Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım evt biliyorum yokum ramazan beni çok etkiledi bahane olmamalı ama işlerimi zor yetiştiriyorum hiç halim olmuyo hep uyku modu yemeği bile bacaklarıma yapışan oğlumla yapmak zorunda kalıyorum spor bile yapacak vaktım olmuyor

kızlar bu sabah yine ölçtm kendimi ve 1 er cm daha gitmiş...pazartesiden beri belimden ve karnımdan 4 er cm gitmiş oldu... kg 68 di bu sabah...yememe dikkat edemiyorum ama yaa...çok üzgnüm..gün içinde ne güzel haşlama patateslerimi yemiştim ki akşam eşimle bol kalorili bi kahvaltı yaptım..eşim kahvaltı seviyor akşamları ben de kahvaltıya hiç ama hiç dayanamıyorum yahuuuu...ne halt edecem bilemiyorum...dün uzun süüredir görmediğim arkadaşlarımla buluştum şok oldular görünüşüme ve sakın 1 kg bile verme çok iyisin böyle dediler, azıcık gururum okşandı :) ne güzel böyle iltifatlar duymak darısı başınıza inşallah fıstıklar

canım ramazanda hepimiz öyleyiz başta ben kendim öyleyim maalesef bu uyku sersemlik hali perişan ediyor beni
bu arada üniversite hastaneleri sağlık bakanlığı ile mi birleşiyor bilmiyordum ben bunu yaa ilk defa duydum? sen sorun yapma haber ver tatlım yeter

maşallah luci cim sana yaaaa tebrik ederim helal olsun

canmsın kaptancım, şu biberiye yağı olayında da kobayınız olayım istedim :) gidiyor vallahi cm cm... hadi sizde başlayın artık, pek yalnız hissetmekteyim kendimi

evde biberiye yağı varda limon yağını alırım o da sorun değilde bu sıcakta korse giyme kısmı beni kasıyo bacım yaaa

evde biberiye yağı varda limon yağını alırım o da sorun değilde bu sıcakta korse giyme kısmı beni kasıyo bacım yaaa

hiç sorma tatlım yaaa...bundan 10 yıl önce falan kuzenimle antalyaya tatile gitmiştik ve ben o sıcakta onuun korse kullandığını görünce şok olmuş, gözlerime inanamamıştım..ama kız, inatla sülale kadınlarının belsiz olma makus talihini kırarak bel oyuntusu oluşturdu kendinde azmi ile... yıllardır da söylenir druurum temmuzda korse takıyordun diye...diyorlar ya kınadığın şeyi yaşamadan ölmezmişsin, başıma geldi şimdi...

inan bana çok sıkıntı yapmıyor hatta alışıyorsun bile, bel ağrılarım bile geçti tatlım korse sayesinde

Lucim duymasın şimdi ayıp olur ama yeni idolüm sensin brokolim. Hayranım menülerine.

Çok güzel yapmışsın brokolicim, maşallah diyorum sana.

Ahh kaptanım çok dertliyim bu konuda. Sen Ankarada açamadın sezonu, ben kıbrısın o güzel denizinde açamadım ya, inat ettim resmen ben bu kilo ile girmem denize diye ama bazen rüyamda bile yüzüyorum, denize girince beni çıkarabilene aşk olsun, zaten çıktıktan sonra 1 hafta kedi ciğeri gibi kıpkırmızı ve acıyla gezdiğimden tadını çıkarıyorum. Neyse bu yaz belki son anda girebilirsem, yoksa seneye artık ne yapalım.

Ben de aynen senin aklından geçenleri düşündüm dün Gizem ve Serap hakkında. Kaptanım ne diyeceğim. Biz bu 5 mesaj kuralını gerçekten uygulasak nasıl olur ne dersin ? Çünkü bu kural uygulanmadıkça takımda sık sık bomboş geçen zamanlar oluyor, sonunda toplarlıyoruz ama hiç olmasa ne iyi olur. Gizem geçen hafta da bildirim yapmadı sanırım değil mi?

Mutlaka yoğunluğun vardır ama ben böyle durumlarda sadece 2 dakika ayırarak haber verilmesi taraftarıyım kendi adıma. Ben mesela taşınma sınav döneminde fırsat bulamadım gerçekten bir ara ama öncesinde yazdım durumumu. Kaptanım ve arkadaşlar da saolsun beni idare ediverdiler.

