- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.561
canım geçmiş olsun..o değerlerden anlasa anlasa hmcim anlar... inşallah sıkıntılı bi durum yoktur...Kizlar yorgunluktan oluyorum aksam a da yemekli misafirim var az once patatesli borek ve browni yaptim sabahki kahvalti dan beri bisey yemedim aksam a biz in yoresel batirmamiz var ince bulgur domates ve cevizden yapilan sulu corba gibi degisik bisey Onu yapacagim yaninda domates salatalik haslanmis lahana olacak degisik kisira benzer bisey 1 tabak ondan yerim gunu kapatirim yarin duruma gore hurma bu arada tiroid degerlerim normal cikti ama 120 dak insulin 14 cikmis referans araligi 22-80 bunu anlamadim sizce ne olabilir
Evet tatlim o google dan resmine bakabilirsin ama ermenek batirik diye bak yozgatta yesil mercimekten ayni isimde farkli bisey yapiyorlarcanım geçmiş olsun..o değerlerden anlasa anlasa hmcim anlar... inşallah sıkıntılı bi durum yoktur...
batırık galiba dediğin şey hiç yemedim ama merak da etmiyor değilim hani
geçmiş olsun bu arada
Saol canimgeçmiş olsun bu arada
Haaa yolun ankaraya duserse yaparim Ben sana tam karatay tarzi beslenmeye uyguncanım geçmiş olsun..o değerlerden anlasa anlasa hmcim anlar... inşallah sıkıntılı bi durum yoktur...
batırık galiba dediğin şey hiç yemedim ama merak da etmiyor değilim hani
çok tatlısın, düşünmen yeter :) bakacağım hemen..üniv de arkadaşlar vardı onlardan duymuştum ismini :.) sana afiyet olsun fıstığımHaaa yolun ankaraya duserse yaparim Ben sana tam karatay tarzi beslenmeye uygun
Kaptanım eline sağlık.Kizlar yorgunluktan oluyorum aksam a da yemekli misafirim var az once patatesli borek ve browni yaptim sabahki kahvalti dan beri bisey yemedim aksam a biz in yoresel batirmamiz var ince bulgur domates ve cevizden yapilan sulu corba gibi degisik bisey Onu yapacagim yaninda domates salatalik haslanmis lahana olacak degisik kisira benzer bisey 1 tabak ondan yerim gunu kapatirim yarin duruma gore hurma bu arada tiroid degerlerim normal cikti ama 120 dak insulin 14 cikmis referans araligi 22-80 bunu anlamadim sizce ne olabilir
ben kaçtım kızlar hazırlanayım yürüyüş için
Hosgeldin aramiza ilk sayfada kurallarimiz var eger onlara uyarsan takim da yeralabilirsin misafirlerim simdi gitti hepinize iyi geceler dilaa cekirdek cissarkadaşlar merhaba 5.takıma davet aldım 80 kiloyum şuan doğumdan sonra böyle oldum hedefim 58 kilo olmak bugün başladım diyete sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir yeşillik zeytin şekersiz çay 2 saat sonra ara 1 yeşil elma 2.5 saat sonra öğlen yemeğim tavuklu bamya salata yoğurt 1 dilim ekmek 2 saat sonra ara 1 kase yoğurt 2 saat sonra akşam yemeği 6 kaşık türlü 1 dilim ekmek salata yoğurt birde lahana kürü uygulamaya karar verdim günde 2 bardak suyunu içiyorum şuana kadar 11 bardak su içtim ve 3 saat temizlik ardından 45 dk lessie ile 3 mil ve 30 dk kardio çalıştım.herkese başarılar diliyorum 10 gün sonra oğlumun doğum günü var o zaman kadar biraz süzülmek istiyorum
Bakalim tatlim dr ne diyecekKaptanım eline sağlık.
İnsülin hormonunun düşük olması iyi birşey diye biliyorum. Yüksek olduğunda insülin direnci var anlamına geliyor. Düşük olması iyi birşey diye biliyorum ama yanıltmayayım yine de. Bu arad tiroid için sevindim, geçmiş olsun tekrar.
İyi yürüyüşler Lucim.
arkadaşlar merhaba 5.takıma davet aldım 80 kiloyum şuan doğumdan sonra böyle oldum hedefim 58 kilo olmak bugün başladım diyete sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir yeşillik zeytin şekersiz çay 2 saat sonra ara 1 yeşil elma 2.5 saat sonra öğlen yemeğim tavuklu bamya salata yoğurt 1 dilim ekmek 2 saat sonra ara 1 kase yoğurt 2 saat sonra akşam yemeği 6 kaşık türlü 1 dilim ekmek salata yoğurt birde lahana kürü uygulamaya karar verdim günde 2 bardak suyunu içiyorum şuana kadar 11 bardak su içtim ve 3 saat temizlik ardından 45 dk lessie ile 3 mil ve 30 dk kardio çalıştım.herkese başarılar diliyorum 10 gün sonra oğlumun doğum günü var o zaman kadar biraz süzülmek istiyorum
paptya hoşgeldin aramıza canımm
menün güzel
umarım hedefine en sağlıkl şekilde ulaşırsın
bugünkü detoksum
sabah: kızarmış peynirli ekmek
1 çay kaşığı çokokrem
domates salatalık
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
de 1 er kase çorba
10-15 çekirdek yedim.
umarım yarın 81 küsür görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?