- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.861
ben kontrollü beslenme ve hergün günde 1 saat yürüyerek verdim o kiloyu canım, yürüyüş işe yaramaz mı hiç, süpper kilo verdiriyor
evet canım ben de 10günde 2.700 gram verdim ama daha tartılmadım 2 gündür. cumayı bekliyorum süpriz olsun diye :) bi de spora gittiğimde de akşamları yürüyüşe çıkayım mı sence?
durumuna göre bak canım bir de spor hocanın tavsiyesine uy, ben yürüme derim fazla yüklenme olur ve yağları yakamadan kasa dönüşebilirsin belki, tam bilemiyorum... spora gitmediğin günler yürüyüş yapabilirsin..ama mutlaka uzmana danış, o seni bilgilendirecektir..
hocama sormayı düşünüyorum canım eğer yürüme gerek yok derse dediğin gibi sadece spora gitmediğim günler yürürüm
ay evet yurt yemeklerinden sonra anne yemeği bambaşka ya. Bir de standart yurt yemekleri yağlı yağlı, o yüzden hep dışarıda yiyordum bıkmıştım artık dışarıda yemekten. şükür ki evime geldim. Tabi eylül de gene dönüş var :)
aaaa bak sen şunlara yahu yediğim 3 kaşık pilava taktılar...mezunum ben kızıııım, yirimmmm
seni tebrik ederrrr, menünü günün en kötü menüsü seçerimmmm
eşine de çok geçmiş olsun tatlım, hayırdır yaramaz bi durum yok inşallah?
ahahaha sağol kuzumm yavvv
bugün cezada tparlarım bennn
eşiminde midesi bulanıyordu gece cok kötüydü
canı sadece pizza istemiş nasıl oluyorsa o yüzden pizza yedik zaten
akşam kahve limon yaptım gece boyunca yattı sabaha karsıda bir kaç ilaç verdim falan kendine geldi.
Hafif bi mide bulantısı değilmiş bakalım bişi kalmamıştı
çok sagol kuzum
bence de canım bir anda spora yüklenmek iyi gibi görünse de vücut alışınca bu sefer kilo vermek zorlaşıyor o sebeple kademe kademe arttırmalı belki de...
eylüle kadar tadını çıkar ama ölçülü
mesela öğlen istediğin kadar ye ama akşama dikkat et hafif olsun o zaman fazla etkilenmessin
tabi istediğin kadar ye derken abartmada
aman çok şükür, gelmiş geçmiş olsun..beylerin hastalığı ve nazları hiiç çekilmiyor
yok zaten çok dikkatliyim :))
Kızlar ben çıkıyorum malum iş güç beni bekler
Öpüldünüz
ay sormaa
Ben size ve azmınıze hayranım resmınızı nasıl görebılırım değişiminizi merak ediyorumekledim kızlaaaar, önceki ve sonraki halimiii :))) inşallah sizler de istediğiniz kilolara bir an önce sağlıkla kavuşursunuz :)
Ben size ve azmınıze hayranım resmınızı nasıl görebılırım değişiminizi merak ediyorum
canım ne tarz bir spor yapacağınada bağlı olmakla birlikte okula dönünce yürüyüş yaparsan bence sorun olmaz.Kızlar size bir şey danışacağım. Şimdi ben her akşam yürüyüşümü yapıyorum ama pazartesi spora başlayacağız spor salonunda arkadaşımla. eylülün ortasına kadar gideceğim 4 aya yakın bir süre yani. Ee üniversiteye dönünce spora yazılma imkanım pek olmuyor masraflardan. Sporu bıraktığımda da vücut kendini salma olacakmış sanırım. Diyorum ki yememe zaten artık hep devam edeceğim ama üniversiteye döndüğümde de yürüyüşe devam etsem o sarkmalar falan ya da kilo alımı olur mu? Bir de 2 ayda kilomu verebileceğimi düşünüyorum bu azimle inşallah, geriye kalan 1.5 ayda da sporda formumu korumak için gideceğim sonra okul malum bırakmak zorundayım. Yürüşe devam etsem işe yarar mı?
önemli olan tam o anları atlatmak. sen başarmışsın ne güzel. kendimi düşünüyorum son 5 yıldır kiloluyum ve bu bahsettiğimiz yesemmi yemesemmi anlarını atlatamadığımı için sonradan hep pişman olacağım şeyleri yedim. ve sonucu böyle oldu. artık son diyorum inşallah öyledir kendi adıma......inşallah tatlım zaten haftada 1 kg ideal olanı... ben yemeyi çok seviyorum oturdum mu da kalmak bilmiyordum masadan.. alkol, bol yemek; sonu işte fazla kilolar...çok şükür ki zihin yapımı değiştiriyorum yavaş yavaş.. dün 1 tencere pilavı yiyebilirdim ama ufak bir tatlı tabağı alıp, bu sana yeter dedim ve yetirdim... aç kalktım ama aç olmaktan ne kadar mutluluk duyduğumu, gidip daha da yersem ne kadar vicdan azabı çekeceğimi söyledim durdum kendime ve çorba yapmıştım eşime 8 gibi çok açlık hissettim ama kilolu halimi düşünüp yaşayacağım vicdan azabını hayal ettim yine ve içmedim çorbadan da.... her şey beyinde bitiyor, kırmak lazım yeme algısını..
canım kahvaltı daha tok tutacak cinsten olsa sanki akşama bu yığılma olmaz gibi geliyor bana. yada en azından bende öyle oluyor..kızlar ben toplu alıntılama nasıl oluyor bilmiyorum hepinizin menusunu okudum sağlıklı ve duzenlı geldi ne güzel imreniyorum spor da yapıyorsunuz ben de bugun başlayacağım evde yapmaya bende menumu yazayım bugun akşamım kötü oldu çok üzüldüm yazayım da sizde görün
sabah:1 adet 2 si 1 arada nescafe
ara:2 petibör bisküvi(tansiyonum düşmüş onu dengelemek için)
öğlen:yoğurtlu semizotu
akşamatates salatası , 1 poğaça , 1 tane şerbeti tatlı ve 2 bardak şekersiz çay bunu iş çıkışı oturmaya gittim orda yedim eve gelincede 3 tane köfte
ve biraz önce oğlumdan kalan çikolatalı gofret yanında nescafe
3,5 litre ılık su 20 dakıka bisiklet şimdide evde hareket yapacağım
evet haklısın. yatarak kilo verme konusunda:))) bende karatayı okumuştum iki sene önce 10 kilo vermiştim sonra eski tas eski hamam aynen geri aldım fazlasıyla bir senede...yani korumak ne kadar önemli onuda bizzat gördüm..acıkmaz mıyım tatlım yaaa, bazen açlıktan öleceğimi bile düşünüyorum ama çok güzel beden terbiyesi oluyor, o saatten sonra yememek asıl kiloyu verdiriyor. leptin hormonu gece aç karnına çalışıyor, canan karatayın dediği gibi yata yata kilo verdim tatlım aç yatarak... ama inan 5 oldu neredeyse ve hala alışamadım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?