Ahh harikasın şekerim. Hatırlıyor musun ilk 10 kilonda arkadaşlarınla buluşunca bir şey dememişlerdi de ne kızmıştık burada onlara. Aynı arkadaşların mı yoksa ? Eğer onlarsa ne güzel olmuştur. Ben de biliyorum gerçekten çok güzel oldu fiziğin ama biraz daha gitsin ki kaçırdığın dönemlerde kendine biraz pay bırakabil değil mi ?

vayyyy vayyy demek artık idolün ben değilim haaaa, git o halde brokolicinle kapış vermiyorum gaz artık sana

ben dedim di mi sana yüz diye, bıraktın canıım denizi otur şimdi tatlım dünkü arkadaşlarım erkekti, önceki farketmeyenler hanımdı sanırım durumu yeterince açıkladı bu cümlem

saol tatlım sen de kurtul da bir an öönce sen de fıstk gibi ol inşallah...
aynen balım yaa tek derdim esneme payı bırakabilmek

Lucim duymasın şimdi ayıp olur ama yeni idolüm sensin brokolim. Hayranım menülerine.
Çok güzel yapmışsın brokolicim, maşallah diyorum sana.
Teşekkür ederim tatlımm :) Tek isteğim sağlıklı ve düzenli şekilde incelmekk ve tabi sizlerle motive olmak ve motive etmek sizleride :)
Daha bir hafta oldu sayılır ama buraya çok alıştım. Yemek yerken bile diyorum ki kızlara bunu yazamam o yüzden yememeliyim diye frenliyorum kendimi :)) İyi ki varsınız kızlarrr ve 5. takımmm :))

vayyyy vayyy demek artık idolün ben değilim haaaa, git o halde brokolicinle kapış vermiyorum gaz artık sana
Olur mu öyle luci hep birlikte birbirmizi motvie ederk vericez bu kiloları. artık siz aşmıssınız gerçi ama ben daha yolun başındayımmm. motivasyon şu an çok önemli benim için :))

sorma hm cim yaa inşallah bayramda açacağım ben sezonu bakalım

serap ın gene hadi mantıklı bir sebebi var ramazan diye bende bu 5 mesaj konusuna pek takılmıyorum çünkü çoğu zaman bende 5 mesaj yazamıyorum ama ramazandan sonra kesinlikle uygulayalım
gizem geçen hafta da bildirimde bulunmadı profiline baktım en son 15 temmuz da girmiş ama bize uzun süredir mesaj yazmıyor açıkcası girip te buraya mesaj yazmaması için çok ama çok önemli bir sebebi olması gerekiyor o yüzden bu hafta direk izne mi ayırsak yoksa diskalifiye mi etsek diye düşünüyorum
bu arada reglim 1 hafta öncesinden geldi öğleden önce orucu bozdum bakalım bu durum tartıya nasıl yansıyacak?

bu haftaki listemizi de hazırlayalım

***5.TAKIM 370. ETAP***

toplight (74,6/)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/)
14SERAP38( 67,50/)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/ ) yeni üye hedef 80

5. TAKIM ORTALAMASI : %

siyamum mun internet sorunu düzelirse siyamum u da listeye alabiliriz bakalım yarın ondan haber bekleyeceğiz

Son düzenleme:
Cok iyu gdysun cnm ins byle devm edersn
Tesekkurler canim. Insallah. ....
Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
oglen 4 yk patates ymgi 3 yk bulgur plavi
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma suyu abarttm 6 ltre
Ya nasil iciyon kiziim bu Kadarini. Benim en Cok UCbucuk litre Olmustur.
Tesekkurler canim.

Ne Guzel Yaaa. Ben Ramazan gelding Ben sport yapmiyorum. Tebrikler.

Ayyyy ne Guzel sekerim.. ...seni kiniyorum Siddetle. Belki kinarsam basima gelir:))))))))))))

Ay kizlar Sabahtan Beri OKuyorum OKuyorum tam Yorum yazacam bisey cikiyo. Sonunda yazabildim. Bide kizimin atesi cikti. SIMdi Ilac vetdim umarim Ilerlemez.

Gizemi bende merak Ettim kizlar Kac Zamandir. Cani biseyemi Sikkn Acaba. Insanin morali bozukken IKi Kelime yazamiyo. .

Gizemi bende merak Ettim kizlar Kac Zamandir. Cani biseyemi Sikkn Acaba. Insanin morali bozukken IKi Kelime yazamiyo. .

haklısın tatlım ama en son mesajı tatile giderkendi ondan sonra hiç bişey yazmadı ayın 15 inde girmiş gene bi şey demedi baklaım yarın ses çıkacak mı?

Ben listeye ne zaman giricem kaptanım ?

Kaptanım inş sizede kısmet olur denize girmek :)

Son düzenleme:
yeni hali listemizin

***5.TAKIM 370. ETAP***

toplight (74,6/)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/)
14SERAP38( 67,50/)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/ ) yeni üye hedef 80
tatsızbrokoli(62,4/ ) yeni üye hedef 55

5. TAKIM ORTALAMASI : %

anamm ben seni unuttum tatlıbrokolim yaaaa sende yarın girecen iyi hatırlattın bana:26::26::26:

tamam kaptanım teşekkürler :) Bende emin olamadım acaba bi hafta daha mı geçicek diye düşündüm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…