- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.401
canım evt biliyorum yokum ramazan beni çok etkiledi bahane olmamalı ama işlerimi zor yetiştiriyorum hiç halim olmuyo hep uyku modu yemeği bile bacaklarıma yapışan oğlumla yapmak zorunda kalıyorum spor bile yapacak vaktım olmuyorgünaydın kızlarrr
tatlıbrokoli ne güzel yaabiz henüz bu sene denizle tanışamadık
bu arada gizemlinin su mi,ktarına kimse takılmasın ben emzirdiğim o ilk dönemde 7-8 lt içtiği mi bilirim hem lohusalık hem emzirme yüzünden vucüt fazlasıyla su istiyor ve ne kadar su içtiğinin farkına bile varılmıyor tek başına ben 3 günde 19 lt damacanayı bitiriyordum düşünün yanii
gizemYst den haber yok 1 haftadır hiç bişey söylemedi yazlığa gitmişti en son bakalım ne zaman haber çıkacak
oruçlu arkadaşlar bu akşamdan tartılın iftardan önce diğerleri ise yarın sabah aç karnına tartılsın bakalım sonuçlar nasıl olacak
serap sesin çıkmıyor tatlım ne zamandır yaa nerelerdesin?
canım ramazanda hepimiz öyleyiz başta ben kendim öyleyim maalesef bu uyku sersemlik hali perişan ediyor beniöncelikle hepinizden özür diliyorum takımın kurallarını da biliyorum ama bu hafta giremedim girdiğimdede çok şey kaçırmış oldum kendıme çok kızdım ama artık size kalmış ramazanda hiç bir şeye yetişemiyorum herşey yarım kalıyor bır de duymuşsunuzdur üniversite hastaneleri sağlık bakanlığı ile birleşti bızde şuan o durumu yaşıyoruz stresli bir dönem
kızlar bu sabah yine ölçtm kendimi ve 1 er cm daha gitmiş...pazartesiden beri belimden ve karnımdan 4 er cm gitmiş oldu... kg 68 di bu sabah...yememe dikkat edemiyorum ama yaa...çok üzgnüm..gün içinde ne güzel haşlama patateslerimi yemiştim ki akşam eşimle bol kalorili bi kahvaltı yaptım..eşim kahvaltı seviyor akşamları ben de kahvaltıya hiç ama hiç dayanamıyorum yahuuuu...ne halt edecem bilemiyorum...dün uzun süüredir görmediğim arkadaşlarımla buluştum şok oldular görünüşüme ve sakın 1 kg bile verme çok iyisin böyle dediler, azıcık gururum okşandı :) ne güzel böyle iltifatlar duymak darısı başınıza inşallah fıstıklar
canmsın kaptancım, şu biberiye yağı olayında da kobayınız olayım istedim :) gidiyor vallahi cm cm... hadi sizde başlayın artık, pek yalnız hissetmekteyim kendimi
canmsın kaptancım, şu biberiye yağı olayında da kobayınız olayım istedim :) gidiyor vallahi cm cm... hadi sizde başlayın artık, pek yalnız hissetmekteyim kendimi
evde biberiye yağı varda limon yağını alırım o da sorun değilde bu sıcakta korse giyme kısmı beni kasıyo bacım yaaa
Günaydın Kızlarrrr :)
Dünki menüm ;
Sabah
*Yulaf ve süt karışımımın içine kayısı ve şeftali doğradım harika oldu.
Ara öğün ;
*Bir avuç kadar kuru üzüm
öğlen yemeği;
*Menemen ve kahvaltılıklar hafif şekilde geçiştirdim öğlenimi
Ara öğün;
Denize girmeden bir şeftali yedim
Akşam yemeğinde ;
*Mercimek çorbası
*Patlıcan kavurma ve bir yk sebzeli bulgur pilavı
Dün pek fazla protein almadım.
