Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
Kahvaltu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesil cay
Ekmek

Ara activvia

Aksam
Tavuklu salata
Yulaf Ezmeli yogurt.

Kollontai canım genelde bayramlarda millet bi yerlere gidince tartı sorunu oluyor o yüzden haftaya bildirim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaptanım tsk ettim cvp icin sabah guzel bi bildirim yapıcam insallah
bengucum sagol bayram donusu halledicem artık. bi kapı kapanır oteki acılır demisler hayırlısı artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk kilo bildirimi bendeeen :)

Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg
Yüzde: 1,94

kızlaaaar günaydınlarrr nihayet cumaya geldik :) ben her ne kadar dünden gelmiş olsam da....

dün akşam bekunis içmiştim henüz etkisini gööstermedi... demek ki daha az kullanmalıyım...wcye gidemediğimden sanırım bu sabah 67 görmeyi beklerken 69 um... amman sağlık olsun dedim güne devam etmekteyim... sizler nasılsınız nasıl durumlar, haydi bekliyorum bildirimlerinizi merakla :)

öptüm hepinizi, hayırlı cumalar dilerim

Kizlaaaarrr cok ozur dlerm c.tsi paketim bitti b
dun aksam yenilendi gremedm
Kilom 86 yuzde 1.14

Canim ins bran once etksni gsterr bnde skntlydim dun 90 lari grmstm ben 1 kasik yag iciyrm emzrdgm icin ilac kullnmiyrm bugun sabah etksni gsterdi 86 ya dustm resmn

Canim ins bran once etksni gsterr bnde skntlydim dun 90 lari grmstm ben 1 kasik yag iciyrm emzrdgm icin ilac kullnmiyrm bugun sabah etksni gsterdi 86 ya dustm resmn

süpersin tatlım yaaa, demek ki ne çok ödem varmış wc ile sökülmş, gitmiş..maşallah.... wc az da olsa halloldu, 68 i gördüm çok şükür :)

Bakalım Zeynepcim artık olan oldu ne desem boş.

Bana da pek saçma gelmişti temizlik yapmayı özlemek de demek normali buymuş

Kizlaaarr masallah bugun yine cook Muhabbet varmis. Kollontaicim insallah islerin yoluna girer is sorunu Cok yipratiyor insani.Tatil donusu Halledersin insallah.

Lucicim Kolay gelsin.

Bended IKi Gundur hastanedeyim dish dolgusu icin.

Geçmiş olsun Bengü.

Menum
Kahvaltu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesil cay
Ekmek

Ara activvia

Aksam
Tavuklu salata
Yulaf Ezmeli yogurt.

Harita olmuş afiyet olsun.

Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg

Tebrik ederim çok güzel olmuş.

Ahh o sorun yok mu .. Öldürdü bitirdi beni resmen.

Kilom 86 yuzde 1.14

Hoşgeldin Gizem. Tebrik ederim.

Ne yazık ki kilom 82.6. Hayır şimdiye kadar yaptığım en kaçamaksız diyeti yapıyorum hem de ihtimallerimi zorlayarak. Bir sürü şeye hayır diyerek. Nasıl gitmiyor kilom anlamış değilim. Bayram sonrası hurma diyeti beni bekler.
Ardından da protein ..

günaydın kızlarr
Bu ara pek giremiyorum ama bugün müsaitim sizlerleyimm :)
Bugün tartıldım geçen hafta 61.5 tum bu hafta 61.2 sadece 300 gr gitmiş
yüzde hesabı: %0.487

yaaa canım hiç sorma ben de çok sıkıldım şu kilo mevzusundan bu ne yaaa 2 ileri 1 geri... toparlıyamıyorum motivasyonumu yeniden... öfff çoook sıkıldım çoook!!!! gitmiyor son kalan 8 kg yaaa...kabullenip oturmalı mıyım bilemedim

günaydın kızlarr
Bu ara pek giremiyorum ama bugün müsaitim sizlerleyimm :)
Bugün tartıldım geçen hafta 61.5 tum bu hafta 61.2 sadece 300 gr gitmiş
yüzde hesabı: %0.487

Tebrikler Brokolicim.

Olur muymuş Lucim sen ne kilolar verdin eminim halledeceksin yine problem tuvalet sorunu oldu sanırım bugün. Şu bayram bir geçsin de eminim daha da güzel olacak.

