Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim yanlis oldu ben yagi sen kullandi. Sandim :)

merhaba tatlım, aktardan biberiye yağı almaya gittiğimde aktar ya pportakal ya da limon yağı ile karıştırmamı önerdi ben de limon aldım...gözkararı bir kapta karıştırıp bool bol sürüyorum üstüne de göğüüs altına kadar korse giyiyorum. önce sabah uyanınca sürüp giydim ve tüm gün korse ile gezdim akşam gelince eve duş alıp tekrar sürüpp korselenip sabaha kadar tuttum 3 gündr korse ile geziyorum yani :)

o diyet neydi tatlım taa 5 günde 5 kilo dur bi araştırayım

canım 1 gün sadece haşlanmış patates 2.gün sadece sebze 3.gün sadece et 4.gün sadece meyve ve 5.gün sadece yumurta ya da yoğurt.. hiç açlık çekmiyorsun ve 5 günde tüm vitaminleri alıyorsun... geçen sefer 3.5 kg vermiştim ben 5 günde

Supersin Yaaaa canim benim. ....benimde Sikilasmaya Coke Ihtiyacim var. Tarifini versene canim. Korsenin altina strech sariyormusun. Sarmiyosan Korseyi hergun yikayacakmiyiz.

canım ben gündz iş yerimde olduğum için streçlemedim sadece korse..çift korse aldım bi gün birini bi gün birini giydim hava sıcak olduğu için yıkasanda 1 saate kuruyor zaten uçucu yağ olduğu için yağlanmıyorda fazla

canım tatlı krizlerin için önerim: ben de zamanında çok işe yaradı, az yağlı süte 1 tatlı kaşığı tarçın koy iç ya da elmayı rendele üstüne dök tarçını ye, tatlı krizini acayip engelliyor

canm sonrasında nasıl devam ediyorsun peki????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm sonrasında nasıl devam ediyorsun peki????

sonra 2 gün kontrollü serbest beslenme ve bi daha 5 ... 2 kere yapın demişler ben 1 kere yaptım ama bu sefer 2 yapacağım inşallah

Menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay
Ekmek
Domatas salatalik

Iftar
Corba
Taze fasulye kiymali
Ekmek
Yogurt
Salata

Sonra Karpuz.

Arkadaşlar internetim yok bilginiz olsun ne kadar sürede açılır bilmiyorum ozmna kadar izinli yada telefona paket yapıp burda olurum görüşmek üzere

Tsk ederm cnm gercktn ise yaryr mu ben duyuyrm ama pek innmiyrdm bi denym bkkm ins bnde faydadini gorurum

Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
oglen 4 yk patates ymgi 3 yk bulgur plavi
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma

Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma suyu abarttm 6 ltre

Tsk ederm cnm gercktn ise yaryr mu ben duyuyrm ama pek innmiyrdm bi denym bkkm ins bnde faydadini gorurum

günaydın canım bi denemeni öneririm ben de çok işe yaradı... ama illa tatlı yiyeceğim diye şartlarsan kendini önüne geçemezsin tatlı krizinin... önce beynine hükmetmelisin, her istediğinde tatlı yiyemeyeceğini anlamalı :)

Lucim ne kadar ödem attım desek de içtiklerimiz ile vücudun her yerindekileri götürmüyor sanırım, çok büyük ihtimalle ödem atıyor ama bu gayet güzel bir şey, sonuçta ödem yağ hücrelerin etrafını sararak erimelerini engelliyor hain.
Neyse bakalım az kaldı, evime bir geçeyim hepsi olacak tek tek.

Bence haftada 1 vücuduna dinlenmek için izin ver brokolicim, en azından 30 day yapma, yerine leslie falan yapabilirsin basit cardio.

Umarım kurtulur kaptanım o ilaçtan, daha yaşı küçük vücudu adapte olabilir. Sürekli ilaç çok sıktı beni bir de unutuyorum dönem dönem.

Nasıl yüzdün mü brokolicim?

Kuru incir yerine hurma yesen nasıl olur Gizem ? İncir kan şekerinde hızlı yükselme ve düşüşe neden olabiliyor.

Menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay
Ekmek
Domatas salatalik

Iftar
Corba
Taze fasulye kiymali
Ekmek
Yogurt
Salata

Sonra Karpuz.

