- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.701
ayyy canım benim neyseki yarılamıssın ben napayımmm
amwyden 2 tane ürün sipariş verdim geldi evi gıcır gıcır yapacagım Allahın izni ile
kızlaaaar günaydınlarrr nihayet cumaya geldik :) ben her ne kadar dünden gelmiş olsam da....
dün akşam bekunis içmiştim henüz etkisini gööstermedi... demek ki daha az kullanmalıyım...wcye gidemediğimden sanırım bu sabah 67 görmeyi beklerken 69 um... amman sağlık olsun dedim güne devam etmekteyim... sizler nasılsınız nasıl durumlar, haydi bekliyorum bildirimlerinizi merakla :)
öptüm hepinizi, hayırlı cumalar dilerim
İlk kilo bildirimi bendeeen :)
Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg
Yüzde: 1,94
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menum
Kahvaltu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesil cay
Ekmek
Ara activvia
Aksam
Tavuklu salata
Yulaf Ezmeli yogurt.
Canim ins bran once etksni gsterr bnde skntlydim dun 90 lari grmstm ben 1 kasik yag iciyrm emzrdgm icin ilac kullnmiyrm bugun sabah etksni gsterdi 86 ya dustm resmn
hmcım herseyde bir hayır vardır bugün olmadı diye üzüldüğüne yarın şükrettirir Allahım
temizlik yapmayı özlemekmi dedi biri ???
ben tabiki.
haftada bir temizlik yapabiliyorum çalıştığım için bazen eşim izin vermiyor dışarı çıkarıtyor beni o hafta bitiyor benim için oooo bir sonraki haftasonunuiple çekiyorum .
Evde temizlik yapmayınca rahat oturamıyorum
Kizlaaarr masallah bugun yine cook Muhabbet varmis. Kollontaicim insallah islerin yoluna girer is sorunu Cok yipratiyor insani.Tatil donusu Halledersin insallah.
Lucicim Kolay gelsin.
Bended IKi Gundur hastanedeyim dish dolgusu icin.
Menum
Kahvaltu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesil cay
Ekmek
Ara activvia
Aksam
Tavuklu salata
Yulaf Ezmeli yogurt.
Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg
kızlaaaar günaydınlarrr nihayet cumaya geldik :) ben her ne kadar dünden gelmiş olsam da....
dün akşam bekunis içmiştim henüz etkisini gööstermedi... demek ki daha az kullanmalıyım...wcye gidemediğimden sanırım bu sabah 67 görmeyi beklerken 69 um... amman sağlık olsun dedim güne devam etmekteyim... sizler nasılsınız nasıl durumlar, haydi bekliyorum bildirimlerinizi merakla :)
Kizlaaaarrr cok ozur dlerm c.tsi paketim bitti b
dun aksam yenilendi gremedm
Kilom 86 yuzde 1.14
Ne yazık ki kilom 82.6. Hayır şimdiye kadar yaptığım en kaçamaksız diyeti yapıyorum hem de ihtimallerimi zorlayarak. Bir sürü şeye hayır diyerek. Nasıl gitmiyor kilom anlamış değilim. Bayram sonrası hurma diyeti beni bekler.
Ardından da protein ..
günaydın kızlarr
Bu ara pek giremiyorum ama bugün müsaitim sizlerleyimm :)
Bugün tartıldım geçen hafta 61.5 tum bu hafta 61.2 sadece 300 gr gitmiş
yüzde hesabı: %0.487
yaaa canım hiç sorma ben de çok sıkıldım şu kilo mevzusundan bu ne yaaa 2 ileri 1 geri... toparlıyamıyorum motivasyonumu yeniden... öfff çoook sıkıldım çoook!!!! gitmiyor son kalan 8 kg yaaa...kabullenip oturmalı mıyım bilemedim
ay kuzum ben 2 gun diyet bi gun kacamak daha en az 8 ay burdayım tabiki surekli konusuruz bu konuda. bende isten atıldım eve icra geldi falan onlarla ugrasıyorum ama biraz bi nakit borc alıp agustos ortası dersaneye baslıycam
tek sorunum matematik aslında ama dersane de hembi genel tekrar olur hemde duzen olur kendi basına oyle oturupta calısn biri deglm. ev arkadasım var cnm. iki kisiyiz. yapılandırma yaptım kartlara simdilik. bayram donusu oylee yada boyle bi is bulmam lazım. ama bulırum sanırım ist uni mezunuyum bizim okul para ediyo biraz bakalım. ozel tabi. kpss de 70 puann yaptım. atanırmıyım bilmiyorum simdi ist buyuksehir beled. yi zorluyorum belediyeye girsem rahat ederim.
