- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.981
Brokolicim sigortası falan olmuyor mu kaybolunca?
Aaa ne güzel kan merkezinde çalışıyorsun demek ki? Kan mı alıyorsun yoksa bağışçı toplamak için falan mı? Ben artık içeri giriyorum, önce kan değerime bakar mısınız diyorum ondan sonra form dolduruyorum. Sinir oluyorum o kadar doldur doldur düşük çıkınca. Bir de fobim erkek hemşireler. Yıllar önce bir kez, bir erkek hemşire kolumu mosmor yapmıştı, hala aklım gidiyor onlar almaya kalkarsa, hatta bazen rica ediyorum
ab- en zor bulunan kan grubu lucim kan bağışlarınızı en kısa zamanda bekliyoruz :))aaa ne gzel kan merkezindesin demek... ben de çok bağışta bulundm yıllarca ab - benim kan grubum pek bulunmuyor diye fırsat buldukça bağışlardım eskiden... uzun zaman oldu bağışlamayalı tekrar vermeli aslında iyi oldu hatırlattığınız :)
ab- en zor bulunan kan grubu lucim kan bağışlarınızı en kısa zamanda bekliyoruz :))
4 ayda bir kan bbağışında bulunabilirsiiniz kızlar. Türkiye de kan bağışlayan bireylerin yaklaşık %8 i kadınlardan oluşuyor. o yüzden kadınlar kan bağışı için bilinçlenmeli :)
tamam tatlım daha önce yılda 1 diye biliyordum bi de ne kadar alınmalı benden fazla alıyorlar diye biliyorum var mı böyle bir şey ...
rica ederim canım tabi ki tarif edecektir arkadaşlar... bahsetsene kendinden biraz tanıyalım seni
Normalde herkesden 450-470 ml arasında yani bir ünite kan alınıyor. Bir dahaki verişinde dikkat ete istersen kaç veriyorsun tam
Memnun oldum yaren hangi yabanci dizileri izliyosun:)16 yaşındayım nası anlatabilirim ki kendimi genelde müzik dinlerim yabancı dizi izlerim internetteyim sürekli yaz tatili dolayısıyla gerçi normalde de pek fark etmiyorboyum 1.58 kilom 68.9 ( bu sabahtan beri ) spor yapmaya çalışıyorum gün içinde bisiklet sürüyorum yüzüyorum zumba yapıyorum hem çok zevkli hem baya kalori yaktırıyor bölgesel egzersizler yapıyorum bazen (basenlerim çok fena ) abur cuburu çok yiyodum eskiden bi oturuşta 2 3 paket cips üstüne çikolata sprite filan fast foodda çok tüketiyodum tabii hareket de olmayınca baya baya kilo aldım malesef ilk takmıyodum ama yaz geldi tabi sonra diyete başla bırak başla bırak filan ama yaklaşık yedi kilo verdim ve okul açılana kadar da bi 4 5 kilo verebilrsem mükemmel olucak
Hosbulduk:) tamam o zaman bahsediyim biraz. 17 yasindayim her zaman biraz tombuldum boyum da cok kisa 1.585 sene once sanirim 8 kilo vermistim doktor kontrolunde ama yazin hepsini geri almistim hem de 3 4 kilo fazlasiyla:/ sonra 2 bucuk sene once de baska bir soktorla 18 kilo vermistim ve bu sefer ideal kiloma cok az kalmisti ama ertesi yaz yine fazlasiyla geri aldim 2 senede verdigim kilonun 1bucuk katini geri aldim bu yazki hedefim en azindan kilo almamakti ve su ana kadar onu basarabildim cok sukur:) zaten en cok kiloyu ramazanda aliyodum onu da atlattim ama artik yeter diyorum doktora da gitmeyip kendi kendime vericem bu sefee nasil olsa her seyi biliyorum. Doktora hesap verecegime size veririm artik :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
16 yaşındayım nası anlatabilirim ki kendimi genelde müzik dinlerim yabancı dizi izlerim internetteyim sürekli yaz tatili dolayısıyla gerçi normalde de pek fark etmiyorboyum 1.58 kilom 68.9 ( bu sabahtan beri ) spor yapmaya çalışıyorum gün içinde bisiklet sürüyorum yüzüyorum zumba yapıyorum hem çok zevkli hem baya kalori yaktırıyor bölgesel egzersizler yapıyorum bazen (basenlerim çok fena ) abur cuburu çok yiyodum eskiden bi oturuşta 2 3 paket cips üstüne çikolata sprite filan fast foodda çok tüketiyodum tabii hareket de olmayınca baya baya kilo aldım malesef ilk takmıyodum ama yaz geldi tabi sonra diyete başla bırak başla bırak filan ama yaklaşık yedi kilo verdim ve okul açılana kadar da bi 4 5 kilo verebilrsem mükemmel olucak