Afiyet olsun, kaçamaksız güzel bir menü olmuş.
Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma

Afiyet olsun Gizemcim.

Günaydın Kızlarrrr :)
Dünki menüm ;
Sabah
*Yulaf ve süt karışımımın içine kayısı ve şeftali doğradım harika oldu.

Ara öğün ;
*Bir avuç kadar kuru üzüm

öğlen yemeği;
*Menemen ve kahvaltılıklar hafif şekilde geçiştirdim öğlenimi

Ara öğün;
Denize girmeden bir şeftali yedim

Akşam yemeğinde ;
*Mercimek çorbası
*Patlıcan kavurma ve bir yk sebzeli bulgur pilavı

Dün pek fazla protein almadım.
Sabah yine jillian yaptım 30 dk ama acayip terletiyor ya :))
Akşam da iş çıkışı yarım saat kadar yüzdüm:) Denizli yerde yaşamk ne güzelmiş al yanına mayonu iş çıkışı sahileee ohh :))
Denizde Yüzdükten sonra biraz bacak hareketleri yaptım alışkanlık oldu sanırım artık. Ne zaman boş kaldığımı hissedeyim evde hemen bacak açma hareketleri yapıyorumm :))

Bence haftada 1 vücuduna dinlenmek için izin ver brokolicim, en azından 30 day yapma, yerine leslie falan yapabilirsin basit cardio.
Nasıl yüzdün mü brokolicim?

Evet bugün ara verdim tatlım artık. 10.gün oluyordu aralıksız. Bugün bünyemi dinlendiricem spor yapmadım sabah ama akşam belki biraz bacak hareketleri yaparım.
Yüzdümm özlemişimm denizii :) Dün normalde hava aşırı sıcakta güneş hiç gitmek bilmedi. Akşam işten çıkmama doğru hava birazcık kapandı. Yine de ggittim sahile annemle babamda ordaydı. Bi girdim denize sıcacık :)) Pek kuruyamadan eve döndüm ama yüzebildimm doya doya :)

Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma suyu abarttm 6 ltre
oooo su çok bol olmuş gizemli suyu tüketmek güzelde 4 lt sonrası biraz sakıncalı diye duymuştum.
Menüne bayıldım ara öğünlerin çok sağlıklı elmayada incirede bayılırım. Acıktığımı hissettiğim anda ilk isteyeceğim aparatif şeyler araasında bunlar.

Ben bunu uygulasam heralde açlıktan ölürümm :) Ben yemek yemeyi seviyorum o yüzden heralde bu kdar aç kalmazdım. İradenize sağlık kızlarr

Sütü zaten çok severim bi de tarçınlı olduu muu harikaa oluyor mutalaka deneyin kızlar tok tutuyor hemde ben bazen kahvaltılarda içiyorum.

günaydın kızlarrr
tatlıbrokoli ne güzel yaabiz henüz bu sene denizle tanışamadık
bu arada gizemlinin su mi,ktarına kimse takılmasın ben emzirdiğim o ilk dönemde 7-8 lt içtiği mi bilirim hem lohusalık hem emzirme yüzünden vucüt fazlasıyla su istiyor ve ne kadar su içtiğinin farkına bile varılmıyor tek başına ben 3 günde 19 lt damacanayı bitiriyordum düşünün yanii
gizemYst den haber yok 1 haftadır hiç bişey söylemedi yazlığa gitmişti en son bakalım ne zaman haber çıkacak
oruçlu arkadaşlar bu akşamdan tartılın iftardan önce diğerleri ise yarın sabah aç karnına tartılsın bakalım sonuçlar nasıl olacak
serap sesin çıkmıyor tatlım ne zamandır yaa nerelerdesin?

öncelikle hepinizden özür diliyorum takımın kurallarını da biliyorum ama bu hafta giremedim girdiğimdede çok şey kaçırmış oldum kendıme çok kızdım ama artık size kalmış ramazanda hiç bir şeye yetişemiyorum herşey yarım kalıyor bır de duymuşsunuzdur üniversite hastaneleri sağlık bakanlığı ile birleşti bızde şuan o durumu yaşıyoruz stresli bir dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…