Ne yazık ki çoğu kişi aynı sözler ile başlayıp sonunda mecburen memurluğu seçmek zorunda kalıyor. Öyle bir ülkedeyiz ki en büyük suç idealist olup sevdiğin işte en iyisini yapmak için uğraşmak. Tabi ne güzel ki hala bunu başarabilen kişiler nadir de olsa var. Bu da ufak bir umut ışığı oluyor işte. Neyse şimdilik bunlar ile sıkma sen canını, bir tatilinin tadını çıkar nasıl olsa dönüşte hepsini halledersin tek tke.
kızlar öldüm yahu bayram temizliğimi yapmış bulunmaktayım.... yuffff pek zor oldu
Ne yazık ki kilom 82.6. Hayır şimdiye kadar yaptığım en kaçamaksız diyeti yapıyorum hem de ihtimallerimi zorlayarak. Bir sürü şeye hayır diyerek. Nasıl gitmiyor kilom anlamış değilim. Bayram sonrası hurma diyeti beni bekler.
Ardından da protein ..
Zeynep loc mu sipariş verdin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakalım Zeynepcim artık olan oldu ne desem boş.
Bana da pek saçma gelmişti temizlik yapmayı özlemek de demek normali buymuş
.
Ardından da protein ..
yaaa canım hiç sorma ben de çok sıkıldım şu kilo mevzusundan bu ne yaaa 2 ileri 1 geri... toparlıyamıyorum motivasyonumu yeniden... öfff çoook sıkıldım çoook!!!! gitmiyor son kalan 8 kg yaaa...kabullenip oturmalı mıyım bilemedim
Bu iyi olmuş kızlar günün konuısuyla yazacak şeyler çoğalır iyi fikirOhh ne güzel olmuş valla. İnsan temizlik yapmayı özler mi şekerim ? Evimize geçsek de temizlik yapsam diye düşünüyorum.
Bu sıralarda günün konusunu seçiyoruz ondan devam ediyoruz
Kızlar bu arada haftaya cuma bildirim yapmayacağız, bilgisi olmayanların bilgisine ..
Geçmiş olsun canım ya. Diş sıkıntısıyla çok uğraştım. ama gittikçe sıkıntı çıkıyor bıraktım artık bende :) Çokta dikkat eder özen gösteririm dişlerime ama hiç fayda etmez.Kizlaaarr masallah bugun yine cook Muhabbet varmis. Kollontaicim insallah islerin yoluna girer is sorunu Cok yipratiyor insani.Tatil donusu Halledersin insallah.
Lucicim Kolay gelsin.
Bended IKi Gundur hastanedeyim dish dolgusu icin.
Menum
Kahvaltu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates
Yesil cay
Ekmek
Ara activvia
Aksam
Tavuklu salata
Yulaf Ezmeli yogurt.
Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg
Sıkma canını tatlım wc sıkıntısındandır yoksa o kadar dikkat ediyorsun mutlaka gidecek onlardakızlaaaar günaydınlarrr nihayet cumaya geldik :) ben her ne kadar dünden gelmiş olsam da....
Kizlaaaarrr cok ozur dlerm c.tsi paketim bitti b
dun aksam yenilendi gremedm
Kilom 86 yuzde 1.14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?