- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.381
Yaa süpermişşş :)) Bende denicem bunu 3cm az mı ya harika bence tebrikler lucim
Menün çok güzel gizemliHem hafif hem doyurucu. protein ağırlıklı beslenmende çok iyi.
Afiyet olsun menün çok hafif hm22Kabızlık için kuru kayısı da bana iyi gelir hep, belki sendede işe yarar dene bi istersen.
Afiyet olsun bengü menün harikaOruç tutan insanların çoğunun yapmadığını yapman çok iyi sahuru kahvlaltı gibi iftarı akşam yemeği gibi değerlendirmen süperrr :))
kızlar merhabaaa lucicim bu karısımı nasıl yapıyosun tarif edebilir misin: ) bende bol bol yuzmeye calısıyorum. ama reglim gecikti acayip sis hissediyorum kendimi. dukan kalori hesabına gecis de biraz sarstı bunyemi ya. bi protein bi sebze beynim dondu???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o diyet neydi tatlım taa 5 günde 5 kilo dur bi araştırayım
Supersin Yaaaa canim benim. ....benimde Sikilasmaya Coke Ihtiyacim var. Tarifini versene canim. Korsenin altina strech sariyormusun. Sarmiyosan Korseyi hergun yikayacakmiyiz.
KADINLARDA kas yaposi zor olusur zatn cnm sklasrsin guzel olur bnde 150 200 cekiydm bir ara da smdi hamlamisim 100 anca :) yavas yavs artacak ins.
Tsk ederm cnm ins metve yemeye baslarsam tatli krizimi engelliyr ah su gaz sorunu bir gecseydi daha duze li olcaktm neyse smdilik kuru incirler idarw edym ddm bugun kuru incre baaladim tkrardan :)
canım 1 gün sadece haşlanmış patates 2.gün sadece sebze 3.gün sadece et 4.gün sadece meyve ve 5.gün sadece yumurta ya da yoğurt.. hiç açlık çekmiyorsun ve 5 günde tüm vitaminleri alıyorsun... geçen sefer 3.5 kg vermiştim ben 5 günde
canm sonrasında nasıl devam ediyorsun peki????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonra 2 gün kontrollü serbest beslenme ve bi daha 5 ... 2 kere yapın demişler ben 1 kere yaptım ama bu sefer 2 yapacağım inşallah
canım tatlı krizlerin için önerim: ben de zamanında çok işe yaradı, az yağlı süte 1 tatlı kaşığı tarçın koy iç ya da elmayı rendele üstüne dök tarçını ye, tatlı krizini acayip engelliyor
Menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay
Ekmek
Domatas salatalik
Iftar
Corba
Taze fasulye kiymali
Ekmek
Yogurt
Salata
Sonra Karpuz.
Tsk ederm cnm gercktn ise yaryr mu ben duyuyrm ama pek innmiyrdm bi denym bkkm ins bnde faydadini gorurum
hem vallahi hem billahi tatlım nasıl başardı bunu bilmiyorum bu kadar inceltmesi şaka gibi... hemen düzenini kur ve dene derim... ben sürdüreceğim bu sefer bırakmayacağım..acaba o bölgedeki suyu mu attı bilemedim ama şok oldum
Süpersin gerçekten yaa motive olman ne güzelll.
Çok doğru diyorsun tatlımAma sanki hiç gitmiyor bu kilolarr. sabır işi bu tamamen ya. Sabretmeyi bilmek lazım.
Bir de kızlar bugün benim 9. günüm jilllian da hiç ara vermeden hergün spor yapıyorum sizce sürekli devam etmek sağlıklı mı?
o diyet neydi tatlım taa 5 günde 5 kilo dur bi araştırayım
regli öncesi acaib şiş oluyorum bende
bu arada gene uyku modundayım dün oruç değilken yoktu bişey ne güzel yaa
hm cim yok bi sorun deneme amaçlı oğlumun troid ilacını kesti dr bakalım vucudu nasıl tepki verecek
Bugün iş çıkışı denize gitme fırsatım olacak bu yılın deniz sezonunu henüz açıyorum :) Hadi bakalım denizde bol bol hareket yapıcam. Ayrıca sabah yine yulaf yedim süt kayısı ve şeftaliyle çook güzel oldu kızlar ve bağırsaklar çok güzel çalıştırıyor
Bugün su miktarım 3 lt bulacak sanırım bugün aşırı bir sıcak var.iş yerinde klima var ama çok açmakta istmiyorum rahatsız ediyo.
KADINLARDA kas yaposi zor olusur zatn cnm sklasrsin guzel olur bnde 150 200 cekiydm bir ara da smdi hamlamisim 100 anca :) yavas yavs artacak ins.
Tsk ederm cnm ins metve yemeye baslarsam tatli krizimi engelliyr ah su gaz sorunu bir gecseydi daha duze li olcaktm neyse smdilik kuru incirler idarw edym ddm bugun kuru incre baaladim tkrardan :)
Menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay
Ekmek
Domatas salatalik
Iftar
Corba
Taze fasulye kiymali
Ekmek
Yogurt
Salata
Sonra Karpuz.
Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
oglen 4 yk patates ymgi 3 yk bulgur plavi
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma
Bence haftada 1 vücuduna dinlenmek için izin ver brokolicim, en azından 30 day yapma, yerine leslie falan yapabilirsin basit cardio.
Nasıl yüzdün mü brokolicim?
oooo su çok bol olmuş gizemli suyu tüketmek güzelde 4 lt sonrası biraz sakıncalı diye duymuştum.Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
oglen 4 yk patates ymgi 3 yk bulgur plavi
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma suyu abarttm 6 ltre
canım 1 gün sadece haşlanmış patates 2.gün sadece sebze 3.gün sadece et 4.gün sadece meyve ve 5.gün sadece yumurta ya da yoğurt.. hiç açlık çekmiyorsun ve 5 günde tüm vitaminleri alıyorsun... geçen sefer 3.5 kg vermiştim ben 5 günde
canım tatlı krizlerin için önerim: ben de zamanında çok işe yaradı, az yağlı süte 1 tatlı kaşığı tarçın koy iç ya da elmayı rendele üstüne dök tarçını ye, tatlı krizini acayip engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?