Sende hoşgeldin tekrar her ikinizinde yaşı çok genç o yüzden hızlı kg verme telaşına girip metoyu sakın bozmayın sağlıklı şekilde beslenip sporla vermeniz çok iyi olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Supersin canım.öyle bebeğim ne bu üstümüzdeki baskı yahuuu... yk eşim üzülür yok annem dolma yapmış yemezsem olmaz, aman kırk yılın başı misafirliğe gitmişiz ayıp olur yemezsem... dün bile eşim bana aynı baskıyı yapıyor sen yemeyeceksen bana da hazırlama triplerinde... dedim yemezsen yeme 7 gün aç kal o halde sen de verirsin azıcık kilo dedim.. nereye kadar yemeyecekler 30 dk durdu sora ben azıcık yiyeyim bari diyerek geçti yemeğin başına... vallahi artk sıktı bu kilolar beni zaten zar zor toparladım kendimi motivasyonumuu... bundan sonra böyle dedim :))))
Hosgeldin canim.Ben de aranizda yeniyim hepinize merhabalar:) bu sabah yarim simit peynir zeytin domates yedim ara ogunde de burcak biskuvilerden yemeyi dusunuyorum iyi gunler:))
Benimde ust daha kalin yaayyy çok tatlısın yaaa...basen bi şekilde eriyorda sırt kollar göğüsler problem be bebişim..benim alt 38 üst 42arkadaşlar var kızların st 36 alt 46 masada foto çekiliyoruz hepsi incecik çıkıyor ben güreşçi gibi az sonra yağlı güreşe başlayacak pehlivan gibiyim yahuuu
Hava çok sıcak a dostlar :) hem ablamin hem yengemin(abimin) bebeği oluyor bu ay evde bi telaş mevlit kolonyalarini ben hazırlıyorum şimdi gidip sticker bastırarak şişeleri süslicem akşam menümü yazarım hepinize iyi günler
Bütün gün bunları yaptım çizim de dahil hepsini ben yaptım
Ellerinize saglik ugrastiginiza degmis :)
Günaydın siyamum cüm çok güzel okmuş canım ellerine sağlık lucim yaa neden kendine eziyet editin 7 tane yeseydin ya ama ödülü de almışsın canım
kuzum yaaa bol yürüyşle basen bacak gidiyor ama bele sırta ne yapacaz??? kolay çözümü yok ki yrüyüüş gibi
Hosbulduk:) tamam o zaman bahsediyim biraz. 17 yasindayim her zaman biraz tombuldum boyum da cok kisa 1.585 sene once sanirim 8 kilo vermistim doktor kontrolunde ama yazin hepsini geri almistim hem de 3 4 kilo fazlasiyla:/ sonra 2 bucuk sene once de baska bir soktorla 18 kilo vermistim ve bu sefer ideal kiloma cok az kalmisti ama ertesi yaz yine fazlasiyla geri aldim 2 senede verdigim kilonun 1bucuk katini geri aldim bu yazki hedefim en azindan kilo almamakti ve su ana kadar onu basarabildim cok sukur:) zaten en cok kiloyu ramazanda aliyodum onu da atlattim ama artik yeter diyorum doktora da gitmeyip kendi kendime vericem bu sefee nasil olsa her seyi biliyorum. Doktora hesap verecegime size veririm artik :))
Sigortası yok canım ya. Yok kan almıyorum ben bağışçılarla ilgileniyorum eğitim veriyorum bağışçı kazanım uz olarak çalışıyorum. Aynen doğru diyorsun zaten çoğu kişi o form için kan vermek istemiyor :) Bende kan veriyorum sürekli güvendiğim arkadaşlara aldırıyorum
ab- en zor bulunan kan grubu lucim kan bağışlarınızı en kısa zamanda bekliyoruz :))
4 ayda bir kan bbağışında bulunabilirsiiniz kızlar. Türkiye de kan bağışlayan bireylerin yaklaşık %8 i kadınlardan oluşuyor. o yüzden kadınlar kan bağışı için bilinçlenmeli :)
Menum
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Badem
Domates salatalıktan biber
Ara
Peynir
Erik
Badem
Aksam
Kabak yemegiii
Yogurt
Salata
Aksamdan sonra cozuttum
Dondurma
Cekirdek
Patlamış misir
Yarim saat yürüyüş.