Sabah yine jillian yaptım 30 dk ama acayip terletiyor ya :))
Akşam da iş çıkışı yarım saat kadar yüzdüm:) Denizli yerde yaşamk ne güzelmiş al yanına mayonu iş çıkışı sahileee ohh :))
Denizde Yüzdükten sonra biraz bacak hareketleri yaptım alışkanlık oldu sanırım artık. Ne zaman boş kaldığımı hissedeyim evde hemen bacak açma hareketleri yapıyorumm :))
Evet bugün ara verdim tatlım artık. 10.gün oluyordu aralıksız. Bugün bünyemi dinlendiricem spor yapmadım sabah ama akşam belki biraz bacak hareketleri yaparım.
Yüzdümm özlemişimm denizii :) Dün normalde hava aşırı sıcakta güneş hiç gitmek bilmedi. Akşam işten çıkmama doğru hava birazcık kapandı. Yine de ggittim sahile annemle babamda ordaydı. Bi girdim denize sıcacık :)) Pek kuruyamadan eve döndüm ama yüzebildimm doya doya :)
oooo su çok bol olmuş gizemli suyu tüketmek güzelde 4 lt sonrası biraz sakıncalı diye duymuştum.
Menüne bayıldım ara öğünlerin çok sağlıklı elmayada incirede bayılırım. Acıktığımı hissettiğim anda ilk isteyeceğim aparatif şeyler araasında bunlar.
Ben bunu uygulasam heralde açlıktan ölürümm :) Ben yemek yemeyi seviyorum o yüzden heralde bu kdar aç kalmazdım. İradenize sağlık kızlarr
Sütü zaten çok severim bi de tarçınlı olduu muu harikaa oluyor mutalaka deneyin kızlar tok tutuyor hemde ben bazen kahvaltılarda içiyorum.
günaydın kızlarrr
bu arada gizemlinin su mi,ktarına kimse takılmasın ben emzirdiğim o ilk dönemde 7-8 lt içtiği mi bilirim hem lohusalık hem emzirme yüzünden vucüt fazlasıyla su istiyor ve ne kadar su içtiğinin farkına bile varılmıyor tek başına ben 3 günde 19 lt damacanayı bitiriyordum düşünün yanii
gizemYst den haber yok 1 haftadır hiç bişey söylemedi yazlığa gitmişti en son bakalım ne zaman haber çıkacak
oruçlu arkadaşlar bu akşamdan tartılın iftardan önce diğerleri ise yarın sabah aç karnına tartılsın bakalım sonuçlar nasıl olacak
öncelikle hepinizden özür diliyorum takımın kurallarını da biliyorum ama bu hafta giremedim girdiğimdede çok şey kaçırmış oldum kendıme çok kızdım ama artık size kalmış ramazanda hiç bir şeye yetişemiyorum herşey yarım kalıyor bır de duymuşsunuzdur üniversite hastaneleri sağlık bakanlığı ile birleşti bızde şuan o durumu yaşıyoruz stresli bir dönem
kızlar bu sabah yine ölçtm kendimi ve 1 er cm daha gitmiş...pazartesiden beri belimden ve karnımdan 4 er cm gitmiş oldu... kg 68 di bu sabah...yememe dikkat edemiyorum ama yaa...çok üzgnüm..gün içinde ne güzel haşlama patateslerimi yemiştim ki akşam eşimle bol kalorili bi kahvaltı yaptım..eşim kahvaltı seviyor akşamları ben de kahvaltıya hiç ama hiç dayanamıyorum yahuuuu...ne halt edecem bilemiyorum...dün uzun süüredir görmediğim arkadaşlarımla buluştum şok oldular görünüşüme ve sakın 1 kg bile verme çok iyisin böyle dediler, azıcık gururum okşandı :) ne güzel böyle iltifatlar duymak darısı başınıza inşallah fıstıklar
Lucim duymasın şimdi ayıp olur ama yeni idolüm sensin brokolim. Hayranım menülerine.
Ahh kaptanım çok dertliyim bu konuda. Sen Ankarada açamadın sezonu, ben kıbrısın o güzel denizinde açamadım ya, inat ettim resmen ben bu kilo ile girmem denize diye ama bazen rüyamda bile yüzüyorum, denize girince beni çıkarabilene aşk olsun, zaten çıktıktan sonra 1 hafta kedi ciğeri gibi kıpkırmızı ve acıyla gezdiğimden tadını çıkarıyorum. Neyse bu yaz belki son anda girebilirsem, yoksa seneye artık ne yapalım.
