Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydiiiiiinnnn nasilsiniz hanimlar ben kalca ertme sporumu yapoyrn :) acaba kizimi ayakta sallarken kalori verr miyim :)
Dunku menum
sabah
2 dilim ekmek yumurta zeytin
oglen
1 dilim ekmek 1 kk kasar peyniri 1 kase corba
Aksam 1kofte tavuk sisten 2 parca et sisten 3 parca 1 dilim ekmek buyuklugunde pide 3 tatli kasigi sutlac kalorisine baktim hm cim en masum tatliymis sutlac :)

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şaka gibi inanamıyorummmm.... biliyorsunuz pazartesiden beri biberiye ve limon yağı karışımını belime simit bölgeme sürüp korse ile dolanmaktayım ortalıkta.bu sabah 3.günüm, değişiklik yoktur ama bi ölçeyim dedim...hem belden hem göbekten 3 er cm incelmişim...nasıl olur bu yaaa???? hem öncekine göre daha fazla yiyorum kilomda bu ara 69 civarı ama bu incelmenin anlamı nedir? şoktayım... okuduğum yorumlarda yazanlara gülüyordum bu şaşkınlar kesin korsenin üstünden ölçmüşlerdir bu kadar kısa sürede incelmemi olur diye söylenirken aynı şey başıma geldiiiiii....nedir ki bunun açıklaması? bir bilen anlatıversin lütfen...

Yaa süpermişşş :)) Bende denicem bunu 3cm az mı ya harika bence tebrikler lucim

Menün çok güzel gizemli Hem hafif hem doyurucu. protein ağırlıklı beslenmende çok iyi.

Afiyet olsun menün çok hafif hm22 Kabızlık için kuru kayısı da bana iyi gelir hep, belki sendede işe yarar dene bi istersen.

Iyi geceler kizlar menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Yesil cay
Ekmek
Salatalik domates
Zeytin

Iftar
Corba
Tavuk
Salata
Yarim dilum ekmek

Sonra Meyve.

Afiyet olsun bengü menün harika Oruç tutan insanların çoğunun yapmadığını yapman çok iyi sahuru kahvlaltı gibi iftarı akşam yemeği gibi değerlendirmen süperrr :))

Benim dün öğle ve akşam ki menüm;

Öğlen 3 yk kaşığı sebze yemeği ve yoğurt
Akşam balık ve salata bir dilimde tam buğday ekmeği yedim

Ve ilk kaçamağımı dün yaptım Bi cocostar yedim ((
Pişman mıyım ? Hayır çünkü uzun zamandır tatlı adına bişey yemiyordum. Ben ki tatlısız günüm geçmezdi heyy gidi günler heyy :) Bi de bu ara hep canım cips çekiyor onuda önümüzdeki hafta çok az yiyerek halledicem.
2 hafta da bi verdiğim 1 kg karşılık canım çektiği birşeyi tadımlık olarak yemeye karar verdim. Sizce nasıl olur kızlar?

günaydınlarrr
dün kendim için dermotoloğa oğlumun da sonuçlarını göstermeye hastaneye gittim peri,şan oldum yaa sıcak bi tarftan beklemek bi taraftan canım çıktı akşamda iftara davetliydik o yüzden koşturdum durdum

çok güzel düşünmüşsün tatlım artık bu hafta listelerdesin diğer kaptanlardan onay alındı haberin olsun bundan sonra daha dikkatli ol tatlım

çok geçmiş olsun tatlım yaaaaa bugün nasılsın umarım daha iyisindir

hm cim ben püsküüt e söylüyorum seni kaptan yardımcısı yapması için daha sonra bakarız durumlara tatlım

maşallah luci cim yaaa helal olsun sana acaba basende de işe yarar mı?

canım cips dün yemek sitelerinden birinde gördüm yufkayı biber salçası ve çok az yağla karıştırıp cips şeklinde kesip fırına atmışlar görüntü aynen cips gibiydi tadı nasıl bilmem ama sağlıklı böyle deneyebilirsin

hahayt bu incelme beni pek bi motive etti kızlarrr... bugn 5 te 5 diyetine başlamaya karar verdim, süperdi bu diyet geçen sefer 5 günde 3,5 kg vermiştim... bakalım bu sefer ne olacak

Biliyorum çok az ama hala artılardayım Zaten tiroit ile kilo vermek oldukça zor, bir de üstüne tuvalet düzeni kalmayınca yiyesim gelmiyor, ne yesem artılardayım.

Mekik iyi geliyor gerçekten karın için çok faydalı. Benim pek göbek ve karın problemim yok, şu kilom ile bile m beden giyiyorum, tabi önceden xs s falan oluyordu. Karın kasım da hiç olmadığı için kendimde anlayamıyorum ne kadar etkisi olduğunu fakat; eşim durmadan 100 mekik çektikten sonra karın kasları aşırı sertleşiyor, oradan anlıyorum çok etkili ve en kısa zamanda ben de günde 250 mekik çekmeye başlamak istiyorum. Kas değil ama böyle dokununca sıkı sert bir karın istiyorum.