Bende uzun bir süre burdayım bu gidişle beraberiz :)
Hiç sıkma canını bir kapı kapanırken öbürü açılır. Hiç unmadığın zamanda çıkıyor karşına güzel şeyler. Dikkat et kendine.

Hangi bölüm mezunusun canım? Belediyelerde de kadrolu olarak çalışmak zor öyle girsen çok rahat edersin. Öbür türlü her seçimde çıkarılma korkusu olacak o daha da sıkıntılı bir durum. kpssye biraz zorlarsan bişeyler olabilir aslında.

Çok doğru diyorsun tatlım insan isteklerini yapamıyor. Ne yapacağımıza başkaları karar veriyor artık. Memurlukta oturduğun yerde para kazanılırken, özelde insanlar mahfoluyor ama aldıkları para orta da. En nefret ettiğim şey memurlukken şu an memur ssayılırım. Kendime bişeyler katmak için neler yapıyorum çnükü burdaki insanlar maaşımı alıyım o yeter derdinde. İnsan buralarda körelir gerçekten. Bende yüksek lisans için başvuru yapıcam önümüzdeki ay.

kızlar öldüm yahu bayram temizliğimi yapmış bulunmaktayım.... yuffff pek zor oldu

Kolay gelsinnn lucii.
bayram temizliğini annem yaptı evime sağolsunn :)

günaydınlarrr
kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim gizemli canım merqk etmiştim bende nerde bu kız diye şimdi listeyi hazırlayacağım kusura bakmayın liste biraz gecikti

Herkeslere Günaydınnn

Zeynep loc mu sipariş verdin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet kaptancım loc verdim hem yüzey için hem fırın için ( aspiratör fırın ocak vs )

kullandınmı cok memnun kullananlar ben ilk defa denicemm

Bakalım Zeynepcim artık olan oldu ne desem boş.

Bana da pek saçma gelmişti temizlik yapmayı özlemek de demek normali buymuş

.

ahahahah yaşasın temizlik

kızlar siz su kadarını söylüyorum burdan mezun olduktan sonra hiç ama hiç dikkat etmedim hemde ramazanda oooooo

yemek değilde kalorili ne varsa gömüdüm çikilatadır pizzzadır

Ama inanın mezun olduğum kilodan en fazla 1 kg fazlasını gördüm ve oda bir sonraki güne kadar

Çok saskınlardayım aylarca burda kendimizi kastık kac gram verdik şimdi onnca dikkatsizliğe rağmen almıyorum hatta veriyorumm

Elbette ki hayatımı böyle sürdürmeyecegim ramazandan sonra kendime eskisi gibi cekidüzen vereceğim

ama demem o ki sanırım kafaya çok takıyoruz.

Yada şimdilik ben kiloyu güzel sabitlediğim için böyle bilemiyorum

Sadece sizinle fikirlerimi paylaşmak istedim.

Bu iyi olmuş kızlar günün konuısuyla yazacak şeyler çoğalır iyi fikir

Kizlaaarr masallah bugun yine cook Muhabbet varmis. Kollontaicim insallah islerin yoluna girer is sorunu Cok yipratiyor insani.Tatil donusu Halledersin insallah.

Lucicim Kolay gelsin.

Bended IKi Gundur hastanedeyim dish dolgusu icin.
Geçmiş olsun canım ya. Diş sıkıntısıyla çok uğraştım. ama gittikçe sıkıntı çıkıyor bıraktım artık bende :) Çokta dikkat eder özen gösteririm dişlerime ama hiç fayda etmez.

Menum
Kahvaltu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesil cay
Ekmek

Ara activvia

Aksam
Tavuklu salata
Yulaf Ezmeli yogurt.

Salata nın her hali makbul ama tavuklusu daha bir güzel oluyorr :) Menün çok güzel canım. Activvia hiç denemedim. Bir de onu denicem bu hafta

Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg

Süpersin siyamum ya tebrik ederim canımm :)

Sıkma canını tatlım wc sıkıntısındandır yoksa o kadar dikkat ediyorsun mutlaka gidecek onlarda

Kilom 86 yuzde 1.14

Harikasın gizemli yaa tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…