönderdim bildirimlerde göreceksin kabul edersen resmimi görebilirsin ... güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, inan bana sen de başaracaksın... ( isteği kabul ettikten sonra benim profilimi tıkla ve sol alta doğru ben albümü var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar

ceza günüm oldukça ii gidiyorrr.

Şasıma sirket yemeği kötü

az sonra markete gidip küçük yogurt alcam ara öğün olarak

akşamda salata yedimmi tamamdır.

Şimdi şekersiz nescafemi içiyorum (isveçten sonra güzel alıştım ben bu kahveye

canım ne tarz bir spor yapacağınada bağlı olmakla birlikte okula dönünce yürüyüş yaparsan bence sorun olmaz.

önemli olan tam o anları atlatmak. sen başarmışsın ne güzel. kendimi düşünüyorum son 5 yıldır kiloluyum ve bu bahsettiğimiz yesemmi yemesemmi anlarını atlatamadığımı için sonradan hep pişman olacağım şeyleri yedim. ve sonucu böyle oldu. artık son diyorum inşallah öyledir kendi adıma......

canım kahvaltı daha tok tutacak cinsten olsa sanki akşama bu yığılma olmaz gibi geliyor bana. yada en azından bende öyle oluyor..

evet haklısın. yatarak kilo verme konusunda:))) bende karatayı okumuştum iki sene önce 10 kilo vermiştim sonra eski tas eski hamam aynen geri aldım fazlasıyla bir senede...yani korumak ne kadar önemli onuda bizzat gördüm..

merhaba arkadaşlar
kahvaltımsabahın 6buçuğunda bunları yiyebilmek kendi adıma işkence gibi)
yeşil çay
1 yumurta
2 ceviz
domates ve salatalık(3er küçük dilim)
2 kayısı(kuru)
10 zeytin
1 kk peynir

ara
15-20 tane leblebi

öğle
4 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt

biraz sonra yürüyüşe gidiyorum inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…