Bu akşamkileri sirf laf olsun diye yedim karnimda tokdu
Bütün gün bunları yaptım çizim de dahil hepsini ben yaptım
kızlar günaydınlarrrrr... bu sabah hurma diyetimin 3.gününe uyandım.çok şüükür uyanabildim çünkü dün gece sanırım diyet hayatımın en zor en çetrefilli gecesini yaşadım... ah arkadaş, herkes aptal sen mi akıllısın...sana 7 hurma diyorsa 7 ye di mi!!! kime artistliğin!!! akşam 19:00 da 4 hurma ve azıcık yoğurt yiyerek bu sabaha fit uyanma hayalleri kurup açlık orucumu sürdürüyordum ki gece oldu saat 10 !!! başladı bende açlık kıvranmaları...saat 11 beterim...saat 12 oldu yattım ama ben mi yataktayım yoksa yatak mı bende, ben bende miyim ben kimim belli değil!!!! ah Allahım aklma gelmedik yemek, abur cubur kalmadı..nasıl zorlanıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam. kalkıp mutfağa gitmemek için kendimle savaştım saatlerce.. Ağlayacam ağlayamıyorum eşim kızacak, açlıktan mide kazınması falan değil resmen midem uyuştu, kendinden geçti... inat ettim kalkmadıım, kalkarsam diyet hayatım son bulur ve bu savaşı kaybetmiş sayılırım diyerek inada bindirdim olayı...en son 3.30 du saate baktığımda sonra çok şükür sızabilmişim... ahhh inanılmaz zor bi geceydi.
sabah uyanır uyanmaz yaptığım ilk hareket tartıda almaktı soluğu... ilk başladığım gün 69,5 falandı tartı... bu sabah 67... 2 günde 2,5 kg beni çok mutlu etti ve çektiğim eziyete değdiğini düşündürdü. ister ödem gitsin ister başka bir şey..ödemi atmak da kolay değil neticede..ramazan içinde gördüğüm 67 yi tekrar görmek beni inanılmaz mutlu ve motive etti... 7 gün devam ettirmek çok istiyorum en azından 7 günün sonunda 65 i görürsem çektiklerime değecek...
ama bi formül geliştirmeli derken facede kızlardan gördüm, sabah normal kahvaltı yapıp öğle ve akşam hurma diyetini sürdürüyorlar..aslında mantıksız da gelmedi hani.. bugüün de normal devamm edeceğim baktım yine çok zorlanırsam yarın ya da 5.ün ben de onlar gibi kahvaltı+ hurma devam edebilirim.
durum bundan ibaret. ve aç yatılan sabahların sonuc tabiki çok tok ve enerjik uyandım. ne garip vüücut gece uykuda nasıl toparlıyorsa artık kendini sabah ki enerjime ben bile inanamıyorm... eşim bile 2 gündür çok inceldin diyor. bunun sebebi şu olabilir diyoorum ben ödem tuttuğumda direkt yüzüm ve elim kolum acayip şişiyor. yüz şişince de kilo almış gibi duruyorum ama 2 kg ile yine sincap moduna geçtim yüzüm... hadi hayırlısı..
bende durum budur sevgili arkadaşlar uzun uzun yazdım ki yapmak isteyenler referans olsun hislerim..öptüm hepinizi şimdilik, gidip kahvemi içeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?