Şekerim o kadar yeme demedim merak etme laf etmeyeceğim. Cidden idealini bulmuşsun, sütlü tatlı ve sadece isteğini bastıracak kadar. Tebrik ettim seni.

Lucim ciddi misinn
Maşallah valla.
Benim koca popoyu da eritir mi acaba böyle 3'et 5' er

Brokolicim, tabi yiyebilirsin ama bence kilo vermene karşılık ödül olarak yemek koyup yemeği bilinç altına ödül olarak algılatma, ödül vereceksen bu bir kıyafet olsun, sevdiğin br aktive olsun. Yemeği ile canın istediğinde ufak miktarlarda yiyerek, yasak olmayan fakat arzunu bastıracak kadar yenilen basit bir şey olarak algılat.

Hastanede ters bir durum yok değil mi kaptanım ?

hahayt bu incelme beni pek bi motive etti kızlarrr... bugn 5 te 5 diyetine başlamaya karar verdim, süperdi bu diyet geçen sefer 5 günde 3,5 kg vermiştim... bakalım bu sefer ne olacak

Hadi bakalım Lucim görelim seni ..

Lucim ciddi misinn
Maşallah valla.
Benim koca popoyu da eritir mi acaba böyle 3'et 5' er

Hadi bakalım Lucim görelim seni ..

hem vallahi hem billahi tatlım nasıl başardı bunu bilmiyorum bu kadar inceltmesi şaka gibi... hemen düzenini kur ve dene derim... ben sürdüreceğim bu sefer bırakmayacağım..acaba o bölgedeki suyu mu attı bilemedim ama şok oldum

Süpersin gerçekten yaa motive olman ne güzelll.

Çok doğru diyorsun tatlım Ama sanki hiç gitmiyor bu kilolarr. sabır işi bu tamamen ya. Sabretmeyi bilmek lazım.

Bir de kızlar bugün benim 9. günüm jilllian da hiç ara vermeden hergün spor yapıyorum sizce sürekli devam etmek sağlıklı mı?

Son düzenleme:
kızlar merhabaaa lucicim bu karısımı nasıl yapıyosun tarif edebilir misin: ) bende bol bol yuzmeye calısıyorum. ama reglim gecikti acayip sis hissediyorum kendimi. dukan kalori hesabına gecis de biraz sarstı bunyemi ya. bi protein bi sebze beynim dondu???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o diyet neydi tatlım taa 5 günde 5 kilo dur bi araştırayım

regli öncesi acaib şiş oluyorum bende

bu arada gene uyku modundayım dün oruç değilken yoktu bişey ne güzel yaa

hm cim yok bi sorun deneme amaçlı oğlumun troid ilacını kesti dr bakalım vucudu nasıl tepki verecek

Bugün iş çıkışı denize gitme fırsatım olacak bu yılın deniz sezonunu henüz açıyorum :) Hadi bakalım denizde bol bol hareket yapıcam. Ayrıca sabah yine yulaf yedim süt kayısı ve şeftaliyle çook güzel oldu kızlar ve bağırsaklar çok güzel çalıştırıyor

Bugün su miktarım 3 lt bulacak sanırım bugün aşırı bir sıcak var.iş yerinde klima var ama çok açmakta istmiyorum rahatsız ediyo.

Supersin Yaaaa canim benim. ....benimde Sikilasmaya Coke Ihtiyacim var. Tarifini versene canim. Korsenin altina strech sariyormusun. Sarmiyosan Korseyi hergun yikayacakmiyiz.
Tesekkur Ederim canim.
Aaaahhhh ah bende istiyorum ciiiiiiippppppsssssss.

Gecmis Olsun canim Kontroller nasil gecti. Cips tarifu I'gimi Cekti. Denerim Ben bunu Kesin. Birde yufka cig bildigimiz boreklik yufka dimi.
Tekrar tebrik Ederim canim. Ayrintilara girsene biraz.

Tsk ederm canim ins byle gderde verrm kilolari. Senn adinada cok sevndm yaa ne guzel acaba derye surdugumuz seyler sute gecer mi ki bende yapsam

Cok tsk ederm cnmm ins guzel bir fark yazarm tablya smdlik 87.3 um bklm :)

KADINLARDA kas yaposi zor olusur zatn cnm sklasrsin guzel olur bnde 150 200 cekiydm bir ara da smdi hamlamisim 100 anca :) yavas yavs artacak ins.
Tsk ederm cnm ins metve yemeye baslarsam tatli krizimi engelliyr ah su gaz sorunu bir gecseydi daha duze li olcaktm neyse smdilik kuru incirler idarw edym ddm bugun kuru incre baaladim tkrardan :)

Tebril ederm cnm cok svndm senn adna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…