Ben de aynen senin aklından geçenleri düşündüm dün Gizem ve Serap hakkında.Kaptanım ne diyeceğim. Biz bu 5 mesaj kuralını gerçekten uygulasak nasıl olur ne dersin ? Çünkü bu kural uygulanmadıkça takımda sık sık bomboş geçen zamanlar oluyor, sonunda toplarlıyoruz ama hiç olmasa ne iyi olur. Gizem geçen hafta da bildirim yapmadı sanırım değil mi?
Mutlaka yoğunluğun vardır ama ben böyle durumlarda sadece 2 dakika ayırarak haber verilmesi taraftarıyım kendi adıma. Ben mesela taşınma sınav döneminde fırsat bulamadım gerçekten bir ara ama öncesinde yazdım durumumu. Kaptanım ve arkadaşlar da saolsun beni idare ediverdiler.
Ahh harikasın şekerim.Hatırlıyor musun ilk 10 kilonda arkadaşlarınla buluşunca bir şey dememişlerdi de ne kızmıştık burada onlara. Aynı arkadaşların mı yoksa ? Eğer onlarsa ne güzel olmuştur. Ben de biliyorum gerçekten çok güzel oldu fiziğin ama biraz daha gitsin ki kaçırdığın dönemlerde kendine biraz pay bırakabil değil mi ?
Teşekkür ederim tatlımm :) Tek isteğim sağlıklı ve düzenli şekilde incelmekk ve tabi sizlerle motive olmak ve motive etmek sizleride :)Lucim duymasın şimdi ayıp olur ama yeni idolüm sensin brokolim. Hayranım menülerine.
Çok güzel yapmışsın brokolicim, maşallah diyorum sana.
Olur mu öyle luci hep birlikte birbirmizi motvie ederk vericez bu kiloları. artık siz aşmıssınız gerçi ama ben daha yolun başındayımmm. motivasyon şu an çok önemli benim için :))vayyyy vayyy demek artık idolün ben değilim haaaa, git o halde brokolicinle kapış vermiyorum gaz artık sana
Lucim duymasın şimdi ayıp olur ama yeni idolüm sensin brokolim. Hayranım menülerine.
Çok güzel yapmışsın brokolicim, maşallah diyorum sana.
Ahh kaptanım çok dertliyim bu konuda. Sen Ankarada açamadın sezonu, ben kıbrısın o güzel denizinde açamadım ya, inat ettim resmen ben bu kilo ile girmem denize diye ama bazen rüyamda bile yüzüyorum, denize girince beni çıkarabilene aşk olsun, zaten çıktıktan sonra 1 hafta kedi ciğeri gibi kıpkırmızı ve acıyla gezdiğimden tadını çıkarıyorum. Neyse bu yaz belki son anda girebilirsem, yoksa seneye artık ne yapalım.
Ben de aynen senin aklından geçenleri düşündüm dün Gizem ve Serap hakkında.Kaptanım ne diyeceğim. Biz bu 5 mesaj kuralını gerçekten uygulasak nasıl olur ne dersin ? Çünkü bu kural uygulanmadıkça takımda sık sık bomboş geçen zamanlar oluyor, sonunda toplarlıyoruz ama hiç olmasa ne iyi olur. Gizem geçen hafta da bildirim yapmadı sanırım değil mi?
Mutlaka yoğunluğun vardır ama ben böyle durumlarda sadece 2 dakika ayırarak haber verilmesi taraftarıyım kendi adıma. Ben mesela taşınma sınav döneminde fırsat bulamadım gerçekten bir ara ama öncesinde yazdım durumumu. Kaptanım ve arkadaşlar da saolsun beni idare ediverdiler.
Ahh harikasın şekerim.Hatırlıyor musun ilk 10 kilonda arkadaşlarınla buluşunca bir şey dememişlerdi de ne kızmıştık burada onlara. Aynı arkadaşların mı yoksa ? Eğer onlarsa ne güzel olmuştur. Ben de biliyorum gerçekten çok güzel oldu fiziğin ama biraz daha gitsin ki kaçırdığın dönemlerde kendine biraz pay bırakabil değil mi ?
Tesekkurler canim. Insallah. ....Cok iyu gdysun cnm ins byle devm edersn
Ya nasil iciyon kiziim bu Kadarini. Benim en Cok UCbucuk litre Olmustur.Gunydn hanmlaaarrr
sabah
omlet ekmek 6 zeytin cay
Ara 2 kuru incir
oglen 4 yk patates ymgi 3 yk bulgur plavi
arayarim elma
aksam 3 yk patates ymegi 3 yk bulgur plavi 1 dikim karpuz 2 dilim kavub 1 hurma suyu abarttm 6 ltre
Tesekkurler canim.Lucim ne kadar ödem attım desek de içtiklerimiz ile vücudun her yerindekileri götürmüyor sanırım, çok büyük ihtimalle ödem atıyor ama bu gayet güzel bir şey, sonuçta ödem yağ hücrelerin etrafını sararak erimelerini engelliyor hain.
Neyse bakalım az kaldı, evime bir geçeyim hepsi olacak tek tek.
Bence haftada 1 vücuduna dinlenmek için izin ver brokolicim, en azından 30 day yapma, yerine leslie falan yapabilirsin basit cardio.
Umarım kurtulur kaptanım o ilaçtan, daha yaşı küçük vücudu adapte olabilir. Sürekli ilaç çok sıktı beni bir de unutuyorum dönem dönem.
Nasıl yüzdün mü brokolicim?
Kuru incir yerine hurma yesen nasıl olur Gizem ? İncir kan şekerinde hızlı yükselme ve düşüşe neden olabiliyor.
Afiyet olsun, kaçamaksız güzel bir menü olmuş.
Afiyet olsun Gizemcim.
Ne Guzel Yaaa. Ben Ramazan gelding Ben sport yapmiyorum. Tebrikler.Günaydın Kızlarrrr :)
Dünki menüm ;
Sabah
*Yulaf ve süt karışımımın içine kayısı ve şeftali doğradım harika oldu.
Ara öğün ;
*Bir avuç kadar kuru üzüm
öğlen yemeği;
*Menemen ve kahvaltılıklar hafif şekilde geçiştirdim öğlenimi
Ara öğün;
Denize girmeden bir şeftali yedim
Akşam yemeğinde ;
*Mercimek çorbası
*Patlıcan kavurma ve bir yk sebzeli bulgur pilavı
Dün pek fazla protein almadım.
Sabah yine jillian yaptım 30 dk ama acayip terletiyor ya :))
Akşam da iş çıkışı yarım saat kadar yüzdüm:) Denizli yerde yaşamk ne güzelmiş al yanına mayonu iş çıkışı sahileee ohh :))
Denizde Yüzdükten sonra biraz bacak hareketleri yaptım alışkanlık oldu sanırım artık. Ne zaman boş kaldığımı hissedeyim evde hemen bacak açma hareketleri yapıyorumm :))
Gizemi bende merak Ettim kizlar Kac Zamandir. Cani biseyemi Sikkn Acaba. Insanin morali bozukken IKi Kelime yazamiyo. .
Ben listeye ne zaman giricem kaptanım ?bu haftaki listemizi de hazırlayalım
***5.TAKIM 370. ETAP***
toplight (74,6/)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/)
14SERAP38( 67,50/)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/ ) yeni üye hedef 80
5. TAKIM ORTALAMASI : %
siyamum mun internet sorunu düzelirse siyamum u da listeye alabiliriz bakalım yarın ondan haber bekleyeceğiz
günaydın kızlarrr
Ben listeye ne zaman giricem kaptanım ?
Kaptanım inş sizede kısmet olur denize girmek :)
anamm ben seni unuttum tatlıbrokolim yaaaa sende yarın girecen iyi hatırlattın bana:26::26::26:
yeni hali listemizin
***5.TAKIM 370. ETAP***
toplight (74,6/)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/)
14SERAP38( 67,50/)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/ ) yeni üye hedef 80
tatsızbrokoli(62,4/ ) yeni üye hedef 55
5. TAKIM ORTALAMASI : %
Ayyyy ne Guzel sekerim.. ...seni kiniyorum Siddetle. Belki kinarsam basima gelir:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?